Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

γιατ οι οι φωτογραφιες,ακομα και τη μερα,ειναι θολες,(με autofocus)..το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο??ειναι φυσιολογικο??:(

Σε εμένα δεν είναι θολές...ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι;το ακουστικό bluetooth HBH-DS970 είναι συμβατό με το Ρ1;ναι μεν ακούω μουσική από τα ακουστικά,αλλά όταν με παίρνουν τηλέφωνο, ο ήχος βγαίνει μονάχα από το ηχείο.Κατάφερε κανείς το αντίθετο;ή θα πρέπει να σκάσω πάλι λεφτά για να πάρω το καινούργιο HBH-DS980;τσάμπα τα λεφτά,όχι τίποτα άλλο...

πιστεύω οτι σίγουρα θα έχει απαντηθεί η ερώτηση μου αλλά δεν μπορώ να ψάξω.

Ποία είναι η τιμή του P1i?

Αξίζει η αγορά του?

Ποια η γνώμη σας σε σχέση με το w960?

IPhone 3GS,Samsung S III,IPhone 5s,IPad mini retina

Τιμή €499 στο Πλαίσιο.

Αξίζει.

Είναι ίδια τηλέφωνα εκτός από το γεγονός ότι τοW960i έχει 8Gb μνήμη και δεν πέρνει έξτρα κάρτα. Αλλά είναι και πολύ πιο ακριβό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Τιμή €499 στο Πλαίσιο.

Αξίζει.

Είναι ίδια τηλέφωνα εκτός από το γεγονός ότι τοW960i έχει 8Gb μνήμη και δεν πέρνει έξτρα κάρτα. Αλλά είναι και πολύ πιο ακριβό.

Aκόμα φθηνώτερα http://www.pixmania.com/gr/gr/s_action/search/index.html εδώ!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

Hip Hop.

Σε εμένα δεν είναι θολές...ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι;το ακουστικό bluetooth HBH-DS970 είναι συμβατό με το Ρ1;ναι μεν ακούω μουσική από τα ακουστικά,αλλά όταν με παίρνουν τηλέφωνο, ο ήχος βγαίνει μονάχα από το ηχείο.Κατάφερε κανείς το αντίθετο;ή θα πρέπει να σκάσω πάλι λεφτά για να πάρω το καινούργιο HBH-DS980;τσάμπα τα λεφτά,όχι τίποτα άλλο...

έχει κάπου μια επιλογή που λεέι αν ακους μουσική και σε πάρουν τηλέφωνο τότε ο ηχος οδηγειται στο ηχείο....

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

γιατ οι οι φωτογραφιες,ακομα και τη μερα,ειναι θολες,(με autofocus)..το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο??ειναι φυσιολογικο??:(

τι ζελατίνα την έβγαλες? :p

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

@mike.p

Φιλε μου κι εγω εχω το ιδιο προβλημα με τα xml. Πχ στο myphone δε μπορω να μπω στο φορουμ. Εψαξα και δε βρηκα καποια λυση 'η αναβαθμιση. Επισης εχω προβλημα με τα ελληνικα. Σε πολλες σελιδες δεν γινεται σωστα η κωδικοποιηση. Στον mini ολα δουλευουν μια χαρα, αλλα ειναι πιο αργος. Τι ειναι το ρωσικο mod που ειπες?

Τελος, ειναι δυνατη η εναλλαγη γλωσσας στο πληκτρολογιο? Μου τη δινει να παταω 6 φορες το 3 για να εμφανιστει το i.

παιδια καλησπερα.τοπηρα και εγω.πρωτο μου symbian.περασα καποια βιντεο στην καρτα μνημης που δεν παιζουν και δεν μπορω να τα σβησω. βοηθεια παρακαλω.thanks

Psakse sto google gia opera mini mod... Einai mia rosiki ekdosi pio grigori pio statheri kai me perissoteres dinatotites. Ta xml einai provlima tou uiq apo oti katalava. Isos lithei me anavathmisi apo tis SE. Alla mexri tote...! ?To pliktrologio einai ligo mperdema... Ego xrisimopoio to on screen. Kai nomizo pos gia na allaksei kai sta pliktra, prepei na allakseis tin glossa tou tilefonou sta agglika!

@mike.p

Φιλε μου κι εγω εχω το ιδιο προβλημα με τα xml. Πχ στο myphone δε μπορω να μπω στο φορουμ. Εψαξα και δε βρηκα καποια λυση 'η αναβαθμιση. Επισης εχω προβλημα με τα ελληνικα. Σε πολλες σελιδες δεν γινεται σωστα η κωδικοποιηση. Στον mini ολα δουλευουν μια χαρα, αλλα ειναι πιο αργος. Τι ειναι το ρωσικο mod που ειπες?

Τελος, ειναι δυνατη η εναλλαγη γλωσσας στο πληκτρολογιο? Μου τη δινει να παταω 6 φορες το 3 για να εμφανιστει το i.

Το πρόβλημα παρουσιάζεται στον κανονικό opera λόγω της gwap της wind,με την οποία υποθέτω οτι μπαίνετε στο internet.Εχει διεξοδικά συζητηθεί στο forum του Ρ990 και δεν έχει να κάνει με το τηλέφωνο,αλλά με τον τρόπο που φιλτράρει η wind τις συσκευές που προσπαθουν να σερφάρουν από την αντίστοιχη πύλη.Αν μπείτε στο internet με wifi,θα δείτε οτι όλες τις σελίδες τις ανοίγει κανονικότατα.

Η μόνη λύση είναι η εγκατάσταση του opera mini,με τον οποίο σερφάρετε άνετα και με την touchscreen χωρίς να διαφέρει πολύ απο τον κανονικό opera.

έχει κάπου μια επιλογή που λεέι αν ακους μουσική και σε πάρουν τηλέφωνο τότε ο ηχος οδηγειται στο ηχείο....

Μα αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα!Το ότι όταν πατάω να μεταφερθεί στο bluetooth μου λέει "αδύνατη η σύνδεση στο HBH-DS970" Arghhhh!

΀ο ΟΟΟβλημα ΟΞ±ΟΞΏΟΟιά΢ΡΟΞ±ΞΉ ΟΟΞΏΞ½ ΞΊΞ±Ξ½ΞΏΞ½ΞΉΞΊΟ opera Ξ»ΟΞ³Ο ΟΞ·Ο gwap ΟΞ·Ο wind,ΞΌΞ΅ ΟΞ·Ξ½ ΞΏΟΞΏΞ―Ξ± ΟΟΞΏΞΈΞ*ΟΟ ΞΏΟΞΉ ΞΌΟΞ±Ξ―Ξ½Ξ΅ΟΞ΅ ΟΟΞΏ internet.ΞΟΡι διΡξοδικά ΟΟΞΆΞ·ΟηθΡί ΟΟΞΏ forum ΟΞΏΟ Ξ‘990 ΞΊΞ±ΞΉ δΡν Ξ*ΟΡι Ξ½Ξ± κάνΡι ΞΌΞ΅ ΟΞΏ ΟΞ·Ξ»Ξ*ΟΟΞ½ΞΏ,αλλά ΞΌΞ΅ ΟΞΏΞ½ ΟΟΟΟΞΏ ΟΞΏΟ ΟΞΉΞ»ΟΟΞ¬ΟΡι Ξ· wind ΟΞΉΟ ΟΟΟΞΊΞ΅ΟΞ*Ο ΟΞΏΟ ΟΟΞΏΟΟΞ±ΞΈΞΏΟΞ½ Ξ½Ξ± ΟΞ΅ΟΟΞ¬ΟΞΏΟΞ½ Ξ±ΟΟ ΟΞ·Ξ½ Ξ±Ξ½ΟΞ―ΟΟΞΏΞΉΟΞ· ΟΟλη.ΞΞ½ ΞΌΟΡίΟΞ΅ ΟΟΞΏ internet ΞΌΞ΅ wifi,ΞΈΞ± δΡίΟΞ΅ ΞΏΟΞΉ ΟΞ»Ξ΅Ο ΟΞΉΟ ΟΞ΅Ξ»Ξ―Ξ΄Ξ΅Ο ΟΞΉΟ Ξ±Ξ½ΞΏΞ―Ξ³Ξ΅ΞΉ ΞΊΞ±Ξ½ΞΏΞ½ΞΉΞΊΟΟΞ±ΟΞ±.

Ξ ΞΌΟΞ½Ξ· Ξ»ΟΟΞ· Ρίναι Ξ· ΡγκαΟΞ¬ΟΟΞ±ΟΞ· ΟΞΏΟ opera mini,ΞΌΞ΅ ΟΞΏΞ½ ΞΏΟΞΏΞ―ΞΏ ΟΞ΅ΟΟΞ¬ΟΞ΅ΟΞ΅ άνΡΟΞ± ΞΊΞ±ΞΉ ΞΌΞ΅ ΟΞ·Ξ½ touchscreen ΟΟΟΞ―Ο Ξ½Ξ± διαΟΞ*ΟΡι ΟΞΏΞ»Ο Ξ±ΟΞΏ ΟΞΏΞ½ ΞΊΞ±Ξ½ΞΏΞ½ΞΉΞΊΟ opera.

loipon...

den exo dokimasei na mpo meso wifi oute meso tim web (gint) gia na do an linete to provlima afto.

mou ekane entiposi pantos pou eno empaina se merikes selides, ksafnika mplokarane kai aftes kai mou evgazan afto to xml provlima.

ekana to allo omos... evala opera 9 sto pc, sinedesa to p1 meso pc suite kai mpaino net meso pc. opou mou vgazei afto to xml provlima, mou exei mia (latremeni!) epilogi : Reparse document as HTML. patao pano tis kai ola ginontai mia xara :)

to opera mini de me volevei kai toso... (den fortonei java gia paradeigma) giafto kai prospatho na vgalo akri me ton uiq...

tora pao na to anafera sta forum tis opera kai elpizo na dosoun simasia :) (den tha me xalage mia paromia repasrse epilogi kai ston uiq!)

Aκόμα φθηνώτερα http://www.pixmania.com/gr/gr/s_action/search/index.html εδώ!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

Φιλαρακο εδω πωλητε με γαλλικα η αγγλικα και εγχειριδιο στα γαλλικα και χωρις το GPS και ολα αυτα για 30ε διαφορα !!!!!!!!

πηγαινε σε ενα καταστημα Wind 499 γαρμανος509 πλαισιο 499

και θα νιωθεις και πιο σιγουρος για την αγορα σου !!!!!!

Και μια ερωτηση εαν καποιος ξερει, το quickOffice που εχει κανει μονο view και οχι edit ?

και αν ειναι ετζι περνει αναβαθμηση σε edit ?

τι ζελατίνα την έβγαλες? :p

ειπαμε,κρητικος ειμαι,οχι ποντιος!!χωρις να θελω να προσβαλλω καθολου τους συμπαθεις σε ολους τους Κρητες,αδερφους ποντιους...:lol:

Φιλαρακο εδω πωλητε με γαλλικα η αγγλικα και εγχειριδιο στα γαλλικα και χωρις το GPS και ολα αυτα για 30ε διαφορα !!!!!!!!

πηγαινε σε ενα καταστημα Wind 499 γαρμανος509 πλαισιο 499

και θα νιωθεις και πιο σιγουρος για την αγορα σου !!!!!!

Και μια ερωτηση εαν καποιος ξερει, το quickOffice που εχει κανει μονο view και οχι edit ?

470 στο eshop

http://www.eshop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000491

To κινητό το έχω σχίσει.

δεν εχει κολλησει καθόλου.

κρίνει μονο του ποτε να μπει με wifi πότε με GPRS.

ειναι γατονι το P1i :lol:

ναι κανει και edit με την εφαρμογη που εχει, δεν χρειαζεται να βαλεις extra;)

Παιδια να ρωτησω για χρηση οταν οδηγαμε ειναι ευκολοχρηστο η θα δυσκολευτω, να σημειωσω πως ειμαι πολυ ωρα στον δρομο.

πατηστε εδω για να μπειτε σε παιχνιδι με μονομαχους...

http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=33949

sadite

Δεν θα ηταν καλό να αναφερουμε και ποιες θεωρουμε (οι πιο εμπειροι) βασικες εφαρμογουλες που θα πρέπει να βαλουμε στο κινητό μας???? Μια ιδέα λεω
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια να ρωτησω για χρηση οταν οδηγαμε ειναι ευκολοχρηστο η θα δυσκολευτω, να σημειωσω πως ειμαι πολυ ωρα στον δρομο.

Εγω προσωπικά δυσκολευομαι.

εχει βεβαια και το jog στα πλάγια αλλα ειναι κάπως δυσκολο..

θεμα συνήθειας πιστεύευω

Και εγώ στην αρχή δυσκολεύτηκα αλλά μετά που το συνήθισα αναρωτιόμουν γιατί παιδευόμουν :).

• The title was changed to Sony Ericsson P1i