Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος I

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια εχω μια ερωτηση να κανω!Θελω στον ηχο κλησης να βαλω να χτυπαει ενα βιντεο κλιπ(δηλαδη να το δειχνει κι ολασ οπωσ στο 6233 που ειχα).Εβαλα στο τηλεφωνο ενα αλλα δεν το βρισκει οταν παω να επιλεξω μηπως ξερει κανεις τι πρεπει να κανω?Ευχαριστω
Μπάμπης

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για πείτε και κάτι άλλο, που απ'όσο έψαξα, κι εδώ και στο google, άκρη δεν έβγαλα: γίνεται μεταφορά μηνυμάτων από το N90 στο N95 και πώς?

Καλησπερα παιδια εχω μια ερωτηση να κανω!Θελω στον ηχο κλησης να βαλω να χτυπαει ενα βιντεο κλιπ(δηλαδη να το δειχνει κι ολασ οπωσ στο 6233 που ειχα).Εβαλα στο τηλεφωνο ενα αλλα δεν το βρισκει οταν παω να επιλεξω μηπως ξερει κανεις τι πρεπει να κανω?Ευχαριστω

Δεν γινεται κατι τετοιο στο Ν95

Για πείτε και κάτι άλλο, που απ'όσο έψαξα, κι εδώ και στο google, άκρη δεν έβγαλα: γίνεται μεταφορά μηνυμάτων από το N90 στο N95 και πώς?

Δοκιμασε με το lifeblog της νοκια

http://r2.nokia.com/nokia/0,,71739,00.html

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Δεν γινεται κατι τετοιο στο Ν95

Δοκιμασε με το lifeblog της νοκια

http://r2.nokia.com/nokia/0,,71739,00.html

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση φιλε nervous:)

Μπάμπης

Μια ερωτησούλα για μία λεπτομέρεια.. Τί ακριβώς είναι η οπτική υπηρεσία? Τί το αναγνωριστικό της? Πως δουλεύει? Τέλος, μπόρεσε κανείς να κάνει λήψη σταθμών από το δίκτυο?

Ο Θεός να την κάνει μία!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

καλισπερα παιδια.εκανα εγκατασταση καποια θεματα,οταν προσπαθω να τα αφαιρεσω δεν μπορω.στη διαχειριση εφαρμογων δεν φαινονται καθολου για να τα απεγκαταστησω.προσπαθησα και απο τη λιστα θεματων να τα σβησω πατωντας το© οπωσ μου εγραφε το κινητο στο υπομενου (βοηθεια) αλλα τιποτα.ξερει κανεις αν μπορει να γινει τιποτα η που κανω λαθος?

καλισπερα παιδια.εκανα εγκατασταση καποια θεματα,οταν προσπαθω να τα αφαιρεσω δεν μπορω.στη διαχειριση εφαρμογων δεν φαινονται καθολου για να τα απεγκαταστησω.προσπαθησα και απο τη λιστα θεματων να τα σβησω πατωντας το© οπωσ μου εγραφε το κινητο στο υπομενου (βοηθεια) αλλα τιποτα.ξερει κανεις αν μπορει να γινει τιποτα η που κανω λαθος?

Πώς διαγράφουε θέματα που δεν σβήνονται;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1860630#post1860630

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

SkyeStream SkyeCaller Pro v1.00.S60v3 SymbianOS9.1 αν γινεται εγκατασταση δοκιμασε το ....εγω εχω το ν73 και παιζει μια χαρα xxxxxxxxxxx

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Παιδιά μια "χαζή" ίσως ερώτηση. Αν στο κινητό βάλεις υπενθύμιση (ή ειδοποίηση, όχι ξυπνητήρι) να σε ειδοποιήσει για κάτι και κλείσεις το κινητό, αυτό θα ανοίξει για να σε ειδοποιήσει ή όταν αργότερα το ανοίξεις θα αρχίσει και θα κτυπά?

Nέα εφαρμογή από την Nokia.fr για το Ν95:

Telecharger MyNseries pour Nokia N95

Τι ακριβώς κάνει αυτό?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

junglist einai eukolo na postaris kai thn dieuthinsi na to paraggeilo apo e-bay?thnx c

junglis bale dieuthinsi an mporeis apo to e-bay file mou me endiaferei na to parageilo thnx all.

Για ποιο αξεσουάρ θες?

Amazon Fire stick 4k max

Παιδια για και απο μενα. τελικα το πηρα και εγω ....

ναι πεζει και το slide :(

θα το περασω απο καλο τεστ σχετικα με το gps

και θα αναφερω τα σχετικα αποτελεσματα :worry:

we are not alone[sIGPIC][/sIGPIC]

Νέα PC Suite for NSeries only, compatible with N95.... Περισσότερα εδώ

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

SkyeStream SkyeCaller Pro v1.00.S60v3 SymbianOS9.1 αν γινεται εγκατασταση δοκιμασε το ....εγω εχω το ν73 και παιζει μια χαρα xxxxxxxxxxxxxxxxx

Μπραβο φιλε μου παιζει αψογα και στο ν95 σε ευχαριστω παρα πολυ:)

Μπάμπης

Καλησπερα σε ολους. ΕΙμαι και εγω απο την προηγουμενη παρασκευη ενας ευτυχης κατοχος ενοσ νοκια Ν95. Product code κτλ ειναι ολα ελληνικα κομπλε. Μαλιστα ηρθε και αναβαθμησμενο!!! Επειδη μου ειναι λιγο δυσκολο(λογο χρονου) να διαβασω ολα τα post θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. ΑΝ κατεβασω μεσω του mapLoader τουσ χαρτεσ και παω να κανω πλοηγηση μεσω του GPS χρεωνομαι??? Το ρωταω γιατι προχθες που το δοκιμασα, ενω ειχε βρει κανονικα τουσ δορυφορους, πανω δεξια στην οθονη ειχε το εικονιδιο συγχρονισμου με το Internet και αναβοσβηνε. Μετα απο λιγο που εκλεισα το GPS πηγα να παρω ενα τηλεφωνο και μου ειπε πωσ πολυ απλα, ΔΕΝ ειχα μοναδεσ. ΠΑρακαλω μια βοηθεια καποιοσ. Ευχαριστω προκαταβοληκα
CURRENT DEVICES: ONEPLUS 3 64GB, Nexus 5X 32GB, iPad 2, Macbook Pro 13'' (Early 2015)

Πώς μπορώ να κάνω το gps να δουλέψει και να έχω χάρτες στο Ν95;

υπαρχει το αναλογο θεμα εδω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164791

θα σε βοηθησει πληρως.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια καλησπερα,επιτελους μετα απο αναμονη ενος μηνα περιπου σημερα παρελαβα το ν95.Ακομη δεν το εχω ψαξει τι ρολο ''παιζει'' μολις το κανω θα σας ενημερωσω.Μια ερωτηση μονο προς το παρων.Εκτος απο το techteam.gr που αλλου μπορω να βρω εφαρμογες,παιχνιδια και θεματα για το κινητο??
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια καλησπερα,επιτελους μετα απο αναμονη ενος μηνα περιπου σημερα παρελαβα το ν95.Ακομη δεν το εχω ψαξει τι ρολο ''παιζει'' μολις το κανω θα σας ενημερωσω.Μια ερωτηση μονο προς το παρων.Εκτος απο το techteam.gr που αλλου μπορω να βρω εφαρμογες,παιχνιδια και θεματα για το κινητο??

καλησπερα και καλοριζικο!!

υπαρχουνε τα αναλογα θεματα που σε καλυπτουνε σε αυτα που ρωτας.

δες ομως εδω

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

και εδω

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νέα PC Suite for NSeries only, compatible with N95.... Περισσότερα εδώ

Πέρα από το ωραιότερο interface έχει κάποια ουσιαστική διαφορά με το κλασικό pc suite?

Amazon Fire stick 4k max

Θετικές εντυπώσεις απο το ν95!!

στην αρχή τελειωσα οσο μπαταρια ειχε και μετα το εβαλα στη φορτιση,μεχρι τωρα ειμαι πολυ ικανοποιημένος απο την μπαταρια,το εχω ξεσκισει και ακομα εχει,και ειναι ακομα αρχή.

Το gps λιγο αργει να βρει το στιγμα,αλλα μετα δεν το χάνει με τιποτα.

Μουσικη:καταπληκτικη ποιοτητα τοσο απο τα ακουστικα οσο και απο τα ηχεια.

Ευτυχως που το ακουστικο δεν τριζει,δεν ακουγεται θορυβος γενικα οπως το ν95 του ξαδερφου μου.

Ποιοτητα κατασκευης υπερ αριστη,το πισω μερος εχει πολυ καλο υλικο,δεν γρατζουνιεται ευκολα.ΤΟ slide μεχρι τωρα ειναι αψογο,ελπιζω να μην χαλαρώσει.

Κορυφαια κάμερα,ισως και καλυτερη απο του 903,ακομα δεν εκανα δοκιμη,αλλα δεν νομίζω πως τιθεται θέμα για τις νυχτερινες λήψεις και σε εσωτερικους χώρους.

Το βιντεο αρκετά καλό,λεει οτι εγγράφει ήχο aac stereo,αρα λογικα στερεοφωνικα μικροφωνα πρεπει να εχει.

Καρτα μνημης 2gb micro sd high speed υπάρχει?ή ολες ιδιες είναι?

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...