karaLRS Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 1 Σιγά το κακό δηλαδή άμα γράψεις με μικρά θα πάει φθηνότερα...:p Όσο για το τ9 δεν θέλω να το ξέρω αν δεν είχε ακόμα καλύτερα, οff είναι μια ζωή σε όλα μου τα κινητα... 2 Λοιπόν το είχα και εγω αυτό το πρόβλημα μετά την αναβάθμιση πάει και αυτό μου έκανε εντύπωση που απάντω επιτέλους αμέσως...:) 3 Σου τρώει 1 δευτερόλεπτο από την ζωή σου και είναι πρόβλημα?? Δεν νομίζω.. κοιτα αυτες δεν ειναι απαντησεις. το οτι δεν χρησιμοποιεις τ9 δεν σημαινει οτι δεν ειναι προβλημα του κινητου. το οτι κανει παλι refresh στα μυνηματα 2-3 φορες οταν μπαινοβγαινεις απο μυνημα σε μυνημα παλι λαθος σχεδιασμός ειναι. και το οτι αργει να απαντησει σε μια κληση ειναι προβλημα.ολα τα προηγουμενα κινητα μου που απανταγες ακαριαια δηλαδη ειχαν προβλημα εκείνα? μικροπροβληματα θα μου πεις αλλα δεν ειπα και εγω κατι αντιθετο. ειναι προβληματα και υπαρκτα. :):) Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 μα εγω δεν διαφωνησα:) εγω απλα ειπα γενικα οτι απαγορευονται ηλεκτρονικες συσκευες κατα την απογειωση/προσεδαφιση και ο φιλος το ανελυσε και ειπε οτι απαγορευονται οσες ηλεκτρονικες συσκευες ειναι πομποδεκτες κατα την απογειωση/προσγειωση..... εγω απλα τον διωρθωσα για το προσγειωση που ειπε αν το εχεις σε flight mode κατά την διάρκεις της πτήσης πιο είναι το πρόβλημα ; Εγώ κάποια στιγμή που είχα ρωτήσει αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το 2020ι μου σε μια πτήση σε λειτουργία flight mode μου είπαν οτι μπορώ απλά να μην την χρησιμοποιώ κατα την απογείωση και προσγείωση. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosopc Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 σιγα μην το καταριψω κιολας :lol::lol: des ligo ta atyxhmata pou exoun proxenithei apo berdema stis aktinovolies kai meta ta gelakia:lol: Παράθεση w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 des ligo ta atyxhmata pou exoun proxenithei apo berdema stis aktinovolies kai meta ta gelakia:lol: βρες μου ενα ατυχημα.αν ηταν να πεφταν αεροπλάνα απο το κινητο ο μπιν λαντεν θα ειχε ριξει οτι υπηρχε Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS26 Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 παιδια υπάρχει τηλεκοντρολ για το κινητό μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. February 1, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 παιδια υπάρχει τηλεκοντρολ για το κινητό μας? Τηλεκοντρόλ για tv, δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosopc Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 βρες μου ενα ατυχημα.αν ηταν να πεφταν αεροπλάνα απο το κινητο ο μπιν λαντεν θα ειχε ριξει οτι υπηρχε re file dn s lew oti peftoun etsi ta aeroplana!alla polles fores exoun berdepsei suxnotites me pirgous elegxou kai alla tetia ston aera kai ginontai provlimata!kai oxi apo kinhta apo alles siskeues!egw s lew omws oti kai apo kinhta borei na proxenithei auto!1 sto ena ekatomurio alla dn xereis pote tha einai auth h fora!gia auto min m les paramithia;):shifty: gia auto kiolas apagoreuontai ta kinhta na einai energa sta aeroplana!esy gt les na apagoreuontai?gia plaka? Παράθεση w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
entexnon Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 off topic.....πως μπορω να κατεβασω κατευθειαν αρχεια απο το rapidshare χωρις να περιμενω να τελειωσει ο χρονος???πρεπει να πληρωσω για να κανω register?? κανε reboot το router ωστε να αλλαξει η ip εγω τουλαχιστον ετσι μηδενιζω τον χρονο και κατεβαζω παλι, μονο με το να περιμενω κανα λεπτο στην αντιστροφη μετρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 κοιτα αυτες δεν ειναι απαντησεις. το οτι δεν χρησιμοποιεις τ9 δεν σημαινει οτι δεν ειναι προβλημα του κινητου. το οτι κανει παλι refresh στα μυνηματα 2-3 φορες οταν μπαινοβγαινεις απο μυνημα σε μυνημα παλι λαθος σχεδιασμός ειναι. και το οτι αργει να απαντησει σε μια κληση ειναι προβλημα.ολα τα προηγουμενα κινητα μου που απανταγες ακαριαια δηλαδη ειχαν προβλημα εκείνα? μικροπροβληματα θα μου πεις αλλα δεν ειπα και εγω κατι αντιθετο. ειναι προβληματα και υπαρκτα. :):) Για το πρόβλημα με το T9 συμφωνώ και εγώ,γιατί στην αρχή το είχαμε,μετά κάναμε αναβάθμιση και αντί για καλλίτερα πήγαμε χειρότερα!Όσο για τα μηνύματα το βρίσκω λίγο υπερβολικό λέγοντας ότι αναβοσβήνει 2-3 φορες,απλά κάνει ένα στιγμιαίο φλας!Ίσως άμα γεμίσει υπερβολικά ο φάκελος με τα εισερχόμενα να κάνει λίγο παραπάνω,αλλα και γιαυτο υπάρχει λύση να φτιάξεις διαφορετικούς φακέλους.Εγώ πχ έχω φτιαξει έναν φάκελο και όταν τα εισερχόμενα ξεπερνάνε κάποιον αριθμό τα ρίχνω σε άλλον φάκελο.Έτσι ποτε δεν μου έχει τύχη όπως λες να αναβοσβήνει 3 φορες!Όσο για το ότι απαντάει μετά από ένα δευτερόλεπτο ενώ το έχω ακούσει και από κατόχους p1 εγώ δεν το έχω νιώσει ποτε.Όταν πατάω να απαντήσω ο χρόνος που χρειάζεται να σηκώσω το τηλέφωνο στο αυτί μου ακούω την φωνή του αλλου,οποτε δεν νομίζω να αργεί πολυ.Φυσικά δεν σε αμφισβητώ ούτε λέω ότι λες ψέματα,απλά μοιράζομαι τις δικες μου εμπειρίες με το κινητό και σου λέω πως ανταποκρίνεται το δικό μου τηλέφωνο στις δικες μου απαιτήσεις.(απλά το ξεκαθαρίζω γιατί μερικές φορες ο γραπτώς λόγος στα forum παρεξηγείτε):).Φυσικά οι απαιτήσεις κάθε χρηστη αλλάζουν πολλοί έτσι καθένας μπορεί να βρίσκει μια σύσκευη πολύ καλή ενώ κάποιος άλλος όχι! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 re file dn s lew oti peftoun etsi ta aeroplana!alla polles fores exoun berdepsei suxnotites me pirgous elegxou kai alla tetia ston aera kai ginontai provlimata!kai oxi apo kinhta apo alles siskeues!egw s lew omws oti kai apo kinhta borei na proxenithei auto!1 sto ena ekatomurio alla dn xereis pote tha einai auth h fora!gia auto min m les paramithia;):shifty: gia auto kiolas apagoreuontai ta kinhta na einai energa sta aeroplana!esy gt les na apagoreuontai?gia plaka? Ειμαστε off topic... αλλα θα σου πω ως διαβασμενος γωνστης του ζητηματος πως αμα υπηρχε η παραμικρη υποννοια για την ασφαλεια της πτησης, ΤΙΠΟΤΑ απο αυτα δεν θα εμπαινε μεσα στην καμπινα. Οι λογοι απαγορευσης αλλου πρεπει να αναζητηθουν και δεν ειναι για να τυχουν αναλυσης εδω. Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimgr Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 re paidia geia sas prin kana dyo ebdomades phra kai egw ena p1 kai ola ok edw kai 3 meres moy kanei to exis otan stelnw mhnyma kolaei kai leei qmapp error aritmos aitias 21 ti kanw restart tipota kai pali den mporw na diagrapsw ola ta mynhmata mazi moy leei lathos aithsh peite moy sas parakalw exw spasei to kefali moy.thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. February 1, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 re paidia geia sas prin kana dyo ebdomades phra kai egw ena p1 kai ola ok edw kai 3 meres moy kanei to exis otan stelnw mhnyma kolaei kai leei qmapp error aritmos aitias 21 ti kanw restart tipota kai pali den mporw na diagrapsw ola ta mynhmata mazi moy leei lathos aithsh peite moy sas parakalw exw spasei to kefali moy.thanks Δεν του κάνεις καμία "Γενική Επαναφορά" («Μενού» > «Πίνακας Ελέγχου» > «Άλλα» > «Γενική Επαναφορά»). Αν δεν φτιάξει δοκίμασε να του κάνεις και ένα update firmware. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 re paidia geia sas prin kana dyo ebdomades phra kai egw ena p1 kai ola ok edw kai 3 meres moy kanei to exis otan stelnw mhnyma kolaei kai leei qmapp error aritmos aitias 21 ti kanw restart tipota kai pali den mporw na diagrapsw ola ta mynhmata mazi moy leei lathos aithsh peite moy sas parakalw exw spasei to kefali moy.thanks Σχετικά με αυτό το error μου το έβγαζε και μένα όπου και να πήγαινα να γράψω.. είτε email, είτε στον opera, είτε οπουδήποτε είχε κάποιο κείμενο να γράψω... Τελικά έφταιγε το ελληνικό T9 που είχα ενεργοποιημένο! Με το που απενεργοποίηση το T9 δεν είχα ποτέ πάλι αυτό το πρόβλημα:!: Σημειωτέον ότι έχω την τελευταία έκδοση firmware στο κινητό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Παιδιά που μπορώ να πάω εδώ στην Αθήνα να αλλάξω την πρόσοψη γιατί μου γρατζουνίστηκε; Και επί της ευκαιρείας το P1i είναι symbian 3.0 ή 3.1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Παιδιά που μπορώ να πάω εδώ στην Αθήνα να αλλάξω την πρόσοψη γιατί μου γρατζουνίστηκε; Και επί της ευκαιρείας το P1i είναι symbian 3.0 ή 3.1; GOOGLE is your friend. Μην τα λέμε συνέχεια και το google δεν είναι και τίποτα άγνωστο. Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sAiRous_tkd Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Βρε παιδια μηπως μπορεί κάποιος να μου πεί ευθεως που μπορω να βρω το tomtom h καποιο προγραμμα που να δουλευει στο P1 με χάρτη ολοκληρης της ελλάδας χωρίς να χρειάζεται να πληρώνω για να εχω gps. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση http://i58.photobucket.com/albums/g269/sAiRous_tkd/gr.gif http://i58.photobucket.com/albums/g269/sAiRous_tkd/j.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misops_m Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Βρε παιδια μηπως μπορεί κάποιος να μου πεί ευθεως που μπορω να βρω το tomtom h καποιο προγραμμα που να δουλευει στο P1 με χάρτη ολοκληρης της ελλάδας χωρίς να χρειάζεται να πληρώνω για να εχω gps. Ευχαριστώ προκαταβολικά. έχει στην πρώτη σελίδα για tom tom...δε3ς και το garmin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sAiRous_tkd Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 φιλε μου δεν με βοηθάς καθόλου....δεν σε καταλαβαίνω :( μήπως θα μπορούσες να γίνεις λιγακι ποιο ξεκάθαρος.....(είμαι και λιγάκι χαζος εγω και δεν καταλαβαίνω) Παράθεση http://i58.photobucket.com/albums/g269/sAiRous_tkd/gr.gif http://i58.photobucket.com/albums/g269/sAiRous_tkd/j.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. February 2, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Βρε παιδια μηπως μπορεί κάποιος να μου πεί ευθεως που μπορω να βρω το tomtom h καποιο προγραμμα που να δουλευει στο P1 με χάρτη ολοκληρης της ελλάδας χωρίς να χρειάζεται να πληρώνω για να εχω gps. Ευχαριστώ προκαταβολικά. :rolleyes:... Πληροφορίες για το TomTom => εδώ Για Download του TomTom => εδώ Και πληροφορίες για το Garmin => εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Παιδες καλησπερα .Απο χθες ειμαι κι εγω κατοχος του p1i.Μετα απο πολλα χρονια nokia μου εκανε "κλικ" το κινητο.Εχω 9500 (τελειο αλλα λιγο αβολο στην καθημερινη χρηση) κι ενα 6233.Πιστευω πως με το p1i θα εχω και κομψη συσκευη και καλο businnes phone. Καθως κατοχος για πολλα ετη nokia παρατηρησα το made in του τηλ.made in china.ολα τα nokia που ειχα ηταν made in καποια χωρα της ευρωπης.Τα δικα σας p1 σε ποια χωρα ειναι κατασκευασμενα?Παντως οσα sonny ειδα φιλων μου ειναι made in china.δεν ειναι βεβαια απαραιτητο κακο αυτο γιατι ξερω οτι οπου και να κατασκευαστουν πρεπει να πληρουν καποιες προυποθεσεις οχι μονο τα sonny αλλα και αλλες μαρκες(motorolla κλπ) Αυτα κι ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nkapa Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Όλα όσα έχουμε είναι κατασκευασμένα στη Κίνα ;) Προσωπικά θα προτιμούσα μια τέτοια συσκευή να κατασκευαζόταν στη Σουηδία... Τουλάχιστο δε τρίζει όπως κάποια άλλα. Ελπίζω να μείνεις ικανοποιημένος με την επιλογή σου. Καλορίζικο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 ma στην Κινα ειναι ποιο φθηνα τα εργατικα γι αυτο επιλεγουν τη χωρα για την κατασκευη του... αλλα και αλλων προιοντων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Ευχαριστω παιδια.Το θεμα βεβαια ειναι να ειναι καλη κατασκευη και οχι που ειναι κατασκευασμενο.Προσωπικα βλεπω οτι ειναι πολυ ποιοτικη κατασκευη .τα περισσοτερα τηλ ειναι made in china για τον λογο που ανεφερε ο φιλος theo_legend.Δεν κολαω απο την χωρα κατασκευης γιατι θα μπορουσε να ειναι made in sweeden αλλα να ειναι χαλια κατασκευαστικα.(βλεπε Ε90 που ειναι ακριβοτερο κατα 50%)Απλα η sony και καθε sony δινει σε ποιο φθηνα εργατικα χερια την κατασκευη αλλα απαιτει καποια στανταρντ τα οποια οπως βλεπω πληρει στο επακρο το p1i!ευχαριστω για τις απαντησεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sAiRous_tkd Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Καλησπερα. βρε παιδια εγω προσπαθω να κανω να δουλεψει το garmin 4.10.20 sto SE P1i και αντιμετωπιζω τα εξης προβλήματa: Κανω ολα τα βηματα που λεει ο οδηγος εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=193327 το προγραμμα εγκαθίστατε κανονικα. φτιχνω τα αρχειακια οπως πρεπει με το ****** αλλα οταν ανοιγω το προγραμμα μου βγάζει "cant unlock maps for garmin device with unit id 2833483598 " Τι κάνω λάθος? οταν παω να εγκαταστισω την εκδοση 4,10,60 μου βγάζει τοι δεν υπαρχει καρτα στο τηλεφωνο γιαυτο εγκατεστησα την 4,10,20. στο ****** βάζω το 2833483598 για να μου βγάλει τους κωδικους. Δοκιμασα και το 402510443 που μου εβγαλε στις πληροφοριες την πρωτη φοα που το εγκατεστησα αλλα και παλι τιποτα. Παρακαλω για την βοηθειά σας. Ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση http://i58.photobucket.com/albums/g269/sAiRous_tkd/gr.gif http://i58.photobucket.com/albums/g269/sAiRous_tkd/j.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 διάβασε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τις οδηγίες και πρόσεξε να κάνεις save τους κωδικούς όχι σαν .txt αλλά με την κατάληξη που λέει ο οδηγός. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts