Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολύ καλή δουλειά Άκη... μπράβο! Πιστεύω πως θα ήταν καλύτερο για το τηλέφωνο να ξεκινούσε μια περιοχή από την αρχή με πρώτο post τη δουλειά του Άκη και να συνεχίσουμε εκεί.

Πέρη τι λες;

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

jkalimer said:
Ένα περίεργο που έγινε σήμερα...

Αφήνω το κινητό κάθε βράδυ ανοικτό (24 ώρες την ημέρα), θυμάμαι ότι εχθές το απόγευμα το κινητό ήταν φουλ από μπαταρία γιατί όταν είμαι στο αυτοκίνητο φορτίζει συνέχεια...

Σηκώθηκα σήμερα το πρωί και το κινητό ήταν κλειστό, το ανοίγω και πάπαλα..το κινητό δεν είχε καθόλου μπαταρία...

Σαν να έγινε ξαφνική αποφόρτιση...

Δεν έχω ενργοποιημένα ούτε bluetooth ουτε WiFi ούτε 3G ...

Μου το ξαναέκανε και σήμερα το πρωί.....μπαταρία καπούτ....

Μήπως είναι απο το σήμα της vodafone?? τώρα τελευταία παρατηρώ ότι δεν έχω σταθερο σήμα και οι μπάρες "παίζουν" συνέχεια...

Λέτε γι αυτό να τα φτύνει η μπαταρία το βράδυ ??

Αλλά γιατί έγινε στα καλά καθούμενα αυτό και εδώ και 3 μήνες όλα ήταν οκ....:confused:

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

To SonyEricsson Ρ1 FAQ είναι έτοιμο akis_k ;)

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

jkalimer said:
Μου το ξαναέκανε και σήμερα το πρωί.....μπαταρία καπούτ....

Μήπως είναι απο το σήμα της vodafone?? τώρα τελευταία παρατηρώ ότι δεν έχω σταθερο σήμα και οι μπάρες "παίζουν" συνέχεια...

Λέτε γι αυτό να τα φτύνει η μπαταρία το βράδυ ??

Αλλά γιατί έγινε στα καλά καθούμενα αυτό και εδώ και 3 μήνες όλα ήταν οκ....:confused:

Φιλε μου δε θελω να σε τρομοκρατησω , αλλα εγω που ειχα παρομοιο

προβλημα και το εχω παει για αντικατασταση εδω και 1,5 μηνα περιπου

και περιμενω !!!!!!

Οταν ημουν σε περιοχη με καλο σημα 3G (παντα ετζι τα εχω τα τηλεφωνα μου ολα )

τοτε ειχα ασπουμε καλες αποδοσεις μπαταριας , οταν ομως δεν

ειχα 3G τοτε το τηλεφωνο εχανε τελειος το σημα μεχρι να ξαναβρει

3G σημα !!!! Το προβλημα του ηταν (και ειναι) οτι ειχε κατασκευαστικο

σφαλμα στην πλακετα και δεν μπορουσε να κανει αυτοματα εναλαγη απο 3g σε gsm kai αντιστροφα .

Το αποτελεσμα ηταν οτι στην προσπαθεια του να βρει σημα καταναλονε

την μπαταρια σε κατασταση αναμονης σε περιπου 7 ωρες !!

Πηγενε στα δικτυα και κανε επιλογη απο 3G σε GSM και δες αν αλλαξη

εντος λιγων δευτερολεπτων , αν κολαει στην αναζητηση τοτε πας για σερβις !!

Εγω το καταλαβα μετα απο 15 μερες και εχασα το δικαιομα αμεσης

αντικαταστασης μεσα σε μια βδομαδα !!!!!!!

καλημερα

το παραδοξο που αντιμετωπισα με τη μπαταρια ειναι οτι οταν εβαλα ενα αλλο θεμα στο κινητο (εκεινο που εχει απο την εταιρεια το κοκκινο)

η μπαταρια τελειωνε μεσα σε 1 24ωρο χωρις πολυ χρηση ενω οταν ξανα-εβαλα το default θεμα η μπαταρια κρατει αρκετα καλα ειμαι στη δευτερη μερα χρησιμοποιω wifi camera και ακομα ειμαι πανω απο το 50%....

Αρκετα περιεργο δε το βρισκετε?

για αποφυγη παρεξηγησεων να πω πως δεν υπηρχε κανενα προγραμμα ανοιχτο ολα ηταν κλειστα και με εξοικονομηση ενεργειας....και ημουν και στο ιδιο μερος

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

"Σπαει?? Για δωσε κατι παραπανω μηπως καταλαβουμε τι εννοεις?"

Δηλαδη οταν ειμαι σε κατασταση να βγαλω φοτο και κουναω το κιν η εικονα δεν αλλαζει ομαλα αλλα λιγο σπαστα.

T-mobile said:
Αυτό μπορεί να γίνει άνετα αν καταλάθος πάτησες το κουμπί της κάμερας και έμεινε η κάμερα ανοιχτή. Σε 1-2 ώρες έχει αποφορτηστεί.

η κάμερα μπαινει σε αναμονη μετα απο κανα 2 λεπτά οπότε δεν πρέπει να ειναι αυτό..

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

ola-kala-einai said:

Δηλαδη οταν ειμαι σε κατασταση να βγαλω φοτο και κουναω το κιν η εικονα δεν αλλαζει ομαλα αλλα λιγο σπαστα.

Ναι το κανει συνηθως σε εσωτερικους χορους γιατι σου ανεβαζει την φωτεινοτητα αυτοματα κατι σαν νυχτερινη ληψη.

Μαλιστα αν βαλεις και νυχτερινη το κανει πιο εντονα..

Την ημερα αν βγεις εξω στο φως δεν ειπαρχει αυτο...;)

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

akis_k said:

- Τι είδος καρτών υποστηρίζει και μέχρι ποιο μέγεθος;

Υποστηρίζει Memory Stick Micro (M2™) με μέγιστη χωρητικότητα ως 8GB.

Παιδιά έχω μια απορία σχετικά με τις κάρτες μνήμης του P1i. Στο παραπάνω FAQ λέει ότι υποστηρίζει Memory Stick Micro έως 8GB (χθες έλεγε 16GB αν θυμάμαι καλά), στο site της Sony Ericsson λέει ότι υποστηρίζει έως 4GB. Τελικά τι γίνεται, μπορώ να βάλω Memory Stick Micro των 8GB ή αργότερα άμα βγει 16GB ή το P1i δέχεται κάρτες μνήμης έως 4GB??? Γιατί βλέπω ότι η Sandisk έβγαλε Memory Stick Micro 8GB...

[sIGPIC][/sIGPIC]

γειασ σασ!ενας φιλοσ πηρε το κινητο αυτο και 8ελω να ρωτησω αν χρεωνετε οταν μπαινει msn μεσω wifi απο την εφαρμογη που του κατεβασα implus_3_72_uiq3 απο το γνωστο μαγαζακι......

ευχαριστω!

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Γειά σας. Θα ήθελα να βοηθήσει κάποιος για το πως να κάνω εγκατάσταση σε P1i, themes τα οποία έχουν αρχείο theme.xml. (Κάνω unzip το αρχείο, τα μεταφέρω στην κάρτα του τηλεφώνου και μετά.......???

Ευχαριστώ

Note 9

panagis_89 said:
γειασ σασ!ενας φιλοσ πηρε το κινητο αυτο και 8ελω να ρωτησω αν χρεωνετε οταν μπαινει msn μεσω wifi απο την εφαρμογη που του κατεβασα implus_3_72_uiq3 απο το γνωστο μαγαζακι......

ευχαριστω!

Όχι,καθόλου δεν χρεώνεσαι εκτός αν σε χρεώνει αυτός που σου προσφέρει την σύνδεση wi-fi.

Πρόσεξε όμως μην μπείς με άλλη σύνδεση.

ser2909 said:
Γειά σας. Θα ήθελα να βοηθήσει κάποιος για το πως να κάνω εγκατάσταση σε P1i, themes τα οποία έχουν αρχείο theme.xml. (Κάνω unzip το αρχείο, τα μεταφέρω στην κάρτα του τηλεφώνου και μετά.......???

Ευχαριστώ

Μετά πηγαίνεις από το κινητό

Μενού>Εργαλία>Διαχείριση Αρχείων, βρίσκεις το θέμα ( όπου και να το έβαλες ) και πατάς απάνω του...

no sig...

παιδια εχει βαλει κανεις το pullface kai facewarp?

το πρωτο μου γραφει δεν υποστηριζεται απο αυτο το τηλεφωνο και στο δευτερο ενω τρεχει κανονικα δεν ανοιγει την καμερα.

μαλλον δεν υπαρχει ελπιδα ε? και ειναι τρομερα προγραμματα

αληθεια εχει βγει κανενα .sis photo editor? (την εποχη του π800 γινοταν χαμος απο εφαρμογες γμτ.)

ευχαριστω προκαταβολικα

ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΤΟ GPS ΧΩΡΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΜ-ΤΟΜ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ

koufeti said:
ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΤΟ GPS ΧΩΡΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΜ-ΤΟΜ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ

Πληροφορίες για το TomTom => εδώ

Και για Download => εδώ

ΥΓ: Μην γράφεις με κεφαλαία γιατί είναι σαν να φωνάζεις.

Totos said:
Όχι,καθόλου δεν χρεώνεσαι εκτός αν σε χρεώνει αυτός που σου προσφέρει την σύνδεση wi-fi.

Πρόσεξε όμως μην μπείς με άλλη σύνδεση.

οκ σε ευχαριστω!!Αρα βαζω οτι εφαρμογη αφοβα χωρισ χρεωση αν μπαινω με wifi:D

Καταταλλα ειπαμε να μην απανταμε σε χιλιοειπομενα Post..... Κατανταει κουραστικο το topic ρε παιδια...

Ο φιλος panagis_89 αν εριχνε μια μικρη ματια (τοση δα) θα εβρισκε τα παντα... Stop it.

Σαμιώτης Π.

Samsung Customer Care

Φίλοι μου, δεν ξέρω αν έχει συναντήσει κανείς το παρακάτω πρόβλημα:

Όταν πάω να συνδέσω το κινητό στη USB θύρα του υπολογιστή μέσω της βάσης του, μου αναγράφει το μήνυμα:

"Το λογισμικό που εγκαθιστάτε για αυτό το υλικό:

…......(όνομα υλικού)…………..

Δεν έχει περάσει τη δοκιμή Windows Logo προς επιβεβαίωση της συμβατότητάς του με τα Windows XP. …..

Εάν συνεχίσετε την εγκατάσταση η λειτουργία του συστήματος ίσως χειροτερέψει ή αποσταθεροποιηθεί είτε άμεσα είτε στο μέλλον.

Η Microsoft συνιστά ρητά να σταματήσετε την εγκατάσταση.

Τι είναι τούτο?

Έχω ήδη εγκαταστήσει το PC-Suite, το οποίο δούλεψε μια χαρά όταν συνέδεσα την πρώτη φορά το τηλέφωνο απευθείας με το καλώδιο. Επίσης, το ίδιο μήνυμα μου δείχνει όταν προσπαθώ να εγκαταστήσω κι άλλες συσκευές μέσω USB (π.χ. μια camera του PC, το WinTV κ.α)

Μήπως έχει κανείς απάντηση σ'αυτό το παράδοξο? Να αγνοήσω αυτό το μήνυμα των XP? Δεν είναι παρακινδυνευμένο?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Και καλά ότι οι drivers δεν είναι πιστοποιιμένοι.Μην σε επηρεάζει.Πάτα εσύ να συνεχίσει αν είσαι σίγουρος ότι είναι οι σωστοί Drivers...
no sig...

Totos said:
Και καλά ότι οι drivers δεν είναι πιστοποιιμένοι.Μην σε επηρεάζει.Πάτα εσύ να συνεχίσει αν είσαι σίγουρος ότι είναι οι σωστοί Drivers...

Τελικά όλα συνέβησαν μετά από εγκατάσταση ενός USB-δέκτη/προγράμματος για TV (WinTV), το οποίο πέρασε κάποιους λανθασμένους drivers για Win98 που δεν μπορούσαν να απεγκατασταθούν και που στη συνέχεια παρεμπόδιζαν την εγκατάσταση/λειτουργία κάθε USB-συσκευής. :angry:

Για να διορθωθεί η κατάσταση έπρεπε να μπω στα "HKEY's" από τον "επεξεργαστή μητρώου" και να κάνω κάποιες αλλαγές. Μαζί με ένα "repair registry issue" και μια επανεγκατάσταση του pc_suite, (:shock:), έφτυσα αίμα αλλά το πρόβλημα διορθώθηκε.

Thanks φίλε μου που ασχολήθηκες... :)

Εμένα μου το βγάζει όταν βάζω τους drivers του modem μου αλλά ξέρω ότι είναι οι σωστοί οπότε δεν έχω πρόβλημα.

Χαίρομαι που έβγαλες άκρη!

Κάτι άλλο...Η τελευταία αναβάθμιση έχει γίνει διαθέσιμη και για τις υπόλοιπες εκδόσεις του κινητού πέρα από αυτήν που είχε βγεί προ ημερών?

no sig...

οταν μπαινω web με wifi και με τον opera μου ζηταει

please enter your RADIUS information

username+password

giati ?????

:)παιδια καλησπερα σε ολους και συγχαρητήρια σε ολους τους κατοχους του κινητου. μια μικρη ερωτηση μονο. μπορουμε να δουμε φλας σελιδες ιντερνετ; αν μπορειτε δωστε καποιο λινκ για καποιο καταλληλο πλαγκιν

• The title was changed to Sony Ericsson P1i