Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΤΟ GPS ΧΩΡΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΜ-ΤΟΜ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ

Πληροφορίες για το TomTom => εδώ

Και για Download => εδώ

ΥΓ: Μην γράφεις με κεφαλαία γιατί είναι σαν να φωνάζεις.

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όχι,καθόλου δεν χρεώνεσαι εκτός αν σε χρεώνει αυτός που σου προσφέρει την σύνδεση wi-fi.

Πρόσεξε όμως μην μπείς με άλλη σύνδεση.

οκ σε ευχαριστω!!Αρα βαζω οτι εφαρμογη αφοβα χωρισ χρεωση αν μπαινω με wifi:D

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Καταταλλα ειπαμε να μην απανταμε σε χιλιοειπομενα Post..... Κατανταει κουραστικο το topic ρε παιδια...

Ο φιλος panagis_89 αν εριχνε μια μικρη ματια (τοση δα) θα εβρισκε τα παντα... Stop it.

Σαμιώτης Π.

Samsung Customer Care

Φίλοι μου, δεν ξέρω αν έχει συναντήσει κανείς το παρακάτω πρόβλημα:

Όταν πάω να συνδέσω το κινητό στη USB θύρα του υπολογιστή μέσω της βάσης του, μου αναγράφει το μήνυμα:

"Το λογισμικό που εγκαθιστάτε για αυτό το υλικό:

…......(όνομα υλικού)…………..

Δεν έχει περάσει τη δοκιμή Windows Logo προς επιβεβαίωση της συμβατότητάς του με τα Windows XP. …..

Εάν συνεχίσετε την εγκατάσταση η λειτουργία του συστήματος ίσως χειροτερέψει ή αποσταθεροποιηθεί είτε άμεσα είτε στο μέλλον.

Η Microsoft συνιστά ρητά να σταματήσετε την εγκατάσταση.

Τι είναι τούτο?

Έχω ήδη εγκαταστήσει το PC-Suite, το οποίο δούλεψε μια χαρά όταν συνέδεσα την πρώτη φορά το τηλέφωνο απευθείας με το καλώδιο. Επίσης, το ίδιο μήνυμα μου δείχνει όταν προσπαθώ να εγκαταστήσω κι άλλες συσκευές μέσω USB (π.χ. μια camera του PC, το WinTV κ.α)

Μήπως έχει κανείς απάντηση σ'αυτό το παράδοξο? Να αγνοήσω αυτό το μήνυμα των XP? Δεν είναι παρακινδυνευμένο?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Και καλά ότι οι drivers δεν είναι πιστοποιιμένοι.Μην σε επηρεάζει.Πάτα εσύ να συνεχίσει αν είσαι σίγουρος ότι είναι οι σωστοί Drivers...
no sig...

Και καλά ότι οι drivers δεν είναι πιστοποιιμένοι.Μην σε επηρεάζει.Πάτα εσύ να συνεχίσει αν είσαι σίγουρος ότι είναι οι σωστοί Drivers...

Τελικά όλα συνέβησαν μετά από εγκατάσταση ενός USB-δέκτη/προγράμματος για TV (WinTV), το οποίο πέρασε κάποιους λανθασμένους drivers για Win98 που δεν μπορούσαν να απεγκατασταθούν και που στη συνέχεια παρεμπόδιζαν την εγκατάσταση/λειτουργία κάθε USB-συσκευής. :angry:

Για να διορθωθεί η κατάσταση έπρεπε να μπω στα "HKEY's" από τον "επεξεργαστή μητρώου" και να κάνω κάποιες αλλαγές. Μαζί με ένα "repair registry issue" και μια επανεγκατάσταση του pc_suite, (:shock:), έφτυσα αίμα αλλά το πρόβλημα διορθώθηκε.

Thanks φίλε μου που ασχολήθηκες... :)

Εμένα μου το βγάζει όταν βάζω τους drivers του modem μου αλλά ξέρω ότι είναι οι σωστοί οπότε δεν έχω πρόβλημα.

Χαίρομαι που έβγαλες άκρη!

Κάτι άλλο...Η τελευταία αναβάθμιση έχει γίνει διαθέσιμη και για τις υπόλοιπες εκδόσεις του κινητού πέρα από αυτήν που είχε βγεί προ ημερών?

no sig...

οταν μπαινω web με wifi και με τον opera μου ζηταει

please enter your RADIUS information

username+password

giati ?????

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

:)παιδια καλησπερα σε ολους και συγχαρητήρια σε ολους τους κατοχους του κινητου. μια μικρη ερωτηση μονο. μπορουμε να δουμε φλας σελιδες ιντερνετ; αν μπορειτε δωστε καποιο λινκ για καποιο καταλληλο πλαγκιν

na rotiso mipos kserei kapoios an iparxei kapoio programma gia fragi eiserxomenon kliseon enos arithmou i automati aporipsi minimaton apo ena arithmo.euxaristo

Κατέβασε το Advance Call Manager v2.62 ;)

Εμένα μου το βγάζει όταν βάζω τους drivers του modem μου αλλά ξέρω ότι είναι οι σωστοί οπότε δεν έχω πρόβλημα.

Χαίρομαι που έβγαλες άκρη!

Κάτι άλλο...Η τελευταία αναβάθμιση έχει γίνει διαθέσιμη και για τις υπόλοιπες εκδόσεις του κινητού πέρα από αυτήν που είχε βγεί προ ημερών?

Σήμερα το πρωί που πήγα να κάνω update (με το Update Service) πάλι έλεγε ότι έχω την πιο καινούργια έκδοση.(Περιμένουμε,εμείς που δεν έχουμε WORLD GENERIC 1)!!!

Σήμερα το πρωί που πήγα να κάνω update (με το Update Service) πάλι έλεγε ότι έχω την πιο καινούργια έκδοση.(Περιμένουμε,εμείς που δεν έχουμε WORLD GENERIC 1)!!!

Μπορούμε να το ελέγχουμε και απο εδώ. Βάσει του CDA που έχει το κινητό μας ;)

Γεια σας παιδια.

Ειμαι ενας απο τους νεους του Ρ1 και γενικα των smartphones.Πριν ειχα το κ800.

Εχω μια απορια.Περασα της επαφες μου στο Ρ1 και μου της εβγαλε μπερδεμενες.

Πως μπορω να τις επαναφερω οπως ητανε στο κ800?

Με τo pcsuite μπορω να της διωρθοσω?Εκανα μια προσπαθεια αλλα δεν της βρηκα πουθενα.

Που θα τις βρω στο pcsuite?

:D

Εχω μια απορια. Περασα της επαφες μου στο Ρ1 και μου της εβγαλε μπερδεμενες.

Πως μπορω να τις επαναφερω οπως ητανε στο κ800?

Με ποιο τρόπο πέρασες της επαφές στο P1? μέσο του PC Suite ή από την κάρτα sim που είχες στο k800?

με την καρτα sim.

Με το pcsuite δεν της βλεπω της επαφες μου.

Που μπορω να τις δω?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

με την καρτα sim.

Με το pcsuite δεν της βλεπω της επαφες μου.

Που μπορω να τις δω?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

Μια από τις δυνατότητες του PC Suite είναι και ο συφχρονισμός με το Outlook. Εκτός από τα mail συγχρονίζει τις επαφές (τηλεφωνικός κατάλογος στην προκείμενη περίπτωση), εργασίες και ημερολόγιο. Οπότε τις επαφές σου δεν μπορείς να τις δεις άμεσα μέσω του PC Suite. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να τις περάσεις στο Outlook, μέσω συγχρονισμού ή με το χέρι, και από εκεί με τo pc suite να τις περάσεις στο P1i. Αν μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος όταν λες ότι είναι μπερδεμένες θα βοηθούσε στο να βρούμε μια λύση πιο κοντά στο πρόβλημά σου.

Ενα παραδειγμα ειναι οτι μου εχει βγαλει το αρχικο γραμμα απο το ονομα και μετα εχει ? και το επιθετο.Κανω αλλαγη στην προβολη αλλα δεν αλλαζει.

Και πως γινετε να περαστουν στο outlook?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ

paidia pws mporw na to egkatastisw kai na doyleyei monima?moy leei oti einai i dokimastiki ekdosi kai tha diarkesei mono gia 30 imeres!

Μα εχει κρακ για προσπαθησε να το βαλεις...

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Παιδια κατ' αρχην να σας ευχαριστήσω για όλες τις υπερπόλύτιμες πληροφορίες που μας δίνετε.. Θα θελα να ζητήσω συγνώμη κατ΄αρχήν για το αν οι ερωτήσεις που θα υποβάλλω έχουν ξανατεθεί. Έχω διαβάσει πάρα πολλές σελίδες από το φόρουμ και δεν έχω βρει ολοκληρωμένες ή σαφείς απαντήσεις..

1.α) Κατά τη χειρόγραφη δημιουργία μηνύματος με το πενάκι αναγνωρίζει και ελληνικούς χαρακτήρες ή μόνο λατινικούς;

1.β) Και επίσης ποιά είναι τα όρια για τους χαρακτήρες για μονό μήνυμα σε κάθε περίπτωση (με λατινικούς, ελληνικούς, μικρά, κεφαλαία)

2. Σε εισερχόμενη κλήση υπάρχει -πλήρους οθόνης- φωτογραφική αναγνώριση;

3. Υπάρχει κάποιο ειδικό πρόγραμμα για το Ρ1ί για να μετατρέψω ταινίες από dvd σε ειδική μορφή (3gp?) με υπότιτλους ώστε να τις βλέπω κανονικά σε landscape μορφή;

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας..

WWW.DIGITALMAPPING.GR

Οι φθηνότερες εκτυπώσεις της Αγοράς. Μακέτα-Εκτύπωση-Διαφήμιση...

1,α) Μόνο λατινικούς,μικρούς,κεφαλαίους,αριθμούς,σύμβολα και μερικές λειτουργίες όπως αντιγραφή,αποκοπή και επικόλληση.

1.β) Με λατινικούς κανονικά 160.Με ελληνικούς,μικρά γράμματα και Τ9 60 χαρακτήρες. Με ελληνικά κεφαλαία και απενεργοποιημένο το Τ9 γράφεις 160 κανονικά.

2. Δεν έχω ιδέα γιατί δεν το χρησιμοπιώ για τηλέφωνο!

3. Μ3,Super και διάφορα άλλα αλλά σου προτείνω το Super καθώς είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρεις,έχει τα πάντα,είναι δωρεάν και μπορείς να το βρεις με μία αναζήτηση στο google γιατί τώρε δεν θυμάμαι την διεύθυνση...!

Cheers!

no sig...

1.α) Κατά τη χειρόγραφη δημιουργία μηνύματος με το πενάκι αναγνωρίζει και ελληνικούς χαρακτήρες ή μόνο λατινικούς;

1.β) Και επίσης ποιά είναι τα όρια για τους χαρακτήρες για μονό μήνυμα σε κάθε περίπτωση (με λατινικούς, ελληνικούς, μικρά, κεφαλαία)

2. Σε εισερχόμενη κλήση υπάρχει -πλήρους οθόνης- φωτογραφική αναγνώριση;

3. Υπάρχει κάποιο ειδικό πρόγραμμα για το Ρ1ί για να μετατρέψω ταινίες από dvd σε ειδική μορφή (3gp?) με υπότιτλους ώστε να τις βλέπω κανονικά σε landscape μορφή;

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας..

Καταρχας, εχω το Ρ990 οποτε δε μιλαω απο εμπειρια αλλα απο οτι εχω διαβασει.

1. Η αναγνωριση γραφης ειναι μονο στα αγγλικα και σε ενα μηνυμα μπορεις να βαλεις μεχρι 160 ελληνικους κεφαλαιους χαρακτηρες, χωρις το Τ9. Με λατινικους 160 σε καθε περιπτωση.

2. Στο Ρ990 τουλαχιστον υπαρχει φωτογραφικη αναγνωριση οπως λες σε αρκετα μεγαλο μεγεθος αλλα οχι πληρους οθονης.

3. Με το Μ3 νομιζω θα εισαι οκ.

edit: Α ρε Τοτέ, με προλαβες. :D

life's the moments that take your breath away...

• The title was changed to Sony Ericsson P1i