Jump to content

Destinator 7

Minotavrs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για όσους έχουν το qtek 2020i δεν δουλεύουν οι ήχοι .spx του destinator 7. Για να δουλέψουν πρέπει να βρείτε τους αντίστοιχους σε .wav και να τους κάνετε rename(μετονομασία) σε .spx και να αντικαταστήσετε τους κανονικούς. Δεν ξέρω αν έχει ξανά αναφερθεί αυτή η λύση για τους κάτοχους του 2020i, απλά το αναφέρω γιατί πριν λίγες μέρες που έψαχνα στο forum δεν είχα βρει λύση.
DiMkRoM

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

H νέα έκδοση Destinator v7.0.0.588.11 κυκλοφορεί ελεύθερη!http://img154.imageshack.us/img154/5604/xarxar1uu5.gif

φιλε μου μια ερωτηση

κατεβασα την παραπανω εκδοση. θα πρεπει να απεγκαταστησω την προηγουμενη; η να την περασω απο πανω?

ευχαριστω

ΑΕΛ Πρωταθλήτρια 1988 Κυπελλούχος 1985 και 2007

φιλε μου μια ερωτηση

κατεβασα την παραπανω εκδοση. θα πρεπει να απεγκαταστησω την προηγουμενη; η να την περασω απο πανω?

ευχαριστω

Aπεγκατέστησέ τη να είμαστε σίγουροι.:p

δεν ειναι σε ελληνικη εκδοση. προσπαθησα να βαλω το greek cab απο το προηγουμενο dest7 αλλα δεν το αναγνωριζει.μονο την φωνη στα ελληνικα μπορεσα να αλλαξω
[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν ειναι σε ελληνικη εκδοση. προσπαθησα να βαλω το greek cab απο το προηγουμενο dest7 αλλα δεν το αναγνωριζει.μονο την φωνη στα ελληνικα μπορεσα να αλλαξω

αξιζει φιλε να την περασω; παντως το 7 δεν λεει αυτο το βελτιωσανε;

ΑΕΛ Πρωταθλήτρια 1988 Κυπελλούχος 1985 και 2007

αξιζει φιλε να την περασω; παντως το 7 δεν λεει αυτο το βελτιωσανε;
επειδη δεν ειμαι και ο πλέον ειδήμων με το desti και υπαρχει προβλημα οσον αφορα την αναζητηση με τον χαρτη λογο πληκτρολογιου ετσι δεν μπορω να το τεσταρω.παντος με την παλια εκδοση δεν ειχα προβλημα. περιμενε να βγει η ελληνικη εκδοση
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν χρησιμοποιήσουμε τους αγγλικούς χάρτες της Ngi πάλι θα υπάρχει πρόβλημα στην αναζήτηση?

Γνωρίζουμε πιθανή ημέρα κυκλοφορίας του ελληνικού Destinator 7?

http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985

Είχα ακούσει ότι θα υπάρχει και χάρτης της Κύπρου για το Destinator 7. Υπάρχει κάτι τέτοιο;

Nαι, θα υπάρχει σε μελλοντική αναβάθμιση.

Ενσωματωμένη θα είναι η Κύπρος στον χάρτη Ελλάδος 2007.Q4 ο οποίος θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη Νοέμβρη.;)
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Ενσωματωμένη θα είναι η Κύπρος στον χάρτη Ελλάδος 2007.Q4 ο οποίος θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη Νοέμβρη.;)

εμεις ολοι χρησιμοποιουμε 2007.Q2 και εσυ αναφερεις για 2007.Q4,

YΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΥ Η ΕΚΔΟΣΗ 2007.Q3 η κατι δεν καταλαβα καλα εγω

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Ωραιο κολπο. Οι Κυπριοι θα πληρωνουν θελουν δε θελουν και την Ελλαδα?

εμεις ολοι χρησιμοποιουμε 2007.Q2 και εσυ αναφερεις για 2007.Q4,

YΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΥ Η ΕΚΔΟΣΗ 2007.Q3 η κατι δεν καταλαβα καλα εγω

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Αν δεν κάνω λάθος, το "Q" αναφέρεται στο τρίμηνο του έτους που κυκλοφορεί ο χάρτης. Δεν σημαίνει αυτό πως κάθε τρίμηνο υπάρχει και νέα έκδοση.

Q4 λοιπόν, γιατί αναμένεται στο τέλος Νοε 2007. Q3 δεν υπήρξε ποτέ. :)

Βασίλης

Αν δεν κάνω λάθος, το "Q" αναφέρεται στο τρίμηνο του έτους που κυκλοφορεί ο χάρτης. Δεν σημαίνει αυτό πως κάθε τρίμηνο υπάρχει και νέα έκδοση.

Q4 λοιπόν, γιατί αναμένεται στο τέλος Νοε 2007. Q3 δεν υπήρξε ποτέ. :)[/QUO

ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση,ομολογω οτι αγνοουσα αυτην την λεπτομερεια.:X

Ωραιο κολπο. Οι Κυπριοι θα πληρωνουν θελουν δε θελουν και την Ελλαδα?

Ουσιαστικά άδεια του Destinator πληρώνεις ανεξάρτητα του χάρτη.

Anyway νομίζω ο χάρτης θα είναι ξεχωριστός και ίσως υπάρχει κάποια προσφορά για τους υπάρχοντες χρήστες.

Ωραία, αναμένουμε δεν έχουμε άλλη επιλογή μιας και κανείς δεν θέλησε να ασχοληθεί με το pocket navigator 7 και το χάρτη της Κύπρου.

λοιπον εχω το destinator το καινουριο με περιβαλλον εις την αγγλιστη ειπα να βαλω ενα αρχειο που ειχα κρατημενο απο το προηγουμενο 7αρι με ρυθμισεις για τις προειδοποιησεις το destinatorMSG.Inf γιατι βαριεμαι να το ξαναρυθμιζω και ως εκ θαυματος ολο το περιβαλλον αλλαξε στα ελληνικα
[sIGPIC][/sIGPIC]