emperor69 Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Αύριο θα πάρω να ρωτήσω σε όσα περισσότερα καταστήματα μπορώ. Αν κάποιος βρίσκεται στην ίδια φάση με μένα ας μου στείλει ένα pm παρακαλώ αν το βρει κάπου. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Nokia shop Φάληρο πήρε 2-3 και τα έδωσε σε αυτούς που είχαν προπαραγγείλει.. Για τα καταστήματα όμως κανα νεό? Γιατί μας νοιάζουν και οι άτοκες δόσεις.. Άρα απο αύριο παίρνουμε σβάρνα τα vodafone shops?Σε ποια καταστηματα θα το δινουν σε ατοκες δοσεις,ξερεισ? Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kousanos Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 re paidia kamia enhmerwsh gia to pote tha kukloforhsei syhn tim... tha to eperna apo allou alla me krataei h epidothsh pou exw... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 15, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 kala evala to ultimate voice recorder apo hthes kai to eho anoihto san efarmogi syneheia kai i mpataria se hrono DT peftei apistefta ..eho fortosei to N95 mia fora hthes olo to vrady kai xana prin 3 ores..po po haliaaaaaaaaaaa λες ρε φιλε να φταίει αυτο.....???? και μενα εχει τωρα 2 μερες δεν κραταει καθολου η μπαταρια... την ιδια εφαρμογη ομως την ειχα και στο 73 και δεν υπηρχε τετοιο προβλημα με την μπαταρια... ασε που ειχα και αλλα "κουλά" με το συγκεκριμένο προγραμματι.... οσο το ειχα ανοιχτο ειχα πολλα μηνύματα "η μνημη γεμισε" κτλ... παντως κριμα το λεω και το ξαναλεω η μπαταρια μεγαλο προβλημα....... απορω με το θεμα πραγματικα..... freddy kleisto kai tha deis mia diafora..pistepse me,apo tin ora poy to evala thelo fortisti sto heri kai ti defteri mpataria moy...ase!! Περα απο την συγκεκριμενη εφαρμογη που οτι λετε ρουφαει την μπαταρια , σχετικα με την διαρκεια της μπαταριας,θα ηθελα να σας ρωτησω αν το εχετε γυρισμενο σε 2g ή σε dual mode . Συμπερασμα χθεσινης ημερας Παιδιά το τηλέφωνο έχει έρθει στα Nokia shops αλλά για αυτούς που έχουν προπληρώσει. Καινούρια παραλαβή (για μας) από την άλλη βδομάδα. Επίσης, πρέπει να υπάρχουν ελάχιστα κομμάτια μοιρασμένα σε Γερμανούς, αλλά ούτε θα σας τα δώσουν ούτε θα σας πουν πως το έχουν (ξέρω τι λέω). Βρήκε κανείς κάτι για να το πάρουμε σήμερα??? Κανένα Νοkia shop δεν έχει κάνει παραλαβή ακόμη από ΑC. Από μέρα σε μέρα αναμένεται η επίσημη κυκλοφορία του από ΑC. Το έχω προπληρώσει επίσης,τελευταία φορά πήρα σήμερα τηλ στο Νοκια Shop για να μου πει ότι έχει άγνοια για το πότε "αλλά υποθέτει ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει έρθει."Και μία πικάντικη λεπτομέρεια:ο ίδιος που δουλεύει στο Νοκια Club επιδή τυγχάνει να είναι και φίλος, μου είπε την εξής πληροφορία:από σήμερα διατίθεται από την αλυσίδα Γερμανός στα ΣΚΟΠΙΑ!!!Τον πήρε τηλ. φορτηγατζής που το είδε με τα μάτια του.Ξέρω,μηδέν λογική, αλλά το παραθέτω. nokia shop χαλανδριου:παρελαβε σημερα 4 κομματια και τα πουλησε ολα(ταδε εφη....)2106847000 Nokia shop Φάληρο πήρε 2-3 και τα έδωσε σε αυτούς που είχαν προπαραγγείλει.. Για τα καταστήματα όμως κανα νεό? Γιατί μας νοιάζουν και οι άτοκες δόσεις.. Το θέμα τώρα είναι πόσα κομμάτια θα είναι διαθέσιμα. Από ότι ακούω στα Νοκια shops τα κινητά που διατίθενται είναι πολύ λίγα. Τελικα τι ισχυει ,ηρθαν καποια κομματια απο alpha copy ή δεν ηρθαν ? Μπερδευτηκα και εγω :O Το πηρε κανενα μελος του myphone χτες ? :worry: [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 nervous εγω το εχω σε 2g...:) και παλι ομως τιποτα... μεγαλο προβλημα η μπαταρια..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 15, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 nervous εγω το εχω σε 2g...:) και παλι ομως τιποτα... μεγαλο προβλημα η μπαταρια..... Thank you φιλε freddaras :) , την περιμενα αυτην την απαντηση :( 2η μπαταρια ειναι απαραιτητη ( ας ειναι καλα το Ε65 μου - παιρνει την ιδια :p ) Αυτο ηταν βεβαια κατι που το ξεραμε απο την στιγμη της ανακοινωσης του ... [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Εντυπωσεις χρηστων απο το gps?Συγκρινεται με τα αντιστοιχα των PPC? "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxoxox Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Εντυπωσεις χρηστων απο το gps?Συγκρινεται με τα αντιστοιχα των PPC? mapa ploigisi exei file!kamia sxesi me to dastinator!episis pernei moxarti tis athinas!stin athina den xanome!!ti nato kano tote to n95kai to gps toy? episis den vrisko me tipota pos na moy dixnei tin poria moy pros ta epano!!(stin othoni tou kinitoy)pigenei panta se sxesei me ton vora!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Εντυπωσεις χρηστων απο το gps?Συγκρινεται με τα αντιστοιχα των PPC? Δυο σελίδες πιο πίσω η απάντηση αλλά την έχεις και παρακάτω: Λοιπον ας γραψουμε και κατι σχετικό με τις λειτουργιες του τηλ. Εχθες το βραδυ ενεργοποιησα την πλοηγηση. Πηρα την αδεια για 30 ημερες (ετσι για να το δοκιμασω) με κοστος 7,99 € και κατεβασα τις φωνητικες εντολες μεσω wi -fi. Το μονο κακο ειναι οτι οι ελληνικες οδηγιες λιγο πριν τη μεση κολλαγαν, οποτε κατεβασα τις αγγλικες μεσα σε 3 sec. Σημερα λοιπον ειπα να τη δοκιμασω να δω τι λεει. Υπολογισα κανονικα την διαδρομη μου και ξεκινησα. Στο κατω μερος εμφανιζει πληροφοριες σχετικα με την αποσταση μεχρι τον προορισμο, την ταχυτητα του οχηματος (ακριβεστατη!!) ,τον χρονο μεχρι το τελος της διαδρομης και το ονομα του δρομου στον οποιο βρισκεσαι. Στο πανω μερος εχει ενα βελος που σου δειχνει προς τα που πρεπει να στριψεις. Επισης σου λεει σε ποσα μετρα πρεπει να στριψεις και το ονομα του δρομου που θα γινει αυτο. Οι φωνητικες εντολες ειναι πολυ καθαρες, δυνατες και ακριβεστατες. ( μου ελεγε keep left οταν ημουν στην εθνικη ετσι ωστε να βγω στην εξοδο). Επισης αν η αποσταση μεχρι την αλλαγη κατευθυνσης ειναι μεγαλη επαναλαμβανονται ανα τακτα χρονικα διαστηματα. Εκει που εξεπλαγην παρα πολυ ευχαριστα ειναι οτι πλεον αυτοματα και ταχιστα επαναυπολογιζει διαδρομη αν τυχον ξεφυγεις απο την αρχικη!!!:D Ολα γινονται χωρις να χρειαζεται πατημα κουμπιου. Με το που αντιληφθει οτι δεν ακολουθεις την αρχικη χάραξη, υπολογιζει νεα διαφορετικη διαδρομη ετσι ωστε να φτασεις στον προορισμο σου. Επισης σε καθε σημειο εχεις δικαιωμα πατωντας ''εναλακτικη διαδρομη'' να του πεις να σου υπολογισει αλλη διαδρομη.( γινεται πολυ γρηγορα, 2-3 sec μονο) Αυτα και απο εμενα. Μετα απο σχεδον 1 μηνα με το κινητο η αποψη μου ειναι η καλυτερη!! Ειμαι πλεον σιγουρος οτι ειναι το πιο all-around τηλεφωνο που ειχα στην κατοχη μου. Ταχυτατο, πολυ καλη καμερα (για κινητο μιλαω παντα, μην με κραξετε παλι!!),αριστο βιντεο, απιστευτος ηχος, οθονάρα, πολυ καλο GPS ( για καθημερινες αναγκες) και ολα αυτα σε πολυ μικρο μεγεθος. Γενικα δεν μετανιώνω ουτε για 1 απο τα € που εδωσα για να το αγορασω!!:up: Σε οποιον θελει μια all-around λυση το συνιστω ανεπιφυλακτα!!! PS Α επισης κοιτωντας το μητρωο διαπιστωσα οτι οταν υπολογιζει διαδρομη δεν χρησιμοποιει το GPRS η WI-FI ασχετα αν λεει οτι το χρειαζεται για τον υπολογισμο. Η μονη περιπτωση που θελει Internet ειναι οταν κανει αναζητηση αλλα και παλι μιλαμε για ελαχιστη χρεωση. Μπράβο, sotoss. Πολύ καλό το review για το GPS. Αναλυτικότατο και σ' ευχαριστούμε. :up: Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobbble Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Paidia to exo sta xeria mou kai vlepo oti ston ixo pou kanei i kamera exei 4 diaforetikes epiloges, alla den exei mute, pos boro na to kano na ine athorivo ? Episis pos boro na valo san default epilogi stis fotos ti litourgia akolouthias (kata ripi sigegrimena thelo alla prepi na to allazo kathe fora, de boro na vro pos tha to valo default) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Paidia to exo sta xeria mou kai vlepo oti ston ixo pou kanei i kamera exei 4 diaforetikes epiloges, alla den exei mute, pos boro na to kano na ine athorivo ? Xωρίς να έχω το τηλέφωνο, πιστεύω φίλε μου ότι αν βάλεις αθόρυβο προφίλ στη συσκευή, τότε ούτε ήχο κάμερας θα ακούς,... Για δοκίμασέ το :) MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Κουλό bug... Βάζεις το profile στο "Αθόρυβο", βάζεις την δόνηση Ενεργοποιημένη στο εν λόγω profile, αλλά όταν δέχεσαι κλήση, απλά δεν χτυπάει η δόνηση(!). Any ideas? CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Re pedia 8essaloniki to brikate se kapio katastima?Simera pou rotisa se ena germano sti gitonia mou kai se nokia club den ixan idea!!!! Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Στα υπόλοιπα προφίλ λειτουργεί;Αν ναι είναι bug.Αν όχι,τότε έχει το τηλ πρόβλημα.Κανένα νέο σήμερα σε σχέση με την διαθεσιμότητα του Ν 95; "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tapirus_23 Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 PROSOXI: TO FILE Nokia N95 petr00kos Pack\Nokia N95 petr00kos Pack\Programs\Opera 8.65\is-AMI84.tmp PERIEXEI TO TROJAN Backdoor.Win32.Delf.aki :!: Ειναι η δευτερη φορα που βλεπω αυτο το μηνυμα.Τελικα υπαρχει οντως Trojan;Δεν υπαρχει καποιος αλλος που να το κατεβασε και να ξερει; P.S.Γιατι την πρωτη φορα το σβησατε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 16, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Ειναι η δευτερη φορα που βλεπω αυτο το μηνυμα.Τελικα υπαρχει οντως Trojan;Δεν υπαρχει καποιος αλλος που να το κατεβασε και να ξερει; P.S.Γιατι την πρωτη φορα το σβησατε; Ολα αυτα δεν αφορουν το Ν95 . Επιπλεον υπαρχει το θεμα για εφαρμογες .:!: Τελος υπαρχουν και τα προσωπικα μηνυματα Τα προηγουμενα υπαρχουν εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=172907 [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Ειναι η δευτερη φορα που βλεπω αυτο το μηνυμα.Τελικα υπαρχει οντως Trojan; Ναι, το επιβεβαιώνω και εγώ. Υπάρχει Trojan στο εν λόγω αρχείο! Edit: nervous έχεις δίκιο, sorry. Ας μεταφερθεί αυτό το post μου. Ευχαριστώ CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianisma Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Paidia to exo sta xeria mou kai vlepo oti ston ixo pou kanei i kamera exei 4 diaforetikes epiloges, alla den exei mute, pos boro na to kano na ine athorivo ? Episis pos boro na valo san default epilogi stis fotos ti litourgia akolouthias (kata ripi sigegrimena thelo alla prepi na to allazo kathe fora, de boro na vro pos tha to valo default) Σε οποιοδηποτε προφιλ,απενεργοποιησε τους ηχους προειδοποιησης και η καμερα ειναι πλεον αθορυβη..!!:shifty: Για να ορισεις τις δικες σου ρυθμισεις για την καμερα θα πας στην λειτουργεια σκηνης θα επιλεξεις "Ορισμ.Χρηστη" και θα κανεις τις ρυθμισεις που χρειαζεσαι.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxoxox Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΝ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΤΟΥ Ν95 Ο ΧΑΡΤΗΣ ΦΕΝΕΤΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ?ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotoss Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΝ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΤΟΥ Ν95 Ο ΧΑΡΤΗΣ ΦΕΝΕΤΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ?ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ? Γινεται αν ενεργοποιησεις την πλοηγηση με φωνητικες οδηγιες http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxoxox Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Γινεται αν ενεργοποιησεις την πλοηγηση με φωνητικες οδηγιες EFXARISTO RE PANATHA!KSEREIS AN IPARXEI STA ELLINIKA?AN NAI POY THA TIN VRO? XRISIMOPOIEI KANENAS TO OFICCESUITE?GIATI MOY ANOIGEI TA ARXEIA EXCEL ME KOMENES GRAMMES?FENONTE TA MISA APO OSA EXEI I KATHE GRAMI!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el_rog Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Παντως βγήκε η διαφήμηση του N95 στη εκπομπή του Θέμου λίγο πρίν τις δύο το βράδυ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Παιδια μολις γυρισα απο νοκια και οι τελευταιες ειδησεις ειναι: μετα τις 25 Μαίου και αν!!!! Πραγματι εχθες ηρθαν καποια (ελαχιστα) κομματια τα οποια εγιναν καπνος φυσικα και τα μονα καλα νεα στην ολη υποθεση ειναι οτι ειναι πλεον επιβεβαιωμενο οτι ειναι Φιλανδικα! Κατι ακομη, το GPS σας δουλευει κανονικα ή ανοιγει μονο μια φορα και μετα δεν ξαναδουλευει ποτε???? Το λεω γιατι ετσι ακουστηκε οτι το gps δουλευει μονο την πρωτη φορα και μετα μας αφηνει χρονους... [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2003 Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Τελικά βρήκε κανείς καπου διαθέσιμο το Ν95 από την Alpha Copy (oxi παραεισαγωγή)? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxoxox Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Παιδια μολις γυρισα απο νοκια και οι τελευταιες ειδησεις ειναι: μετα τις 25 Μαίου και αν!!!! Πραγματι εχθες ηρθαν καποια (ελαχιστα) κομματια τα οποια εγιναν καπνος φυσικα και τα μονα καλα νεα στην ολη υποθεση ειναι οτι ειναι πλεον επιβεβαιωμενο οτι ειναι Φιλανδικα! Κατι ακομη, το GPS σας δουλευει κανονικα ή ανοιγει μονο μια φορα και μετα δεν ξαναδουλευει ποτε???? Το λεω γιατι ετσι ακουστηκε οτι το gps δουλευει μονο την πρωτη φορα και μετα μας αφηνει χρονους... MIA XARA DOYLEVEI TO GPS!!APLA AMA KLEISEIS TO PROGRAMA KAI TO KSANAANOIKSEIS MPOREI NA THELEI NA TOY KANEIS NA KSNA VREI TOYS DORIFOROYS APO TO MENU TOY PROGRAMMATOS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts