Jump to content

[Επίσημο] Nokia 8600 Luna

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υ.Γ.

Στο adaptor μπαίνουν βύσματα 2,5 χιλιοστών έτσι;

ναι το μικροτερο :(

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

• Απαντήσεις 438
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ναι το μικροτερο :(

Μάλιστα... Για να δούμε τι θα βρούμε...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Αυτο ειναι ,οντως 0548923

Palaiotera pou zitousa kai egw to product code kaneis dn ton egrafe kai dn ton evriksa sto net oso kai an epsaxa:)

Kai i fasi einai oti exw luna elliniko kai otan mou eixe er8ei to allo apo agglia to eixa paei se nokia shop gia allagi covers:):p:D

Meta omws otan to pira postara kai to product code;)

Απο που συγκεκριμένα?

apo ebay to eixa parei;)

Apo to atomo pou pira kai to n95 8gb:)

perimenw twra akoma ena sta 310 me ta metaforika:)

Se 2 meres 8a exw apantisi tou:)

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

Απο ποιοτητα συνομιλιας πως τα παει παιδια? Ακους και ακουγεσαι καλα? Το ακουστικο του πλησιαζει σε ποιοτητα τα Ε65 ή το 6120..? Ο φιλος nervous νομιζω τα ειχε και τα δυο αυτα. Πως θα αξιολογουσε το louna σε σχεση μαζι τους σ' αυτον τον τομεα?

Ευχαριστω πολυ :)

Απο ποιοτητα συνομιλιας πως τα παει παιδια? Ακους και ακουγεσαι καλα? Το ακουστικο του πλησιαζει σε ποιοτητα τα Ε65 ή το 6120..? Ο φιλος nervous νομιζω τα ειχε και τα δυο αυτα. Πως θα αξιολογουσε το louna σε σχεση μαζι τους σ' αυτον τον τομεα?

Ευχαριστω πολυ :)

Αυτη την στιγμη εχω και τα 3 (Ε65,6120c ,8600luna)

To luna δεν αντεξα και τελικα το πηρα .

Πολυ καλο απο πλευρας ηχου ,αμφιδρομα .

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Αυτη την στιγμη εχω και τα 3 (Ε65,6120c ,8600luna)

To luna δεν αντεξα και τελικα το πηρα .

Πολυ καλο απο πλευρας ηχου ,αμφιδρομα .

Καλημέρα. Επειδή κι εγώ έχω τα Ε65 και 6120 και δεν συμβιβάζομαι με κατι κατώτερο στο θέμα ακουστικής, γι΄αυτό σε ρώτησα.. Είναι άπαιχτα τηλέφωνα :) Κι αφού μου λες οτι το luna είναι εφαμιλλό τους, μάλλον θα το χτυπήσω.. κι εγώ δεν αντέχω...:D

Mόνο εναν ενδοιασμό εχω.. Ο Γερμανός το έχει ακριβά, η cosmote το ίδιο, το πλαίσιο που δεν κάνει παραεισαγωγές έπαψε να το χει στο site του, και πάμε microland, που ναι μεν το χει πιο φθηνά απ΄ολους, αλλα είναι παραεισαγωγές. Χωρίς ελληνικό πληκτρολόγιο και συνήθως όλες οι συσκευασίες τους ξεσφράγιστες (έχω τσακωθεί ουκ ολίγες φορές μαζί τους γι αυτό το θέμα).. Ιδού το δίλημμα..

kalispera paidia!agorasa to kinhto apo to ebay kai htan asia version!parathrw oti exei diaforetiko menu epishs den mporei na syndethei me to pc suite!exei kaneis kamia idea an me anabathmish mporei na ginei kati h einai gia petama to kineziko?euxaristw!

kalispera paidia!agorasa to kinhto apo to ebay kai htan asia version!parathrw oti exei diaforetiko menu epishs den mporei na syndethei me to pc suite!exei kaneis kamia idea an me anabathmish mporei na ginei kati h einai gia petama to kineziko?euxaristw!

Καλησπερα / 晚上好 :)

Καταρχην για να μην διαβαζουμε και εμεις κινεζικα ,

χρησιμοποιησε Ελληνικους μικρους χαρακτηρες .

2ον . Μπορεις να δοκιμασεις αλλαξεις το product code ,μεσω της εφαρμογης

nemesis χρησιμοποιωντας το Ελληνικο.

Στην συνεχεια δοκιμαζεις να κανεις αναβαθμιση μεσω νοκια updater.

Η διαδικασια εχει δωθει αρκετες φορες ...

iPhone 5S Space Grey

συγνωμη για τα λατινικα!μηπωσ θα μπορουσες να μου πεις που θα βρω την διαδικασια αναλυτικα?

Ok! :)

Πχ εδω :

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2358601#post2358601

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2354702#post2354702

Χρησιμοποιωντας το Ελληνικο product code του luna, δηλ 0548923

Καλη Επιτυχια ! :)

iPhone 5S Space Grey

ευχαριστω πολυ!θα δοκιμασω!

δεν μπορω να συνδεθω με τον υπολογιστη .υπαρχει πιθανοτητα να ειναι κλειδωμενο?και αν ναι μπορω να το ξεκλειδωσω?

ευχαριστω πολυ!θα δοκιμασω!

δεν μπορω να συνδεθω με τον υπολογιστη .υπαρχει πιθανοτητα να ειναι κλειδωμενο?και αν ναι μπορω να το ξεκλειδωσω?

Υπαρχει πιθανοτητα ,αλλα δεν εχει σχεση με το connectivity αυτο.

Δοκιμασε να περασεις παλι το pc suite απο την αρχη,κατι θα "παιζει"

με τους drivers.

iPhone 5S Space Grey

Έχω ένα πρόβλημα που μάλλον θα το είχα με όλα τα Nokia.

Έχει φτιάξει για όλες τις επαφές φωνητικές εντολές και όταν το έχω συνδεδεμένο με το bt headset αν γίνει κανένα reconnect τυχαίνει να μου καλεί άσχετα νούμερα.

Μπορώ να απενεργοποιήσω τις φωνητικές εντολές ή να κάνω κάτι άλλο να το περιορίσω;

• 3 weeks later...
Καλημέρα. Επειδή κι εγώ έχω τα Ε65 και 6120 και δεν συμβιβάζομαι με κατι κατώτερο στο θέμα ακουστικής, γι΄αυτό σε ρώτησα.. Είναι άπαιχτα τηλέφωνα :) Κι αφού μου λες οτι το luna είναι εφαμιλλό τους, μάλλον θα το χτυπήσω.. κι εγώ δεν αντέχω...:D

Mόνο εναν ενδοιασμό εχω.. Ο Γερμανός το έχει ακριβά, η cosmote το ίδιο, το πλαίσιο που δεν κάνει παραεισαγωγές έπαψε να το χει στο site του, και πάμε microland, που ναι μεν το χει πιο φθηνά απ΄ολους, αλλα είναι παραεισαγωγές. Χωρίς ελληνικό πληκτρολόγιο και συνήθως όλες οι συσκευασίες τους ξεσφράγιστες (έχω τσακωθεί ουκ ολίγες φορές μαζί τους γι αυτό το θέμα).. Ιδού το δίλημμα..

πάντως το έχει και το e-shop σε καλή τιμή (633€) από ότι βλέπω και ένα nokia που είχα πάρει παλιότερα από εκεί ήταν ελληνικό κανονικά... υπάρχουν βέβαια και τα nokia club για μεγαλύτερη σιγουριά και με normal τιμές νομίζω.

• 1 month later...
Βρε παιδιά, παρατήρησα πριν λίγο καιρό ότι το πάνω πίσω μέρος της συσκευής όταν το πιέζω τρίζει κάπως, το ίδιο συμβαίνει και με το μπροστά κάτω μέρος (όταν η συσκευή είναι ανοιχτή και στις δύο περιπτώσεις). Συμβαίνει και σε άλλους αυτό; :worry:

Οχι, μια χαρά είναι εμένα.Μήπως το έβαλες στην κωλοτσέπη και κάθησες;

Τίποτα τέτοιο... :(

Oύτε εγώ παρατηρώ κάτι τώρα που το κοιτάζω.

Όταν λες κάτω μπροστά εννοεις στο γυαλί;

Ναι. Όταν είναι ανοιχτή η συσκευή και το πιέζω ακούγεται πολύ έντονα... Μήπως να κάνω μία επίσκεψη στο κατάστημα απ' όπου το πήρα;

Ναι. Όταν είναι ανοιχτή η συσκευή και το πιέζω ακούγεται πολύ έντονα... Μήπως να κάνω μία επίσκεψη στο κατάστημα απ' όπου το πήρα;

Δεν έχεις τίποτα να χάσεις.:D

Δεν έχεις τίποτα να χάσεις.:D

Σίγουρα όχι. Εννοείται φυσικά πως θα μου πουν ότι είναι από τη χρήση κλπ, αλλά την προσπάθεια θα την κάνω...

Σίγουρα όχι. Εννοείται φυσικά πως θα μου πουν ότι είναι από τη χρήση κλπ, αλλά την προσπάθεια θα την κάνω...

εγώ εξ αρχής έχω παρατηρήσει ένα παίξιμο στο μεταλλικό τμήμα της συσκευής, στο πίσω πάνω μέρος (το τμήμα πάνω από το κάλυμμα της μπαταρίας), αλλά με τον καιρό δεν έγινε εντονότερο, ούτε με ενοχλεί ιδιαίτερα. το γυάλινο τμήμα μου είναι μία χαρά απόλυτα σταθερό. μπορεί να είναι και κατασκευαστικό λάθος ποιος ξέρει.

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

Η πλάκα είναι πως σήμερα το μπροστά μέρος δεν τρίζει καθόλου. Είναι με τις μέρες του...

Υ.Γ.

Το πίσω μέρος τρίζει, αλλά λιγότερο από χθες... Μου φαίνεται θα τη γλυτώσω την επίσκεψη, εξ άλλου το κινητό είναι άψογο, δεν μου έχει βγάλει μισό πρόβλημα...

Ευχαριστώ παιδιά! :)

• 2 months later...
Καλησπερα παιδια θελω να σας ρωτησω πως βαζουμε ελληνικα στο 8600 εμενα εχει μονο αγγλικο μενου γιατι μου ηρθε απο το εξωτερικο!υπαρχει τροπος να το κανω μονος? και πως! σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!