jimis86 Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 exw tin entypwsi oti ta 700+ euro einai megalo risko gia ena kinito me tosa bugs kai problimata pou exei vgalei se pollous.... :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Πραγματικά με τόσα που ακούγονται σε βρίσκω πολύ θαρραλέο που ψώνισες από e-bay το συγκεκριμένο τηλέφωνο Τι να κάνουμε.Είπαμε τα 700+ δεν τα έδινα με τίποτα. Επίσης στηρίζομαι στο ότι ισχύει η εγγύηση για όλα τα Ευρωπαϊκά κινητά, οπότε να πάθει κάτι, ελπίζω να με καλύψει η alplha copy. Μέχρι στιγμής, ούτε τζόγους έχω προσέξει, οι κλήσεις είναι 1 χαρά, οι φωτογραφίες το ίδιο,την 2g κάρτα τη διαβάζει 1 χαρά, το wi-fi βρίσκει δίκτυο, αλλά δεν έχω password να συνδεθώ και μένει να δοκιμάσω το GPS όταν πάω σπίτι για να φορτώσω τους χάρτες .Τώρα εδώ που είμαι στον 3ο όροφο στη δουλειά μου, δεν πιάνει τίποτα πολύτως (τώρα μου βγάζει ότι το network ειναι disable και μένει έτσι). Oπότε μέχρι στιγμής είμαστε οκ. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jianniscrete1 Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 παιδια μηπως ξερει καποιος αν γινεται και πως να κανω μια ταινια dvd να παιξει στο n95 με υποτιτλους??? Ευχαριστω!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 παιδια μηπως ξερει καποιος αν γινεται και πως να κανω μια ταινια dvd να παιξει στο n95 με υποτιτλους??? Ευχαριστω!! Oταν λες DVD τη θελεις να πεις? πηρες ενα DVD-εργο απο καπου και θελεις να το περασεις στο κινητο σου και να το δεις απο εκει? η το αρχειο που θελεις να βαλεις στο κινητο σου ειναι .avi? απαντησε μου εδω :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=106593 http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raikonnen Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 kalispera ki apo mena!!!to apogeuma pao na paralabo to kainourio mou n95 tha sas po tis entiposeis ase pou to kinito einai korifi me mia leksi:lol: Μπάμπης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 κανε την ταινια convert στο smartmovie να μην παιδευεσαι!εχω κανει παρα πολλες και ειναι αψοφο.το μεγαθος των subs εξαρταται απο το αρχικο dvd οσα περισοτερα kbs τοσο καλυτερα! [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Επιτελους το πηρα και γω απο cosmote καλαμαριας 1 κοματι εφεραν ολο κιολο και το πηρα γιατι ηταν 1, δηλ. κατι σαν σπανιο!3-4 ωρες πρωτη φωρτιση ειναι καλα?εχει και λιγο τζογο δεξια οταν ειναι ανοικτο κατι σαν σηματα mors,καταλαβενεται οι εχωντες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vespa_250 Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Ρε παιδες καλησπερα και απο μενα,που θα βρω ρε παιδια screen protektor brando για n95; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Δεν συμφωνω. Αν και δεν ξερω ποσο κανει το Ν80 τωρα, νομιζω οτι αξιζει τη διαφορα το Ν95. Ισως δεν αξιζει για καποιον που εχει το Ν80 να το δωσει και να παρει το Ν95. Και τι εχει το gps του? Για την καμερα να μην ξαναρχισουμε. Το λαθος το δικο μου ηταν που νομιζα οτι θα αντικαταστησω την ψηφιακη μου με το Ν95. Τετοιο θεμα δεν τιθεται αλλα για καθε μερα που δεν εχεις την ψηφιακη μαζι σου ειναι αριστο το Ν95! Απ' τη μπαταρια δεν εχω κανενα παραπονο. Λιγη παραπανω μνημη να ειχε και θα το χαρακτηριζα το απολυτο. ναι,αλλα τοσες υποχωρησεις για 725 ευρω,παραπαει...:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Καλησπερα, μπορει να μου πει καποιος απο που μπορω να βρω καρτα μνημης 4g και να δουλευει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khitas Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Καλησπέρα σε όλους, Σήμερα χρησιμοποίησα για πρώτη φορά την εφαρμογή Χάρτες για να πάω από το κέντρο του Αιγαλέου (διασταύρωση Ιεράς Οδού και Θυβών για όσους γνωρίζουν) στο ΚΤΕΛ Λιοσίων. Έτσι καθόρισα την θέση εκκίνησης με την θέση που βρισκόμουνα και την θέση τερματισμού την Διεύθυνση του ΚΤΕΛ. Δεν μου έδειχνε στον χάρτη την διαδρομή με κάποιο χρώμα Δεν έδειξε ποτέ βέλος για το πού να στρίψω Δεν έβγαλε λέξη για την καθοδήγηση Ενώ ήμουνα πάνω στην Εθνική (Λεωφόρος Κηφισού) με έδειχνε μέσα σε κάτι στενά τουλάχιστον 6 με 7 τετράγωνα μακριά Όταν σταματούσα σε κάποιο φανάρι η εφαρμογή ακόμα εντόπιζε την θέση μου πάντα σε άσχετη θέση πολύ μακριά από εκεί που βρισκόμουνα Συνέχεια έχανε το σήμα των δορυφόρων Η μπαταρία εξαντλήθηκε για μια διαδρομή 1:30 ώρας Για να κάνω Zoom Out από LandScape πρέπει πρώτα να μπω σε Portrait mode και να πατήσω την # και μετά να ξαναμπώ σε LandScape Ευτυχώς ήξερα την διαδρομή και απλά το δοκίμαζα, αλλιώς θα είχα φτάσει Τρίκαλα :lol: Αυτό συμβαίνει και σε άλλους ή κάτι δεν έκανα σωστά. Η εφαρμογή πρέπει να αγοραστεί ή κάτι τέτοιο για να λειτουργήσει σωστά??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 1-3. Ναι πρεπει να πληρωσεις για να τα κανει αυτα. 4-6. Το κανει αυτο οταν δεν εχει πολυ καθαρη θεα του ουρανου, αλλα συνηθως επανερχεται γρηγορα. 7. Καλα δεν το ειχες στον φορτιστη? Απο τα βασικα ειναι αυτο... 8.Τι κακο εχει το portrait και θες να το γυρισεις? Η εφαρμογη ειναι φτιαγμενη για να τη βλεπεις σε portrait. Α, και τωρα που το ειπες γι' αυτο εχανε το σημα του δορυφορου τοσο συχνα. Το τσιπακι του gps ειναι στο κατω μερος απο το πορτακι, οποτε πρεπει να το εχεις συνεχεια ανοιχτο... 9. Ολα αυτα τα εκανες οσο οδηγουσες? Προσεχε τα προστιμα. Δε νομιζω οταν σου δωσουν κληση για χρηση κινητου να περασει η δικαιολογια "Ειναι gps". Και προσεχε γενικοτερα. Φιλικα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltosT Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Επιτέλους το πήρα μόλις!!:D Έχει χρώμα γραφίτη και τα στοιχεία του είναι: 0548364 N95-1 MADE IN FINLAND TYPE: RM-159 Έχει κανείς κάποια πληροφορία για αυτά τα στοιχεία?Το product code δε το βρήκα στη λίστα.Το κακό είναι ότι ο φορτιστής είναι 3πολικός και δεν μπορώ να το φορτίσω!!:( Και εδώ στη δουλειά, κανείς δεν έχει φορτιστή με τη λεπτή μύτη. Ξέρει κανείς, τι μπορώ να κάνω?Παίζει ανταπτοράκι για τη δικιά μας μπρίζα? Kikloforei kai se grafiti tora?:wacko: teleia siga siga euxomai na ginei kai olokliro mauro:ninja: :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khitas Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Οι παρακάτω μνήμες είναι καλές? Τις έχει πάρει κανείς? Μήπως υπάρχει κάποια πιο γρήγορη ή μεγαλύτερης χωρητικότητας? Κατασκευαστής : Transcend Τύπος Μνήμης : 2GB microSD Card (SD + miniSD) Χωρητικότητα : 2GB Ταχύτητα : 80x Κατασκευαστής : Transcend Τύπος Μνήμης : 2GB microSD Card (ProDuoAdpt) Χωρητικότητα : 2GB Ταχύτητα : 80x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GtC Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 μόλις πήρα το Ν95 κι εγω.είμαι εντυπωσιασμένος.ελληνικό από alpha copy.σε λίγο θα πεθάνει η μπαταρία μου οπότε άλλες εντυπώσεις αύριο [sIGPIC][/sIGPIC] RX8Club.GR Επίσημα Αναγνωρισμένο Σωματείο Φίλων & Ιδιοκτητών RX8 Ελλάδος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sussie Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Για ολους εμας που εχουμε σκασει 700+ euros , αλλα και για ολους τους υπολοιπους που θελουν να το αγορασουν , Καλο θα ηταν πριν σκεφτουμε και γραψουμε κατι για το κινητο ,το οποιο κυριως ειναι αρνητικο, να το εχουμε διασταυρωσει ή τουλαχιστον να υπαρχουν ενδειξεις οτι μπορει να συμβαινει κατι. Δεν ειναι ωραιο , θεωρω προσωπικα , να μπαινει καποιος στο forum Και να διαβαζει οτι το gps δεν παιζει σωστα χωρις αυτο να συμβαινει και χωρις μερικοι να εχουν πληρη αποψη για το κινητο τις πρωτες ημερες αγορας του. Ολα αυτα τα λεω φιλικα και χωρις να προσωποποιω καταστασεις , μονο και μονο για να αποκαταστησω την "τιμη" οσων εχουν αγορασει το κινητο αυτο :::)))) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Καλησπερα, μπορει να μου πει καποιος απο που μπορω να βρω καρτα μνημης 4g και να δουλευει? Μόνο η sandisk.com έχει αν έχει έρθει Ελλάδα δεν γνωρίζω. Ψάξε στο site της έχει όλες τις πληροφορίες. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khitas Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Για ολους εμας που εχουμε σκασει 700+ euros , αλλα και για ολους τους υπολοιπους που θελουν να το αγορασουν , Καλο θα ηταν πριν σκεφτουμε και γραψουμε κατι για το κινητο ,το οποιο κυριως ειναι αρνητικο, να το εχουμε διασταυρωσει ή τουλαχιστον να υπαρχουν ενδειξεις οτι μπορει να συμβαινει κατι. Δεν ειναι ωραιο , θεωρω προσωπικα , να μπαινει καποιος στο forum Και να διαβαζει οτι το gps δεν παιζει σωστα χωρις αυτο να συμβαινει και χωρις μερικοι να εχουν πληρη αποψη για το κινητο τις πρωτες ημερες αγορας του. Ολα αυτα τα λεω φιλικα και χωρις να προσωποποιω καταστασεις , μονο και μονο για να αποκαταστησω την "τιμη" οσων εχουν αγορασει το κινητο αυτο :::)))) Καλησπέρα και πάλι, Sussie μάλλον αυτό που είπες πάει για μένα :wacko: και σε ευχαριστώ για την επισήμανση. Όντος θα πρέπει να είμαι πιο προσεκτικός. Δεν ήθελα να προκαλέσω κάποια σύγχυση σε κανένα. Εξάλλου είναι το καλύτερο κινητό που έχω πάρει μέχρι τώρα (6600, N70, K800i, N95). Όπως ανέφερα δεν ήξερα καν αν έκανα εγώ λάθος την όλη διαδικασία και για αυτό περιέγραψα λίγο την κατάσταση για την εξηγήσω και να μου πείτε τις εντυπώσεις από τις δικές σας εμπειρίες. Από όλο αυτό έμαθα ότι το GPS βρίσκετε πίσω από το πληκτρολόγιο το οποίο εγώ το είχα κλειστό σε ολόκληρη την διαδρομή και αυτό ίσος το επηρέαζε. Μια νέα βόλτα θα μας πείσει :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Τους χαρτες δεν μπορουμε να τους κατεβασουμε στο pc και απο εκει να τους περασουμε στο τηλ. με το usb στην καρτα?Μονο με wi fi γινετε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Τους χαρτες δεν μπορουμε να τους κατεβασουμε στο pc και απο εκει να τους περασουμε στο τηλ. με το usb στην καρτα?Μονο με wi fi γινετε? και βεβαια γινετε. εδω σου λεει βημα βημα πως γινετε η διαδικασια ειναι πολυ ευκολο. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164791 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 exw tin entypwsi oti ta 700+ euro einai megalo risko gia ena kinito me tosa bugs kai problimata pou exei vgalei se pollous.... Σε μένα δεν έχει παρουσιάσει κάποιο αξιόλογο πρόβλημα ή δυσλειτουργία.Είναι απολύτως αξιόπιστο και σταθερότατο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DCH Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Μήπως κάποιος έχει την καλοσύνη να μου περιγράψει με απλά λόγια πώς δουλεύει το gps? Ευχαριστώ:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Μήπως κάποιος έχει την καλοσύνη να μου περιγράψει με απλά λόγια πώς δουλεύει το gps? Ευχαριστώ:) Καταρχάς,εγκαθιστάς κάποιον χάρτη στη συσκευή μέσω του υπολογιστή σου.Η διαδικασία είναι γνωστή. Εν συνεχεία ανοίγεις την εφαρμογή «Χάρτες» και πατάς «Θέση GPS»,έχοντας σύρει το κάτω μέρος της συσκευής και τοποθετώντας την προς τον ουρανό. Αν βρίσκεσαι σε ανοικτό χώρο,σε δύο λεπτά θα έχει εντοπίσει τη θέση σου και ένα κινούμενο σήμα θα σου δείχνει συνεχώς που βρίσκεσαι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 πας σε ανοιχτο χωρο (να βλεπεις ουρανο) ανοιγεις πορτακι ανοιγεις εφαρμογη "χαρτες" περιμενεις 5 λεπτα ετοιμος χλωμο προσωπο μιλησε :p Σοβαρα τωρα, το μονο που θελει ειναι να βλεπει τον ουρανο με ανοιχτο πορτακι και υπομονη απο εσενα μεχρι να πιασει το στιγμα. Τα παραπανω προϋποθετουν οτι εχεις περασει τους χαρτες στο κινητο σου απο πριν απο τον υπολογιστη. Εδω δες πως: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164791 Όπως ειχε πει και καποιος εδω, πιο δυσκολο ειναι να ανανεωσεις το χρονο ομιλιας σου σε καρτοκινητο παρα να χρησιμοποιησεις το gps του Ν95. EDIT: με προλαβες DENIOR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 πας σε ανοιχτο χωρο (να βλεπεις ουρανο) ανοιγεις πορτακι ανοιγεις εφαρμογη "χαρτες" περιμενεις 5 λεπτα ετοιμος χλωμο προσωπο μιλησε :p Σοβαρα τωρα, το μονο που θελει ειναι να βλεπει τον ουρανο με ανοιχτο πορτακι και υπομονη απο εσενα μεχρι να πιασει το στιγμα. Τα παραπανω προϋποθετουν οτι εχεις περασει τους χαρτες στο κινητο σου απο πριν απο τον υπολογιστη. Εδω δες πως: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164791 Όπως ειχε πει και καποιος εδω, πιο δυσκολο ειναι να ανανεωσεις το χρονο ομιλιας σου σε καρτοκινητο παρα να χρησιμοποιησεις το gps του Ν95. EDIT: με προλαβες DENIOR Γεια σας και απο μενα,περιμενα τοσο καιρο να το παρω και ουτε στο φορουμ δεν εμπαινα γιατι εκανε την αναμονη πιο δυσκολη,πλεον περιφανα λεω οτι το πηρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Οι πρωτες μου εντυπωσεις,θετικοτατες αυριο περισσοτερα Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts