ταξιδιωτης22 Δημοσιεύτηκε March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 15, 2007 Music Walkman® player 2.0 with support for Album Art 512MB Memory Stick Micro™ (M2™) PlayNow™ TrackID™ Disc2Phone Bluetooth™ Audio streaming FM radio support Up to 25 hours music listening Design Slim stick form factor (14.5mm) Premium design and material Embellished/raised finish on camera side Flash theme Size: 102 x 46 x 14.5 mm Weight: 93 grams Imaging 2.0 megapixel camera Digital zoom 2.5x 2.0 inch 262k colour TFT display with 176x220 Video Telephony Video recording / playback Picture blogging Connectivity Full HTML Web browsing RSS feeds Bluetooth™ 2.0 USB 2.0 Java MIDP 2.0 Accessories In-Box: Battery and charger Stereo Handsfree Headset HPM-70 512MB Memory Stick Micro™ (M2™) USB Cable DCU-60 Disc2Phone music management software Aftermarket - including: Snap-On Portable Speakers MPS-75 Music Bluetooth™ Receiver MBR-100 Stereo Bluetooth™ Headset HBH-DS970 Portable Speakers MPS-70 Music Desk Stand MDS-60 Availability and versions Colour options: Record Black and Rose Red Networks: UMTS 2100 and GPRS 900/1800/1900 Talk time GSM: Up to 6 hours Talk time (3G): Up to 2.5 hours Standby time: Up to 360 hours The MPS-75 at a glance: Name Snap-on Speakers MPS-75: Great stereo sound quality with neodymium speakers Ultra portable pocket-sized Integrated FM antenna Design colour matched to your Walkman® phone Packaging content (Walkman® blister) Snap-on Speakers MPS-75 Size Speaker: 101.5 mm x 65.5 mm x 48 mm (39.9 in. X 25.8 in. X 18.91 in.) Weight 107 g (3.745 oz.) Color: DPY: Black/orange http://img86.imageshack.us/img86/7910/sonyericssonw660cs1.jpg http://img136.imageshack.us/img136/8485/97309173wb4.th.jpg http://img81.imageshack.us/img81/5909/w660ifrontrecordblackdk9.th.jpg Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Θα μπορούσε να έχει πιο καλή κάμερα....κατάλλα,είναι ωραιό εμφανισιακά αλλά κ εσωτερικά! Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Άπαιχτο.! ο μάυρο με το χρυσό μαρέσει πολύ, το άλλο για τη κοπέλα μου Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Υπαρχει ηδη αναλυτικη παρουσιαση του κινητου .:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 16, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Υπαρχει ηδη αναλυτικη παρουσιαση του κινητου .:) εσυ το βλεπεις να ειναι αναλυτικη παρουσιαση?review δηλαδη?/οχι φυσικα απλα νεο της πρωτης σελιδας ειναι φιλε μου κι οχι thread που θα γινοντε εκει οι συζητησεις σχετικα με το κινητο.απλες γνωμες αναφερουν εκει οι χρηστες οπως κι εγω εγραψα εκει:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 ΓΕΙΑ ΣΟΥ.. λογω joystick.. "ΠΡΟΤΙΜΩ" τα πληκτρα του w610i.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 παιδια ξερετε αν ερθει ελλαδα το συγκεκριμενο τηλ??? http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=pip1&zone=pp&pid=10867 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Στο site της vodafone το περιμενουν συντομα μαζι με το 5700 της νοκια το 5700 ηρθε οποτε σε λιγες μερες θα ερθει και αυτο...ωραιο κινητο..:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vOOz Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 allo ena sympa8h kinito me elaxisti build-in mnimi. den mporw na katalabw giati to kanei auto i SE.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Άλλο ένα w810 με άλλα καπάκια. Τουλάχιστον ενσωματώνει βιντεοκλήση.. Ξέρουμε αν το ψηφιακό ζουμ θα είναι 4χ όπως στο 810 ή 2.5χ όπως αναφέρουν στη σελίδα? Autofocus και φλας θα λάμπουν πάλι δια της απουσίας τους? http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-w660-en.shtml Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 ψηνομαι να το παρω μολις βγει... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skylined Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Και εγώ ψήνομαι και τσουρουφλίζομαι. Στην ουσία είναι ένα εξελιγμένο W610i και ευτυχώς δεν έχει την υποδοχή για τα ακουστικά και το φορτιστή στα πλάγια(!!) όπως το 610. Θα έχει 1 Giga κάρτα μνήμης. Για το zoom δείτε εδώ. Όσο για την ποιότητα της κάμερας, τα W810i,W850i,W880i τα οποία έχω δοκιμάσει έχουν όλα 2 megapixel φωτογραφικές μηχανές. Αλλά τα δύο τελευταία έχουν κατά πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας από το πρώτο. Εκτός των άλλων θα το πάρω γιατί σου επιτρέπει να χειριστείς πλήρως το walkman χωρίς να χρειάζεται να μπείς στο menu όπως και το αγαπημένο μου W810i. Το ίδιο συμβαίνει και με το W610i αλλά έχει την "αναπηρία" που προανέφερα.. 'Eχω φάει το ιντερνετ για να βρω πότε βγαίνει εδώ και μία εβδομάδα. Έστειλα email στη Sony Ericsson και μου απάντησαν πως βγαίνει στο τρίτο τρίμηνο του 2007. Το θέμα είναι πως ήδη είμαστε στο τρίτο τρίμηνο του 2007 και W660i ακούω αλλά W660i δεν βλέπω. Αν έχει κανείς πληροφορίες θα το εκτιμήσω βαθύτατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konnak Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 [...] Όσο για την ποιότητα της κάμερας, τα W810i,W850i,W880i τα οποία έχω δοκιμάσει έχουν όλα 2 megapixel φωτογραφικές μηχανές. Αλλά τα δύο τελευταία έχουν κατά πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας από το πρώτο. Εδώ είσαι λάθος. Ναι μεν και τα 3 έχουν κάμερα 2MP, αλλά μόνο το w810i έχει αυτόματη εστίαση (auto focus), γεγονός που του δίνει χαοτικό προβάδισμα στην ποιότητα φωτογραφιών. Ίσως σε μπερδεύει η απεικόνιση της φωτογραφίας, αφού τα άλλα δύο κινητά έχουν οθόνη μεγαλύτερης ανάλυσης (240x320 έναντι 176x220). Αν όμως περάσεις τις φωτογραφίες στον υπολογιστή και τις ξαναδείς, θα καταλάβεις ότι η εντύπωσή σου είναι λανθασμένη. Προσωπικά έχω δει φωτογραφίες τραβηγμένες από τα w850 και w880 στο PC και ήταν εμφανώς πιο θολές από τις καθαρότερες (λόγω AF) του w810. Α, επίσης το w880 δεν έχει και φλας/led - άλλο ένα μείον σε σχέση με τα άλλα δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skylined Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Tο w880 δεν έχει φλας/led όντως(εκτός από το ότι είναι τραγικό για walkman και δε έχει ούτε ράδιο). Πάντως πέρασα στον υπολογιστή φωτογραφίες από το 880 και ήταν έτη φωτός καλύτερες από αυτές του 810. Tώρα έχω το 850(μέχρι να βγει το 660) και μπορώ να δοκιμάσω και σ'αυτό. Εμένα οι φωτογραφίες το 810 μου έβγαιναν θολές.. :confused: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skylined Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Λες να είμαι Ι5 ρε συ haki; Σήμερα βγήκε το W660 στο ebay.com . Οπότε είναι θέμα ελάχιστου χρόνου να ξεμυτίσει και στα καταστήματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Απο 29/06/07 διαθεσιμο στα καταστηματα vodafone! sony ericsson w660i Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skylined Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Ωραία!! Στο αγγλικό ebay πωλείται προς 200 λίρες- περίπου 300 ευρώ. Αυτά είναι καλά νέα για την τσέπη μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AchilleasMac Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Δεν υπάρχει πια στις προσεχείς συσκευές της Vodafone, αλλα ούτε και στις τρέχουσες...Τι γίνεται? Λέτε να παίζει κάτι γιατι διαφορες συσκευές τρώνε πόρτα, μου λεει οτι δεν θα ξαναφερει η Vodafone w850i... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Δεν υπάρχει πια στις προσεχείς συσκευές της Vodafone, αλλα ούτε και στις τρέχουσες...Τι γίνεται? Λέτε να παίζει κάτι γιατι διαφορες συσκευές τρώνε πόρτα, μου λεει οτι δεν θα ξαναφερει η Vodafone w850i... Η βοδαφον εχει το κακο να "κοβει" συνεχεια συσκευες.απο το w800i και μετα επαναλαμβανει την ιδια στρατηγικη..δν ξερω γιατι το κανει...:blink: αλλα ετσι ειναι τα πραγματα και μην σου φαινεται περιεργο καθολου.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 @haki: εεεμμ... δηλαδή δεν θα μας πεις περισσότερες εντυπώσεις μιας και είσαι από τους πρώτους που το πήρε?? Τόσο πολύ σε απογοήτευσε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 :) Το Πλαίσιο το έβαλε στο site.. Τιμή: 224 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 The highest SAR value for this model phone tested by Sony Ericsson for use at the ear is 1.27 W/kg (10g). eleossssssssssssssssssssssssssssssssssss Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 :) Το Πλαίσιο το έβαλε στο site.. Τιμή: 224 ευρώ. Πολυ καλη τιμη! αντε η SE δινει το καλο παραδειγμα :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Πολυ καλη τιμη! αντε η SE δινει το καλο παραδειγμα :D Ή τιμές που δίνει είναι όντως καλές :cool:.. αλλά η μεγάλη πίκρα είναι η τιμές του SAR :( :mad:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Τελικα ρε παιδια τι λεει το κιν? Μουφα τελειως? Εχω ενα Κ800 και ελεγα για αλλαγη να παρω το W660... Οκ με την καμερα το ξερω, σιγα μην ειναι καλυτερη απο του Κ800 μου αλλα στους υπολοιπους τομεις? Αξιζει η θα το μετανοιωσω? Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts