Nkapa Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 auto mas kanei paidia??? http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=DigitalAccMemoryCard&cp_id=133242 mpainei sto mwro mas?? exei kaneis na protinei kati allo (apo elliniko site i katastima) Όχι δες αυτήν εδώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569357 Αυτή που παραθέσεις θα ταίριαζε σε Nokia δυστυχώς η SE έχει ακριβές μνήμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istioploos Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Όχι δες αυτήν εδώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569357 Αυτή που παραθέσεις θα ταίριαζε σε Nokia δυστυχώς η SE έχει ακριβές μνήμες. kalo komati k auti omws.. Thanks.. mipws tha eprepe na kanoume ena thema me hints&tips tou kinitou mas?? (epsaksa me tin anazitisi k den vrika kati..) ipirxe kati analogo me to p990.. Παράθεση Agios o theos Agios isxiros Agios athanatos OLIMPIAKOS AMIN!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. January 11, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Να σας πω κατι που δεν το γνωριζα και μπορει να μην το γνωριζει και καποιος απο εσας.Με παρατεταμενη πιεση του πληκτρου της επιστροφης κλειδωνει-ξεκλειδωνει.Οτι εκανε το διακοπτακι στο π990 Το πρώτο-ανακάλυψα την μέρα που αγόρασα (το p1) :cool:.. δοκίμαζα να πατήσω "παρατεταμένα" τα κουμπιά για να δω μπας και έχουν "κρυφές" δυνατότητες! Είναι πολύ ποιο βολικό να κλειδώσεις το τηλ. καθ αυτών των τρόπο παρά με των συνδυασμό :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Επίσης για να γράψετε ΕΛΛΗΝΙΚΑ με τη γραφίδα κρατήστε πατημένο το ''ALT'';) (βεβαια τα γραμματα θα τα γραφετε σε greeklish, π.χ. για να γραψετε ''ωραιο'' θα ζωγραφισετε ''vraio''):) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 ποιά προγράμματα έχετε περάσει μέσα στο κινητό ; Πραγματικά η συσκευή με έχει εντυπωσιάσει. Είχα κι το 990 και πολλές άλλες συσκευές αλλα το π1 είναι πολύ μπροστά. Είνια μικρό και τα κάνει όλα. Απλά ακόμα ψάχνω μερικά προγράμματα για να περάσω. Για πείτε τι έχετε κι εσείς μήπως μου ξέφυγε κάτι. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 kalo komati k auti omws.. Thanks.. mipws tha eprepe na kanoume ena thema me hints&tips tou kinitou mas?? (epsaksa me tin anazitisi k den vrika kati..) ipirxe kati analogo me to p990.. Δεν νομίζω να έψαξες και ιδιαίτερα. Επισημασμένο είναι! ορίστε Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verylife Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Φιλε totos ο istioploos ρωτησε ομως για hints&tricks και οχι για το FAQ!!! καλη ιδεα παντως του istioploos ... και οταν λεμε hints εννοουμε πραγματα οπως πχ το παρατεταμενο πατημα της επιστροφης... Παράθεση R U MAD "http://www.milka-home.gr" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να υπολογίσει διαδρομή το TomTom χωρίς να είναι συνδεδεμένο με bluetooth GPS receiver. Τα φώτα σας... πηγαινει στο advance planning.ειναι στην δευτερη σελιδα απο της ρυθμισεις... Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotis_dim Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 ρε παιδια help...κανω το update service εγκατασταση και μου βγαζει αυτο το σφαλμα με το macromedia..εψαξα στο forum και εκανα εγκατασταση το καινοθριο flash αλλα παλι το ιδιο ..τι αλλο να κανω?...δοκιμασα τα παντα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2041354&highlight=macromedia#post2041354 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]"Υπάρχουν 10 ειδών άνθρωποι. Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Το πρώτο-ανακάλυψα την μέρα που αγόρασα (το p1) :cool:.. δοκίμαζα να πατήσω "παρατεταμένα" τα κουμπιά για να δω μπας και έχουν "κρυφές" δυνατότητες! Είναι πολύ ποιο βολικό να κλειδώσεις το τηλ. καθ αυτών των τρόπο παρά με των συνδυασμό :). Ναι ε...? Και εγώ το πρώτο πράγμα που έκανα είταν αυτό να τα πατήσω όλα να δω τι μπορεί να γίνει... Οπως και με τα πλήκτρα με τα νούμερα όποιο και αν πατας παρατεταμένα σε παει στις επαφές... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Επίσης για να γράψετε ΕΛΛΗΝΙΚΑ με τη γραφίδα κρατήστε πατημένο το ''ALT'';) (βεβαια τα γραμματα θα τα γραφετε σε greeklish, π.χ. για να γραψετε ''ωραιο'' θα ζωγραφισετε ''vraio''):) Αυτό είναι πολύ καλό αλλά χρειάζεται πολύ εκπαίδευση για να το συνηθίσεις !!! :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Μην το λες. 4-5 γράμματα είναι που θα σε δυσκολέυουν. Κατά τ'άλλα είναι πολύ καλό το σύστημα και γράφεις έυκολα... Θέλω να δοκιμάσει κάποιος το TrackID asap όμως γιατί θέλω να βρώ κάτι αλλά δεν μου βγάζει ένα κουλό. Ότι και καλά είναι μόνο για Sony Ericsson κινητά Ο.ο Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
expert Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Έχει κανείς sim με 2 νούμερα (υπηρεσία Cosmote 2in1) στο P1i; Ρωτάω γιατί ενδιαφέρομαι να πάρω μία τέτοια sim αλλά στην cosmote μου είπαν πως δεν γνωρίζουν αν το τηλέφωνο είναι συμβατό ή όχι! NAI κανένα πρόβλημα τι είχα ήδη την sim απο το P910 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Από τα πιο ωραία προγράμματα εμφανίσης τηλεφωνικού καταλόγου (τύπου iphone) που έχω δοκιμάσει. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό και λειτουργεί τέλεια. Δείτε το βίντεο αυτό: http://youtube.com/watch?v=H9lpEmbfP18 Εγώ κατέβασα το (Beta) πρόγραμμα από εδώ. Προς το παρόν δεν μπορείς ούτε να καλέσεις, ούτε να στείλεις MΜS αλλά είναι πιστεύω ένα πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα. Το σημαντικότερα είναι ότι δεν είναι java Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. January 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Από τα πιο ωραία προγράμματα εμφανίσης τηλεφωνικού καταλόγου (τύπου iphone) που έχω δοκιμάσει. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό εμφανησιακά και λειτουργεί τέλεια. Δείτε το βίντεο αυτό: http://youtube.com/watch?v=H9lpEmbfP18 Εγώ κατέβασα το (Beta) πρόγραμμα από εδώ. Προς το παρόν δεν μπορείς ούτε να καλέσεις, ούτε να στείλεις MΜS αλλά είναι πιστεύω είναι ένα πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα. Το σημαντικότερα είναι ότι δεν είναι java Με έπεισες :p.. το κατεβάζω αμέσως :happy:.. Ευχαριστώ :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Ilias74 πως γινεται να ξεκλειδωνει με τον τροπο που δειχνει το βιντεο;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 απ΄όσο γνωρίζω γι' αυτό χρειάζεται άλλο πρόγραμμα. Κάπου το είχα δει παλαιότερα, δεν θυμάμαι όμως που. Το πρόγραμμα στο οποίο αναφέρομαι παραπάνω είναι μόνο για τον τηλεφωνικό κατάλογο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotis_dim Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Γιατι στους αλλους δουλεψε ενω εμενα ακομη το βγαζει...???καμια ιδεα?πρεπει να κανω UPDATE αμεσα...please help Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]"Υπάρχουν 10 ειδών άνθρωποι. Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. January 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Ilias74 πως γινεται να ξεκλειδωνει με τον τροπο που δειχνει το βιντεο;; :rolleyes:.. Ορίστε φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 :rolleyes:.. Ορίστε φίλε μου. Ωραίος ο akis_k ;) θενκς ε λοτ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotis_dim Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 ειναι ευκολο να μου στειλει καποιος το update service?..εχω τις εκδοσεις 2.7.9.14-1 και 2.7.12.4 και δεν μου παιζει καμια...μου βγαζει συνεχεια το σφαλμα της macromedia..και τα δοκιμασα σε 3 pc..και κατεβασα και απο το site της adobe το update και παλι τιποτα (μεσω internet explorer οπως λεει σε προηγουμενη σελιδα)..χρειαζομαι μια που να δουλευει...thanks NEVER MIND....THANKS!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]"Υπάρχουν 10 ειδών άνθρωποι. Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotis_dim Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 αψογο το νεο firmware προς το παρον...νομιζω το κινητο παει πολυ πιο γρηγορα τουλαχιστον στα menu και στο πως ανοιγει τις εφαρμογες..τι λετε κι εσεις...?ξερει κανεις τι εχει διορθωθει σ αυτο?... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]"Υπάρχουν 10 ειδών άνθρωποι. Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 αψογο το νεο firmware προς το παρον...νομιζω το κινητο παει πολυ πιο γρηγορα τουλαχιστον στα menu και στο πως ανοιγει τις εφαρμογες..τι λετε κι εσεις...?ξερει κανεις τι εχει διορθωθει σ αυτο?... Ναι ειναι ποιο γρηγορο γενικα:) εχεουν αλλαξει οι μπαρες κατα την φωτογραφηση, το εικονικο πληκτρολογιο εγινε μεγαλυτερο. δεν θυμαμαι αλλη αλλαγη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Νομίζω ότι για το κλέιδωμα γίνεται με το Gdesk. Βασικά γίνεται και με το Gdesk καθώς έχω δει να το έχουν κάνει,απλά δεν ξέρω πως! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theofilos79 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Με έπεισες :p.. το κατεβάζω αμέσως :happy:.. Ευχαριστώ :). Μήπως θα έπρεπε να περιμένεις λίγο καιρό να περάσει από την Beta έκδοση; Για κάποιο λόγο θα είναι beta, που εμένα με φοβίζει. αν πάλι το δοκίμασες για πες μας τις εντυπώσεις σου. Το beta ίσως να μην αναφέρεται μόνο στο γεγονός ότι δεν κάνει κλήσεις μέσα από αυτό το πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts