Jump to content

Sony Ericsson W660i

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 114
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πως το κανω αυτο?

Mε card reader! αυτο το εχω παθει κι'εγω παλιοτερα και με τον τροπο που σου λεω..το προβλημα το ελυσα.(φορματ στην καρτα μνημης κανεις)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Mε card reader! αυτο το εχω παθει κι'εγω παλιοτερα και με τον τροπο που σου λεω..το προβλημα το ελυσα.(φορματ στην καρτα μνημης κανεις)

Το εκανα αλλα...παλι ''η ενεργεια απετυχε''

Τα ξαναπέρασες τα παιχνίδια μετά από αυτό;
Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry:

Το εκανα αλλα...παλι ''η ενεργεια απετυχε''

Τοτε το κινητο σου θελει αναβαθμιση!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν εννοεις για λογισμικο,το εχω κανει,ειναι το πιο προσφατο.

ε τοτε προσπαθησε να δοκιμασεις με αλλη καρτα μνημης και να περασεις σωστες εφαρμογες-παιχνιδια μεσα (jar) και αν παλι δεν δουλεψει..τοτε να το πας σε service point.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια θελω να σας ρωτησω κατι.

Εχω το συγκεκριμενο τηλεφωνο αλλα ειναι με μενου της Vod@fone μπορουμε να κανουμε κατι για να το βγαλουμε τελειως??

Ericsson 388 -> Nokia 6110 -> Nokia 6150 -> Ericsson T29 ->Nokia 8210 -> Nokia 6510 Nokia -> 8850 Nokia -> Nokia 3650 -> Nokia 6630 Ericsson K750i->Nokia N70 -> Nokia N73 ->Nokia N82 ->N79->N97 Mini

Παιδια θελω να σας ρωτησω κατι.

Εχω το συγκεκριμενο τηλεφωνο αλλα ειναι με μενου της Vod@fone μπορουμε να κανουμε κατι για να το βγαλουμε τελειως??

Δεν αξιζει να το γβγαλεις το vodafone menu,γιατι δεν εχει καμια διαφορα με το απλο(εκτος απο flash themes).

επισης γινετε απο το ιντερνετ μεσω πιστωτικης και δεν ξερω την διαδικασια. επισης μπορεις να το πας σε ενα μαγαζι στον Πειραια με κοστος 15-20 ευρο!

γιατι θελεις να το βγαλεις ομως?? :blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν το χρησιμοποιείς με Vodafone, άστο όπως είναι...

Αν είναι να το χρησιμοποιήσεις με άλλη εταιρία όμως πήγαινέ το στο γνωστό μαγαζί, κυρίως για τις ρυθμίσεις data και το dediceted Vodafone Live κουμπί. Εγώ παιδεύτηκα πολύ να περάσω ρυθμίσεις gprs και mms όταν άλλαξα εταιρία...

Αλλιώς άστο έτσι, και αν χρειαστεί να το χρησιμοποιήσεις με άλλο δίκτυο τότε το πας...

Βασικά είναι πολύ εύκολο να το κάνει και μόνος του. Αλλά αν το χχρησιμοποιείς με Vodafone, όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, άστο έτσι καλύτερα...
Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry:

• 4 weeks later...

me to setool otan pas na syndeseis to kinhto anti na kratas pathmeno so C krata to 2 k to 5 kai to programa 8a ftia3ei mono tou ta gdfs...alla amesws meta kane ana8amhsei tou kinhtou me to SEUS..

:!: Επισήμανση modetator :!:

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, [highlight]δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish»[/highlight]. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.

• 5 months later...

γεια σας παιδια ψαχνω να αγορασω εδω και παρα πολυ καιρο το κινητο της sony ericsson μοντελο w660i αλλα δεν το βρησκω πουθενα.... αν μπορείτε να με βοηθήσετε σας παρακαλω να μου απαντησετε....

ευχαριστω.......

Edited by zxr
Αφαίρεση αγγελίας. Ενημερώθηκε με πμ

• 5 months later...

Χαιρετώ τα μέλη του myphone..

Έχω ένα SE W660i της Vodafone και θέλω να ξεφορτωθώ τα μενού, τα εικονίδια και γενικά ότι σχετίζεται με τη Vodafone ώστε όλα να είναι αυτά που βάζει η Sony Ericsson..

Επί μια εβδομάδα προσπαθώ να καταλάβω τι πρέπει να κάνω άλλα όλοι τα περιγράφουν απευθυνόμενοι σε προχωρημένους... Δεν είμαι τελείως άσχετος, έχω φλασάρει Lg Viewty για να πάρει θέματα πέρα των εργοστασιακών...

Αμα γνωρίζει κάποιος και έχει ακόμα και τα αρχεία ας με βοηθήσει με την διαδικασία...

Ευχαριστώ πολύ...

Αναμένω βοήθεια...

Edit: Βασικά το θέμα μεταφέρθηκε.. Διάβασα παραπάνω που λέει ότι γίνεται αυτό που θέλω πληρώνοντας 30 ευρώ αλλά εγώ θέλω αν είναι δυνατόν να γίνει δωρεάν η διαδικασία.. Μετά από έρευνα βρήκα ότι υπάρχουν λογισμικά στο νετ αλλα δεν μπόρεσα να βρώ το mediterr που είναι για ελλάδα.. Άμα το έχει κανείς ας το ανεβάσει όπου μπορεί και να με ενημερώσει.. Επίσης το κινητό είναι cid53 και διάβασα ότι μόνο με far manager και το jdflasher plugin γίνεται το φλασάρισμα.. άμα το επιχείρησε κάποιος επιτυχώς ας με ενημερώσει..

Edited by poulisss

Ελληνικά Video Tutorials για το ποδήλατο!:dance:

Youtube Channel: https://www.youtube.com/channel/UC9h7j8yHKezJf-9XVq8CTXQ

Facebook Page: https://www.facebook.com/thebikeguruchannel

• The title was changed to Sony Ericsson W660i