Jump to content

hawk31

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

hawk31's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα. Να ρωτήσω κάτι. Υπάρχει λύση για να βλεπουμε κανονικά κάποιες ελληνικες σελίδες, στις οποίες δεν φαίνονται όλα τα γράμματα (προφανώς λόγω fonts), ανεξαρτητα απο ποιο browser χρησιμοποιουμε.
  2. Καλησπερα, ξερεις κανεις πουε θα βγει στην Ελλαδα το update
  3. Καλησπέρα, ναι ειναι CYO. Τι ειναι αυτο?
  4. Μου λεει oτι ειναι η πιο προσφατη εκδοση. Γιατι μηπως δεν ειναι? Και γιατι η smartec στην Αθηνα μου εβαλε Κυπριακη? Μηπως θα εχω προβλημα ?
  5. Καλησπέρα αυτα ειναι απο την εκδοση που μου έβαλαν PDA: P1000XWJPA PHONE:P1000XXJPZ CSC:P1000XXJPA Τι σημαινουν? Παντως όλα καλα και με το restore και με το kies
  6. Καλως. Πιστευω μεχρι τελος της εβδομαδας. Τα λεμε.
  7. Ευχαριστω για την απαντηση, αλλα το εστειλα σημερα το πρωι. Ελπιζοντας να το επιστρεψουν το γρηγοροτερο. ΥΓ. Απο περιεργεια ειναι κατι που θα μπορουσα να κανω ευκολα????
  8. Δεν ειμαι. Και ναι το επιβεβαιωσα ετσι ειναι jk5. Τελικα το στελνω.
  9. Καλησπερα αν και παρακολουθω τη συζητηση αρκετο καιρο δεν θυμαμαι αν εχει αναφερθει κατι παρομοιο και ζηταω συγνωμη εκ των προταιρων αν επαναλαμβανωμαι. Ειμαι κατοχος της ταμπλετας απτον απριλιο αγοραζοντας την απο αλλο καταστημα οχι απο vodafon . Εχω κανει ηδη δυο αναβαθμισεις με τελικη την 2.3 τον αυγουστο, κανονικα μεσα απο το kies. Στην ταμπλετα δεν εχω πειραξει τιποτα και εκτος απο τις κανονικες αναβαθμισεις δεν εχω κανει κατι αλλο. Δεν ειχα κανενα προβλημα με την ταμπλετα εκτος απο την.. μπαταρια που μου εσβηνε αποτομα ενω εδειχνε φορτισμενει και διαφορα ξαφνικα σβησιματα χωρις ιδιαιτερη χρηση, και για αυτο την εστειλα μεσω του καταστηματος που την αγορασα (λογω εγγυησης), στο service της αντιπροσωπιας. Την παρελαβα χθες με αλλαγη μπαταριας οπως σημειωσαν στο εγγραφο απο το service. Οταν την ανοιξα διαπιστωσα και αλλαγη λογισμικου(χωρις να καταλαβαινω τον λογο). Την συνδεσα στο kies για περασω το backup που ειχα κανει και να αναβαθμισω το λογισμικο. Δεν μπορει να κανει restore και μπορει να κανει αναβαθμισει στην 2.3 που ειχα ηδη, και μου γραφει : ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ . Με τρεχουσα εκδοση: PDA:JJ7 / PHONE : JK5 / CSC : JK5 (CYO). Επικοινωνησα με το service που το εφτιαξε και χωρις πολλα πολλα με παρεπεμψαν στην αντιπροσωπεια, με την οποια μιλησα 2 φορες και εδειξαν αρκετα εξυπηρετικοι, λεγοντας οτι αν απεγκαταστησω και εγκαταστησω το kies θα το αναγνωριζει, αλλιως θα προκειται για δυστοκια λογισμικου. Το δοκιμασα σε 2 υπολογιστες και δεν γινεται τιποτα ουτε restore. Μαλιστα στον ενα που υπηρχε παλιοτερη εκδοση απο την τελευταια εγραφε εν ολιγεις ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ. και εκει τρελαθηκα γιατι δεν μπορω να καταλαβω τι εκαναν στο servise και μαλιστα το επισημο. Παρακαλω πολυ καμια ιδεα πριν το στειλω παλι πισω να δουν τι γινεται, αν μπορω να κανω κατι εγω. Ευχαριστω.
  10. Σεύχαριστω πόλυ. Δουλεύει. Έχεις ιδέα γιατί αυτό και όχι όλα τα άλλα?? Ευχαριστώ και πάλι
  11. Παιδια ευχαριστω. Κάνει κανονικά εγκατασταση αλλα όταν πάω να το τρέξω βγαίνει ένα παράθυρο που λέει << Τα windows ανάζητουν το .exe. Για να το εντοπίσετε έσεις κάντε κλίκ στο κουμπί αναζήτηση>>. Μου το ΄κάνει και το αρχείο του TAXIS 4 .
  12. Μήπως έχει κάποιος ιδέα γιατί δεν μπορώ να εγκαταστήσω το προγραμματακι DevCertRequest σε VISTA?????
  13. Φίλε Nervous καλημέρα. Το δοκίμασες? Αν ναι πώς σου φαίνεται? Στο site που δίνεις δεν βρίσκω το αντίστοιχω για Ν95?
  14. Καλησπέρα. Μήπως ξέρει κάποιος, αν υπάρχει δυνατότητα να δουμε pdf αρχείο μεγαλύτερο των 20-25 MB ????
×
×
  • Create New...