Jump to content

the_owl

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

the_owl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Επειδή θα έβγαινε μεγάλο το post σου αποστέλλω συνημένο ένα αρχείo word με εικόνες βήμα-βήμα το συγχρονισμό από το κινητό στο Outlook και αντίστροφα. Αν δεν κάνω λάθος οι επαφές πρέπει να είναι στην μνήμη του κινητού και όχι στην Sim, έχω την εντύπωση πως το pc suite δεν διαβάζει από την Sim παρά μόνο από την μνήμη του κινητού. Τώρα όσο αφορά το synchronize του K800 me to Outlook βρήκα αυτό το document που αναφέρεται για το W800 αλλά κάνει και για το δικό σου. Είναι αυτό επειδή η εφαρμογή που χρησιμοποιείται για το Κ800 είναι διαφορετική από αυτή του P1i και είναι αυτή ίσως διαφέρει λίγο η διαδικασία συγχρονισμού από αυτή που σου έχω γράψει στο document. To document για το sync στο outlook είναι εδώ Και για το sync με το κινητό είναι εδώ Ελπίζω να βοήθησα
  2. Μια από τις δυνατότητες του PC Suite είναι και ο συφχρονισμός με το Outlook. Εκτός από τα mail συγχρονίζει τις επαφές (τηλεφωνικός κατάλογος στην προκείμενη περίπτωση), εργασίες και ημερολόγιο. Οπότε τις επαφές σου δεν μπορείς να τις δεις άμεσα μέσω του PC Suite. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να τις περάσεις στο Outlook, μέσω συγχρονισμού ή με το χέρι, και από εκεί με τo pc suite να τις περάσεις στο P1i. Αν μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος όταν λες ότι είναι μπερδεμένες θα βοηθούσε στο να βρούμε μια λύση πιο κοντά στο πρόβλημά σου.
  3. Χαιρετώ όλους τους κατόχους P1i, παλιούς και νέους. Μετά από 3 κατάφερα να διαβάσω και τις 116 σελίδες του συγκεκριμένου thread. Νιώθω τα μάτια μου λίγο κάπως :blink: αλλα πιστεύω πως θα την παλέψω :) Στο διαταύτα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους έμπειρους χρήστες που βοηθάνε και εμάς τους νέους, πρώτο μου smartphone όνειρο που έχω από το P800. Η βοήθειά σας είναι πολύτιμη για όλους τους υπόλοιπους. Το βρίσκω πολύ λογικό να τσαντίζεστε με τις χιλιουπομένες ερωτήσεις αλλά να ξέρετε πως δεν υπάρχουν ηλίθιες ερωτήσεις παρά μόνο ηλίθιες απαντήσεις. Όσο για τους νέους που μπαίνουν και ρωτάνε τα διάφορα, καλό θα ήταν να ρίχνουμε και ένα ψάξιμο μόνοι μας. Το έχω 2 βδομάδες και λόγο του προγράμματος μου δεν έχω αξιωθεί ακόμα να διαβάσω ούτε το manual. Αλλά διάβασα και τις 116 σελίδες :) Τέσπα αυτά τα ολίγα για αρχή, ελπίζω το επόμενο post μου να είναι μια νέα πληροφορία και όχι κάποια ερώτηση.
×
×
  • Create New...