freddaras Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 λοιπον απο το κινητό μεχρι στιγμης ειμαι παρα πολυ ευχαριστημένος......:) για οσους ρωτανε..... Photos-τις ειδατε.... video-απλα-για μενα-ονειρο....:) ηχος απο τα ηχεία...σουπερ..καμια παραμόρφωση και ανωτερος και απο το 73 που για μενα μετα τις τελευταιες αναβαθμισεις ηταν κορυφη.... πληκτρολόγιο-βρηκα την χαρα μου..σουπερ...(με το 73 ειχα φρικαρει).. σημα-οπου και αν το δοκιμασα ειμαι πολυ ευχαριστημένος.....(και με σαρ το μισο απο το 73...).... εφαρμογες...οτι ετρεχε στο 73 τρεχει και στο 95...σε μερικα τα "σπαστηρια" μου δουλεψαν με το ιμει που ειχα για το 73..:lol: κατι που δεν ειχα προσεξει.....(:p ) στο 73 ειχα τον ανταπτορα μαζι μου για να το συνδέω με τα ακουστικα μου κτλ κτλ (εκτος νοκια)...στο 95 δεν χρειαζεται...το κανει και αυτο απο μονο του....:lol: και τελος η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ειναι το μοναδικο μειονέκτημα του κινητου... θελει καθε μερα να το φορτιζεις.....:mad: παιδια ξεχωριστες μπαταριες πουλανε...? και αν ναι ποσο....?? (στανταρ θα παρω ακομη μια..δεν γινεται αλλιως....)... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 paidia to nemesis gia na allaxo to product code sto n95 doulevei me windows vista?? Σε εμενα δεν δούλεψε (δεν μπορούσε να βρει την συσκευή) αλλα όταν το δοκίμασα σε ΧΡ την βρήκε αμέσως. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 λοιπον απο το κινητό μεχρι στιγμης ειμαι παρα πολυ ευχαριστημένος......:) για οσους ρωτανε..... Photos-τις ειδατε.... video-απλα-για μενα-ονειρο....:) ηχος απο τα ηχεία...σουπερ..καμια παραμόρφωση και ανωτερος και απο το 73 που για μενα μετα τις τελευταιες αναβαθμισεις ηταν κορυφη.... πληκτρολόγιο-βρηκα την χαρα μου..σουπερ...(με το 73 ειχα φρικαρει).. σημα-οπου και αν το δοκιμασα ειμαι πολυ ευχαριστημένος.....(και με σαρ το μισο απο το 73...).... εφαρμογες...οτι ετρεχε στο 73 τρεχει και στο 95...σε μερικα τα "σπαστηρια" μου δουλεψαν με το ιμει που ειχα για το 73..:lol: κατι που δεν ειχα προσεξει.....(:p ) στο 73 ειχα τον ανταπτορα μαζι μου για να το συνδέω με τα ακουστικα μου κτλ κτλ (εκτος νοκια)...στο 95 δεν χρειαζεται...το κανει και αυτο απο μονο του....:lol: και τελος η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ειναι το μοναδικο μειονέκτημα του κινητου... θελει καθε μερα να το φορτιζεις.....:mad: παιδια ξεχωριστες μπαταριες πουλανε...? και αν ναι ποσο....?? (στανταρ θα παρω ακομη μια..δεν γινεται αλλιως....)... +1 Πες τα ρε μεγάλε γιατι θα μας τρελάνουν εδω μέσα...:wacko: σ.σ Μερικες φορες το φορτίζω και 2 φορες την ημέρα.. Βλέπεις το χρησιμοποιώ πολυ...:rolleyes: [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Παιδια να σας ρωτησω... Ενας φιλος μου το πηρε και συνεδεσε τα ακουστικα που δινει μεσα το κουτι.. Με πηρε τηλεφωνο και μου πε οτι αντιετωπιζει το εξης προβλημα λεει οτι οταν μιλαει ο ιδιος τους ακουει αλλα οι αλλοι οχι.. Ξερει κανεις που ευθυνεται αυτο? :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Παιδια να σας ρωτησω... Ενας φιλος μου το πηρε και συνεδεσε τα ακουστικα που δινει μεσα το κουτι.. Με πηρε τηλεφωνο και μου πε οτι αντιετωπιζει το εξης προβλημα λεει οτι οταν μιλαει ο ιδιος τους ακουει αλλα οι αλλοι οχι.. Ξερει κανεις που ευθυνεται αυτο? Έχω την εντύπωση πως τα συγκεκριμένα ακουστικά δεν είναι hands free,δεν έχουν δηλαδή μικρόφωνο. Η μπαταρία της συσκευής άντεξε δύο ολόκληρες μέρες με μέτρια χρήση :!: . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Έχω την εντύπωση πως τα συγκεκριμένα ακουστικά δεν είναι hands free,δεν έχουν δηλαδή μικρόφωνο. Η μπαταρία της συσκευής άντεξε δύο ολόκληρες μέρες με μέτρια χρήση :!: . Ναι κιεγω αυτο φανταστηκα αλλα δενημουν σιγουρος... Θα του το πω.. Ευχαριστω.. :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 8, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 After a week with the N95 a Nokia employee, PhoneBoy, weighs in on the device. A Week With the Nokia N95 [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_MANH-7- Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 etsi pes ta re freddaras...afou edo exoun polla parapono..pou ego den blepo kanena..eimai poli ikanopoiimenos...to mono meion einai i autonomia pou pisteuo argotera i Nokia tha ferei argotera mpataria megaliteris diarkeias..px ton autonomia tou neou Nokia E90 Communicator...1500 mAh:D :D ..gia tis fotografies pou exoun parapono...den exete katalavei oti einai kinito..kai oxi psifiaki mixani opos i sony,canon...kai oi foto an tis perasete mesa ston ipologisti mesw PC Suite einai telies,mia xara..apla mesa sto kinito einai simpiknomenes oi foto,gi'auto fainontai perierges me diafores apoxroseis...;) Εδώ χτυπά η καρδιά της ΘΥΡΑΣ 7 στο Πύργο Διρού Μάνης! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_gr Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Παιδια να σας ρωτησω... Ενας φιλος μου το πηρε και συνεδεσε τα ακουστικα που δινει μεσα το κουτι.. Με πηρε τηλεφωνο και μου πε οτι αντιετωπιζει το εξης προβλημα λεει οτι οταν μιλαει ο ιδιος τους ακουει αλλα οι αλλοι οχι.. Ξερει κανεις που ευθυνεται αυτο? ΔΕΝ συνδέεις τα ακουστικά κατευθείαν στο κινητό! Πρέπει να συνδέσεις τα ακουστικά πάνω στο κουτάκι με το μικρόφωνο και το μικρόφωνο στο κινητό! Δες τη συνημμένη εικόνα: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Ναι κιεγω αυτο φανταστηκα αλλα δενημουν σιγουρος... Θα του το πω.. Ευχαριστω.. Τα ακουστικα ΕΧΟΥΝ μικροφωνο... Μηπως δεν τα συνδεει καλα ο φολος σου?? Αν συνεχίζεται το προβλημα, μπορει να παει σε ΜΟΚΙΑ να γινει αντικατασταση τους...Αν δει διπλα απο εκει που λεει ΝΟΚΙΑ θα δει οτι εχει μικροφωνο.. Επισης να προσεξει τα πλαινα κουμπια της εντασης γιατι το μεσαιο ειναι για τη σιγαση του μικροφωνου.. Αν το παταει, δεν τον ακουνε οι αλλοι... Για πες του τα αυτα... [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Να φανταστώ, βλέποντας και τα προηγούμενα posts φίλων εδώ, ότι και στο Ν95 (όπως και σε όλα τα S60's) συνεχίζεται το ανυπέρβλητο πρόβλημα με την ταξινόμηση των αρχείων στην Έκθεση. Το λειτουργικό απλά αρνείται να επτρέψει την οργάνωση σε Folders (δεν εννοώ Albums, αναφέρομαι σε Folders) στην Έκθεση, έτσι δεν είναι? Αναρωτιέμαι το γιατί... Γιατί πρέπει να ανατρέχουμε στις όποιες (αν υπάρχουν) υλοποιήσεις τρίτων κατασκευαστών για πράγματα που εν έτει 2007 θα έπρεπε να θεωρούνται αυτονόητα....? CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelsak Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Πεσ'τα χρυσοστομε...:w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arcana112 Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Να φανταστώ, βλέποντας και τα προηγούμενα posts φίλων εδώ, ότι και στο Ν95 (όπως και σε όλα τα S60's) συνεχίζεται το ανυπέρβλητο πρόβλημα με την ταξινόμηση των αρχείων στην Έκθεση. Το λειτουργικό απλά αρνείται να επτρέψει την οργάνωση σε Folders (δεν εννοώ Albums, αναφέρομαι σε Folders) στην Έκθεση, έτσι δεν είναι? Αναρωτιέμαι το γιατί... Γιατί πρέπει να ανατρέχουμε στις όποιες (αν υπάρχουν) υλοποιήσεις τρίτων κατασκευαστών για πράγματα που εν έτει 2007 θα έπρεπε να θεωρούνται αυτονόητα....? Κι αυτοί από που θα βγάλουν λεφτά ρε Θείο;; :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Κι αυτοί από που θα βγάλουν λεφτά ρε Θείο;; :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Σωσ-τόστ CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvasilis Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 +1 Πες τα ρε μεγάλε γιατι θα μας τρελάνουν εδω μέσα...:wacko: σ.σ Μερικες φορες το φορτίζω και 2 φορες την ημέρα.. Βλέπεις το χρησιμοποιώ πολυ...:rolleyes: ego den to exo pari akoma alla pistevo oti to provlima tis aftonomias tha to liso me iliako fortisti, mikros kai mazi mou, etsi tha to fortizo opote thelo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aekaraole Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Κι αυτοί από που θα βγάλουν λεφτά ρε Θείο;; :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Ρε παιδια σιγα τα λεφτα για μια εφαρμογη? Ασε που κανει η νοκια πολυ Pissed off πελατες :wacko: :wacko: AEK UBER ALLES :D Champions League here we come Nokia 7650, 7610,Panasonic x700, 6680, 3230, N70, Ν80, Ν73 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 ego den to exo pari akoma alla pistevo oti to provlima tis aftonomias tha to liso me iliako fortisti, mikros kai mazi mou, etsi tha to fortizo opote thelo POY TA DINOUNE AYTA?? Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 ego den to exo pari akoma alla pistevo oti to provlima tis aftonomias tha to liso me iliako fortisti, mikros kai mazi mou, etsi tha to fortizo opote theloΞερεις κανα λινκ με ηλιακους φορτιστες?Δηλαδη οταν εισαι σε μια καφετερια μερα και δεν ειναι στον ηλιο φορτιζει? Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=172072 :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Εγω μιλησα με vodafone παλι σημερα και μου ειπαν οτι τους εχει πει η alpha copy οτι θα τους παραδωσει Ν95 14-18/5 αλλα δεν τους το εχει επιβεβαιωσει ακομα. Μου ειπαν αν δεν εχω παραλαβει μεχρι 22-23/5 να τους παρω παλι τηλεφωνο! http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Τωρα περασα απο alpha copy και μου ειπαν πως αυτη την εβδομαδα δεν θα ερθει σιγουρα γιατι εχουν ενημερωση!παρε την αλλη εβδομαδα τηλ. αλλα μαλλον για τελη του μηνα το πιο πιθανο!!! ΙΟΥΛΙΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Που 'ντο που 'ντο το ΝΟΚΙΑΚΙ που 'ντο που 'ντο δεν θατο βρεις... :p :baby: Ετσι εχει καταντησει η υπόθεση.. Δεν μετανιώνω ούτε μια φορα που το εχω πάρει και δεν περιμενα την Alpha Copy [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petr00kos Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Που 'ντο που 'ντο το ΝΟΚΙΑΚΙ που 'ντο που 'ντο δεν θατο βρεις... :p :baby: Ετσι εχει καταντησει η υπόθεση.. Δεν μετανιώνω ούτε μια φορα που το εχω πάρει και δεν περιμενα την Alpha Copy +1 :D einai apla adikos xronos xamenos +20 euro parapanw opote... :lol: mallon exeis dikio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 παιδια σος!!!!!!!!!!!!!περασα την καινουργια εκδοση λογισμικου και το τηλεφωνο εχασε τα ελληνικα!!!!!!!!ειχε ελληνικα καποια ιδεα τι γινεται!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 παιδια σος!!!!!!!!!!!!!περασα την καινουργια εκδοση λογισμικου και το τηλεφωνο εχασε τα ελληνικα!!!!!!!!ειχε ελληνικα καποια ιδεα τι γινεται!!!!!!!! ?????? Κοίτα... 2 μπορει να παιζουν... 1ον) οταν κάνεις αναβάθμιση τα πάντα γυριζουν στις εργοστασιακές ρυθμίσεις (που πιστευω οτι το ξερεις).. Μπορει λοιπόν να ηταν στα Ελληνικά και ετσι να γυρισαν στα αγγλικά. Πηγαινε tools -> General και επελεξε Ελληνικά. Αν δεν εχει ελληνικα τοτε 2ον) Μάλλον επέλεξες από το site της ΝΟΚΙΑ λογισμικό άλλης χωρας (που και πάλι δεν θα σου αλλαζε τη γλώσσα). Τώρα αν δεν ισχύει κάτι από αυτά τι να πω.. Η θα κατεβασεις εσύ τα Ελληνικά ή θα περιμενεις ,μεχρι να κυκλοφορίσει ωστε να το πας σε εμπειρα χερια (λεμε τωρα)... Αν βρεις λυση πες μ ας..:O [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts