jog Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 και βεβαια μια προγευση για το απιστευτο φιναλε της περιοδου, παιρνουμε εδω :) Καμιά ξένη πηγή υπάρχει? Αρκετά ενδιαφέρον το φινάλε... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_GDK Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Καμιά ξένη πηγή υπάρχει? Αρκετά ενδιαφέρον το φινάλε... :D Εννοειται! Ο,τι γραφω στο blog ειναι διπλα τσεκαρισμενο! :lol: Η ξενη πηγη ειναι ο ιδιος ο παραγωγος, David Shore και φυσικα ο ειδημονας Ausiello! Παράθεση hugh-laurie.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 πάντως τι να λέμε τώρα, αυτή η απεργία τις ξέσκισε τις σειρές...πάλι θα αφήσουν τα ρομάντζα για του χρόνου...άντε, περιμένω να τελειώνουμε με την Κάντυ να πάμε παρακει... τα τελευταία επεισόδια πάντως ήταν άπαιχτα...τις ατάκες δε τις προλάβαινες....όσο για το θέμα του Ουίλσον βρήκα εκπληκτικό τον μονόλογο της Κάντυ - του τα είπε τέλεια και δεν μπλέχτηκε ο Χάουζ στη μέση - εγώ αυτή την Αμπερ γιατί δεν την πιστεύω ακόμα;... αν και η τελευταία σκηνή δε μου άρεσε καθόλου...όλοι μαζί κι ο ψωριάρης μόνος του...όσο για τον secret sanda τι να πω...μου έδωσε καταπληκτική ιδέα....:lol::p Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Εννοειται! Ο,τι γραφω στο blog ειναι διπλα τσεκαρισμενο! :lol: Η ξενη πηγη ειναι ο ιδιος ο παραγωγος, David Shore και φυσικα ο ειδημονας Ausiello! Thnx! :) @lisa Τα τελευταία 2 επεισόδια ήταν καταπληκτικά σε πλοκή/σενάριο κ διαλόγους. Πολύ καλό ήταν και το 10ο.Μου αρέσουν τέτοιες σκηνές,το βλέμμα του House τα λέει όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 αχ...αυτό το βλέμμα του Χάουζ πάντα τα λέει όλα...ακόμα κι ότι θέλει να κρύψει αυτά που λέει το βλέμμα...:love::love::love: Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_GDK Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Thnx! :) Τιποτε! Και που να δεις και τι αλλα spoilers σου εχω! Αφιερωμενα! ;) Παράθεση hugh-laurie.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Τιποτε! Και που να δεις και τι αλλα spoilers σου εχω! Αφιερωμενα! ;) Πω πωωωωωω...! Τι λες τώρα! Είμαι πολύ περίεργη να δω την εξέλιξη! Thanks για τα spoilers! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_GDK Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Πω πωωωωωω...! Τι λες τώρα! Είμαι πολύ περίεργη να δω την εξέλιξη! Thanks για τα spoilers! Να 'σαι καλα! Εγω να δεις ποσο περιεργος ειμαι να δω τι θα σκαρωσει ο γιατρος! :lol: Παράθεση hugh-laurie.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Τιποτε! Και που να δεις και τι αλλα spoilers σου εχω! Αφιερωμενα! ;) Thnx for the info :) Συγχαρητήρια για το site :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_GDK Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Thnx for the info :) Συγχαρητήρια για το site :) Σε υπερευχαριστω! :) Ομως ηρθε η ωρα της αληθειας... Τα στοιχηματα για το Hall of Fame παιζουν μεχρι στιγμης: Stroggoff, Lisa, Stella711, Bayern7, NTG, Calendra, Jog, Marvin, Fabbο114 και Xenbast (με τυχαια σειρα παντα) :lol: Ποιος αλλος θα κανει την εκπληξη; :heat: Παράθεση hugh-laurie.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_GDK Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 Spoilers, spoilers, spoilers! H απολυτη ανατροπη ! Παράθεση hugh-laurie.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 Spoilers, spoilers, spoilers! H απολυτη ανατροπη ! Καλό μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_GDK Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 Καλό μήνα. επισης, αλλα πως να ειναι καλος οταν δεν σε βλεπω στους νικητες του quiz;;; :mad: περιμενω συμμετοχη σου αυτη τη φορα! :up: Παράθεση hugh-laurie.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_GDK Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Παρακαλω, οσοι δεν θελουν να διαβασουν νεα δυνατα spoilers για τα επομενα επεισοδια να μην πατησουν εδώ… Παράθεση hugh-laurie.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Παρακαλω, οσοι δεν θελουν να διαβασουν νεα δυνατα spoilers για τα επομενα επεισοδια να μην πατησουν εδώ… Ευχαριστούμε πολύ :) Πω θα μας αφήσει κάγκελο το τέλος της 4ης σαιζόν :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 μετά απ' αυτά που διάβασα έχω να πω ότι συμμετέχω κι εγώ στα κύματα οργής των φαν.... πάντως οι σεναριογράφοι είναι πολύ λάθος...η σειρά ούτε κοιλιά έκανε, δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα πλοκής ή ακόμα και τηλεθέασης και πήγαν και τη διέλυσαν μετά την 3η σεζόν χωρίς λόγο...και σαν μην έφτανε αυτό, με τους υπόλοιπους χαρακτήρες που πρόσθεσαν δεν έχουν κάνει καν κάτι αξιόλογο, να πεις ότι αν μη τι άλλο άξιζε τον κόπο και έγινε καλύτερο....απλά δυσαρέστησαν κατά πολύ τους τηλεθεατές τους.... σαφώς νέοι χαρακτήρες χρειάζονται αλλά με μέτρο και με αιτία...αφήνουν στο πουθενά μισοτελειωμένες ή μισοαρχινισμένες ιστορίες και απλά πηγαινοφέρνουν πρόσωπα. Αν δεν υπήρχε ο συγκεκριμένος πρωταγωνιστής - σ'αυτό το ρόλο θα είχα πάψει προ πολλού να ασχολούμαι μαζί τους... τι να πω...θα δούμε... πάντως ευχαριστώ για τα σπόιλερς, τρελαίνομαι πάντα να τα διαβάζω.... και μου άρεσαν οι τίτλοι των 2 τελευταίων επεισοδίων, τους βρίσκω πολύ εμπνευσμένους και αληθινούς Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_GDK Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Ευχαριστούμε πολύ :) Πω θα μας αφήσει κάγκελο το τέλος της 4ης σαιζόν :D Οντως, προβλεπεται χαμος!:D Παράθεση hugh-laurie.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Δεν ειχε προχθες το τελευταιο επισοδειο??!! Το τελευταιο που ειδα ηταν το 12ο της 4ης σεζον!! Ποτε θα βγουν τα υπολοιπα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Σε 7 μέρες νομίζω βγαίνει το 13ο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 1 μέρα υπομονή http://www.tv.com/video/13913/no-more-mr.-nice-guy?o=tv πρόγευση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 αχ πόσο μου έλειψε....απ' τα σχόλια στην Κάντυ μέχρι την κηδεμονία του Γουίλσον!!!!!! άπαιχτος Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Tρομερό το τελευταίο επεισόδιο. Άξιζε όσο τίποτα την αναμονή. Πραγματικά υπέροχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Tρομερό το τελευταίο επεισόδιο. Άξιζε όσο τίποτα την αναμονή. Πραγματικά υπέροχο. +1 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Στο Star ειναι τελειως ηλιθιοι; Πετσοκοβουν τα επεισοδια αναλογα με το τι ωρα θελουν να τα προβαλουν; :wacko: Στο σημερινο εκοψαν μια CGI σκηνη συν την κατασταση του ασθενους, γιατι (υποθετω) εμοιαζε σιχαμενη...:X Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Να κανω μια ερωτηση, το soundtrack που μπορουμε να το βρουμε ? (μην βαρατε εαν εχει υποθει) massive attack - teardrop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts