Nkapa Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Ρε παιδιά μου χει σπάσει τα νεύρα μιλάμε όταν η μπαταρία πέφτει κάτω από 20% τρώει όλο κολλήματα (χρησιμοποιω bluetooth) χάνω κλήσεις όταν πάω να πάρω τηλέφωνο κολλάει έτσι μου ρχετε να το χτυπήσω στο τοίχο... Το χει παρατηρήσει κανένας άλλος αυτό? Κανά firmware καινούριο θα δεήσουν να βγάλουν μήπως και διορθωθεί κανένα bug? Το χουν παρατήσει λες και όλα δουλεύουν τέλεια. Η μπαταρία κάθε 2 μέρες θέλει φόρτισμα (που να μη τη πρόσεχα κιόλας...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Ρε παιδιά μου χει σπάσει τα νεύρα μιλάμε όταν η μπαταρία πέφτει κάτω από 20% τρώει όλο κολλήματα (χρησιμοποιω bluetooth) χάνω κλήσεις όταν πάω να πάρω τηλέφωνο κολλάει έτσι μου ρχετε να το χτυπήσω στο τοίχο... Το χει παρατηρήσει κανένας άλλος αυτό? Κανά firmware καινούριο θα δεήσουν να βγάλουν μήπως και διορθωθεί κανένα bug? Το χουν παρατήσει λες και όλα δουλεύουν τέλεια. Η μπαταρία κάθε 2 μέρες θέλει φόρτισμα (που να μη τη πρόσεχα κιόλας...) :wacko: εγώ αντιθέτως είμαι μια χαρά ευχαριστιμένος απο την μπαταρία! με bt πάντα! Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deblnx Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 emena h bataria me bluetooth handsfree kai bluetooth gps sinexia sxedon krata 2 meres max Παράθεση P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS26 Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 παιδια το GPS Receiver φορτιζεται μονο απο το φορτιστη που ειναι για το αυτοκινητο η υπαρχει και ρευματος [το αγορασα μεταχ. γι αυτο ρωταω] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Μια ερωτηση, μπορω να χρησιμοποιησω το P1i ως Web Camera με το laptop μου? Ή αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να το κανει αυτο? Αν μπορειτε να μου πειτε πως να το κανω... :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istioploos Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 παιδια το GPS Receiver φορτιζεται μονο απο το φορτιστη που ειναι για το αυτοκινητο η υπαρχει και ρευματος [το αγορασα μεταχ. γι αυτο ρωταω] MONO ME AYTOKINHTO den exei reumatos fortisti... Παράθεση Agios o theos Agios isxiros Agios athanatos OLIMPIAKOS AMIN!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istioploos Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Μια ερωτηση, μπορω να χρησιμοποιησω το P1i ως Web Camera με το laptop μου? Ή αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να το κανει αυτο? Αν μπορειτε να μου πειτε πως να το κανω... :) wrea idea...kserei kaneis kati????? Παράθεση Agios o theos Agios isxiros Agios athanatos OLIMPIAKOS AMIN!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. January 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Μια ερωτηση, μπορω να χρησιμοποιησω το P1i ως Web Camera με το laptop μου? Ή αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να το κανει αυτο? Αν μπορειτε να μου πειτε πως να το κανω... :) Δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Γίνετε... Μου είχε πει ο one_tree_hill ότι στα Symbian κινητά μπορείς να τα χρσιμοποιήσεις ως WebCam. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Γίνετε... Μου είχε πει ο one_tree_hill ότι στα Symbian κινητά μπορείς να τα χρσιμοποιήσεις ως WebCam. Μισό... Εδώ ένας τύπος από ένα forum ζητάει το mobiola .. . Hello guys... I have SE P1i and i need the mobiola webcam app...can someone can give me the c.r.a.c.k. for mobiola_webcam_2_5_8_wl_uiq3.exe Μήπως τελικά γίνετε, για να το ψάξουμε λίγο . . . Και βρήκα . . Link: Αυτό. EDIT: Kαι ναι γίνετε ΜΟΛΙΣ το έκανα. Καλό!! Με βλέπω... lol.. Αλλά αν θέλεις βλέπεις την οθώνη του κινητού.. Αλλά μόνο για το pc. :( Δεν πειράζει κάτι είναι και αυτό.. Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prines13ap Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 γινεται να βλεπω tv απο το π1 εκτως απο καποια υπηρεσια των εταιριων κινητης τηλεφωνιας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 γινεται να βλεπω tv απο το π1 εκτως απο καποια υπηρεσια των εταιριων κινητης τηλεφωνιας? Mήπως το παράκανες...:happy: Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. January 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Ωραίος ο Avid :D (Παλιότερα που το είχα ψάξει δεν είχα βρει κάτι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Ωραίος ο Avid :D (Παλιότερα που το είχα ψάξει δεν είχα βρει κάτι) Team . . ! :wink: Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Παιδια επειδη θα το παρω σε λιγες μερες.Γραφεις κανονικα ελληνικα sms η κειμενο word-excel η greeklish?Μπορεις να συνταξεις κειμενο δηλ στα ελληνικα?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Παιδια επειδη θα το παρω σε λιγες μερες.Γραφεις κανονικα ελληνικα sms η κειμενο word-excel η greeklish?Μπορεις να συνταξεις κειμενο δηλ στα ελληνικα?:blink: κανονικα Ελληνικα φιλε μου :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prines13ap Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 ευχαριστω φιλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Αυτήν την εβδομάδα που μας έρχετε θα γίνω και εγώ ένας ''ευτυχισμένος'' κάτοχος του P1i. Περιμένω να έρθει πως και πως!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 ρε παιδια το κινητο μου δεν μπορει να κανει backup, κανει επανεκκινιση κολλαει και σταματαει το backup. θελω να το κανω αναβαθμιση μεσω update servise αλλα δεν θελω χωρις μπακαπ... θελω οπωσδηποτε να σωσω τα sms μου... υπαρχει αλλος τροπος να σωσω και να ξαναπερασω τα sms μετα το update? η να κανω κατι και να γινει το backup... help! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 piso exi ipodoxi gia keraia ti keraia benei ekei ? Νομίζω ότι είναι για εξωτερική κεραία (πχ. αυτοκινήτου). Μήπως είναι για wifi κεραία? Γιατί κάτι τέτοιο μου θυμίζει η υποδοχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArisG88 Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Μήπως είναι για wifi κεραία? Γιατί κάτι τέτοιο μου θυμίζει η υποδοχή Οχι ειναι για κανονικη κεραια σηματος. Οχι για wifi :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Οχι ειναι για κανονικη κεραια σηματος. Οχι για wifi :) For carkit...;) Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 πριν λίγες μέρες δοκίμασα το τομ τομ με ένα εξωτερικό gps fortuna slim έχει πολύ καλό σήμα σε όλη την διαδρομή αλλά σαν πρόγραμμα δεν μου πολυάρεσε θα προτιμούσα κάτι άλλο , σε καμιά βδομάδα θα βάλω και το garmin ελπίζω να λέει περισσότερο.:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 ρε παιδια το κινητο μου δεν μπορει να κανει backup, κανει επανεκκινιση κολλαει και σταματαει το backup. θελω να το κανω αναβαθμιση μεσω update servise αλλα δεν θελω χωρις μπακαπ... θελω οπωσδηποτε να σωσω τα sms μου... υπαρχει αλλος τροπος να σωσω και να ξαναπερασω τα sms μετα το update? η να κανω κατι και να γινει το backup... help! και μενα το ιδιο.οταν παω να κανω bakcup Κατι παραπανω απο τις επαφές λεει οτι απέτυχε Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts