akis_k Δημ. January 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Παιδια, για πειτε μου ποια ειναι η τελευταια αναβαθμιση για να τη συγκρινω με την υπαρχουσα. Το λεω επειδη ειπατε οτι η τελευταια ειχε προβλημα, οποτε θελω να ξερω αν την εχει το κινητο μεσα. Τελευταία είναι η R9J005 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 δεν αναγνωρίζει ελληνικά :( καμιά ιδέα; Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Τελευταία είναι η R9J005 :) Τώρα παρατήρησα ότι έχω την R9H004.Αξίζει να βάλω την καινούργια ή να περιμένω την επόμενη??? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Τώρα παρατήρησα ότι έχω την R9H004.Αξίζει να βάλω την καινούργια ή να περιμένω την επόμενη??? :) Και εγω την R9H004 εχω, οποτε λεω να μη τη βαλω επειδη τα παιδια λενε οτι εχει προβλημα η τελευταια αναβαθμιση. Μηπως θα μπορουσατε να μας ξαναπειτε γιατι λετε οτι εχει προβλημα? @akis_k Σε ευχαριστω για την απαντηση που μου εδωσες πριν.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos78 Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Ρε παιδιά έκανα κρυφά 2 τραγούδια και δεν μπορώ να τα βρώ!!!! Είμαι λίγο άσχετος και χρειάζομαι βοήθεια.... Πείτε μου αν μπορείτε τι ξέρετε τι παίζει με το κρυφό μενού!!!! S.O.S.!!!!!!:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Οταν πηγαινω να εγκαταστησω εφαρμογες τις περισσοτερες φορες μου λεει "το πακετο χρησιμοποιει προστατευμενη ταυτοτητα χρηστη" τι9 μπορει να φταιει? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Ρε παιδιά έκανα κρυφά 2 τραγούδια και δεν μπορώ να τα βρώ!!!! Είμαι λίγο άσχετος και χρειάζομαι βοήθεια.... Πείτε μου αν μπορείτε τι ξέρετε τι παίζει με το κρυφό μενού!!!! S.O.S.!!!!!!:blink: Δοκίμασες να το ξαναβρεις από το κάποιον file manager ( τον ενσωματομένο ή το x-plore ) ? Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos78 Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Δοκίμασες να το ξαναβρεις από το κάποιον file manager ( τον ενσωματομένο ή το x-plore ) ? Δεν ήξερα οτι υπάρχει τέτοιο πράγμα..... Γενικά μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος που ξέρει καλα τις ρυθμίσεις για τους κρυφούς φακέλους κιαν μπαίξνει και κάποιο password?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Και εγω την R9H004 εχω, οποτε λεω να μη τη βαλω επειδη τα παιδια λενε οτι εχει προβλημα η τελευταια αναβαθμιση. Μηπως θα μπορουσατε να μας ξαναπειτε γιατι λετε οτι εχει προβλημα? Το πρόβλημα είναι ότι το ελληνικό τ9 δεν δουλεύει σωστά και όταν γράφεις μήνυμα σε πετάει έξω !!!! Ο τρόπος που το έλυσα εγώ ήταν να το απενεργοποιήσω το τ9 και τώρα έχω το κεφάλι μου ήσυχο !!!;) Καλύτερα να περιμένετε την επόμενη αναβάθμιση !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. January 9, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Το πρόβλημα είναι ότι το ελληνικό τ9 δεν δουλεύει σωστά και όταν γράφεις μήνυμα σε πετάει έξω !!!! Ο τρόπος που το έλυσα εγώ ήταν να το απενεργοποιήσω το τ9 και τώρα έχω το κεφάλι μου ήσυχο !!!;) Καλύτερα να περιμένετε την επόμενη αναβάθμιση !!! Προσωπικά δεν με πειράζει το πρόβλημα του Τ9, όσο το πρόβλημα του σήματος, η μπάρα παίζει συνεχώς.. μια είναι στο Full και μια στο κόκκινο (φοβερά εκνευριστικό :mad:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Παιδια δεν ξερω για σας αλλα εγω εχω βαλει την τελευταια αναβαθμιση αλλα δεν εχω κανενα απο τα προβληματα που εχουν αναφερθει εδω.... μαλλον ειμαι απο τους τυχερους:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Προσωπικά δεν με πειράζει το πρόβλημα του Τ9, όσο το πρόβλημα του σήματος, η μπάρα παίζει συνεχώς.. μια είναι στο Full και μια στο κόκκινο (φοβερά εκνευριστικό :mad:) Κοίτα...αυτό το παθαίνω και στα 2 κινιτά που έχω ( w900 @ Cosmote,P1i @ Wind ) οποτε υποθέτω ότι κάτι πρέπει να παίζει με τα δίκτυα γενικά.... Παιδια δεν ξερω για σας αλλα εγω εχω βαλει την τελευταια αναβαθμιση αλλα δεν εχω κανενα απο τα προβληματα που εχουν αναφερθει εδω.... μαλλον ειμαι απο τους τυχερους:D Ανταλλάζουμε? Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. January 9, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Παιδια δεν ξερω για σας αλλα εγω εχω βαλει την τελευταια αναβαθμιση αλλα δεν εχω κανενα απο τα προβληματα που εχουν αναφερθει εδω.... μαλλον ειμαι απο τους τυχερους:D Με βάζεις σε πειρασμό να την ξαναπεράσω :rolleyes: (μπας και διορθωθεί το πρόβλημα με το σήμα). Κοίτα...αυτό το παθαίνω και στα 2 κινιτά που έχω ( w900 @ Cosmote,P1i @ Wind ) οποτε υποθέτω ότι κάτι πρέπει να παίζει με τα δίκτυα γενικά.... Ναι αλλά με το προηγούμενο firmware (R9H004) δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα, για αυτό υπέθεσα ότι είναι πρόβλημα του συγκεκριμένου firmware (R9J005). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Με βάζεις σε πειρασμό να την ξαναπεράσω :rolleyes: (μπας και διορθωθεί το πρόβλημα με το σήμα). τι να σου πω δοκιμασε... εγω ακουγα που λεγατε για τα προβληματα και λεω δεν την κανω να δω τι αλλαξε μιας και δεν ειχε καποιο σοβαρο προβλημα που να μην διωρθωνεται και την εκανα χωρις κανενα προβλημα.. ειχα βγαλει μονο την καρτα μνημης και τιποοτα αλλο ,με τη σιμ μεσα και ολα οκ..δοκιμασε δεν χανεις και τιποτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Παιδια μηπως ξερετε καποιο τροπο να γραφω ΕΛΛΗΝΙΚΑ με τη γραφιδα αλλα να μην αναγκαζομαι να εχω πατημενο το ''ΑLT'';;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Με βάζεις σε πειρασμό να την ξαναπεράσω :rolleyes: (μπας και διορθωθεί το πρόβλημα με το σήμα). Ναι αλλά με το προηγούμενο firmware (R9H004) δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα, για αυτό υπέθεσα ότι είναι πρόβλημα του συγκεκριμένου firmware (R9J005). Πως περνάς προηγούμενο firmware? Ξέχασα να αναφέρω ότι το προτωπαρατήρησα μετά που μπήκε το 2008. ( Μπορεί να έγινε τπτ με τα δίκτυα μετα το φόρτο που δέχτηκαν την βραδιά της πρωτοχρονιάς... ) Παιδια μηπως ξερετε καποιο τροπο να γραφω ΕΛΛΗΝΙΚΑ με τη γραφιδα αλλα να μην αναγκαζομαι να εχω πατημενο το ''ΑLT'';;;; Δεν το ήξερα αυτό που λες με το ALT! Thanks for the tip :D Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Πως περνάς προηγούμενο firmware? Ξέχασα να αναφέρω ότι το προτωπαρατήρησα μετά που μπήκε το 2008. ( Μπορεί να έγινε τπτ με τα δίκτυα μετα το φόρτο που δέχτηκαν την βραδιά της πρωτοχρονιάς... ) Δεν το ήξερα αυτό που λες με το ALT! Thanks for the tip :D οταν εννοει να το ξαναπερασει εννοει παλι το ιδιο firmware,οχι το παλιο;) μηπως διωρθωθει. αυτο με το alt το ηξερα απο την πρωτη μερα που πηρα το τηλεφωνο αλλα νομιζα οτι θα το ξερατε.. γραφεις κανονικα ελληνικα αλλα με λατινικους χαρακτηρες.. δηλαδη αν θες να γραψεις ω γραφεις ν αγγλικο γιατι αν πατησεις ν αγγλικο στο πληκτρολογιο θα γραψει ω βεβαια πρεπει να μαθεις πως να γραφεις ορισμενα γραμματα, εγω το εμαθα και με βολευει πολυ.. by the way αν βρεις τροπο να μην χρειαζεται να πατας το alt πες το μας και μας;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. January 9, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Πως περνάς προηγούμενο firmware? Δεν ξέρω πώς γίνετε ή και ΑΝ γίνετε :O. (εγώ μόλις ξαναπέρασα το ίδιο (R9J005) για να δούμε θα γίνει τίποτα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 ... το πρόβλημα του σήματος, η μπάρα παίζει συνεχώς.. μια είναι στο Full και μια στο κόκκινο (φοβερά εκνευριστικό :mad:) Στην Ελλάδα με την Wind μου το κάνει καμια φορα ανάλογα που είμαι,στην Ιταλία με την TIM το σήμα είναι ακλόνητο! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Προσωπικά δεν με πειράζει το πρόβλημα του Τ9, όσο το πρόβλημα του σήματος, η μπάρα παίζει συνεχώς.. μια είναι στο Full και μια στο κόκκινο (φοβερά εκνευριστικό :mad:) Μήπως το έχεις κάνει βιόμετρο και παίζει όταν ακούς μουσική....:p Πάντως πέρα από την πλάκα φίλε ούτε εγώ έχω πρόβλημα "καμπάνα" το σήμα... Einai kalitera na eisai mprosta.... .....http://img228.imageshack.us/img228/9853/backupgs3.png..... @..:lol:_:p_:lol:..@ Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Στην Ελλάδα με την Wind μου το κάνει καμια φορα ανάλογα που είμαι,στην Ιταλία με την TIM το σήμα είναι ακλόνητο! αυτό με το σήμα εξαρτάται και από την περιοχή. Επίσης εξαρτάται αν ψάχνει να βρεί 3g δίκτυο . Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Δεν γνωρίζω γιατί δεν σου το ανοίγει.. αλλά σε εμένα ανοίγει κανονικά το link του RapidShare για να το κατεβάσω. Φιλε ευχαριστω πολυ τα καταφερα !!!!!!!!!! Ολα καλα αλλα δεν εχει Ελληνικα στο μενου ..............εκανα κατι λαθος??? Οι φωνιτηκες οδηγειες παντως ειναι οκ στα Ελληνικα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istioploos Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 kalispera.. exw parageilei apo vodafone (me epidotisi) to P1i (twra exw P990) 1 erwtisi offtopic: poso poulietai an kserete to P990 (elafros trakarismeno..:D) 2 erwtisi ontopic: mporw gia na apofigw tin diadikasia egkatastasis tou tom tom na trexw kanonika to wayfinder xwris na xrewnomai logo wind plus? i katalavainei ton periorismo tou wind plus?? ps. apo deutera pou tha to exw tha sas pw entipwseis an k meta apo toses selides ti na peis...!! Παράθεση Agios o theos Agios isxiros Agios athanatos OLIMPIAKOS AMIN!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAS1 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ ROUTE 66 ΣΕ SYMBIAN 9.1 ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ ROUTE 66 ΣΕ SYMBIAN 9.1 ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ γιατί δεν βάζεις το tom tom ; πιστεύω οτι είνια αρκετά ανώτερο απο το route66 Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts