Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Wirelessly posted (Opera/9.50 (J2ME/MIDP; Opera Mini/4.0.8462/20; U; en))

Θελω να σας πω καποια προβληματακια που εχω με το κινητο μηπως εχει καποιος παρομοια.

[Nl]

οταν βλεπω καποιο βιντεο απο τον dvix player το πληκτρολογιο κλειδωνει και κανει παυση το βιντεο.

[Nl]

υπαρχει καποιος τροπος να απενεργοποιησω το αυτοματο κλειδωμα του πληκτρολογιου?

[Nl]

ευχαριστω!

Edit: μπορει καποιος να μου στειλει με pm τις σελιδες για να κατεβασω μερικα προγραμματακια πλοηγησης γιατι εγω δεν μπορω να βρω.

Ευχαριστω και παλι!

no sig...

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε μάγκες θα σκάσω!

Για να μη λέω τα κινητά που είχα ας αρχίσουμε από το Ρ900 το top μου και εκεί σταμάτησα. Ήτανε μεγάλη η διαφορά από το Ρ800, παρόλο που είχα κολλήσει άγρια με το λειτουργικό κ.λ.π του Ρ900 και περίμενα πως και πώς να βγει δεν με ενθουσίασε καθόλου με απογοήτευσε θα έλεγα για νέο μοντέλο, λέω δε βαριέσαι θα περιμένω το καινούριο που για τον συναγωνισμό που υπάρχει τώρα στην αγορά θα βγάλει η SONY ERICSSON τον πύραυλο και μου έβγαλε το 990! Διαβάζοντας το Forum εδώ και κάτι χρόνια ( και μπράβο ρε μάγκες ) χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο με τα χάλια του κινητού, μέχρι που κλειδώσανε το πρώτο Ρ990i forum γιατί σφαχτήκανε εκεί τους έβγαλε η αναμονή και μετά τα προβλήματα του, και ξεκίνησαν το ρ990i New, και πάνω που έλεγα να πάω να βρω κανένα κινητό της προκοπής και να σταματήσω να ασχολούμαι τα Ρ*** και με τους καραγκιόζηδες Ιαπονοσουηδούς που καταστρέψανε την σειρά, μπάμ και μου πετάνε το Ρ1 και έρχομαι στα ίσα μου πάλι και εκεί που είμαι έτυμος να το πάρω μπάμ να και w960i και εκεί που πραγματικά προβληματίστηκα και έλεγα ποιο να πάρω μαθαίνω ότι ο αντικαταστάτης του Ρ990 θα έρθει τον Μάρτιο και σίγουρα πλέον βάλανε μυαλό!

Τι να πάρω ρε αδέρφια έτσι μου έρχεται να βγάλω από το συρτάρι το αρχαίο Motorola του Πατέρα μου ( την παντόφλα ) νομίζω flair το λέγανε που το έχει κρατήσει για ενθύμιο και να σταματήσω να ασχολούμαι Κουράστηκα πια!!!:dizzy:

Έχω το bluetooth Samsung WEP 200.

Το συνδεσα με το Ρ1 αλλα δεν κανει φωνητική κλήση.

Το Ρ1 δεν υποστηρίζει φωνητική κλήση ή το μπλε δόντι δεν ειναι

συμβατο με το τηλέφωνο?

Ρε μάγκες θα σκάσω!

Για να μη λέω τα κινητά που είχα ας αρχίσουμε από το Ρ900 το top μου και εκεί σταμάτησα. Ήτανε μεγάλη η διαφορά από το Ρ800, παρόλο που είχα κολλήσει άγρια με το λειτουργικό κ.λ.π του Ρ900 και περίμενα πως και πώς να βγει δεν με ενθουσίασε καθόλου με απογοήτευσε θα έλεγα για νέο μοντέλο, λέω δε βαριέσαι θα περιμένω το καινούριο που για τον συναγωνισμό που υπάρχει τώρα στην αγορά θα βγάλει η SONY ERICSSON τον πύραυλο και μου έβγαλε το 990! Διαβάζοντας το Forum εδώ και κάτι χρόνια ( και μπράβο ρε μάγκες ) χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο με τα χάλια του κινητού, μέχρι που κλειδώσανε το πρώτο Ρ990i forum γιατί σφαχτήκανε εκεί τους έβγαλε η αναμονή και μετά τα προβλήματα του, και ξεκίνησαν το ρ990i New, και πάνω που έλεγα να πάω να βρω κανένα κινητό της προκοπής και να σταματήσω να ασχολούμαι τα Ρ*** και με τους καραγκιόζηδες Ιαπονοσουηδούς που καταστρέψανε την σειρά, μπάμ και μου πετάνε το Ρ1 και έρχομαι στα ίσα μου πάλι και εκεί που είμαι έτυμος να το πάρω μπάμ να και w960i και εκεί που πραγματικά προβληματίστηκα και έλεγα ποιο να πάρω μαθαίνω ότι ο αντικαταστάτης του Ρ990 θα έρθει τον Μάρτιο και σίγουρα πλέον βάλανε μυαλό!

Τι να πάρω ρε αδέρφια έτσι μου έρχεται να βγάλω από το συρτάρι το αρχαίο Motorola του Πατέρα μου ( την παντόφλα ) νομίζω flair το λέγανε που το έχει κρατήσει για ενθύμιο και να σταματήσω να ασχολούμαι Κουράστηκα πια!!!:dizzy:

Φίλε μου ηρέμησε, υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα που θα μπορούσες να είσαι απογοητευμένος δες τους ανθρώπους και τη καταστροφή σε Πελοπόννησο και Εύβοια και εκεί θα καταλάβεις ότι όλα αυτά που ασχολούμαστε εδώ είναι @@ριές. Δες και ξεκαθάρισε μέσα σου τι πραγματικά θες από ένα κινητό, τι θα χρησιμοποιείς και τι πραγματικά σου χρειάζεται και θα το δουλεύεις. Για πιο λόγο να περιμένεις τον αντικαταστάτη του P990 δηλαδή ή το W960; Το P1 είναι μια πολύ αξιοπρεπή συσκευή και τα συνδυάζει όλα. Μήπως το έχουμε ξεφτιλίσει το θέμα γιατί πρέπει να τρέχουμε και να σκορπάμε τόσο εύκολα τα λεφτά μας τι τρομερό πια χρειαζόμαστε και άντε θα μου πεις κάποιοι το χρειάζονται, σας πληροφορώ ότι οι περισσότεροι που έχουν τέτοιου είδους smartphone δε ξέρουν ούτε να εγκαταστήσουν ένα πρόγραμμα μέσα. Το αγοράζουν περισσότερο για να χορτάσουν τα μάτια τους και τα μάτια των άλλων. Μη ξεχνάτε ότι με 500€ ζούνε οικογένειες ακούω κάτι ποσά της τάξης των 600-700€ και τρελαίνομαι έλεος ρε παιδιά φορητό παίρνεις με αυτά τα λεφτά. Για να χαλαρώσουμε λίγο...

Φίλε μου ηρέμησε, υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα που θα μπορούσες να είσαι απογοητευμένος δες τους ανθρώπους και τη καταστροφή σε Πελοπόννησο και Εύβοια και εκεί θα καταλάβεις ότι όλα αυτά που ασχολούμαστε εδώ είναι @@ριές. Δες και ξεκαθάρισε μέσα σου τι πραγματικά θες από ένα κινητό, τι θα χρησιμοποιείς και τι πραγματικά σου χρειάζεται και θα το δουλεύεις. Για πιο λόγο να περιμένεις τον αντικαταστάτη του P990 δηλαδή ή το W960; Το P1 είναι μια πολύ αξιοπρεπή συσκευή και τα συνδυάζει όλα. Μήπως το έχουμε ξεφτιλίσει το θέμα γιατί πρέπει να τρέχουμε και να σκορπάμε τόσο εύκολα τα λεφτά μας τι τρομερό πια χρειαζόμαστε και άντε θα μου πεις κάποιοι το χρειάζονται, σας πληροφορώ ότι οι περισσότεροι που έχουν τέτοιου είδους smartphone δε ξέρουν ούτε να εγκαταστήσουν ένα πρόγραμμα μέσα. Το αγοράζουν περισσότερο για να χορτάσουν τα μάτια τους και τα μάτια των άλλων. Μη ξεχνάτε ότι με 500€ ζούνε οικογένειες ακούω κάτι ποσά της τάξης των 600-700€ και τρελαίνομαι έλεος ρε παιδιά φορητό παίρνεις με αυτά τα λεφτά. Για να χαλαρώσουμε λίγο...

+1000 :)

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Φίλε μου για το θέμα με τις φωτιές έχεις απόλυτο δίκιο και συνειδητοποιώ ότι όντως ασχολούμαστε με @@@@κίες, αλλά πρέπει να αλλάξω συσκευή γιατί το Ρ900 μου άρχισε και ρετάρει τέσσερα χρόνια το έχω και με έβγαλε ασπροπρόσωπο το πήρα τότε 500 € ώρα είναι να τα ξαναδώσω δεν είμαι πιτσιρικάς ή fashion victim να τα αλλάζω για μόδα ας έρθει το w960i και τότε θα τα μετρήσω τα πράγματά σε ευχαριστώ για το ταρακούνημα πάντως

Φίλε μου για το θέμα με τις φωτιές έχεις απόλυτο δίκιο και συνειδητοποιώ ότι όντως ασχολούμαστε με @@@@κίες, αλλά πρέπει να αλλάξω συσκευή γιατί το Ρ900 μου άρχισε και ρετάρει τέσσερα χρόνια το έχω και με έβγαλε ασπροπρόσωπο το πήρα τότε 500 € ώρα είναι να τα ξαναδώσω δεν είμαι πιτσιρικάς ή fashion victim να τα αλλάζω για μόδα ας έρθει το w960i και τότε θα τα μετρήσω τα πράγματά σε ευχαριστώ για το ταρακούνημα πάντως

Εμενα μου άρεσε πολύ το W960i,αλλα επειδή δεν με ενδιαφέρανε τόσο οι λειτουργίες walkman και δεν ήθελα να περιμένω και επειδή θα είναι (νομίζω) πιο ακριβό πήρα P1i!!

PS: ωραίο το χόμπι με τα κινητά,αλλα όχι και να μας παίρνει από κάτω!

- Πείτε μου αν έχετε και εσείς το παρακάτω πρόβλημα : όταν ενεργοποιώ WiFi και κάνω πχ ανίχνευση το βελάκι για επιστροφή πάνω δεξιά ΔΕΝ δουλεύει ενώ μπορώ να επιστρέψω από το εξωτερικό κουμπί ή από το Περισσότερα->Επιστροφή.

:)

το P1i μπορεί να κάνει κλήσεις voip;

Ναι μπορεί με το πρόγραμμα fring το οποίο το έβαλα και καταενθουσιάστικα. Μπορείς να μιλήσεις και να κάνεις chat με το skype ή να βάλεις ρυθμίσεις SIP (πχ. voipbuster κτλ) και να κάνεις VOIP τηλεφωνήματα. Το καλό με το fring είναι οτι αν δεν έχεις LAN δίκτυο συνδέεσε και με 3G κάτι που είναι απίστευτα βολικό.

Και εγώ το Ρ900 σχεδόν 4 χρόνια με έβγαλε ασπροπρόσωπο και τώρα το έχω για δευτερο. Το Ρ900 είναι ακόμη φοβερή συσκευή, απλά υπολείπεται σε σχέση με το Ρ1 κατά πολύ. Δεν είναι σπατάλη να δείνεις 500 ευρώ κάθε 4 χρόνια. Η σπατάλη είναι αυτοί που τα δίνουν κάθε 6 μήνες. Αλλά όλα σχετικά είναι σε αυτήν την ζωή.

Το οτι κάποιοι άνθρωποι έχουν προβλήματα δεν σημαίνει οτι εμείς δεν μπορούμε να προχωρίσουμε στην ζωή μας. Μπορεί κάποιοι να ζουν με 600-700 ευρώ, και το Ρ1 να κάνει 500, στις τρίτες χώρες κάποιοι ζουν με 20 ευρώ το μήνα δηλαδή με ένα Ρ1 εκεί την βγάζουν 2 χρόνια ζωής. Να μην πονάμε μόνο τους δικούς μας ανθρώπους αλλά όλον τον πλανήτη.

Less is more...

Σε όλα αυτά, με τα οποία συμφωνώ απόλυτα, να προσθέσω ότι είναι εντελώς ανούσιο να περιμένεις την "επόμενη και καλύτερη συσκευή" απλά και μόνο επειδή θα είναι βελτιωμένη, αφού πάντα κάτι νεότερο (= συνήθως βελτιωμένο αλλά και ακριβότερο) θα βρίσκεται προ των πυλών. Όπως λέει και ο nkapa, αν υπάρχει κάτι στην αγορά που σε καλύπτει και δεν έχει υπερβολικό για σένα κόστος, τότε πάρτο.

Ούτως ή άλλως δεν υπάρχει "τέλεια" συσκευή. Όλες έχουν συγκριτικά πλεονεκτήματα αλλά και μειονεκτήματα. Από εσένα εξαρτάται πόσο βάρος δίνεις σε αυτά, πάντα σε συνάρτηση με την τιμή.

Μετά απο τα αισιόδοξα Post όλων σας σχετικά με το P1i θα παω και εγω σήμερα να το κλείσω (δυστυχως όχι να το παρω κιόλας αφου θα κανω φορητοτητα και θα πρεπει να περιμενω 2 εβδομαδες περιπου)

Θα το παρω απο Γερμανο, στον οποίο πηρα τηλ και μου ειπαν οτι το πακέτο έχει μέσα και το bluetooth GPS.

Εννοείται πως έχω αρχίσει και κατεβάζω θέματα και διάφορα άλλα αν και έχω ήδη αρκετα από το Μ600.

Μεγάλη πηγή το ipmart :happy:

Ανυπομονώ!!!! :drool::drool::drool:

Oh my God. They killed Kenny!

You bastards!

Λοιπόν κάτοχος εδώ και 5 ημέρες του Ρ1 (παλιότερα Ρ800 Ρ900) και έχουμε και λέμε:

Το Design Άψογο με αίσθηση στιβαρής και ποιοτικής κατασκευής,

κολλήματα μέχρι στιγμής μόνο ένα όπου αναγκάστηκα και έβγαλα την Μπαταρία,

Camera σχεδόν εφάμμιλη του Κ800 αλλά με καλύτερο Video Rec.

Με το Μ3 πρόγραμμα (άψογο και γρήγορο)μετατροπής Video σε mp4 έχω δει αρκετές ταινίες στο P1 και με Ελληνικούς υπότιτλους στον Default Video Player χωρίς το DivX Player ή το smartmovie (ήδη τα απεγκατέστησα) τελευταίες ταινίες StarDust,Bourne Ultimatum,The Invasion.

Με δυσκόλεψε στην αρχή το πληκτρολόγιο αλλά πλέον το συνήθισα.

Για πλοηγό Gps εγκατέστησα το TOM TOM με χάρτες Eastern Europe και PL-CZ-SK-HU-GR-TR-RU , o πρώτος έχει καλό χάρτη για την Λάρισα και την Γύρω Περιοχή αν και με λαθάκια τον βρίσκω ικανοποιητικό και ακριβή κατα κύριο λόγο (εννοείται ότι δεν πληρώνω 3G ή Gprs όπως στον Wayfinder) ο δευτερος χάρτης έχει μεγαλύτερη ακρίβεια και λεπτομέρεια πάνω στην Εθνική Οδό Λάρισας-Αθηνών αλλά στερείται χάρτη της Λάρισας άρα κάνω εναλλαγή όποτε χρειάζεται.

Εντύπωση μου προκάλεσε το πολύ δυνατό ηχείο......

WiFi άψογο......

Κλείνοντας αν και αρχικά επιφυλακτικός στην αγορά του Ρ1 μπορώ να πώ ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος και οι όποιες επιφυλάξεις εξανεμίστηκαν,σίγουρα είναι το καλύτερο Sony Ericsson των τελευταίων ετών και η Ναυαρχίδα της Εταιρίας.

NO ONE LIVES FOREVER

http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif

λοιπον το πηρα και γω το p1i...και τελικα ειναι αψογη συσκευη...ετρεξα αρκετα εγγραφα σε acrobat αλλα και word και excel αρκετα ανετα...πολυ γρηγορο και πολυ καλο interface....απο κολληματα τιποτα στις δυο μερες που το χω..

το μονο που μου κανε εντυπωση ειναι το ραδιο με το handsfree παιζει αρκετα χαμηλα...σε σχεση με ενα 750ι που ειχα..

re paidia to site me tis zelatines einai koble? se poses meres sas ir8ane peripou?? apo 8iki exoume tipota tis prokopis kai elliniko?

Μην μασάς...

Το site είναι από τα πλέον αξιόπιστα. Έχω αγοράσει τουλάχιστον 10 φορές πράγματα από αυτούς για διάφορες συσκευές μου. Μάλιστα, σήμερα, μαζί με την ζελατίνα του Ρ1 παρήγγειλα και τον αντάπτορα του Sony Ericsson FastPort σε 3.5 jack ακουστικών... Να δούμε τι θα λέει. Γενικά πάντως, σε μία εβδομάδα, το πολύ θα έχεις την παραγγελία σου.

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Λοιπόν κάτοχος εδώ και 5 ημέρες του Ρ1 (παλιότερα Ρ800 Ρ900) και έχουμε και λέμε:

Το Design Άψογο με αίσθηση στιβαρής και ποιοτικής κατασκευής,

κολλήματα μέχρι στιγμής μόνο ένα όπου αναγκάστηκα και έβγαλα την Μπαταρία,

Camera σχεδόν εφάμμιλη του Κ800 αλλά με καλύτερο Video Rec.

Με το Μ3 πρόγραμμα (άψογο και γρήγορο)μετατροπής Video σε mp4 έχω δει αρκετές ταινίες στο P1 και με Ελληνικούς υπότιτλους στον Default Video Player χωρίς το DivX Player ή το smartmovie (ήδη τα απεγκατέστησα) τελευταίες ταινίες StarDust,Bourne Ultimatum,The Invasion.

Με δυσκόλεψε στην αρχή το πληκτρολόγιο αλλά πλέον το συνήθισα.

Για πλοηγό Gps εγκατέστησα το TOM TOM με χάρτες Eastern Europe και PL-CZ-SK-HU-GR-TR-RU , o πρώτος έχει καλό χάρτη για την Λάρισα και την Γύρω Περιοχή αν και με λαθάκια τον βρίσκω ικανοποιητικό και ακριβή κατα κύριο λόγο (εννοείται ότι δεν πληρώνω 3G ή Gprs όπως στον Wayfinder) ο δευτερος χάρτης έχει μεγαλύτερη ακρίβεια και λεπτομέρεια πάνω στην Εθνική Οδό Λάρισας-Αθηνών αλλά στερείται χάρτη της Λάρισας άρα κάνω εναλλαγή όποτε χρειάζεται.

Εντύπωση μου προκάλεσε το πολύ δυνατό ηχείο......

WiFi άψογο......

Κλείνοντας αν και αρχικά επιφυλακτικός στην αγορά του Ρ1 μπορώ να πώ ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος και οι όποιες επιφυλάξεις εξανεμίστηκαν,σίγουρα είναι το καλύτερο Sony Ericsson των τελευταίων ετών και η Ναυαρχίδα της Εταιρίας.

Φιλε Pasxos_C το Μ3 προγραμμα τι ειναι και που μπορω να το κατεβασω?

Ευχαριστω

Φιλε Pasxos_C το Μ3 προγραμμα τι ειναι και που μπορω να το κατεβασω?

Ευχαριστω

Το Μ3 είναι Πρόγραμμα μετατροπής Video σε mp4 για κινητά Sony Ericsson ,έχει επιλογή ώστε να περιλαμβάνονται και υπότιτλοι το κατεβάζεις απο εδώ---->> http://rapidshare.com/files/24228455/M3.rar.html

NO ONE LIVES FOREVER

http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif

Είμαι με το 1 πόδι να πάρω το P1!

Όμως με προβληματίζει αρκετά το γεγονός ότι το πληκτρολόγιο είναι QWERTY & ότι δεν υπάρχει joystick, αλλά jog.

Επίσης δεν έχω σχεδόν καμία επαφή με Symbian

(με εξαίρεση 1 εβδομάδα -που προσπαθώ να ξεχάσω- στην οποία symbίωσα με ένα Nokia N70 :rocket:)

Όσο για την οθόνη αφής, σηκώνω απλά τα χέρια ψηλά... :worry:

Redmi Note 8T

Το Μ3 είναι Πρόγραμμα μετατροπής Video σε mp4 για κινητά Sony Ericsson ,έχει επιλογή ώστε να περιλαμβάνονται και υπότιτλοι το κατεβάζεις απο εδώ---->> http://rapidshare.com/files/24228455/M3.rar.html

Σε ευχαριστω!

Παιδιά αφού πέρασα τις ρυθμίσεις email παίρνω ένα μήνυμα

"η λήψη απέτυχε γιατί ο λογαριασμός έχει σφάλματα στις ρυθμίσεις

διακομιστή"

Τι μπορεί να συμβαίνει;

Μπορεί κάποιος να προτείνει 3-4 βασικές εφαρμογές που νομίζετε οτι πρέπει να έχουμε στο κινητό μας? Τόσο καιρό με νοκια και s60 έχω χαθεί λίγο και δε ξέρω τι παίζει στα σονυ!

Έχω το bluetooth Samsung WEP 200.

Το συνδεσα με το Ρ1 αλλα δεν κανει φωνητική κλήση.

Το Ρ1 δεν υποστηρίζει φωνητική κλήση ή το μπλε δόντι δεν ειναι

συμβατο με το τηλέφωνο?

Τα sony ericsson έχουν ασυμβατότητες με διάφορα ακουστικά. Ένας φίλος έχει sony ericsson και ΒΤ ακουστικό ΝΟΚΙΑ και δεν κάνει φωνιτική κλήση. :(

Να σαι καλά :) To πρόσθεσα και στο επισημασμένο θέμα: P990/M600: Games - Emulators - Applications στο οποίο θα ήταν καλά να ποστάρουμε τα προγράμματα για τα κινητά μας.

υπαρχει κανενα προγραμμα να βαλω ολοκληρο τραγουδι για ξυπνητηρι ?????? λιγο βλακεια ειναι να χτυπα για μερικα δευτερα :(:(:(:(

επισης οι ειδικοι εδω μπορουν να βαλουν μια λιστα με τα must have εφαρμογες για το p1 ??? giati exoyme xathei !!!

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

• The title was changed to Sony Ericsson P1i