Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος I

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το γυρισα πισω.:(

κολλουσε....στο νετ μεσο wifi εκανε συνεχεια restart.

μια σελιδα για να ανοιξει εκανε 3λεπτα.

το εκανα και αναβαθμιση την τελευταια αλλα τιποτα.

τοσο ατυχος.:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εχει παρατηρησει κανεις ενα τσιριχτο θορυβο? δεν ειναι δυνατος αλλα ακουγεται...?

εννοείς όταν μιλάς το ακουστικ'ο?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

Που το γυρισες στο κλαμπ νοκια? Σου εδωσαν αλλο ή σου ειπαν να περιμενεις να το στειλουν Γερμανια?
[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Που το γυρισες στο κλαμπ νοκια? Σου εδωσαν αλλο ή σου ειπαν να περιμενεις να το στειλουν Γερμανια?

στο nokia shop που το πηρα σημερα το πρωι το γυρισα

δεν ειχανε αλλο κομματι αλλιως θα μου εδιναν καινουριο

μου ειπανε τριτη θα μου φερουνε καινουριο πακετο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορειτε να λετε που το βρισκετε? πχ σημερα το βρηκα στο νοκια σοπ/βονταφον στην ταδε οδο (και πολη θα βοηθουσε). Γιατι ενταξει ρωταμε και μονοι μας αλλα δεν μπορουμε να ρωταμε και καθε μερα στα ιδια μερη. Κουραζομαστε και εμεις και πρηζουμε και τους υπαλληλους.

Και ισως και μια λιστα με τα μερη που εθεαθη το κινητο μεχρι τωρα θα ηταν χρησιμο.

Μεχρι στιγμης μονο αθηνα το εχουν φερει? Το εχει βρει κανεις αλλου (εκτος απο την κυπρο που ερθε πιο νωρις, φαινεται η κυπρος ειναι ευρωπη ενω εμεις ειμαστε ακομα βαλκανια)?

Τι εννοεις τσιριχτο θορυβο? Απο ακουγεται απο τα ηχεια ή οταν πλησιασεις το αυτι σου στην οθονη? Αν ειναι η δευτερη περιπτωση μην ανησυχεις δεν ειναι τιποτα ετσι εκανε και το Ν70 μου και ειχα πανικοβληθει χωρις λογο, τωρα αν ειναι το πρωτο δεν ξερω ας μας πουν ομως οσοι το εχουν γιατι εχει ενδιαφερον!

ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΕ ΤΟ ΤΗΛ.ΕΝΑΝ ΘΟΡΥΒΟ!ΔΕΝ ΚΣΕΡΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ!!

Το φαινόμενο αυτό το έχουν παρατηρήσει αρκετά ακόμα άτομα απο ξένα φόρουμ. Σύμφωνα με οτι έχει ειπωθεί, δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Ο θόρυβος αυτός υπάρχει, υποτίθεται, σε όλα τα Ν95, μόνο που μερικοί (οι περισσότεροι μάλλον) δεν τον αντιλαμβάνονται καθόλου.

Πηγαινέ το σε ένα nokia shop και ρώτα και αυτούς για να δεις τι θα σου πούν.

στο nokia shop που το πηρα σημερα το πρωι το γυρισα

δεν ειχανε αλλο κομματι αλλιως θα μου εδιναν καινουριο

μου ειπανε τριτη θα μου φερουνε καινουριο πακετο.

Kριμα ρε φιλε εισαι ο πρωτος που εχει προβληματα ευσταθειας με το κινητο,μακαρι να μην σου ξανατυχει προλαβες επαιξες καθολου με το κιν?
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Εβαλα μια πολυ ομορφη θηκη στο Ν95

Δειτε εδω.

http://www.pbase.com/image/78781075

http://www.pbase.com/manolis/image/78780980

http://www.pbase.com/manolis/image/78780937

Εσύ ποιό χρώμα πήρες;Το sandy Vintage είναι αυτό;

"LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!"

Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που το χρησιμοποίησα με την έκδοση 11. Τράβηξα μπόλικ αβίντεο, τα έπαιξα κατευθείαν απο την κάμερα, τα έπαιξα με την έκθεση ταυτόχρονα ανοιχτή, και σε όλες τις περιπτώσεις δεν κόλλησε ούτε μία φορά. Το μήνυμα πλήρης μνήμη κλείστε κάποιες εφαρμογές δεν το ξαναείδα παο την στιγμή που πέρασα την 11. Τεράστια διαφορά.

Επίσης, είχα πεί οτι αργούσε να κεντράρει και τελικά να εστιάσει. Αυτό το παρατήρησα την πρώτη μέρα που το είχα στα χέρια μου, ήταν απόγευμα, ο φωτισμός ιδιαίτερα χαμηλός και το αποτέλεσμα απογοητευτικό, τόσο στην εστίαση όσο και στο αποτέλεσμα της εικόνας. Τώρα μπορώ με βεβαιότητα να πω οι και αυτό έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Η εστίαση είναι αρκετά πιο γρήγορη ενώ και όλες οι φωτο που τράβηξα σήμερα (καμια 25αριά) ήταν στην πλειοψηφία τους πολύ καλές. Δε θα μπω στον κόπο να το συγκρίνω ούτε με την ψηφιακή μου, ούτε με οποοδήποτε άλλο κινητό έχει περάσει απο τα χέρια μου. Απλά, αυτή την στιγμή, κρίνω οτι η απόδοση της κάμερας, με ικανοποιεί. Υπάρχουν βέβαια περιθώρια για βελιώσεις (αυτό έλειπε) αλλά νομίζω πως βρισκόμαστε σε πού καλό δρόμο.

Το μοναδικό στραβό που έχω εντοπίσει μέχρι στιγμής απο το τηλέφωνο είναι οτι 2 φορές μου σταμάτησ ενα λειτουργεί το Multimedia Πλήκτρο. Ούτε το κυλιόμενο μενού εμφανιζόταν ούτε κατά την αναπαραγωγή μπορούσα να κάνω multitasking.

Αυτον τον θορυβο τον κανουν ολα τα τελευταια κινητα της ΝΟΚΙΑ... Το ειχα παρατηρησει στο Ν70 μου, το Ν91 και τωρα στο Ν95... Δεν ξερω τωρα γιατι...:p
[sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!!

εχει παρατηρησει κανεις ενα τσιριχτο θορυβο? δεν ειναι δυνατος αλλα ακουγεται...?

Στο Ν70 μου ακουγόταν μονο όταν ήταν αναμένει η οθόνη..με το που έσβηνε η οθόνη σταματούσε ο θόρυβος.Δοκίμασε αν και στο Ν95 σου γίνετε το ίδιο(όχι πως υπάρχει τρόπος να φτιαχτεί).Αλλα ίσως βρείς δικαιολογία να στο αλλάξουνε.

Στο δικό μου δεν ακούγετε (ακόμα).Ας μας πούν και οι αλλοι που το έχουν αν εχουν αυτον τον θόρυβο.

Eμένα δεν ακούγεται κανένας απολύτως ήχος. Και ξέρω ακριβώς ποιον ήχο εννοεί ο φίλος καθώς τον έχουν τα περισσότερα motorola!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

Kριμα ρε φιλε εισαι ο πρωτος που εχει προβληματα ευσταθειας με το κινητο,μακαρι να μην σου ξανατυχει προλαβες επαιξες καθολου με το κιν?

ευχαριστω φιλε να'σαι καλα.

ελπιζω να μην τυχει σε κανεναν μονο και μονο

επειδη το περιμενα τοσοοο καιρο.

το επεξεργαστηκα για 40λεπτα.

εμεινα πολυ ικανοποιημενος απο τα λιγα που ειδα.

οσο για το τζογο οντως ειναι λιγο σπαστικος...αλλα δεν προκειται

να βαλω ταινιες και τετοια.εβγαλα και 2 φοτο και εμεινα ικανοποιημενος

μετα ομως αρχισαν τα δυσκολο λογου του wifi.

τελος παντων απο εβδομαδα παλι.:O

αντε με το καλο να το παρεις και εσυ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το μοναδικό στραβό που έχω εντοπίσει μέχρι στιγμής απο το τηλέφωνο είναι οτι 2 φορές μου σταμάτησ ενα λειτουργεί το Multimedia Πλήκτρο. Ούτε το κυλιόμενο μενού εμφανιζόταν ούτε κατά την αναπαραγωγή μπορούσα να κάνω multitasking.

Προλαβες να περασεις εφαρμογες ?

Εχω την εντυπωση οτι φταιει καποια . (Μου εχει τυχει στο ν73)

Απο εφαρμογες ,κατεβασε τις τελευταιες εκδοσεις .

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Οι διαφορές του service pack 1 3rd edition μέχρι τώρα ειναι στο ξυπνητήρι?

Πάλι καλά που το κάναν αυτό γιατι είναι απαράδεκτο symbian 3rd edition να εχει τέτοιο ξυπνητήρι οπως εχει και το ν73 μου..

Το sharp gx20 πριν 4 χρονια ειχε πολύ πλούσιο ξυπνητηρι και μάλιστα 7 διαφορετικά το καθένα όπως ήθελα.

Χρειάστηκε εφαρμογή για να εχω ενα σωστό ξυπνητήρι στο ν73....

Η μπαταρια με την τελευταια αναβάθμιση βελτιωθηκε καθόλου?μεγάλο - που δεν εχει λειτουργια νάρκης οπως άλλα νοκια πάντως.

Υπάρχει ελπίδα να βγει καλύτερη μπαταρία??

Μου εχει τυχει και εμενα. Εκανα την αναβαθμιση και ολα ΟΚ πλέον... Ο ηχος που υπάρχει δεν ειναι καποιο προβλημα που δημιουργείται.. Απλά γινεται αισθητος μολις ανάψει η οθονη (πρεπει να το εχεις στο αυτι σου για να το ακουσεις). Εμενα πάντως σταματησε να ακούγεται...

re paidia kamia thiki? kanena hand wrist iparxei?

agora simera mia micro 2gb karta 44 apo mulitrama tis TwinMOS eterias kai eos tora doulevi super. den ksero an exete vrei ftinoteres apo alles eteries, aftin tin kseri kaneis?

re paidia kamia thiki? kanena hand wrist iparxei?

agora simera mia micro 2gb karta 44 apo mulitrama tis TwinMOS eterias kai eos tora doulevi super. den ksero an exete vrei ftinoteres apo alles eteries, aftin tin kseri kaneis?

Kai εγω αυτη εχω εδω και 3 εβδομαδες.. Πολυ καλη καρτουλα....

Ο θορυβος ειναι πολυ χαμηλος.... Ακουγεται οταν δεν μιλαει ο αλλος , παρτε το 141 και οταν δεν μιλαει η γυναικα ακουστε. (αναμεσα στα ηχογραφημενα μηνυματα) Ακουγεται μονο οταν το volume ειναι στις πιο πανω σκαλες...Ενα βζζζζζζ χαμηλο αλλα μονιμο. Οταν μιλαει ο αλλος ο ηχος σχεδον σκεπαζεται... Το πηγα πισω και δεν το ακουσαν, επιασαν στο μαγαζι. to phga se ena nokia shop και μου ειπαν οτι υπαρχει θορυβος αλλα πολυ χαμηλος. Το ξαναπηγα στο νοκια και θα το παρω την τεταρτη. Αμφιβαλλω οτι θα γινει τιποτα αλλα cant loosε without a fight..... γ....μω την νοκια ... Σορρυ αλλα το ιδιο ειχε συμβει με ενα ν73 που ειχα παρει... Τελικα πρεπει να περιμενουμε να στρωσει η παραγωγη πρωτα και μετα να παιρνουμε κινητα οπως στα αυτοκινητα. Αυτο που μου την εσπασε και το πηγα πισω ηταν οτι με το κινητο 6233 (αντε γεια ) η ακοημε το 141 ηταν ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ..........

¨""Στο Ν70 μου ακουγόταν μονο όταν ήταν αναμένει η οθόνη..με το που έσβηνε η οθόνη σταματούσε ο θόρυβος.Δοκίμασε αν και στο Ν95 σου γίνετε το ίδιο(όχι πως υπάρχει τρόπος να φτιαχτεί).Αλλα ίσως βρείς δικαιολογία να στο αλλάξουνε."""

δεν το τσεκαρα αυτο...

AEK UBER ALLES :D

Champions League here we come

Nokia 7650, 7610,Panasonic x700, 6680, 3230, N70, Ν80, Ν73

Προλαβες να περασεις εφαρμογες ?

Εχω την εντυπωση οτι φταιει καποια . (Μου εχει τυχει στο ν73)

Απο εφαρμογες ,κατεβασε τις τελευταιες εκδοσεις .

Που να περάσω εφαρμογές; Στο multimedia Μενού ή στην συσκευή; Αν εννοείς το δεύτερο, εννοείται οτι το έχω ξαναφορτώσει.

Δυστυχώς, ισχύει και εδώ αυτό που ξέρουμε οτι πρέπει μετά απο κάθε αναβάθμιση ή φορμάτ, να ξαναπαεράσουμε όλες σχεδόν τις εφαρμογές. Όμως, το καλό είναι, οτι η συσκευή κρατάει κάποια μνήμη και έτσι μερικές δε χρειάστηκε να τις περάσω τον κωδικό ξεκλειδώματος αλλά ούτε κλαι να τις ταξινομήσω στον εκάστοτε φάκελο. Η συσκευή, ήξερε, με κάποιον τρόπο, οτι τις είχα ξεκλειδώσει, και τις είχε τοποθετήσει στον τάδε φάκελο και στην συσκεκριμένη θέση.

Ευτυχώς, εδώ και χρόνια, εφαρμόζω ένα σύστημα που με έχει γλυτώσει πάρα πολύ χρόνο. Όσες εφαρμογες χρησιμοποιώ, τις έχω περασμένες σαν αρχεία sis σε έναν φάκελο της κάρτας μνήμης. Έτσι, είτε όταν αλλάζω συσκευή, είτε όταν κάνω ανβάθμιση ή φορμάτ στο κινητό μου, ανατρέχω στον συκεκριμένο φάκελο, και τις εγκαθιστώ όλες με την σειρά.

Αυτό που λές με το κόλλημα του multimedia πλήκτρου, θα το ψάξω αναλυτικότερα. Αν μου το ξανακάνει, θα σβήνω μία μία τις εφαρμογές να δω ποια΄μου προκαλεί το conflict.

To έχει παρατηρήσει κανένας άλλος να νεκρώνει το multiledia πλήκτρο του στο Ν95 του;

Αν εννοείς το δεύτερο, εννοείται οτι το έχω ξαναφορτώσει.

Στην συσκευη εννοω :)

Ποτε προλαβες ? Αστερι εισαι :p

Αν μου το ξανακάνει, θα σβήνω μία μία τις εφαρμογές να δω ποια΄μου προκαλεί το conflict.

Μετα απο restart δεν διορθωνεται ?

Σιγουρα καποια εφαρμογη ειναι . (alarm manager ,handy clock δεν θυμαμαι)

Κανε ανανεωση των εφαρμογων με τις τελευταιες εκδοσεις

Θα τα πουμε by phone :D

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Γεια σας ρε παιδιά.Θα ήθελανα κάνω μια ερώτηση σχετικά με την αλλαγή λογισμικού που αναφέρετε.Πώς γίνεται η όλη διαδικασία και που βρίσκετε τις νεότερες εκδόσεις;Ρωτάω γιατί δεν έχω ασχοληθεί ποτέ και ήθελα να μάθω μην τυχόν χρειαστεί και το δικό μου αναβάθμιση.:) :wacko:

Ελπίζω κάποιος να μου τα πει αναλυτικά για να ξέρω.Ευχαριστώ...:(

:yahoo: Ευτυχισμένος κάτοχος του Ν95.That's what computers have become.

Γεια σας ρε παιδιά.Θα ήθελανα κάνω μια ερώτηση σχετικά με την αλλαγή λογισμικού που αναφέρετε.Πώς γίνεται η όλη διαδικασία και που βρίσκετε τις νεότερες εκδόσεις;Ρωτάω γιατί δεν έχω ασχοληθεί ποτέ και ήθελα να μάθω μην τυχόν χρειαστεί και το δικό μου αναβάθμιση.:) :wacko:

Ελπίζω κάποιος να μου τα πει αναλυτικά για να ξέρω.Ευχαριστώ...:(

Γεια σου και σενα !:)

Αναβαθμιση κανεις οπως εχουμε πει ...οο.. φορες ,μεσω του nokia software

updater .

Σχετικο θεμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=149909

Η διαδικασια ειναι απλη :

1.Κατεβαζεις το nokia softwareupdater

2.Κανεις εγκατασταση.

3.Ανοιγεις την εφαρμογη

4.Συνδεεις την συσκευη σου ως λειτουργια pc-suite

5.Γινεται το connection, αναγνωριση της συσκευης

6.Εφοσων υπαρχει νεοτερο λογισμικο ,το κατεβαζεις.

7. Τελος γινεται η εγκατασταση του νεου λογισμικου

στην συσκευη σου .

ps

1.να εχεις μπαταρια φορτισμενη (ή και την συσκευη στον φορτιστη)

2.Κατα την διαρκεια της αναβαθμισης ΜΗΝ κουνησεις το καλωδιο

περιγραφεται και στο site της νοκια

http://europe.nokia.com/softwareupdate

Συχνες Ερωτησεις:

http://europe.nokia.com/A4176094

Για να δεις εαν υπαρχει νεο λογισμικο, τσεκαρεις αυτο:

http://europe.nokia.com/A4305060

Καλο διαβασμα :)

iPhone 5S Space Grey

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...