miogps Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Δε "παίζει" ακόμη σωστά το Dest 7 και δεν κυκλοφόρησε επίσημα ακόμη. Η έκδοση που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο έχει προβλήματα. Αν θέλεις να μην έχεις πρόβληματα στον υπολογισμό διαδρομής κ.λ.π θα πρέπει να περάσεις την 6. MALLON DE TO XRHSIMOPOIEIS SYXNA..... MHN AKOYS....... FHMES....... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Miogps το χρησιμοποιω το 7 και ξερω πολυ καλα πως συμπεριφερεται. Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι στο δικο σου το 7 όταν πλησιαζεις 1 αγαπημένο σου εχει οπτικη ειδοποιηση και όταν κανεις tab επάνω στο εικονιδιο του αγαπημενου σου στο χαρτη, σου γραφει ποιο ειναι?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEZAS Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 GNWRIZEI KANEISA POU 8A VRW XARTES 8ALLASIOYS GIA MIO P360? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 GNWRIZEI KANEISA POU 8A VRW XARTES 8ALLASIOYS GIA MIO P360? oso kai na zhtas auto de tha to breis ...thimisouto.... Ce-map.............. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEZAS Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 OK THANKS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Miogps το χρησιμοποιω το 7 και ξερω πολυ καλα πως συμπεριφερεται. Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι στο δικο σου το 7 όταν πλησιαζεις 1 αγαπημένο σου εχει οπτικη ειδοποιηση και όταν κανεις tab επάνω στο εικονιδιο του αγαπημενου σου στο χαρτη, σου γραφει ποιο ειναι?:blink: oste auto einai to sobaro problhma poy antimetopizeis me to dest7?? ligoi sobaroths kyrioi... tha to po gia xiliosth fora... axia sto navi dinei h apokrish h amesothta genika h ...stibarothta tou synduasmou interface maps se ena agnosto meros sto exoteriko px kai to dest kai sthn 6 kai sthn 7 einai axtyphto. mporo na sou aparithmo istories kai istories apo th xrhsh sto exoteriko poy touxo kanei . giauto to EMPISTEYOMAI!!!!!!!!! kai as mh mou grafei pio einai to agaphmeno me to noumero 1.... filika giorgos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Βρε φίλε μου δεν αντιλέγω σε οτι λες, και ξερω πολυ καλα οτι το dest ειναι κορυφη προγραμμα πλοηγησης για ελλάδα με Gi και στο εξωτερικό με τους navteq χάρτες. Και εγω εχω χιλιοταξιδεψει εξωτερικο και εσωτερικο και εχω επισημανει και λαθη στην εφαρμογη λαθων της Gi με σκοπο να εχουμε βελτιστο χαρτη, απλα λεω οτι για κάποιον που περαν απο την γνωμη σου για το οτι αξια στο navi δινει η αποκριση και η αμεσοτητα του προγραμματος που συμφωνω, αν κάποιος θελει να εχει ολοκληρωμενη και σωστη εικονα για 1 προγραμμα προτιμοτερο ειναι να το δουλευει χωρις να υπάρχουν bugs που δεν λυθηκαν ακομη. Και σας λεω οτι στις επομενες μερες θα κυκλοφορησει επισημα απο την Gi & MLS το Destinator 7 και ετσι θα μπορειτε να εχετε την αναβαθμιση δωρεαν και χωρις προβληματα! Φιλικα θανάσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 ok thanash...kala taxidia naxeis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Επίσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapidisa Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ DESTINATOR 7 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΑ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΛΑ, ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΥΦΑ, ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ, ΜΟΛΟΝΟΤΙ ΕΧΩ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΠΓΕΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ. ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΑΡΤΗ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ Ή ΑΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Δε "παίζει" ακόμη σωστά το Dest 7 και δεν κυκλοφόρησε επίσημα ακόμη. Η έκδοση που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο έχει προβλήματα. Αν θέλεις να μην έχεις πρόβληματα στον υπολογισμό διαδρομής κ.λ.π θα πρέπει να περάσεις την 6. Η έκδοση 7 είναι ακόμη ΒΕΤΑ, αλλά δουλεύει σχεδόν κανονικά. Απλά δεν σε ειδοποίεί οπτικά όταν πλησιάζεις αγαπημένο. Μόνο ηχητικά. Επίσης πατώντας πάνω σε εικονίδιο του χάρτη με "αγαπημένα" δεν σου δίνει πληροφορίες με τα στοιχεία του, όπως το 6. Είπαμε το 6 είναι τελειοποιημένο πρόγραμμα, πλήρες, ενώ το 7 ΒΕΤΑ έκδοση. Έ μην περιμένεις να τα έχει ΟΛΑ. Κατά τα άλλα δουλεύει τέλεια, ιδίως η 7......588 έκδοση Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 ότι πιθανότητες έχει το 7 να κάνει λάθος στη δρομολόγηση, άλλες τόσες έχει και το 6...είπαμε, μηχανήματα είναι, δεν είναι τέλεια. Εγώ έχω συνηθίσει το 7 και δυσκολεύομαι να ξαναβάλω το 6....έχει κάποια bug αλλά τα ξέρω και συμβιβάζομαι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Nα κανω μια χαζη ερωτηση????Επειδη τους 2 μηνες ασχολουμε με την πλοηγηση επειδη πηρα κινητο με Gps και δεν ξερω και πολλα θελω να ρωτησω το εξης.Η κινηση του βελους ειναι λογικο να ειναι στατικη και οχι συνεχομενη???Το destinator και ολα τα αλλα προγραμματα πλοηγησης ετσι λειτουργουν η φταει η συσκευη(htc p3300) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Nα κανω μια χαζη ερωτηση????Επειδη τους 2 μηνες ασχολουμε με την πλοηγηση επειδη πηρα κινητο με Gps και δεν ξερω και πολλα θελω να ρωτησω το εξης.Η κινηση του βελους ειναι λογικο να ειναι στατικη και οχι συνεχομενη???Το destinator και ολα τα αλλα προγραμματα πλοηγησης ετσι λειτουργουν η φταει η συσκευη(htc p3300) το 3300 πρέπει να έχει σχετικά μικρό επεξεργαστή (200MHz αν θυμάμαι καλά) και είναι αναμενόμενο να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση στη λειτουργία του destinator...για περισσότερες πληροφορίες, ας πει άλλος χρήστης του 3300 ή ρώτα στο αντίστοιχο θέμα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Nαι εχει μικρο επεξεργαστη.Ρωτησα στο σχετικο threat και μου ειπαν πως ειναι λογικο να κινηται ετσι το βελος καθως ετσι λειτουργει το destinator.Απλα ηθελα να μαθω αν ετσι λειτουργει η αν φταει η συσκευη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomgr Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Να ρωτήσω και εγώ κάτι Έβαλα το 7 και στις αποφυγές του καινούργιου χάρτη μου δείχνει τις αποφυγές ακτοπλοίκων σαν αττική οδό και την αττική σαν αυτοκινητόδρομοι. Παίζει κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Miogps το χρησιμοποιω το 7 και ξερω πολυ καλα πως συμπεριφερεται. Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι στο δικο σου το 7 όταν πλησιαζεις 1 αγαπημένο σου εχει οπτικη ειδοποιηση και όταν κανεις tab επάνω στο εικονιδιο του αγαπημενου σου στο χαρτη, σου γραφει ποιο ειναι?:blink: To κουφό είναι ότι με τον νέο χάρτη κάνοντας tab σε εικονίδιο μου δείνει κάποια στοιχεία, οδό και αριθμό. Βέβαια δεν μου λέει τί είναι και δεν μου εμφανίζει ΟΛΑ τα εικονίδια που έχω τσεκάρει. Θα αλλάξω έκδοση χάρτη και ενημερώνω. Με τον 2007q4, δεν μου έδεινε πληροφορίες, μου έδειχνε όμως όλα τα εικονίδια. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Να ρωτήσω και εγώ κάτι Έβαλα το 7 και στις αποφυγές του καινούργιου χάρτη μου δείχνει τις αποφυγές ακτοπλοίκων σαν αττική οδό και την αττική σαν αυτοκινητόδρομοι. Παίζει κάτι? αποφυγές Αττικής οδού και ακτοπλοϊκών γραμμών είναι μαζί στο 7, δυστυχώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Αγαπημένα σημεία- Αντιγραφή??? Γεια σας, Θέλω να κάνω backup τα αγαπημένα σημεία που έχω στο destinator 7. Θα μπορούσατε να μου πείτε πιο αρχείο και από πού το αντιγράφω? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Αγαπημένα σημεία- Αντιγραφή??? Γεια σας, Θέλω να κάνω backup τα αγαπημένα σημεία που έχω στο destinator 7. Θα μπορούσατε να μου πείτε πιο αρχείο και από πού το αντιγράφω? Ευχαριστώ πολύ! Είναι το «MY FAVORITES.dat» στο ...\Destinator\UserData\Favorites Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomgr Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 αποφυγές Αττικής οδού και ακτοπλοϊκών γραμμών είναι μαζί στο 7, δυστυχώς... Νομίζω η 2η επιλογή είναι ακτοπλοϊκες και η 3η Αττική οδός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 στην αρχη ειχα τα wm5 με desti 7 οχι την final εκδοση ,μετα περασα wm6 εκδοση με μια rom που ειχε το progr.sirf tech ενσωματωμένο, και τι ηθελα να αλλαξω πρωτοκολλο επικοινωνιας στο desti απο τοτε μου αλλαζε την ημερομηνια στο mio καπου στο 2009 και γινοταν ενας αχταρμας με τις ειδοποιησεις και τα ραντεβου. αλλαξα rom και μετα περασα την final εκδοση του desti χωρια που αυτη εγκαθιστατε στην μνημη του mio χωρις να σου δινει επιλογη για εγκατασταση στην καρτα μνημης εξακολουθει να ειναι ρυθμισμενη σε sirf καμια ιδεα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 na sai kala! Είναι το «MY FAVORITES.dat» στο ...\Destinator\UserData\Favorites Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 στην αρχη ειχα τα wm5 με desti 7 οχι την final εκδοση ,μετα περασα wm6 εκδοση με μια rom που ειχε το progr.sirf tech ενσωματωμένο, και τι ηθελα να αλλαξω πρωτοκολλο επικοινωνιας στο desti απο τοτε μου αλλαζε την ημερομηνια στο mio καπου στο 2009 και γινοταν ενας αχταρμας με τις ειδοποιησεις και τα ραντεβου. αλλαξα rom και μετα περασα την final εκδοση του desti χωρια που αυτη εγκαθιστατε στην μνημη του mio χωρις να σου δινει επιλογη για εγκατασταση στην καρτα μνημης εξακολουθει να ειναι ρυθμισμενη σε sirf καμια ιδεα? βρες το sirftech για να ξαναβάλεις το πρωτόκολλο NMEA :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ DESTINATOR 7 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΑ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΛΑ, ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΥΦΑ, ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ, ΜΟΛΟΝΟΤΙ ΕΧΩ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΠΓΕΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ. ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΑΡΤΗ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ Ή ΑΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ..... Eχω το ιδιο προβλημα..... Ο χάρτης φταίει;;;έβαλα εναν q4.2007 Ας μου δώσει κάποιος μια ιδέα...Ποιος είναι ο συνδυασμός που θα μας κάνει ευτυχισμένους; v7.0.0.588.11 με ποιο χάρτη;;; Η κάποια άλλη έκδοση του προγράμματος; Α, και τα POI που έχω βρει ως τώρα είναι για τα πανηγύρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts