nervous Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Υ.Γ. Στο adaptor μπαίνουν βύσματα 2,5 χιλιοστών έτσι; ναι το μικροτερο :( Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 ναι το μικροτερο :( Μάλιστα... Για να δούμε τι θα βρούμε... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Αυτο ειναι ,οντως 0548923 Palaiotera pou zitousa kai egw to product code kaneis dn ton egrafe kai dn ton evriksa sto net oso kai an epsaxa:) Kai i fasi einai oti exw luna elliniko kai otan mou eixe er8ei to allo apo agglia to eixa paei se nokia shop gia allagi covers:):p:D Meta omws otan to pira postara kai to product code;) Απο που συγκεκριμένα? apo ebay to eixa parei;) Apo to atomo pou pira kai to n95 8gb:) perimenw twra akoma ena sta 310 me ta metaforika:) Se 2 meres 8a exw apantisi tou:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swift Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Απο ποιοτητα συνομιλιας πως τα παει παιδια? Ακους και ακουγεσαι καλα? Το ακουστικο του πλησιαζει σε ποιοτητα τα Ε65 ή το 6120..? Ο φιλος nervous νομιζω τα ειχε και τα δυο αυτα. Πως θα αξιολογουσε το louna σε σχεση μαζι τους σ' αυτον τον τομεα? Ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Απο ποιοτητα συνομιλιας πως τα παει παιδια? Ακους και ακουγεσαι καλα? Το ακουστικο του πλησιαζει σε ποιοτητα τα Ε65 ή το 6120..? Ο φιλος nervous νομιζω τα ειχε και τα δυο αυτα. Πως θα αξιολογουσε το louna σε σχεση μαζι τους σ' αυτον τον τομεα? Ευχαριστω πολυ :) Αυτη την στιγμη εχω και τα 3 (Ε65,6120c ,8600luna) To luna δεν αντεξα και τελικα το πηρα . Πολυ καλο απο πλευρας ηχου ,αμφιδρομα . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swift Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Αυτη την στιγμη εχω και τα 3 (Ε65,6120c ,8600luna) To luna δεν αντεξα και τελικα το πηρα . Πολυ καλο απο πλευρας ηχου ,αμφιδρομα . Καλημέρα. Επειδή κι εγώ έχω τα Ε65 και 6120 και δεν συμβιβάζομαι με κατι κατώτερο στο θέμα ακουστικής, γι΄αυτό σε ρώτησα.. Είναι άπαιχτα τηλέφωνα :) Κι αφού μου λες οτι το luna είναι εφαμιλλό τους, μάλλον θα το χτυπήσω.. κι εγώ δεν αντέχω...:D Mόνο εναν ενδοιασμό εχω.. Ο Γερμανός το έχει ακριβά, η cosmote το ίδιο, το πλαίσιο που δεν κάνει παραεισαγωγές έπαψε να το χει στο site του, και πάμε microland, που ναι μεν το χει πιο φθηνά απ΄ολους, αλλα είναι παραεισαγωγές. Χωρίς ελληνικό πληκτρολόγιο και συνήθως όλες οι συσκευασίες τους ξεσφράγιστες (έχω τσακωθεί ουκ ολίγες φορές μαζί τους γι αυτό το θέμα).. Ιδού το δίλημμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 sar εχει 0.88 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GANA Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 kalispera paidia!agorasa to kinhto apo to ebay kai htan asia version!parathrw oti exei diaforetiko menu epishs den mporei na syndethei me to pc suite!exei kaneis kamia idea an me anabathmish mporei na ginei kati h einai gia petama to kineziko?euxaristw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 kalispera paidia!agorasa to kinhto apo to ebay kai htan asia version!parathrw oti exei diaforetiko menu epishs den mporei na syndethei me to pc suite!exei kaneis kamia idea an me anabathmish mporei na ginei kati h einai gia petama to kineziko?euxaristw! Καλησπερα / 晚上好 :) Καταρχην για να μην διαβαζουμε και εμεις κινεζικα , χρησιμοποιησε Ελληνικους μικρους χαρακτηρες . 2ον . Μπορεις να δοκιμασεις αλλαξεις το product code ,μεσω της εφαρμογης nemesis χρησιμοποιωντας το Ελληνικο. Στην συνεχεια δοκιμαζεις να κανεις αναβαθμιση μεσω νοκια updater. Η διαδικασια εχει δωθει αρκετες φορες ... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GANA Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 συγνωμη για τα λατινικα!μηπωσ θα μπορουσες να μου πεις που θα βρω την διαδικασια αναλυτικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 συγνωμη για τα λατινικα!μηπωσ θα μπορουσες να μου πεις που θα βρω την διαδικασια αναλυτικα? Ok! :) Πχ εδω : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2358601#post2358601 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2354702#post2354702 Χρησιμοποιωντας το Ελληνικο product code του luna, δηλ 0548923 Καλη Επιτυχια ! :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GANA Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 ευχαριστω πολυ!θα δοκιμασω! δεν μπορω να συνδεθω με τον υπολογιστη .υπαρχει πιθανοτητα να ειναι κλειδωμενο?και αν ναι μπορω να το ξεκλειδωσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 ευχαριστω πολυ!θα δοκιμασω! δεν μπορω να συνδεθω με τον υπολογιστη .υπαρχει πιθανοτητα να ειναι κλειδωμενο?και αν ναι μπορω να το ξεκλειδωσω? Υπαρχει πιθανοτητα ,αλλα δεν εχει σχεση με το connectivity αυτο. Δοκιμασε να περασεις παλι το pc suite απο την αρχη,κατι θα "παιζει" με τους drivers. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Έχω ένα πρόβλημα που μάλλον θα το είχα με όλα τα Nokia. Έχει φτιάξει για όλες τις επαφές φωνητικές εντολές και όταν το έχω συνδεδεμένο με το bt headset αν γίνει κανένα reconnect τυχαίνει να μου καλεί άσχετα νούμερα. Μπορώ να απενεργοποιήσω τις φωνητικές εντολές ή να κάνω κάτι άλλο να το περιορίσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VangosT Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Καλημέρα. Επειδή κι εγώ έχω τα Ε65 και 6120 και δεν συμβιβάζομαι με κατι κατώτερο στο θέμα ακουστικής, γι΄αυτό σε ρώτησα.. Είναι άπαιχτα τηλέφωνα :) Κι αφού μου λες οτι το luna είναι εφαμιλλό τους, μάλλον θα το χτυπήσω.. κι εγώ δεν αντέχω...:D Mόνο εναν ενδοιασμό εχω.. Ο Γερμανός το έχει ακριβά, η cosmote το ίδιο, το πλαίσιο που δεν κάνει παραεισαγωγές έπαψε να το χει στο site του, και πάμε microland, που ναι μεν το χει πιο φθηνά απ΄ολους, αλλα είναι παραεισαγωγές. Χωρίς ελληνικό πληκτρολόγιο και συνήθως όλες οι συσκευασίες τους ξεσφράγιστες (έχω τσακωθεί ουκ ολίγες φορές μαζί τους γι αυτό το θέμα).. Ιδού το δίλημμα.. πάντως το έχει και το e-shop σε καλή τιμή (633€) από ότι βλέπω και ένα nokia που είχα πάρει παλιότερα από εκεί ήταν ελληνικό κανονικά... υπάρχουν βέβαια και τα nokia club για μεγαλύτερη σιγουριά και με normal τιμές νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Βρε παιδιά, παρατήρησα πριν λίγο καιρό ότι το πάνω πίσω μέρος της συσκευής όταν το πιέζω τρίζει κάπως, το ίδιο συμβαίνει και με το μπροστά κάτω μέρος (όταν η συσκευή είναι ανοιχτή και στις δύο περιπτώσεις). Συμβαίνει και σε άλλους αυτό; :worry: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Οχι, μια χαρά είναι εμένα.Μήπως το έβαλες στην κωλοτσέπη και κάθησες; Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Οχι, μια χαρά είναι εμένα.Μήπως το έβαλες στην κωλοτσέπη και κάθησες; Τίποτα τέτοιο... :( Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Oύτε εγώ παρατηρώ κάτι τώρα που το κοιτάζω. Όταν λες κάτω μπροστά εννοεις στο γυαλί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Oύτε εγώ παρατηρώ κάτι τώρα που το κοιτάζω. Όταν λες κάτω μπροστά εννοεις στο γυαλί; Ναι. Όταν είναι ανοιχτή η συσκευή και το πιέζω ακούγεται πολύ έντονα... Μήπως να κάνω μία επίσκεψη στο κατάστημα απ' όπου το πήρα; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Ναι. Όταν είναι ανοιχτή η συσκευή και το πιέζω ακούγεται πολύ έντονα... Μήπως να κάνω μία επίσκεψη στο κατάστημα απ' όπου το πήρα; Δεν έχεις τίποτα να χάσεις.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Δεν έχεις τίποτα να χάσεις.:D Σίγουρα όχι. Εννοείται φυσικά πως θα μου πουν ότι είναι από τη χρήση κλπ, αλλά την προσπάθεια θα την κάνω... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Σίγουρα όχι. Εννοείται φυσικά πως θα μου πουν ότι είναι από τη χρήση κλπ, αλλά την προσπάθεια θα την κάνω... εγώ εξ αρχής έχω παρατηρήσει ένα παίξιμο στο μεταλλικό τμήμα της συσκευής, στο πίσω πάνω μέρος (το τμήμα πάνω από το κάλυμμα της μπαταρίας), αλλά με τον καιρό δεν έγινε εντονότερο, ούτε με ενοχλεί ιδιαίτερα. το γυάλινο τμήμα μου είναι μία χαρά απόλυτα σταθερό. μπορεί να είναι και κατασκευαστικό λάθος ποιος ξέρει. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Η πλάκα είναι πως σήμερα το μπροστά μέρος δεν τρίζει καθόλου. Είναι με τις μέρες του... Υ.Γ. Το πίσω μέρος τρίζει, αλλά λιγότερο από χθες... Μου φαίνεται θα τη γλυτώσω την επίσκεψη, εξ άλλου το κινητό είναι άψογο, δεν μου έχει βγάλει μισό πρόβλημα... Ευχαριστώ παιδιά! :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luxury_john Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Καλησπερα παιδια θελω να σας ρωτησω πως βαζουμε ελληνικα στο 8600 εμενα εχει μονο αγγλικο μενου γιατι μου ηρθε απο το εξωτερικο!υπαρχει τροπος να το κανω μονος? και πως! σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts