icy20 Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 A μου το εκανε χτες εμενα!Πηγα να ανοιξω το πορτακι της καμερας και με πεταξε εξω λεγοντας μου αυτο το μηνυμα που λετε!!!!Μπηκα στις εφαρμογες δεν ειδα κατι ανοιχτο και την επομενη φορα επαιξε...WTF!!! Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me_gustas Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Μερικές ερωτήσεις στους κατόχους του κινητού και συγνώμη αν έχουν ήδη τεθεί, αλλά τα μηνύματα είναι ήδη αρκετά για να μπορέσω να τα διαβάσω όλα. 1. Υπάρχει κάποιο δείγμα βίντεο τραβηγμένο από το Ν95; 2. Με μια χρήση που περιλαμβάνει π.χ. 10' τράβηγμα βίντεο και άλλα 10' για αναπαραγωγή, τράβηγμα μερικών φωτογραφιών, λίγο παιχνίδι, 10' ομιλία κ.τ.λ. την βγάζει την ημέρα, ή πέφτει αμέσως η μπαταρία στην μία γραμμή; 3. Ποιο είναι το ποιο σοβαρό «κουσούρι» του που έχετε διαπιστώσει; Ευχαριστώ για την όποια απάντηση. 1. h**p://www.youtube.com/watch?v=dDeXgnum6jE Ειναι 1 video που έχω βγάλει βράδυ με κανονικό φωτισμό. Τα video στο youtube είναι συμπιεσμένα οπότε η ποιότητα είναι αρκετά καλύτερη. Αν θελεις στείλε μου pm για να στο στειλω uncompressed. 2. O junglist έχει δίκιο 3. Για εμένα δέν υπάρχει ακριβώς κουσούρι. Έχει χαμηλή ποιότητα κατασκευής για τόσο ακριβό κινητό. Στo E65 που είχα παλιότερα και κοστίζει σχεδόν τα μισά, η ποιότητα κατασκευής του ειναι πολύ καλύτερη. CALL ME! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getzouras Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 re paidia kalhspera..briste me pou den psaxnw sto forum na brw ayto pou 8elw alla 200 selides einai polles..Molis phra to N95 katebasa ton xarth ths elladas kai ton perasa.twra dld gia na mporesw na parw stigma gia to shmeio pou briskomai...apla to anoigw kai perimeeeeenwwwww perimeeeeenwwwww mexri na fygei ekeino to sataniko kokino X pou exei panw sto eikoidio tou doryforou katw dexia? kai akoma den exw katalabei ti sxesh exei to WLAN me to gps tou,afou exei dekth ti to 8elei to WLAN ??? Eyxaristw polu.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 re paidia kalhspera..briste me pou den psaxnw sto forum na brw ayto pou 8elw alla 200 selides einai polles..Molis phra to N95 katebasa ton xarth ths elladas kai ton perasa.twra dld gia na mporesw na parw stigma gia to shmeio pou briskomai...apla to anoigw kai perimeeeeenwwwww perimeeeeenwwwww mexri na fygei ekeino to sataniko kokino X pou exei panw sto eikoidio tou doryforou katw dexia? kai akoma den exw katalabei ti sxesh exei to WLAN me to gps tou,afou exei dekth ti to 8elei to WLAN ??? Eyxaristw polu.. στην αρχη κανει κανενα 15λεπτο να βρει στιγμα. μετα θα κανει κανενα 2λεπτο. προσπαθησε να κοιταει ουρανο και να μην μετακινησε μεχρι να βρει στιγμα. υπαρχει το αναλογο θεμα περι GPS. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164791 το wifi βοηθαει για ποιο γρηγορο στιγμα και για ποιο πολλες πληροφοριες,δεν ειναι αναγκη να μπανεις αμα δεν θελεις. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Φαντάζομαι όταν αποφασίσει η ΝΟΚΙΑ ότι η Ελλάδα αξίξει να χαρτογραφηθεί σωστά :mad:τότε θα βρούμε χάρτες Εγώ προσωπικά ελπίζω να βγει Destinator για Symbian series60. Γιατί μόνο η NGI έχει σωστούς χάρτες :mad: αυτο το περιμενουμε εδώ και χρόνια αλλα τπτ. Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 και ομως φιλε μου βγανει και η μπροστινη προσοψη ξεβιδονοντας τα βιδακια απο πισω.:D Οτι βγαινει βγαινει, αλλά εννοούσα οτι δεν βγαινει σαν την πισω.... Ευκολα... Πρεπει να κεβιδώσεις τις βίδες,,, [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisalfa Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 θελω τωρα το απογευμα να παω να το παρω αλλα διαβασα σε καποιο forum για μπαταρια δεν κραταει καθολου αληθευει μην τιν πατησω οπωσ το 8800 αμα μπορειτε απαντηστε γρηγορα πριν το παρω :lol: παντα προθυμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 θελω τωρα το απογευμα να παω να το παρω αλλα διαβασα σε καποιο forum για μπαταρια δεν κραταει καθολου αληθευει μην τιν πατησω οπωσ το 8800 αμα μπορειτε απαντηστε γρηγορα πριν το παρω κραταει το πολυ 2,3 μερες.:O και το βραδυ κλειστο. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsi Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 θελω τωρα το απογευμα να παω να το παρω αλλα διαβασα σε καποιο forum για μπαταρια δεν κραταει καθολου αληθευει μην τιν πατησω οπωσ το 8800 αμα μπορειτε απαντηστε γρηγορα πριν το παρω Πρέπει να είναι το χειρότερο τηλέφωνο σε αυτό τον τομέα. In my dream I was drowning my sorrows But my sorrows, they learned to swim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisalfa Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 δηλαδη φιλε μου το προτεινεις να το παρω η να το αφησω γενικα εχεις παρατηρησει προβληματα εσυ ας που με το gps εισαι ευχαριστημενος με το ηχο.....Τρωει κολληματα για πες μου εσυ σαν πιο παλιος και εμπειρος χρηστης :lol: παντα προθυμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisalfa Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 ποιο ειναι το χειροτερο το Ν95 εννοεις μου τα χαλατε και αλλαζω γνωμα για την αγορα του :lol: παντα προθυμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 1. h**p://www.youtube.com/watch?v=dDeXgnum6jE Ειναι 1 video που έχω βγάλει βράδυ με κανονικό φωτισμό. Τα video στο youtube είναι συμπιεσμένα οπότε η ποιότητα είναι αρκετά καλύτερη. Αν θελεις στείλε μου pm για να στο στειλω uncompressed. Μετά από μια σύντομη αναζήτηση βρήκα μερικά ασυμπίεστα βίντεο τραβηγμένα από Ν95. Για να είμαι ειλικρινής απογοητεύτηκα από την ποιότητα. Όχι ότι είναι άσχημη για κινητό. Ίσα ίσα που είναι η καλύτερη ποιότητα που έχω δει από βίντεο κινητού. Όχι όμως και «παραπλήσια» της ποιότητας DVD όπως διατυμπανίζει η Nokia. Πως θα μπορούσε να γίνει αυτό άλλωστε με μόλις...400 kbps; :confused: Σε τελική ανάλυση πιστεύω ότι είναι αρκετά «τσουχτερή» η τιμή, παρ' όλα τα «προσόντα» του. Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokon07 Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Εμένα δε μου το έχει κάνει ποτέ όταν τραβάω φωτός, ούτε όταν σώζω κάτι και δε μου φαίνεται και νορμάλ να το κάνει σε τέτοια απλή χρήση.Μήπως έχει τσακίσει τη μνήμη του κινητού?Πόσο έχεις free? Εμένα το έχει κάνει μόνο όταν έχω ανοιχτό πχ το Route66 ή κάποια άλλη βαριά εφαρμογή και στη συνέχεια πάω να ανοίξω και κάποια άλλη εφαρμογή. Για πες πως βλέπω την μνήμη του κινητού... Πάντως δεν έχω περάσει ακόμα τίποτα μέσα, μόνο κάτι φωτογραφίες και video(στην καρτα). Έχω κάνει αναβάθμιση το λογισμικό (12.0.013) και τους χάρτες. Το πρόβλημα μου το κάνει συχνότερα όταν τραβάω φωτογραφίες σε λειτουργια ακολουθίας(ριπή). Ευχαριστώ για την απάντηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george cc Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Παιδιά εγώ έχω το κινητό 3εβδομάδες τώρα.Τέλειο κινητό,αλλά ακούγεται απειροελάχιστα το ακουστικό.Χρειάζεται να το πιέζω στο αυτί μου για να ακούσω συνομιλία,και σε θόρυβο δεν μπορώ να ακούσω τίποτα.Συμβαίνει σε όλους αυτό ή είναι πρόβληματικό το δικό μου; george cc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Μετά από μια σύντομη αναζήτηση βρήκα μερικά ασυμπίεστα βίντεο τραβηγμένα από Ν95. Για να είμαι ειλικρινής απογοητεύτηκα από την ποιότητα. Όχι ότι είναι άσχημη για κινητό. Ίσα ίσα που είναι η καλύτερη ποιότητα που έχω δει από βίντεο κινητού. Όχι όμως και «παραπλήσια» της ποιότητας DVD όπως διατυμπανίζει η Nokia. Πως θα μπορούσε να γίνει αυτό άλλωστε με μόλις...400 kbps; :confused: Σε τελική ανάλυση πιστεύω ότι είναι αρκετά «τσουχτερή» η τιμή, παρ' όλα τα «προσόντα» του. Aisopos μην φτιαχνεις παραμύθια (όπως ο παλιος):lol: LOL:lol: LOL:lol: LOL:lol: Μάλλον θα ειδες βιντεακι του Ν95 που ηταν τραβηγμενο με χαμηλότερη αναλυση... ( για 400κB...) Προσωπικά εμενα ενα βιντεακι 9 δευτερολέπτων ειναι 2,094 ΚB.. οπότε μην πιστευεις οτι βλέπεις εδω.. Τα βιντεακια του ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ... Χωρις να ειναι καρε καρε (που κολλάει δευτερολεπτο με το δευτερολεπτο.. ) Η ροή του ειναι συνεχόμενη όπως τραβάς από κάμερα... [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Παιδιά εγώ έχω το κινητό 3εβδομάδες τώρα.Τέλειο κινητό,αλλά ακούγεται απειροελάχιστα το ακουστικό.Χρειάζεται να το πιέζω στο αυτί μου για να ακούσω συνομιλία,και σε θόρυβο δεν μπορώ να ακούσω τίποτα.Συμβαίνει σε όλους αυτό ή είναι πρόβληματικό το δικό μου; ontos den akougete opos tha eprepe, alla gia na strimoksoun to akoustiko se toso lepti epifania , to apotelesma eine to na min exei tin entasi pou tha eprepe. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solidus Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Οτι βγαινει βγαινει, αλλά εννοούσα οτι δεν βγαινει σαν την πισω.... Ευκολα... Πρεπει να κεβιδώσεις τις βίδες,,, Γιατί δεν παραδέχεσαι το σφάλμα σου? αφου είπες ξεκάθαρα οτι δεν βγαίνει. Άλλο ένα βίντεο.Κοιτάξτε την εικόνα όταν ο τύπος βγαίνει στο μπαλκόνι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Aisopos μην φτιαχνεις παραμύθια (όπως ο παλιος):lol: LOL:lol: LOL:lol: LOL:lol: Μάλλον θα ειδες βιντεακι του Ν95 που ηταν τραβηγμενο με χαμηλότερη αναλυση... ( για 400κB...) Προσωπικά εμενα ενα βιντεακι 9 δευτερολέπτων ειναι 2,094 ΚB.. οπότε μην πιστευεις οτι βλέπεις εδω.. Τα βιντεακια του ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ... Χωρις να ειναι καρε καρε (που κολλάει δευτερολεπτο με το δευτερολεπτο.. ) Η ροή του ειναι συνεχόμενη όπως τραβάς από κάμερα... Αν τα βίντεο του http://www.mobile-review.com/review/nokia-n95-cam-en.shtml είναι παραμύθια, τότε λέω παραμύθια ;) Όπως θα δεις, όλα τα βίντεο είναι στην υψηλή ποιότητα. Και μερικά ακόμη: http://blip.tv/file/186729 http://www.mefeedia.com/entry/2512029/ http://www.myphonerocks.com/?p=347 Όπως είπα, τα βίντεο είναι τα καλύτερα που έχω δει από κινητό, αλλά να μην τρελαθούμε κιόλας, έχουν πολύ δρόμο για να πλησιάσουν την ποιότητα του DVD. Μάλλον σε VCD πλησιάζουν. Μια δοκιμή σε πλήρη οθόνη στον υπολογιστή θα σας πείσει. Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iapetos Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 εχω ένα πρόβλημα όταν πάω να εγκαταστήσω μια εφαρμογή στο ν95 μου βγάζει το μήνυμα ότι " αδύνατη εγκατάσταση λόγω περιορισμού πιστοποιητικών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 εχω ένα πρόβλημα όταν πάω να εγκαταστήσω μια εφαρμογή στο ν95 μου βγάζει το μήνυμα ότι " αδύνατη εγκατάσταση λόγω περιορισμού πιστοποιητικών δοκιμασε αυτο εργαλεια-διαχειριση εφαρμογων-επιλογες-ρυθμισεις-εγκατασταση λογισμικου θα πατησεις ολα και μετα ελενχος πιστοπ.συνδ. απενεργοποιηση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iapetos Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 δοκιμασε αυτο εργαλεια-διαχειριση εφαρμογων-επιλογες-ρυθμισεις-εγκατασταση λογισμικου θα πατησεις ολα και μετα ελενχος πιστοπ.συνδ. απενεργοποιηση είναι ήδη. αλλά και πάλι τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 είναι ήδη. αλλά και πάλι τίποτα. τι εφαρμογες προσπαθεις να βαλεις?? υπαρχει το αναλογο θεμα για apps http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=106593 μηπως βαζεις Unsigned ?? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsi Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 ποιο ειναι το χειροτερο το Ν95 εννοεις μου τα χαλατε και αλλαζω γνωμα για την αγορα του Αναφέρομαι αποκλειστικά στον τομέα της αυτονομίας και δεν νομιζω να διαφωνεί κανεις. In my dream I was drowning my sorrows But my sorrows, they learned to swim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Για πες πως βλέπω την μνήμη του κινητού... Πάντως δεν έχω περάσει ακόμα τίποτα μέσα, μόνο κάτι φωτογραφίες και video(στην καρτα). Έχω κάνει αναβάθμιση το λογισμικό (12.0.013) και τους χάρτες. Το πρόβλημα μου το κάνει συχνότερα όταν τραβάω φωτογραφίες σε λειτουργια ακολουθίας(ριπή). Ευχαριστώ για την απάντηση. Το καλύτερο είναι να βάλεις κάποιο πρόγραμμα όπως το Best Taskman όπου βλέπεις και τη μνήμη που καταναλώνεις ανά πάσα στιγμή, γενικά τι μνήμη έχεις free στην κυρίως μνήμη και στην κάρτα μνήμης, καθώς και τι μνήμη τρώνε τα προγράμματα που έχεις εκείνη τη στιγμή ανοιχτά. Πραγματικά θα βοηθήσει πολύ. Έτσι έλυσα εγώ το πρόβλημα που μου έτρωγε το truphone την μπαταρία σε 4 ώρες. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Aisopos μην φτιαχνεις παραμύθια (όπως ο παλιος):lol: LOL:lol: LOL:lol: LOL:lol: Μάλλον θα ειδες βιντεακι του Ν95 που ηταν τραβηγμενο με χαμηλότερη αναλυση... ( για 400κB...) Προσωπικά εμενα ενα βιντεακι 9 δευτερολέπτων ειναι 2,094 ΚB.. οπότε μην πιστευεις οτι βλέπεις εδω.. Τα βιντεακια του ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ... Χωρις να ειναι καρε καρε (που κολλάει δευτερολεπτο με το δευτερολεπτο.. ) Η ροή του ειναι συνεχόμενη όπως τραβάς από κάμερα... Καλά δε λέει και τίποτα το μέγεθος. Μπορεί να τραβήξεις 1 βίντεο 5 λεπτών και να βγει 50Mb. Και τι έγινε?Είναι αυτό δείκτης ποιότητας?Καμία σχέση.Απλά μας δείχνει ότι είναι εντελώς ασυμπίεστο το βίντεο που τραβάει και για αυτό βγαίνει τόσο μεγάλο.Πάντως εγώ που έχω τραβήξει αρκετά βίντεο ειδικά σε νυχτερινό περιβάλλον (όχι εντελώς σκοτεινό) δεν μπορώ να πω ότι έχει και φοβερή ποιότητα. Για μέρα πιστέυω ότι θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts