sofos Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 ρε παιδια ωραιο το gps navigation οσο κρατησε το 3 days free navigation.? Πως πήρες το 3 days free navigation πέστα και σε μας Ζήσε το σήμερα γατί είναι το αύριο που περίμενες χθες ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Αν περάσεις την αναβάθμιση 1.1 του nokia maps δηλ. του smart2go, νομίζω ότι το κινητό σε θεωρεί καινούργιο χρήστη και στις πρόσθετες επιλογές του προγράμματος, αν διαλέξεις την πλοήγηση, σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις 3 ημέρες δωρεάν χρήση της. :) MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Σήμερα έπιασα ένα Ν95 στα χέρια μου,του οποίου το τρίξιμο ήταν ανεπαίσθητο,εν αντιθέσει με το ό,τι συμβαίνει στη δική μου συσκευή. Υπάρχουν λοιπόν κάποιες παρτίδες που είναι πιο άρτια συναρμολογημένες από κάποιες άλλλες,πιθανότατα προγενέστερες. Το δίκο σου από ποιά χώρα είναι?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Μα δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για σφάλμα της γραμμής παραγωγής.Κάποια κομμάτια έχουν πολύ και κάποια άλλα λιγότερο τζόγο.Αυτά είναι τα άσχημα της μαζικής παραγωγής:O Δηλαδή θα προτιμούσες να μην ήταν μαζική η παραγωγή και να έβγαινε το κάθε κινητό ένα ένα με χειρονακτική εργασία?? Γιατί τότε δε θα έκανε 700€ αλλά 2.000€ και παραπάνω και αμφιβάλω να μπορούσαν πολλά άτομα να το αγοράσουν. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 αμα ημουν Αθηνα θα χρησιμοποιουσα αυτο.ειμαι επαρχια ομως και το μονο προγραμμα με αναλυτικους χαρτες ειναι το smart2go! ευχαριστω τον φιλο πιο πανω για τισ πληροφοριες.μαλλον θα παω σε καποιο νοκια shop να πληρωσω.και πως γινεται?σου στελνουν κωδικο ή στο δινουν εκεινη την ώρα? yparhei kai greece map sto route66 Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Αν περάσεις την αναβάθμιση 1.1 του nokia maps δηλ. του smart2go, νομίζω ότι το κινητό σε θεωρεί καινούργιο χρήστη και στις πρόσθετες επιλογές του προγράμματος, αν διαλέξεις την πλοήγηση, σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις 3 ημέρες δωρεάν χρήση της. :) Πέρασα την 12 v. στο τηλ και τους χάρτες τους πέρασα με το Map Loader v 1.1 Κάτι τέτοιο δεν βρήκα . Μόνο για αγορά μου δίνει την δυνατότητα τα πακέτα που έχει . Ζήσε το σήμερα γατί είναι το αύριο που περίμενες χθες ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Εδώ και λίγες μέρες είμαι κι εγώ κάτοχος του Ν95, παρ' όλο που το θεωρώ σχετικά ακριβό (με τόσα χρήματα αγοράζεις φορητό υπολογιστή πλέον). Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος με το κινητό και μέχρι τώρα δεν έχω διαπιστώσει κάποιο «κόλλημα» (αν και δεν έχω το τελευταίο firmware). Έχει πλήθος χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων. Στα μείον του θα βάλω την μπαταρία, που αν «ζορίσω» την συσκευή δεν μου κρατάει πάνω από 12 ώρες. Η κατασκευή του είναι κάπως χαλαρή (σε κάποιο σημείο βέβαια αυτό είναι βολικό) και δεν είναι για «βίαιες» κινήσεις. Με έκπληξη επίσης διαπίστωσα ότι μπορώ να δω και τηλεόραση από το Vodafone live! παρ' ότι η συσκευή δεν είναι live! (μάλλον θα έχω χάσει επεισόδια :p ). Σε σχέση με το βίντεο, όπως έχω γράψει και παραπάνω είναι κοντά στην ποιότητα VCD και σε καμία περίπτωση DVD. Επίσης παρ' ότι υποστηρίζει σύλληψη στα 30 fps, παρατηρούνται καλλήματα και αστάθεια στην εικόνα (ο σταθεροποιητής εικόνας απλώς χειροτερεύει τα πράγματα! :wacko: ). Παρ' όλα αυτά όμως για βίντεο κινητού είναι ίσως ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή και η παρακολούθηση στην τηλεόραση είναι σχετικά άνετη. Κλείνω αυτό το μίνι αφιέρωμα με τις εντυπώσεις μου, κάνοντας μια ερώτηση. Ποια διαδικασία ακολουθείται για να δουλέψει το GPS; χρειάζεται να εγκαταστήσω κάτι επιπλέον; Έχω μπερδευτεί με τις επιλογές που έχει και δεν ξέρω από που να αρχίσω. Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 καλοριζικο φιλε!! αμα διαβασεις λιγο το manual σου λεει τι κανεις για το GPS δεν ειναι τιποτα το δυσκολο αρκει να περασεις τους χαρτες. υπαρχει το αναλογο θεμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164791 :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 8, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Πέρασα την 12 v. στο τηλ και τους χάρτες τους πέρασα με το Map Loader v 1.1 Κάτι τέτοιο δεν βρήκα . Μόνο για αγορά μου δίνει την δυνατότητα τα πακέτα που έχει . Θα πρεπει να περασεις τo update της εφαρμογης maps-χαρτες για το Ν95 στην μνημη της συσκευης. . Κοιταξε το αναλογο θεμα,εχω δωσει το λινκ. :) yparhei kai greece map sto route66 Υπαρχει ,αλλα δουλευει ? (μεχρι προτινως δεν δουλευε παντως ..) Εδώ και λίγες μέρες είμαι κι εγώ κάτοχος του Ν95, Ποια διαδικασία ακολουθείται για να δουλέψει το GPS; χρειάζεται να εγκαταστήσω κάτι επιπλέον; Έχω μπερδευτεί με τις επιλογές που έχει και δεν ξέρω από που να αρχίσω. Καταρχην,καλοριζικο ! :) Τσεκαρε και εσυ το αντιστοιχο θεμα του smart2go . Εν ολιγις ,θα περασεις τον χαρτη της Ελλαδας ,μεσω maploader. [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Σας ευχαριστώ και επανέρχομαι αν χρειαστεί :) Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Στα μείον του θα βάλω την μπαταρία, που αν «ζορίσω» την συσκευή δεν μου κρατάει πάνω από 12 ώρες. . Η διάρκεια της μπαταρίας της συσκευής θα βελτιώνεται όσο περισσότερο θα την χρησιμοποιείς. Στην αρχή,φόρτιζα το Ν95 δύο φορές την ημέρα,ενώ τώρα δύο φορές κάθε τρεις περίπου μέρες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Λοιπόν έβαλα τον χάρτη της Ελλάδας, και άρχισα να το σκαλίζω σιγά σιγά. Συμπαθητικό φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Τώρα, το κατά πόσο είναι και λειτουργικό δεν το έχω διαπιστώσει σε πραγματικές συνθήκες :) Οι επόμενες 3 ερωτήσεις μου: 1. Όταν φορτώνω τους χάρτες, κάτω δεξιά στην οθόνη εμφανίζεται η επιλογή «Θέση GPS» με μια κεραία και ένα κόκκινο Χ. Αυτό σημαίνει ότι δεν με βλέπει ο δορυφόρος; Και όταν με βλέπει, τι ακριβώς συμβαίνει; Να υποθέσω ότι θα «ζουμάρει» στο σημείο του χάρτη στο οποίο βρίσκομαι; 2. Η λειτουργία του απαιτεί συνεχώς χρήση GPRS;;; 3. Σε σύγκριση με τα άλλα 2 προγράμματα (Tom Tom και Router 66), ποιο έχει καλύτερη χαρτογράφηση και γενικότερα πιο είναι πιο αποτελεσματικό; Ευχαριστώ και πάλι για την όποια απάντηση :) Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Υπαρχει ,αλλα δουλευει ? (μεχρι προτινως δεν δουλευε παντως ..) Φίλε nervous, πλέον το καινούργιο Greece.prm δουλεύει κανονικά και έχει και κάποιες βελτιώσεις (βασικά οδικά δίκτυα προς μεγάλες επαρχιακές πόλεις). Νομίζω ότι ο John74 έχει δώσει link ;) MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Λοιπόν έβαλα τον χάρτη της Ελλάδας, και άρχισα να το σκαλίζω σιγά σιγά. Συμπαθητικό φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Τώρα, το κατά πόσο είναι και λειτουργικό δεν το έχω διαπιστώσει σε πραγματικές συνθήκες :) Οι επόμενες 3 ερωτήσεις μου: 1. Όταν φορτώνω τους χάρτες, κάτω δεξιά στην οθόνη εμφανίζεται η επιλογή «Θέση GPS» με μια κεραία και ένα κόκκινο Χ. Αυτό σημαίνει ότι δεν με βλέπει ο δορυφόρος; Και όταν με βλέπει, τι ακριβώς συμβαίνει; Να υποθέσω ότι θα «ζουμάρει» στο σημείο του χάρτη στο οποίο βρίσκομαι; 2. Η λειτουργία του απαιτεί συνεχώς χρήση GPRS;;; 3. Σε σύγκριση με τα άλλα 2 προγράμματα (Tom Tom και Router 66), ποιο έχει καλύτερη χαρτογράφηση και γενικότερα πιο είναι πιο αποτελεσματικό; Ευχαριστώ και πάλι για την όποια απάντηση :) 1.οταν σου βρει GPS φευγει το Χ και εμφανιζεται η κεραια με 3 γραμμες σαν σημα.και ζουμαρει στο σημειο που εισαι. την πρωτη φορα αργει να βρει στιγμα. 2.οχι δεν χρειαζεται να εισαι μεσο GPRS. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Σε ευχαριστώ nervous. Ζήσε το σήμερα γατί είναι το αύριο που περίμενες χθες ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sexymobile Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Παιδιά για να μη διαβάζω τα προηγούμενα post άδικα. Αναφέρεται κάπου τον product code για να αλλάξω την γλώσσα στο N95; είμαι Λονδίνο και θα αγοράσω το N95 αλλά δεν έχει ελληνικά οπότε είναι ο μόνος τρόπος για να μπορώ να γράφω ελληνικά. Το πρόγραμμα είναι το γνωστό; παρακαλώ ενημερώστε με μιας και αύριο θα πάω στο Orange μαγαζί για να κάνω την αγορά Πωλείται MacBook Pro 15.4 οθόνη, 120 σκληρός, 2 μνήμη. 2 μηνών. Λόγο : αδύνατον να δουλέψω το Mac OS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Διαβασε το τριτο ποστ στην πρωτη σελιδα :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 παιδιά θέλω να κάνω χρήση κανονικού fax (όχι μέσω email δηλαδή, όπως γίνεται και στο 9500 αν έχετε δει). Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα σχετικό? Φαντάζομαι το n95 έχει προφανώς τη δυνατότητα fax/modem. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interseptoras Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 τελικα κανενας δεν φαινεται να απαντα στο προβλημα με την αναφορα ωρα παραδοσης των μυνηματων. [sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 τελικα κανενας δεν φαινεται να απαντα στο προβλημα με την αναφορα ωρα παραδοσης των μυνηματων. πάντως και σε μένα το ίδιο συμβαίνει, και έχω cosmote. με τη συσκευή θαχει να κάνει. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interseptoras Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 πάντως και σε μένα το ίδιο συμβαίνει, και έχω cosmote. με τη συσκευή θαχει να κάνει. ισως ξερει να μας απαντησει ο φιλος Nervous.εγω εχω vodafone. [sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 9, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 ισως ξερει να μας απαντησει ο φιλος Nervous.εγω εχω vodafone. πάντως και σε μένα το ίδιο συμβαίνει, και έχω cosmote. με τη συσκευή θαχει να κάνει. τελικα κανενας δεν φαινεται να απαντα στο προβλημα με την αναφορα ωρα παραδοσης των μυνηματων. Παιδια ,εχει να κανει με τα δικτυα ,ετσι λειτουργουν . Τα μηνυματα παραμενουν στα κεντρα μηνυματων ,αν δεν παραδοθουν αμεσα [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Παιδιά για να μη διαβάζω τα προηγούμενα post άδικα. Φοβερή τοποθέτηση προς υπάρχοντα και νέα μέλη. Δηλαδή όλοι όσοι πρωτομπήκαν στο topic αυτό άδικα τα διαβάσανε όλα και είμαστε μάλλον βλάκες.. Αλλά βέβαια αυτή η αναζήτηση είναι για γκαζμάδες μάλλον. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Φοβερή τοποθέτηση προς υπάρχοντα και νέα μέλη. Δηλαδή όλοι όσοι πρωτομπήκαν στο topic αυτό άδικα τα διαβάσανε όλα και είμαστε μάλλον βλάκες.. Αλλά βέβαια αυτή η αναζήτηση είναι για γκαζμάδες μάλλον. ε δεν μπορεί να διαβάσει και 205 σελίδες ο άνθρωπος για την ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ να βρει αυτό που ψάχνει! Και όσον αφορά την αναζήτηση, γράφω 'φαξ n95' για να μην κάνω το παραπάνω ερώτημα άδικα, και η λέξη φαξ δεν συμπεριλαμβάνεται στην αναζήτηση.. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interseptoras Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Παιδια ,εχει να κανει με τα δικτυα ,ετσι λειτουργουν . Τα μηνυματα παραμενουν στα κεντρα μηνυματων ,αν δεν παραδοθουν αμεσα φιλε nervous μετα απο αρκετα τηλεφωνηματα στο τμημα εξυπηρετησης πελατων της βονταφον και σε καταστηματα της βονταφον δεν εβγαλα ακρη με το θεμα των μυνηματων.μου λενε οτι ειναι προβλημα γενικοτερο του Ν95 και να το κοιταξω στην νοκια.δηλαδη φεξε μου και γλυστρισα.:mad::mad::mad::blink::blink: [sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts