Jump to content

Destinator 7

Minotavrs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΟΚ φίλε σε ευχαριστω αλλα πες μου και ποια version έχεις?

7.0.0.588.11

Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι).

Κινέζικη παροιμία

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γνωρίζει κανείς αν στο Destinator 7 υπάρχει η δυνατότητα να δίνεις συγκεκριμένες συντεταγμένες και να σου δείχνει που βρίσκεσαι?

Σε μένα το κάνει μόνο αν αφήσω το destinator7 ανοικτό μεν , αλλά χωρίς να κάνει πλοήγηση. Όταν κάνει πλοήγηση, καπελώνει την ρύθμιση της συσκευής που θέλει να κλείνει ο φωτισμό σε μερικά λεπτά, και μπορεί να ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ για ώρες ακόμη και εκτός φόρτισης.

Τελικά το δοκίμασα και εγώ σήμερα, χωρίς να πειράξω τις ρυθμίσεις ενέργειας, και με πλοήγηση ενεργή, δε σβήνει το Mio και χωρίς να είναι στο φορτιστή :):)

ΕΧΩ ΤΟ ΜΙΟ Α201 ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ SETΑΡΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ DESTINATOR 7 ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΚΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ ΤΟ DESTINATOR ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙ

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.!:worry:

ΕΧΩ ΤΟ ΜΙΟ Α201 ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ SETΑΡΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ DESTINATOR 7 ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΚΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ ΤΟ DESTINATOR ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙ

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.!:worry:

Απο που το πατας και δεν στο ανοιγει?

θέλω να κάνω μια ερώτηση που μπορεί να έχει απαντηθεί αλλά συγγνώμη δε μπορώ να ψάξω 66 σελίδες για αυτό παρακαλώ όποιος μπορεί ας απαντήσει. όταν βάλουμε μια διεύθυνση στο home (το σπιτάκι δεξιά στο χάρτη) και μετά θέλουμε να την αλλάξουμε πως μπορούμε να το κάνουμε αυτό;

παιδιά έχω την 7.0.0.588.11 με 2007.Q4.V77 Greece U αλλά δεν έχω ελληνικό πληκτρολόγιο

κάποια ιδέα?

sorry αν έχει απαντηθεί αλλά το search μου βγάζει άσχετα.

παιδιά έχω την 7.0.0.588.11 με 2007.Q4.V77 Greece U αλλά δεν έχω ελληνικό πληκτρολόγιο

κάποια ιδέα?

χωρις να ειμαι σιγουρος λειπει skin.

Ψαξε geok skin.

κάποια ιδέα?

H έκδοση αυτή είναι αγγλική οπότε φυσικό είναι να μην περιλαμβάνει ελληνικό πληκτρολόγιο.

Κατέβασε αυτό του συμφορουμίτη terrestial.

To rar περιλαμβάνει και οδηγίες εγκατάστασης.

http://rapidshare.com/files/68474009/Destinator7_Greek_Keyboard_by_terrestial_v3.rar

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Καλημερα σε όλους,

Θα ήθελα να ρωτησω το εξής

Εχω το mls a3850 me dest 7.Ειναι δυνατον οταν πλησιαζω σε καμερες αντι να χτυπάει το κουδουνακι να μου αναγγέλει μια φωνη π.χ.καμερα;

Δοκιμασα τη φωνη της Σαπφω Νοταρα αλλα ειναι εκνευριστικη οταν σου λέει ''πας καλα;;''

Ευχαριστώ

Και τα Dangerous points και τα speed cameras απ' όπου κι αν τα κατέβασες έχουν μέσα φάκελο με τα αντίστοιχα voices.

Μόλις κυκλοφόρησε η επίσημη έκδοση το destinator 7 για PNA. Από το επίσημο site:
http://www.navimania.gr/showthread.php?t=7588

:!:

Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι).

Κινέζικη παροιμία

καλησπερα παιδια πως γινεται να δειχνει στην κατω πλευρα του προγραμματος την οδο η τον δρομο που βρισκομαι την συγκεκριμενη στιγμη?και οταν περναω καποια πολη η χωρια το ονομα του?το 7 π κατεβασα δεν τ δειχνει αυτα?εχω το fortuna cg430 ευχαριστω.
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Στην υπογραφή μου υπάρχει μια καινούρια φωνή ''Vaggelis'' για οδηγίες στο Destinator.

Παίζει και στο 6 και στο 7.

http://rapidshare.com/files/104532634/Vaggelis.voice.Destinator6_7.odytsak.rar

καλησπερα παιδια πως γινεται να δειχνει στην κατω πλευρα του προγραμματος την οδο η τον δρομο που βρισκομαι την συγκεκριμενη στιγμη?και οταν περναω καποια πολη η χωρια το ονομα του?το 7 π κατεβασα δεν τ δειχνει αυτα?εχω το fortuna cg430 ευχαριστω.

Κάθε φορά που κλικάρεις την κάτω μπάρα και στο 6 και στο 7, αλάζουν τα στοιχεία που δείχνει. Αλλωτε τρέχων δρόμος, άλλωτε χρόνος μέχρι τον προορισμό άλλωτε ταχύτηα. Πειραματίσου και θα δείς. Μόνο που πρέπει να έχεις βάλει ήδη κάποιο προορισμό, ώστε να έχεις όλες τις δυνατότητες εναλλαγών και όχι μερικές. Όμως ΚΑΘΕ φορά που τυχόν χάνει το σήμα στην πορεία, μόλις το ξαναβρεί γυρίζει στην αρχική ένδειξη και θέλει ξανά κλικ για να δείχνει αυτά που θέλεις.

Κινέζικη παροιμία

Αντιμετωπίζει κανείς άλλος εκτός από μένα πρόβλημα με την αποφυγή της Αττικής Οδού στον Q1-2008? Μπορεί να ανεβάσει κάποιος τα σωστά FORLINKS για την έκδοση αυτή.

Δεν ξέρω αν έκανα σωστά αλλά έσβησα όλα τα παλιά forlinks και ανέβασα μόνο του πακέτου q1-2008. Δηλαδή τώρα έχω τα: GreeceE και GreeceU μόνο (cos & los).

Βαρέθηκα να πληρώνω διόδια κάθε φορά που κατεβαίνω Αθήνα.

Το σπαστικό είναι πως με πετάει Αττική για 1,5 χιλιόμετρο ας πούμε ίσα-ίσα για να πληρώσω..:protest::rocket::rocket::knife:

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ. Κι ας βάλεις αποφυγή της Αττικής Οδού πάλι από εκεί θα σε βγάλει! Έχω βαρεθεί να δίνω 2.70€ κάθε λίγο και λιγάκι! :P

129026.png?1640591734

Ωχ, αμαν, έχει κανείς σας και την έκδοση 6 να δει αν το κάνει και εκεί ο Q1/2008; Είναι δηλαδή πρόβλημα μόνο του D7 ή συνολικό πρόβλημα του Q1/2008;

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

ρε παιδια εχω βαλει στ fortun cg430 το destinator7 δεν μ δειχνει τ σημεια ενδιαφεροντος βενζιναδικα και τετοιες ιστοριες τι πρεπει ν κανω για να τ εμφανισω?
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

παιδια ποια ειναι η τελευταια εκδοση για το 7???απο που το κατεβεζουμε..νομιμοσ κατοχοσ..
Samsung Galaxy S8 plus.....

παιδια ποια ειναι η τελευταια εκδοση για το 7???απο που το κατεβεζουμε..νομιμοσ κατοχοσ..

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5384

ρε παιδια εχω βαλει στ fortun cg430 το destinator7 δεν μ δειχνει τ σημεια ενδιαφεροντος βενζιναδικα και τετοιες ιστοριες τι πρεπει ν κανω για να τ εμφανισω? an μπορει καποιος ας μ απαντησει.

ρε παιδια εχω βαλει στ fortun cg430 το destinator7 δεν μ δειχνει τ σημεια ενδιαφεροντος βενζιναδικα και τετοιες ιστοριες τι πρεπει ν κανω για να τ εμφανισω? an μπορει καποιος ας μ απαντησει.

Θα πας στα Αγαπημένα και θα τσεκάρεις τα κουτάκια όσων θέλεις να εμφανίζονται. Εκεί μπορείς να κάνεις κλικ και στο Ειδοποιήσεις κάτω και να βάλεις την απόσταση που θα σου κάνει ντιν(100-200-500-1000-2000 μέτρα) Μετά πατάς ΟΚ και βγαίνεις

Κινέζικη παροιμία

Κάθε φορά που κλικάρεις την κάτω μπάρα και στο 6 και στο 7, αλάζουν τα στοιχεία που δείχνει. Αλλωτε τρέχων δρόμος, άλλωτε χρόνος μέχρι τον προορισμό άλλωτε ταχύτηα. Πειραματίσου και θα δείς. Μόνο που πρέπει να έχεις βάλει ήδη κάποιο προορισμό, ώστε να έχεις όλες τις δυνατότητες εναλλαγών και όχι μερικές. Όμως ΚΑΘΕ φορά που τυχόν χάνει το σήμα στην πορεία, μόλις το ξαναβρεί γυρίζει στην αρχική ένδειξη και θέλει ξανά κλικ για να δείχνει αυτά που θέλεις.

papajo, αυτό που λες μπορεί να γίνει και σε περιβάλλον απλής πλοήγησης ή ΜΟΝΟ έχοντας θέσει ΔΙΑΔΡΟΜΗ;

//dfinikis :X