Jump to content

House M.D. (Fox - Star)

CHRIBIZA
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια να ρωτήσω κάτι,ποια season παίζει το star?

Χθες έδειξε το δεύτερο επεισόδιο της 3ης σεζόν (Cane and able).

Έχω πορωθεί άσχημα...!:happy: Αν το Star κάνει καμιά βλακεία με τα επεισόδια θα τους βάλω μπουρλότο!!!:X

Πρέπει να πηγαίνει καλά το House στο Star.

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως δεν το έχει εξορίσει ακόμα εκεί γύρω στις 2 το βράδυ!

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

εγω απορω για την εταιρια που εχει τα δικαιωματα της σειρας κ τα βιντεοκλαμπ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ DVD???

Λογω στρατου, εχω χασει καποια επεισοδια. Δε τα κατεβαζω, επειδη δεν βρισκω υποτιτλους(χαλια τα αγγλικα μου).

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΣΕ DVD O KAΘΕ ΚΥΚΛΟΣ???

Μακράν η αγαπημένη μου ξένη σειρά! Πραγματικά έχω αγωνία για την επόμενη κίνηση/ατάκα του House!

Δυνατό επεισοδιάκι το 4Χ01, για να δούμε στις συνεντεύξεις τώρα :D

εγω απορω για την εταιρια που εχει τα δικαιωματα της σειρας κ τα βιντεοκλαμπ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ DVD???

Λογω στρατου, εχω χασει καποια επεισοδια. Δε τα κατεβαζω, επειδη δεν βρισκω υποτιτλους(χαλια τα αγγλικα μου).

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΣΕ DVD O KAΘΕ ΚΥΚΛΟΣ???

Έχω βρεί υπότιτλους για τα περισσότερα επεισόδια πάντως!

επιτέλους το είδα κι εγώ το επεισόδιο!!! πόσο μου είχε λείψει κι ήταν τέλειος!!! όπως πάντα...και δεν ξέρω αν πρόσεξε κανείς την ατάκα.."boy you remind me of someone"....αχ, άντε να προχωρήσει παρακάτω να δούμε πώς θα τα πάνε παλιοί και νέοι....

πόσο χαίρομαι που επιτέλους θα δω καινούργια επεισόδια...δεν το χορταίνω και περιμένω κι εγώ τη μια ατάκα μετά την άλλη!!! αλλά κι ο Ουίλσον...άπαιχτος...τον τακτοποίησε καλά....χιχιχι...

τώρα για να ξέρω παιδιά...εδώ τι σχολιάζουμε...αν αναφέρουμε κάτι για την 4η σεζόν πρέπει να βάζουμε σπόιλερ; μιας και το σταρ ξεκίνησε να δείχνει την 3;

'cause somewhere in the crowd there' s you!..

Παιδια εσεις που ξερετε τα πολλα και ο νους σας κατεβαζει ξερετε αν θα υπαρξει ερωτας πεταξυ του κουτσου και της προΪσταμενης του η οποια αν και ωριμη ειναι τρομερη γυναικαρα???

ευχαριστω:)

θα παίξει κάτι στην 4η σεζόν, άφησαν να εννοειθεί οι σεναριογράφοι, αλλά θα είναι μάλλον παροδικό

καλή η Κάντυ και κούκλα δε λέω...αλλά δεν είναι Κάμερον, προσωπικά τον προτιμώ με Κάμερον ό,τι κι αν ακούω

Auto sto telos me to "Wear a Cup" den to epiasa, ti ennoouse? :stupid:

lol!!!!!

Το "wear a cup" είναι προειδοποιητική φράση που έχει να κάνει συνήθως με το να προστατέψεις το κεφάλι η τα @@ σου σε επικίνδυνες καταστάσεις, πχ οικοδομές, εργοτάξια ή high contacts sports (αμερικάνικο ποδόσφαιρο κλπ)!!!1

so ntg wear a cup :p

θα παίξει κάτι στην 4η σεζόν, άφησαν να εννοειθεί οι σεναριογράφοι, αλλά θα είναι μάλλον παροδικό

καλή η Κάντυ και κούκλα δε λέω...αλλά δεν είναι Κάμερον, προσωπικά τον προτιμώ με Κάμερον ό,τι κι αν ακούω

Δεν τη θέλει την Cameron...Αφού τής έχει ρίξει τους απίστευτους χυλούς ... Δεν τον ιντριγκάρει όλο τρέχει από πίσω του σαν σκυλάκι

Ενώ με την Κάντυ είναι αλλιώς ... υπάρχει κάτι στην ατμόσφαιρα

[sIGPIC][/sIGPIC]

ό,τι και να μου λέτε εγώ είμαι κολλημένη...άμα η Κάμερον δεν πάρει την εκδίκηση της θα μου αφήσει ένα μεγάλο κενό αυτή η σειρά όταν ολοκληρωθεί...

ό,τι και να μου λέτε εγώ είμαι κολλημένη...άμα η Κάμερον δεν πάρει την εκδίκηση της θα μου αφήσει ένα μεγάλο κενό αυτή η σειρά όταν ολοκληρωθεί...

Πες τα, πες τα! Αν και έχω την εντύπωση ότι στο τέλος αυτός θα ζευγαρώσει με το μπαστούνι του!!!

Άσχετο, αλλά τρέλα ήταν όλη η φάση με την απαγωγή στης κιθάρας του House στην πρεμιέρα της 4ης σεζόν! Πέθανα στα γέλια με τον Wilson!

http://youtube.com/watch?v=UjkcTNxJmcg&mode=related&search=

http://youtube.com/watch?v=OH-qgMHscwk

@ Bayern7

Entaksei konta epesa.:)Ego nomiza oti tous elege oti tha einai toso exthriko to klima anamesa stous ypopsifious gia tis theseis les kai itan se polemo.. :dizzy::lol:

το 2ο επεισόδιο της 4ης σεζόν ήταν ακόμα καλύτερο από το πρώτο και το survivor των υποψηφίων είχε πλάκα, αλλά η "συνάντηση" του Χάουζ με Τσέης και Κάμερον ήταν ένα κι ένα... ίσως δεν πρέπει να αποκαλύψω περισσότερα αλλά stella μου μετά απ' αυτό έχω να πω πως η χημεία ασυζητητί είναι εκεί και ο Χάουζ δε μπορεί να τα καλοδιαχειριστεί αυτά τα πράγματα...αλλά με τόση χημεία είναι σίγουρο πως αυτή η ιστορία δεν μπορεί να τελειώσει...απλά...

Καταπληκτικό επεισόδιο!

Πολύ καλύτερο από το πρώτο και παίζει να είναι από τα καλύτερα επεισόδια που έχω δει μέχρι τώρα στη φετινή season γενικά σε σειρά. Καλός ο House, αλλά σε αυτό το επεισόδιο η πλοκή είναι τόσο καλά... πλεγμένη που χάνεσαι σε αυτή. Excellent

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Μα το'δατε το βλέμμα του House όταν είδε την Cameron? Και στην τελευταία σκηνή που μιλούσαν? Τέτοιο βλέμμα δεν έχεις για κάποιον που σου είναι εντελώς αδιάφορος!!! Lisa, τα καλύτερα έρχονται!!!:D

έτσι, κρατάμε ακόμα γερά!!! πειράζει που θέλω να δω κι άλλο, κι άλλο... κι έχει αρχίσει το στερητικό....θα μας το κόψουν ξαφνικά για κανα 15μερο και δε με βλέπω καλά...

απ' ό,τι βλέπω και οι 3 έχουμε μια Χάουζ υπογραφή....interesting, interesting....που θα 'λεγε κι ο Ουίλσον...

highlight tou epeisodiou pantws htan h ataka tou House otan o plastikos rixnei thn idea gia boobjob kai leei o House "Just think of it as one giant rack for mankind." :lol:

btw h kainouria klaseis anwterh apo thn Cameron. ;)

http://content.answers.com/main/content/wp/en/thumb/3/30/250px-Alex_kelly.jpghttp://www.thehollywoodgossip.com/wp-content/uploads/2007/01/olivia-wilde-05.jpg