DENIOR Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Η έκδοση 1.1 της Smartphoneware πρέπει να λειτουργεί ομαλά στο Ν95. Το GPS της συσκευής έκανε μόλις δύο λεπτά σήμερα για να εντοπίσει τη θέση μου,σε ανοικτό χώρο :! Τι προγραμμα ειναι αυτο παιδια? Όταν δέχεσαι κάποια κλήση,εμφανίζεται η φωτογραφία του ατόμου που σε καλεί σε πλήρες μέγεθος,καταλαμβάνοντας ολόκληρη την οθόνη. Γι'αυτό και ονομάζεται Full Screen Caller. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siemos Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Denior ευχαριστω κατ'αρχην για την βοηθεια.Το προβλημα που εχω ειναι πως οταν παω να βαλω εικονα σε ονομα με το fs μου βγαζει μηνυμα λαθους οτι δεν ειναι αρκετη η μνημη κλειστε καποιες εφαρμογες χωρις ομως να εχω ανοιχτο τιποτα.Καμια ιδεα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Nervous χρονια πολλα να τα εκατοστησεις φιλε ταυρε :lol: http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arnaki2000 Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Σήμερα είχα και το πρώτο restart της συσκεύης.Την ώρα που κατέβαζα κάποιες εφαρμογές έκλεισα το access point για να βεβαιωθώ οτι τόση ώρα κατέβαζα απο το wifi και όχι απο τη Vodafone.Με το που το έκλεισα μου εγραψε disconect και αμέσως έκανε restart.Για κάποιο λόγο που δεν ξέρω το θεωρώ πολύ φυιολογικό.Περιμένω τις απόψεις σας.Πάντως μετα το Restart η συσκευή λειτουργεί κανονικά. Ps:Nervous να είσαι πάντα καλά και ευτυχισμένος....... OnePlus 6T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fchris000 Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 xronia polla k' kala nervous!:wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Aυτό ακριβώς εννοούσα.. Γιατί από ότι έχω καταλάβει απ' όσα έχω διαβάσει εδώ η πλοήγηση με το smart2go δεν είναι εύκολη, και με έχει μπερδέψει αρκετά...(εκτός αν κάνω λάθος..:rolleyes: ) Προτιμώ το route66 μέχρι να βγει το destinator που έχεις τους χάρτες αποθηκευμένους όλους και τελείωσεΕγω παλι εχω καταλαβει ακριβως το αντιθετο αφου ολοι ειναι ικανοποιημενοι,να ρωτησω και κατι εχει δοκιμασει κανεις να ακουσει φωνητικες οδηγιες μεσω hands free η απο bt ακουστικο?Ακουγονται καλα οπως τα mp3? Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Εγω παλι εχω καταλαβει ακριβως το αντιθετο αφου ολοι ειναι ικανοποιημενοι,να ρωτησω και κατι εχει δοκιμασει κανεις να ακουσει φωνητικες οδηγιες μεσω hands free η απο bt ακουστικο?Ακουγονται καλα οπως τα mp3? Έχω bluetooth στο αυτοκίνητο και δυστυχώς όταν ενεργοποιώ πλοήγηση μέωει όλη την ώρα η μουσική στο mute ακόμα και όταν δεν δίνει οδηγίες, οπότε σύνδεση bluetooth σε σύστημα αυτοκινήτου δεν τη συνιστώ. Εγώ δεν είμαι πάντως από αυτούς που είναι ικανοποιημένοι με το gps. Φτάνω εκέι που πάω ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΗΜΑ! Αναρωτιέμαι αν ειναι οκ το κινητό! Πόση ώρα σας κάνει δηλαδή ρε παιδιά να συνδεθεί? Ας μου πει κάποιος ακριβώς! Με κοροιδεύει το gps μου φαίνεται! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Restart έκανε και σε μένα μια φορά με τη νέα έκδοση ενώ το είχα βάλει να βρει δορυφόρους στο gps. Τί να κάνουμε, συμβαίνει και αυτό. Πάντως μετά την 1η φορά που έκανε κανένα 5λεπτο μετά θέλει κάπου 2-3λεπτά. Με την απογευματινή συννεφιά δυσκολεύτηκε λίγο βέβαια... "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Μπορει καποιος να μας πει για τοFull Screen Caller?? Αν ειναι προγραμμα, από που το κατεβαζει καποιος κτλ... Βρίσκει πιο εύκολα σήμα στο αυτοκίνητο ή πχ σε κάποιο μπαλκόνι? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Μπορει καποιος να μας πει για τοFull Screen Caller?? Αν ειναι προγραμμα, από που το κατεβαζει καποιος κτλ... Eιναι προγραμμα και αν θελεις να το κατεβασεις αυτο οπως και αλες εφαρμογες διαβασε το προτο ποστ :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=106593 http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Eιναι προγραμμα και αν θελεις να το κατεβασεις αυτο οπως και αλες εφαρμογες διαβασε το προτο ποστ :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=106593 Ευχαριστω φιλε μου, αλλά γινεται να μου πεις και από που μπορω να το κατεβασω?? Να δωσεις καμια διευθυνση...:) :happy: :rolleyes: [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 SanDisk 4gb micro sd. Αν και χλωμό το κόβω να δουλεύει στο n95... :O http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Ευχαριστω φιλε μου, αλλά γινεται να μου πεις και από που μπορω να το κατεβασω?? Να δωσεις καμια διευθυνση...:) :happy: :rolleyes: Μάλλον δε διάβασες το πρώτο ποστ που σου πρότεινε ο gianpithio, φίλε nxbest. Με μισό σκρολάρισμα με τη ρόδα του ποντικιού προς τα κάτω στη σελίδα, θα δεις δύο διευθύνσεις για προγράμματα. Ψάξε εκεί, γιατί κι εμείς για να σου δώσουμε ακριβή διεύθυνση θα πρέπει να ψάξουμε εκεί για σένα, εκτός αν την έχει κανένας έτοιμη, αποθηκευμένη. Χρόνια πολλά κι από μένα, Nervous. Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Μάλλον δε διάβασες το πρώτο ποστ που σου πρότεινε ο gianpithio, φίλε nxbest. Με μισό σκρολάρισμα με τη ρόδα του ποντικιού προς τα κάτω στη σελίδα, θα δεις δύο διευθύνσεις για προγράμματα. Ψάξε εκεί, γιατί κι εμείς για να σου δώσουμε ακριβή διεύθυνση θα πρέπει να ψάξουμε εκεί για σένα, εκτός αν την έχει κανένας έτοιμη, αποθηκευμένη. Χρόνια πολλά κι από μένα, Nervous. Κι ομως το διαβασα, μπαινω στις σελίδες, αλλά δεν βρισκω κατι.. Γι' αυτο σου ειπα αν μπορεις να στειλεις καποια σελιδα...Ευχαριστω πάντως..:) [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 @nxbest.....Des tin ypografi moy...tha ta vreis ola ekei Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Κι ομως το διαβασα, μπαινω στις σελίδες, αλλά δεν βρισκω κατι.. Γι' αυτο σου ειπα αν μπορεις να στειλεις καποια σελιδα...Ευχαριστω πάντως..:) OK, έψαξα για σένα. Απλά για να το ξέρεις: Στο φόρουμ πάνω από το πρώτο μήνυμα (δεξιά) έχει την επιλογή "Search this forum" εκεί βάζεις το όνομα της εφαρμογής που ψάχνεις και GO. Στην περίπτωσή μας έβαλα "Full Screen Caller" και μου βγήκε στο πέμπτο λινκ. xxxxxxxxxxxxxxxxxxx :) Έχει βγει και μια autostarting έκδοση αλλά είναι unsigned. Αν θέλεις να μπεις στη διαδικασία πρέπει να διαβάσεις πολύ καλά όλο το μήνυμα που σου σύστησε και ο gianpithio, μέχρι τέλους: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=106593 Σημ. Στο παραπάνω λινκ είναι μόνο το πρώτο μήνυμα, Καλύτερα ακόμα εδώ για να διαβάσεις αν θέλεις και τι έγραψαν άλλοι χρήστες: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Ευχαριστω παρα πολύ παιδια... Να ειστε καλά [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanito Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Εγω παλι εχω καταλαβει ακριβως το αντιθετο αφου ολοι ειναι ικανοποιημενοι,να ρωτησω και κατι εχει δοκιμασει κανεις να ακουσει φωνητικες οδηγιες μεσω hands free η απο bt ακουστικο?Ακουγονται καλα οπως τα mp3? Tι να πω εγώ έχω μπερδευτεί λίγο πάντως με το ποιοι είναι ικανοποιημένοι και ποιοι όχι..Και επειδή σκέφτομαι να αγοράσω το Ν95 και θέλω το gps να δουλεύει σωστά θέλω να είμαι σίγουρος πριν το πάρω..αλλιώς με βλέπω για το htc.. (ελπίζω να καταλήξω στο Ν95 πάντως!:D ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Tι να πω εγώ έχω μπερδευτεί λίγο πάντως με το ποιοι είναι ικανοποιημένοι και ποιοι όχι..Και επειδή σκέφτομαι να αγοράσω το Ν95 και θέλω το gps να δουλεύει σωστά θέλω να είμαι σίγουρος πριν το πάρω..αλλιώς με βλέπω για το htc.. (ελπίζω να καταλήξω στο Ν95 πάντως!:D ) δεν νομιζω τελικά πως μπορώ να πω τα καλύτερα.. πραγματικά η κεραία με έχει απογοητεύσει.. ΑΝ τελικά συνδεθεί η εφαρμογή σαν εφαρμογή είναι πολύ καλη. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanito Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Ok...και αν έχω καταλάβει καλά..πληρώνεις μια φορά την άδεια και μετά είναι free? επειδή κάπου έδώ μέσα διάβαζα ότι ανάλογα με τη χρήση του χάρτη συγκεκριμένων πόλεων πληρώνεις και κάτι σαν συνδρομή μηνιαίως? sorry το ξέρω ότι σίγουρα έχουν ξαναειπωθεί απλά θέλω να το ξεκαθαρίσω μια και καλη, γιατί όσο διαβάζω διαφορετικές απόψεις μπερδεύομαι..:worry: υ.γ: πόσους δορυφόρους πιάνει με το σκανάρισμα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arcana112 Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Ok...και αν έχω καταλάβει καλά..πληρώνεις μια φορά την άδεια και μετά είναι free? επειδή κάπου έδώ μέσα διάβαζα ότι ανάλογα με τη χρήση του χάρτη συγκεκριμένων πόλεων πληρώνεις και κάτι σαν συνδρομή μηνιαίως? sorry το ξέρω ότι σίγουρα έχουν ξαναειπωθεί απλά θέλω να το ξεκαθαρίσω μια και καλη, γιατί όσο διαβάζω διαφορετικές απόψεις μπερδεύομαι..:worry: υ.γ: πόσους δορυφόρους πιάνει με το σκανάρισμα? Πληρώνεις συνδρομή αν θέλεις να σου κάνει πλοήγηση σε διαδρομή που ορίζεις εσύ. Υπάρχουν 4 συνδρομές: - 3 χρόνια για 70 ευρώ. - 1 χρόνο για 60 ευρώ. - 30 ημέρες για 8 ευρώ. - 7 ημέρες για 6.5 ευρώ. Σου στέλνουν ένα κωδικό και τον βάζεις στο πρόγραμμα οπότε ενεργοποιείται η πλοήγηση για αντίστοιχο χρονικό διάστημα. ΔΕΝ χρειάζεται μόνιμη σύνδεση στο internet με GPRS ή κάτι άλλο. ΑΝ όμως υπάρχει αυτή η σύνδεση τότε το πρόγραμμα θα ψάχνει στο background για ενημερώσεις που αφορούν τον χάρτη (σημεία ενδιαφέροντος, κ.α.). Μπορείς φυσικά να του ορίσεις τι είδους σύνδεση θέλεις να κάνει (εγώ το έχω βάλει να συνδέεται στο wireless του σπιτιού μου) ή να μην το αφήνεις να συνδέεται ΚΑΘΟΛΟΥ οπότε θα σου βγάζει προειδοποιητικό μήνυμα όταν ξεκινάει το πρόγραμμα (δεν υπάρχει σύνδεση δικτύου). Απλά τότε το πρόγραμμα χρησιμοποιεί ότι δεδομένα έχει από τον χάρτη στη μνήμη. Επίσης διαδρομή μπορείς να φτιάξεις στον χάρτη (με αφετηρία και προορισμό) και να την δεις κανονικά χωρίς (ξαναλέω) να χρειάζεται σύνδεση στο internet. Δεν μπορείς όμως να κάνεις πλοήγηση με αυτή τη διαδρομή (δηλ. να πηγαίνεις πάνω της και να σου λέει φωνητικές οδηγίες) γιατί για να ενεργοποιηθεί αυτό θέλει την συνδρομή που είπαμε παραπάνω. Δορυφόρους πιάνει 5-6 και μου κάνει εντύπωση το ακριβέστατο σήμα αλλά και η πολύ καλή συνεργασία του με το software. Εμένα πιάνει και μέσα στο αυτοκίνητο και μάλιστα ενώ κινούμαι αλλά φυσικά πέρνει παραπάνω χρόνο (6-8 λεπτά) αντί για τα 2-4 λεπτά που ειναί το κανονικό αν είμαι ακίνητος. Δυστυχώς εκεί που χάνει σε σχέση με το destinator δεν είναι τόσο στο software, ούτε στο ότι δεν έχει SIRF III τσιπάκι (αυτό που έχει μου φαίνεται εξίσου καλό με το SIRF) αλλά στους χάρτες της NAVTEQ. Κάποιες περιοχές υπάρχουν σε εξαιρετική λεπτομέρεια ενώ κάποιες άλλες σε μετριότατη (για Αθήνα πάντα μιλάω). Πιστεύω ότι θέλει γερή ενημέρωση ο χάρτης και σύντομα. Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delios Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Ερώτηση κρίσεως τελικα το Ν95 που διατίθετε απο Vodafone και TIM περιέχει στο μενού του την λειτουργία Voice over IP ή είναι όπως και στις άλλες χώρες φραγμένη? N95 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Ερώτηση κρίσεως τελικα το Ν95 που διατίθετε απο Vodafone και TIM περιέχει στο μενού του την λειτουργία Voice over IP ή είναι όπως και στις άλλες χώρες φραγμένη? Τα ν95 που δινονται ειναι "καθαρα" με full λειτουργιες. [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cypherth Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 μήπως ξέρει κάποιος αν πλέον το megamarket δίνει το n95 με ελληνικό πληκτρολόγιο, made in finland κλπ κλπ όπως θα το αγόραζε κάποιος από alpha copy? cypherth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis74 Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Πληρώνεις συνδρομή αν θέλεις να σου κάνει πλοήγηση σε διαδρομή που ορίζεις εσύ. Υπάρχουν 4 συνδρομές: - 3 χρόνια για 70 ευρώ. - 1 χρόνο για 60 ευρώ. - 30 ημέρες για 8 ευρώ. - 7 ημέρες για 6.5 ευρώ. Σου στέλνουν ένα κωδικό και τον βάζεις στο πρόγραμμα οπότε ενεργοποιείται η πλοήγηση για αντίστοιχο χρονικό διάστημα. ΔΕΝ χρειάζεται μόνιμη σύνδεση στο internet με GPRS ή κάτι άλλο. ΑΝ όμως υπάρχει αυτή η σύνδεση τότε το πρόγραμμα θα ψάχνει στο background για ενημερώσεις που αφορούν τον χάρτη (σημεία ενδιαφέροντος, κ.α.). Μπορείς φυσικά να του ορίσεις τι είδους σύνδεση θέλεις να κάνει (εγώ το έχω βάλει να συνδέεται στο wireless του σπιτιού μου) ή να μην το αφήνεις να συνδέεται ΚΑΘΟΛΟΥ οπότε θα σου βγάζει προειδοποιητικό μήνυμα όταν ξεκινάει το πρόγραμμα (δεν υπάρχει σύνδεση δικτύου). Απλά τότε το πρόγραμμα χρησιμοποιεί ότι δεδομένα έχει από τον χάρτη στη μνήμη. Επίσης διαδρομή μπορείς να φτιάξεις στον χάρτη (με αφετηρία και προορισμό) και να την δεις κανονικά χωρίς (ξαναλέω) να χρειάζεται σύνδεση στο internet. Δεν μπορείς όμως να κάνεις πλοήγηση με αυτή τη διαδρομή (δηλ. να πηγαίνεις πάνω της και να σου λέει φωνητικές οδηγίες) γιατί για να ενεργοποιηθεί αυτό θέλει την συνδρομή που είπαμε παραπάνω. Δορυφόρους πιάνει 5-6 και μου κάνει εντύπωση το ακριβέστατο σήμα αλλά και η πολύ καλή συνεργασία του με το software. Εμένα πιάνει και μέσα στο αυτοκίνητο και μάλιστα ενώ κινούμαι αλλά φυσικά πέρνει παραπάνω χρόνο (6-8 λεπτά) αντί για τα 2-4 λεπτά που ειναί το κανονικό αν είμαι ακίνητος. Δυστυχώς εκεί που χάνει σε σχέση με το destinator δεν είναι τόσο στο software, ούτε στο ότι δεν έχει SIRF III τσιπάκι (αυτό που έχει μου φαίνεται εξίσου καλό με το SIRF) αλλά στους χάρτες της NAVTEQ. Κάποιες περιοχές υπάρχουν σε εξαιρετική λεπτομέρεια ενώ κάποιες άλλες σε μετριότατη (για Αθήνα πάντα μιλάω). Πιστεύω ότι θέλει γερή ενημέρωση ο χάρτης και σύντομα. Αυτά... ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΣΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts