GEORGEGX20VF Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Λοιπόν έμεινα χωρίς κινητο,βασικα χωρις νοκια,το v903 έχω τώρα.. Μερικες ερωτήσεις με το Pc suite εκανα αντιγραφο ασφαλειας απο το προηγουμενο μου νοκια,τις επαφες και τα μηνυματα. Ειναι δυνατον αυτα να τα κανω επαναφορα μολις συνδέσω το ν95? Επισης επειδη δεν θέλω να το παρω απο γερμανο κτλ γιατι δεν ειναι ελληνικα θα το πάρω απο Nokia shop.Από τα Nokia shop δεν πρεπει να υπάρχει προβλημα οσον αφορα αν ειναι ελληνικο.Λέτε τα νοκια shop να εχουν κατευθειαν την καινουρια παρτίδα του ν95?δλδ αυτα που εχουν κατευθειαν την εκδοση λογισμικου 11? ΑΝ ξέρετε καποιο νοκια shop που σίγουρα εχουν την καινουρια παρτίδα,και εχουν κομματια,δλδ δεν χρειαζεται να κανεις προπαραγγελια,μπορειτε να μου πειτε καποιο κατάστημα απο Αθήνα ή Θεσσαλονίκη? Ευχαριστώ πολυ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 vre paidia otan exei polles eikones (peripou 400) argei poly na tis anoiksei.. etsi einai kai esas..kata tin gnomi mou den einai kai ouaou to tilefono opos to parousiazoun.. ena aplo smartphone me kaly othoni kai kalo video recording den einai san ypologistis opos to diafimizoun.. {eutixos den to exo agorasei ego alla mou to exoun dosei gia merikes meres} mipos einai provlimatiko giati genikotera einai argo.. please peite moy an argei kai esas stis eikones kai genikotera..thanks:( :( :([/QU νομιζω οτι το προβλημα ειναι στην καρτα μνημης. Και ειδικα αν ειναι γνησια ΝΟΚΙΑ, πραγματικα ειναι πολυ πιο γρηγορο. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Λοιπόν έμεινα χωρίς κινητο,βασικα χωρις νοκια,το v903 έχω τώρα.. Μερικες ερωτήσεις με το Pc suite εκανα αντιγραφο ασφαλειας απο το προηγουμενο μου νοκια,τις επαφες και τα μηνυματα. Ειναι δυνατον αυτα να τα κανω επαναφορα μολις συνδέσω το ν95? Επισης επειδη δεν θέλω να το παρω απο γερμανο κτλ γιατι δεν ειναι ελληνικα θα το πάρω απο Nokia shop.Από τα Nokia shop δεν πρεπει να υπάρχει προβλημα οσον αφορα αν ειναι ελληνικο.Λέτε τα νοκια shop να εχουν κατευθειαν την καινουρια παρτίδα του ν95?δλδ αυτα που εχουν κατευθειαν την εκδοση λογισμικου 11? ΑΝ ξέρετε καποιο νοκια shop που σίγουρα εχουν την καινουρια παρτίδα,και εχουν κομματια,δλδ δεν χρειαζεται να κανεις προπαραγγελια,μπορειτε να μου πειτε καποιο κατάστημα απο Αθήνα ή Θεσσαλονίκη? Ευχαριστώ πολυ! ναι θα περαστουνε στο ν95 σου χωρις προβλημα. αμα το παρεις απο nokia shop θα ειναι 100% ελληνικο.και θα εχει περασμενη και την version 11. οτι ειχανε να δωσουνε με την version 10 το εδωσαν. πηγε ρωτα σε ενα nokia shop ποτε θα φερουνε παλι.γιατι κατι ακουσα οτι περιμενουνε παλι.:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 paidia gia na ehoume ena sosto wallpaper sto n95 ti megethos tairaizei sosta? 240x320? i kati allo??? kaneis den xerei? Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delios Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 vre paidia otan exei polles eikones (peripou 400) argei poly na tis anoiksei.. etsi einai kai esas..kata tin gnomi mou den einai kai ouaou to tilefono opos to parousiazoun.. ena aplo smartphone me kaly othoni kai kalo video recording den einai san ypologistis opos to diafimizoun.. {eutixos den to exo agorasei ego alla mou to exoun dosei gia merikes meres} mipos einai provlimatiko giati genikotera einai argo.. please peite moy an argei kai esas stis eikones kai genikotera..thanks:( :( :([/QU νομιζω οτι το προβλημα ειναι στην καρτα μνημης. Και ειδικα αν ειναι γνησια ΝΟΚΙΑ, πραγματικα ειναι πολυ πιο γρηγορο. To epiveveono kai ego me tin Nokia karta pou exo 1GB apo to kouti einai poly pio grigoro apo oti otan vazo tin Sandisk 2GB .... tha dokimaso kai mia UltraII kai tha sas po N95 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 paidia gia na ehoume ena sosto wallpaper sto n95 ti megethos tairaizei sosta? 240x320? i kati allo??? Ότι και εικόνα να βάλεις θα την τροποποιήσει για να φαίνεται όσο το δυνατόν καλύτερα, αλλά αν θες φτιάξεις μια μόνο και μόνο για φόντο ώστε να μην αλλοιώνεται κάνε τη 240x234 pixels. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fchris000 Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 To epiveveono kai ego me tin Nokia karta pou exo 1GB apo to kouti einai poly pio grigoro apo oti otan vazo tin Sandisk 2GB .... tha dokimaso kai mia UltraII kai tha sas po ego tin exo tin ultraII k' mamaei pantos !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Παιδια σημερα παρατηρησα κατι που με προβληματισε. Οταν μιλαω στο τηλεφωνο και αυξησω τον τονο της φωνης μου ακουγεται και ενας ηχος στο ακουστικο μου σαν να φυσαει αερας! Ξερει κανεις αν ειναι προβλημα του τηλεφωνου η του δικτυου? λοιπον ακου να δεις τωρα.... τις 2 πρωτες βδομαδες ειχα το ιδιο προβλημα...... μιλουσα στο τηλ και ακουγα εναν ηχο σαν να φυσουσε αερας......:blink: οχι παντα αλλα τον ακουγα.... και ξαφνικα μια μερα αυτο σταματησε.... χωρις να κανω τιποτα....... δεν ξανακουσα ουτε φύσημα ουτε τιποτα παρόμοιο.....:blink: το κινητο δουλευει ρολοι τωρα... τι να πεις...πραγματικα αυτο ειναι απο τα περιεργα....:blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Ότι και εικόνα να βάλεις θα την τροποποιήσει για να φαίνεται όσο το δυνατόν καλύτερα, αλλά αν θες φτιάξεις μια μόνο και μόνο για φόντο ώστε να μην αλλοιώνεται κάνε τη 240x234 pixels. sostos,efharisto filaraki ;) Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palou Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 η φθηνοτερη τιμη που το εχω βρει μεχρι τωρα ειναι στη microland w...eml.gr και μου ειπαν οτι θα χουν απο 10 του μηνος νεα κομματια . και ειναι απο αλφα κοπυ ολα made in finland και δεν συνοδευονται καθολου απο μνημη . ΕΝΑ ΣΤΑ ΔΥΟΜΙΣΙ ποστ ειναι παραπονα , τελικα αξιζει να αγοραστει η ειναι ενα πολυ ακριβο ρισκο ???? απο την αναγνωση μεγαλου μερους των σελιδων παρατηρω οτι πιο πολλα προβληματα αναφερονται παρα καλα ..... υπαρχει καμμια πληροφορια αν θα βγει και σε μαυρουλι ????????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimis86 Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 pragmatika re paidia exei kanena kalo telika auto to kinito i oxi? na meinw sto k800i mou kalitera? :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Ρε παιδια τα φωτα σας σε μια απορια μου... Κυκλοφορει εδω και καιρο οτι τα Ν95 που ηρθαν στην Ελλαδα βγηκαν ελλατωματικα και ετσι οπως και να το κανουμε δεν το προτιμαει κανενας με τον φοβο μην πανε αχρηστα τα 700+ ευρω που θα δωσει... Πες τε μου εχετε ακουσει και εσεις κατι τετοιο η ολα ειναι φημες:confused: ?? Ολοι λενε για ανακληση των Ν95 ωστε να διορθωθουν και να επιστραφουν:( :( ... HELP ME... (αναφερομαι σε περιοχη της ανατολικης μακεδονιας αν αυτο λεει κατι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 pragmatika re paidia exei kanena kalo telika auto to kinito i oxi? na meinw sto k800i mou kalitera? φιλε μου υπαρχει και το αναλογο θεμα αμα εισαι σε τοσο μεγαλη σκεψη http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 ο καθενας το βλεπει διαφορετικα.εγω προτιμω το ν95 απο το κ800.καμια σχεση.:) Ρε παιδια τα φωτα σας σε μια απορια μου... Κυκλοφορει εδω και καιρο οτι τα Ν95 που ηρθαν στην Ελλαδα βγηκαν ελλατωματικα και ετσι οπως και να το κανουμε δεν το προτιμαει κανενας με τον φοβο μην πανε αχρηστα τα 700+ ευρω που θα δωσει... Πες τε μου εχετε ακουσει και εσεις κατι τετοιο η ολα ειναι φημες:confused: ?? Ολοι λενε για ανακληση των Ν95 ωστε να διορθωθουν και να επιστραφουν:( :( ... HELP ME... (αναφερομαι σε περιοχη της ανατολικης μακεδονιας αν αυτο λεει κατι) λογικο ειναι να υπαρχουνε προβληματακια αφου η συσκευη μολις βγηκε. εγω εδωσα μια ηδη πισω και αυτη που εχω κανει κατι περιεργα,αλλα περεμενω με το καιρο να διορθωθουνε...αλλα γνωριζα οτι θα εχω διαφορα γιατι οταν παιρνεις μια τετοια συσκευη μολις βγηκε ολα να τα περιμενεις.για αυτο που λες δεν γνωριζω αμα ειναι φημες η αληθειες. καλυτερα να πας σε ενα nokia shop να δεις τι γινετε.:) εμενα μου ειχανε πει οτι περιμενουνε αλλες συντομα. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Ρε παιδια τα φωτα σας σε μια απορια μου... Κυκλοφορει εδω και καιρο οτι τα Ν95 που ηρθαν στην Ελλαδα βγηκαν ελλατωματικα και ετσι οπως και να το κανουμε δεν το προτιμαει κανενας με τον φοβο μην πανε αχρηστα τα 700+ ευρω που θα δωσει... Πες τε μου εχετε ακουσει και εσεις κατι τετοιο η ολα ειναι φημες:confused: ?? Ολοι λενε για ανακληση των Ν95 ωστε να διορθωθουν και να επιστραφουν:( :( ... HELP ME... (αναφερομαι σε περιοχη της ανατολικης μακεδονιας αν αυτο λεει κατι) Δε γνωρίζω αν υπάρχει κάτι επίσημο για ανάκληση κινητών, αλλά αυτό που ξέρω από άτομα που μιλάω και από τον Γερμανό που έχω γνωστό, τα κηνητά φεύγουν όπως έρχονται. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Καλο ειναι να το βαλουμε για φορτιση πριν την πρωτη χρηση.. Αλλα και αν κανουμε το αντιθετο δεν εγινε και τιποτα σοβαρο,απλα δεν κερδιζουμε τιποτα.. Στις πρωτες φορτησεις η μπαταρια μας δεν φορτιζει πανω απο το 80% της ονομαστικης χωριτηκοτητας της.. το πληρες φορτιο μπορει να το αποθηκευσει μετα απο 4-5 κυκλους φορτισης,γι'αυτο και της πρωτες φορες η φορτιση διαρκει λιγοτερο.. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayri Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Παιδια εγω το εχω απο το Σαββατο και λειτουργει αψογα μεχρι σημερα!!!!! Το μονο που εχει ειναι ενα πολυ χαμηλο ηχο οταν μιλας να ακουγεται !!!!!!!! Με το w900 ειχα καθε φορα να ακουω παρασιτα και μετα απο αναβαθμιση τα ιδια ετσι δεν με πειραζει κατι τετοιο!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnick Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 παιδια το n95 πιο επεξεργαστη απο αυτους εδω http://focus.ti.com/general/docs/wtbu/wtbugencontent.tsp?templateId=6123&navigationId=11988&contentId=4638 φοραει,φανταζομαι τον 2430,ισχυει; κανεις που να ξερει; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2681837#post2681837 Oδηγος flashing για το Motorola A1200 (MING) ή πως να τρεχει επιπλεον εφαρμογες (εκτος απο τις Java που τρεχει ετσι κι' αλλιως) Επιπλεον οδηγος για να φτιαξετε το δικο σας firmware Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Για να δούμε στην νέα αναβάθμιση του Ν95 θα γίνει η αλλαγή ονομασίας του δικτύου της ΤΙΜ σε WIND στην επιλογή αναζήτηση δικτύου (αυτόματη/χειροκίνητη). Στο 6101 εμφανίζει μόλις τώρα WIND GR στην ονομασία δικτύου, ενώ στην επιλογή φορέα λέει ακόμη ΤΙΜ GR. Θέλει αναβάθμιση, αλλά είναι παλιό και δεν πρόκειται να βγει. Για να δούμε στο Ν95... Υπάρχει κάποιος με Ν95 όπου να έγινε η αλλαγή ονομασίας του δικτύου ΟΤΑ σε WIND GR; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Για να δούμε στην νέα αναβάθμιση του Ν95 θα γίνει η αλλαγή ονομασίας του δικτύου της ΤΙΜ σε WIND. Νομιζω αν ενεργοποιησεις τις πληροφοριες κυψελης η δικτυου θα εμφανισθει. Στο νοκια 3330 που εχω σαν 2τηλεφωνο εμφανιζει WIND GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasxxl Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 μα υπαρχει ηδη μεσα στο τηλ.το smart2go. τι προσπαθεις να κανεις?? υπαρχει και το αναλογο θεμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164791 σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου ειχα μπερδευτει. αυτος ο ηχος-βουητο που ακουω οταν μιλαω στο τηλ ειναι φυσιολογικος σε ολα τα ν95 η εχει προβλημα το δικο μου??ρωταω γιατι πχ το ν80 που εχω δεν εχει κανενα τετοιο προβλημα!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου ειχα μπερδευτει. αυτος ο ηχος-βουητο που ακουω οταν μιλαω στο τηλ ειναι φυσιολογικος σε ολα τα ν95 η εχει προβλημα το δικο μου??ρωταω γιατι πχ το ν80 που εχω δεν εχει κανενα τετοιο προβλημα!! Δεν ακουω βουητο:blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosX Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 re pedia i vodafone zitise lefta gia to gps ? ti simenei afto? a mou fenete to exoun parakanei me tin klepsia tou katanaloti . to gps einai dorean ypirisia pou tin elenxei i stratiotiki ypirisia tis amerikis telios aneksartiti apo idiotes kai einai telios dorean apla mporei kai na min einai merikes fores poli akrivis ???? pios o logos ton lefton afton. φ=1,6180....................................................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cw200100 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Δεν ακουω βουητο:blink: Αρχηγέ, για δοκίμασε να μιλάς πολύ φωναχτά με το χέρι μπροστά, ώστε να πηγαίνει ο ήχος κατευθείαν στο μικρόφωνο... Ότι λες θα ακούγεται στο ακουστικό παραμορφωμένο. Εχω αλλάξει 2 ν95 στο Γερμανό και σήμερα πήγα για τρίτο. Αυτό που έβγαλε μπροστά μου απο σφραφισμένο κουτί είχε το ίδιο πρόβλημα (με κάρτα του τεχνικού στο γερμανό το δοκίμασαν). Μετά πήγα στο Club Nokia Κηφισιάς και το παλικάρι που ήταν εκεί είχε Ν95. ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ όταν φωναζεις ή μιλάς με το χέρι μπροστά, έχει παραμορφωμένη ηχώ (με ακουστικά δεν παρουσιάζεται - δεν έχει να κάνει με δίκτυο). Τελικά πήρα στα κεντριά της Alpha Copy και αύριο θα πάω να το δούν με τα μάτια τους.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Αρχηγέ, για δοκίμασε να μιλάς πολύ φωναχτά με το χέρι μπροστά, ώστε να πηγαίνει ο ήχος κατευθείαν στο μικρόφωνο... Ότι λες θα ακούγεται στο ακουστικό παραμορφωμένο. Εχω αλλάξει 2 ν95 στο Γερμανό και σήμερα πήγα για τρίτο. Αυτό που έβγαλε μπροστά μου απο σφραφισμένο κουτί είχε το ίδιο πρόβλημα (με κάρτα του τεχνικού στο γερμανό το δοκίμασαν). Μετά πήγα στο Club Nokia Κηφισιάς και το παλικάρι που ήταν εκεί είχε Ν95. ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ όταν φωναζεις ή μιλάς με το χέρι μπροστά, έχει παραμορφωμένη ηχώ (με ακουστικά δεν παρουσιάζεται - δεν έχει να κάνει με δίκτυο). Τελικά πήρα στα κεντριά της Alpha Copy και αύριο θα πάω να το δούν με τα μάτια τους.... δεν το δοκιμασα ετσι...παντως το χερι μπροστα μπορει να δημιουργει ηχω,βλεπε φυσικη.....:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου ειχα μπερδευτει. αυτος ο ηχος-βουητο που ακουω οταν μιλαω στο τηλ ειναι φυσιολογικος σε ολα τα ν95 η εχει προβλημα το δικο μου??ρωταω γιατι πχ το ν80 που εχω δεν εχει κανενα τετοιο προβλημα!! τιποτα.:) και σε μενα ακουγεται αυτο το βουητο στην αρχη. αλλα μετα σταματαει αμα μιλαω πανω απο 20δευτερα. υπομονη ολα θα διορθωθουνε με το καιρο.:O [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts