Nick1150 Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Ένα "bug" που παρατήρησα με το maps είναι ότι όταν χτυπάει τηλέφωνο και έχεις το maps ανοικτό δεν έχεις την επιλογή "Ανοικτή ακρόαση". Βλέπετε έχω βασούλα δίπλα στο τιμόνι και έτσι μπορώ να βλέπω την πλοήγηση και ταυτόχρονα να μιλάω με ανοικτή ακρόαση στο τηλέφωνο :mad: Δυστηχώς έχεις μόνο δύο επιλογές: Η μία να έχεις bluetooth :p και η άλλη κάθε φορά που έχεις κλήση να κρατάς πατημένο το πλήκτρο του menu και να αλλάξεις από maps σε τηλέφωνο, να βάλεις το loudspeaker και με τον ίδιο τρόπο να ξαναγυρίσεις πάλι στο maps :wacko:..... και όλα αυτά οδηγόντας βέβαια :ninja: :X Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Ένα "bug" που παρατήρησα με το maps είναι ότι όταν χτυπάει τηλέφωνο και έχεις το maps ανοικτό δεν έχεις την επιλογή "Ανοικτή ακρόαση". Βλέπετε έχω βασούλα δίπλα στο τιμόνι και έτσι μπορώ να βλέπω την πλοήγηση και ταυτόχρονα να μιλάω με ανοικτή ακρόαση στο τηλέφωνο :mad: Δυστηχώς έχεις μόνο δύο επιλογές: Η μία να έχεις bluetooth :p και η άλλη κάθε φορά που έχεις κλήση να κρατάς πατημένο το πλήκτρο του menu και να αλλάξεις από maps σε τηλέφωνο, να βάλεις το loudspeaker και με τον ίδιο τρόπο να ξαναγυρίσεις πάλι στο maps :wacko:..... και όλα αυτά οδηγόντας βέβαια :ninja: :X Ακριβώς την ίδια απορία είχα και εγώ και το είχα γράψει εδώ πριν μερικούς μήνες όταν το είχα πρωτοπάρει, αλλά δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση για αυτό. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Έχει καταφέρει κάποιος από Ηράκλειο Κρήτης να βρει micro SD των 4 GB; (καλά, δεν το συζητάω για 6 ή 8 GB). Στο Πλαίσιο, Multirama και Γερμανός δεν βρήκα. Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALISZ Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Γνωρίζει κάποιος να μου πει, αν κατά την εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής εμφανίζει το μήνυμα "Σφάλμα πιστοποιητικού. Επικοινωνήστε με τον προμηθευτή της εφαρμογής", τι μπορώ να κάνω για να γίνει η εγκατάσταση? Nokia N95, SonyEricsson W960i, HTC TyTN II, HTC Touch Dual, Nokia N95 8 GB, HTC Touch Diamond, SE C902, Samsung SGH i-900 Omnia, HTC Touch HD, SE Xperia X1, LG Arena, SE W995, Samsung i8910 HD, Samsung i8000 Omnia II, iPhone 3GS, HTC HD2, iPhone 4, Xperia Mini, iPhone 4S, Galaxy Note II, Sony Xperia S, Galaxy S4, Galaxy Note3, LG Nexus 5, Galaxy Note 8, Galaxy Note 10.1 LTE 2014 Edition, LG G3, Galaxy Note 4, iPhone 6S Plus, iPhone 7 Plus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 1. Η ειναι Unsigned η εφαρμογη και θα πρεπει να την κανει sign πρην την βαλεις στο κινητο σου 2. Η εχει ληξη το πιστοποιητικο και θα πρεπει να γυρισεις την ημερομεινια προς τα πισο και μετα παλη κανονικα. Για πια εφαρμογη μηλας? απαντησε εδω. :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 N95 vs K850 Camera Comparison http://www.sotovik.ru/catalog/reviews/SonyEricsson_K850i_camera-rev.html Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 N95 vs K850 Camera Comparison http://www.sotovik.ru/catalog/reviews/SonyEricsson_K850i_camera-rev.html μπορω να πω οτι το Ν95, (απο οτι ειδα απο το συγκριτικογιατι ρωσικα δεν ξερω)βγαζει πολυ πιο καθαρες και με καλυτερη πιστοτητα στα χρωματα απο οτι το κ850...καμμια σχεση το ενα με το αλλο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 μπορω να πω οτι το Ν95, (απο οτι ειδα απο το συγκριτικογιατι ρωσικα δεν ξερω)βγαζει πολυ πιο καθαρες και με καλυτερη πιστοτητα στα χρωματα απο οτι το κ850...καμμια σχεση το ενα με το αλλο.. Αυτό παρατήρησα και εγώ, αλλά σας μην βιαζόμαστε, μη ξεχνάμε άλλωστε πως το K850i έχει beta firmware ακόμη… [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Καλησπέρα, Ισως θα ηταν χρήσιμο νά δοθούν μερικές οριστικές διευκρινίσεις οσον αφορά στίς ρυθμίσεις τού GPS. Στο Μενού-->Εργαλεία-->Ρυθμίσεις--->Γενικές-->Εντοπισμός Θέσης-->Μεθοδοι Εντοπισμού Θέσης ¨ 1.- Θα πρέπει να είναι τσεκαρισμένα καί σέ τί εξυπηρετούν τό υποβοηθούμενο GPS καί το βάσει δικτύου ? 2.- Και εαν είναι τσεκαρισμένα, το υποβοηθούμενο επικοινωνεί μέσω δικτύου GPRS (vodafone) καί το βάσει δικτύου επικοινωνεί μέσω WLAN με Ιντερνετ ? 3.- Υπάρχουν τελικά χρεώσεις γιά αυτές τίς επικοινωνίες καί ποιές είναι αυτές? 4.- Στόν Διακομιστή εντοπισμού ποιές είναι οι τιμές πού πρέπει να μπουν και τί εξυπηρετεί το σετάρισμα του ? (κάπου νομίζω οτι το είχε βάλει ο nervous αλλά δέν μπορώ να το ξαναβρώ.) Πιστέυω πώς συγκεκριμμένες απαντήσεις θά ξεκαθαρίσουν τό τοπίο γύρω από το συγκεκριμμένο θέμα. Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 καλησπερα σημερα ειδα με τα ματια μου το n95 του φιλου μου που εχει club nokia και εχει κανει επεμβαση στο slide για να μην εχει κενα το αποτελεσμα ;;;;;;;;;;; το slide απο την μαμα nokia ειναι μια χαρα μην το ακουμπατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μετα θα θελει με τα 2 χερια και αρκετη δυναμη για να ανοιξει ασε οτι νομιζω οτι μετα απο λιγη χρηση ενα απο τα δυο μερη θα εχει ενα καρο γρατσουνιες!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hawk31 Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Καλησπέρα. Μήπως ξέρει κάποιος, αν υπάρχει δυνατότητα να δουμε pdf αρχείο μεγαλύτερο των 20-25 MB ???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Γνωρίζει κάποιος να μου πει, αν κατά την εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής εμφανίζει το μήνυμα "Σφάλμα πιστοποιητικού. Επικοινωνήστε με τον προμηθευτή της εφαρμογής", τι μπορώ να κάνω για να γίνει η εγκατάσταση? Δοκίμασε και αυτό: Πήγαινε τις ρυθμίσεις της Διαχείρισης Εφαρμογών και βάλε στο Εγκατάσταση Λογισμικού->Όλα και Έλεγχος Πιστοποιητικών->Απενεργοποίηση. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 παιδια μια ερωτηση ενας φιλος βρηκε ενα 95αρι στο δρομο προφανως απο ξενο,ειναι κλειδωμενο στο δικτυο της Tmobile,υπαρχει περιπτωση να το ξεκλειδωσει με καποιο τροπο? Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabros Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Παιδια μολις πηρα και εγω το Ν95 μεταχειρισμενο αλλα σε ΑΨΟΓΗ κατασταση. Το προβλημα μου ειναι οτι αφηνω το το Nokia Maps και το Route66 (για Ν95) ανοικτο για 5 λεπτα περιπου αλλα δορυφορο δεν πιανει με τιποτα.Το κινητο απο οτι βλεπω ειναι αναβαθμισμένο.Εχω ενεργοποιησει και το A-GPS αλλα και παλι τιποτα.Ο προηγουμενος χρηστης πριν μου δωσει το κινητο ειχε κανει factory reset.Μηπως θελει να το αφησω για πρωτη φορα πολυ ωρα? Για πειτε ρε παιδια γιατι το ψιλοχρειαζομαι Τελικα πρεπει να ειναι ωραια στον απαλο κοσμο του Souplin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Παιδια μολις πηρα και εγω το Ν95 μεταχειρισμενο αλλα σε ΑΨΟΓΗ κατασταση. Το προβλημα μου ειναι οτι αφηνω το το Nokia Maps και το Route66 (για Ν95) ανοικτο για 5 λεπτα περιπου αλλα δορυφορο δεν πιανει με τιποτα.Το κινητο απο οτι βλεπω ειναι αναβαθμισμένο.Εχω ενεργοποιησει και το A-GPS αλλα και παλι τιποτα.Ο προηγουμενος χρηστης πριν μου δωσει το κινητο ειχε κανει factory reset.Μηπως θελει να το αφησω για πρωτη φορα πολυ ωρα? Για πειτε ρε παιδια γιατι το ψιλοχρειαζομαι εχεις περασμενους του χαρτες μεσο maploader?? αστο καπου εξω απο το σπιτι μεχρι να βεις στιγμα. μπορει να κανει και 15λεπτα μεχρι να κλειδωσει δορυφορο.:O [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabros Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 εχεις περασμενους του χαρτες μεσο maploader?? αστο καπου εξω απο το σπιτι μεχρι να βεις στιγμα. μπορει να κανει και 15λεπτα μεχρι να κλειδωσει δορυφορο.:O Αυτο σκεφτομαι να κανω στην τελικη.Σε ευχαριστω Aris_21.Τους χαρτες τους εχω περασμενους κανονικα.Ελπιζω ομως καθε φορα να μην θελει την ιδια ωρα.Εσας ποση ωρα κανει μετα την πρωτη φορα? Τελικα πρεπει να ειναι ωραια στον απαλο κοσμο του Souplin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Αυτο σκεφτομαι να κανω στην τελικη.Σε ευχαριστω Aris_21.Τους χαρτες τους εχω περασμενους κανονικα.Ελπιζω ομως καθε φορα να μην θελει την ιδια ωρα.Εσας ποση ωρα κανει μετα την πρωτη φορα? πανω κατω μετα κανει 2,3λεπτα. εξαρταται. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me_gustas Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Έχει αγοράσει κανείς unlocked Ν95 απο ebay? Αν ναι θέλω να μάθω απο ποίον seller, αν ήταν brand new και αν λειτουργούσε τελικά στην Ελλάδα. CALL ME! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabros Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Εχει ακουσει κανεις αν εχει βγει patch για το ΤΟΜΤΟΜ και το Ν95? Σας ρωταω γιατι ειδα ενα βιντεακι στο youtube το οποιο το δειχνει να εχει επιλογη εσωτερικου GPS. Δεν ξερω αν ειναι αληθινο και δεν θελω να σπειρω ραδιο αρβυλα. Ακυρο μολις ειδα οτι ειναι μονταζ.Σορρυ Τελικα πρεπει να ειναι ωραια στον απαλο κοσμο του Souplin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgesim Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Παιδιά με μεγάλη μου χαρά σας λέω πως μια διαδρομή Άλιμος-Πειραιάς και πίσω που είχα κάνει τις πρώτες μέρες με το GPS και η μπαταρία πέθανε κάπου στο ενδιάμεσο την έκανα σήμερα με πλήρη φόρτιση κ δεν έπεσε ούτε γραμμή!!! Έχω επίσης καταλάβει ότι αν το αφήνεις πολλές ώρες στη φόρτιση ενώ έχει φορτίσει κάνει καλό στη μπαταρία ( τώρα στην αρχή τουλάχιστον ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george cc Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Παιδιά ξέρετε κάποιο card reader που να πωλείται στα μαγαζιά και όχι μεσω ιντερνετ και να διαβάζει την κάρτα μνήμης SanDisk microSDHC 4GB.Ο φίλος alcateluser μου πρότεινε το Transcend που πουλάει το Πλαίσιο.Εχει δοκιμάσει κάποιος το συγκεκριμένο card reader με την κάρτα που αναφέρω παραπάνω;Ποιό άλλο προτείνετε με αγορά απο Ελλάδα; george cc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Κοιτωντας στο ebay κανενα Ν95 δεν ηταν χωρις καλυμα καμερας,τελικα αυτο που λεγαμε αμεριακανικο Ν95 ειναι το Ν95 8G? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Κοιτωντας στο ebay κανενα Ν95 δεν ηταν χωρις καλυμα καμερας,τελικα αυτο που λεγαμε αμεριακανικο Ν95 ειναι το Ν95 8G? Αν και έχουν το ίδιο καλούπι και τις βελτιώσεις του (μπαταρία, ram....), δεν είναι τα ίδια. Το αμερικάνικο έχει όπως και το απλό Ν95 υποδοχή μνήμης microSD και όχι 8GB μνήμη flash. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george cc Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Κάποιο καλό στήριγμα για το κινητό στο αυτοκίνητο; george cc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Κάποιο καλό στήριγμα για το κινητό στο αυτοκίνητο; Το αγόρασα πρίν μερικές ημέρες και είναι όπως όλα τα πρόιόντα brodit απλά αλλά άριστα ;) http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=148801&asource=141581 Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts