gmac Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Καλα μου συγκρινεις τη χουντα με την αρνηση εφαρμογης ενος αντισυνταγματικου νομου??? τι να πω τα εχεις μπερδεψει λιγο τα πραγματα... Εσύ τα έχεις μπερδέψει και μάλιστα πολύ. Ο νομος είναι νομος του κράτους και από τη στιγμή της δημοσίευσης στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως θα είναι υποχρεωτική η εφαρμογή του. Ο μονος που είναι αρμόδιος να αποφασίσει αν είναι συνταγματικός η όχι είναι το ΣτE Οποτε να σταματήσει εδώ η παραπληροφόρηση ότι ο νομος είναι αντισυνταγματικός γιατί το Συμβούλιο της Επικρατειας δεν έχει αποφασίσει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 OK με λίγο ψάξιμο βρήκα αυτό που λες. Πάντως διαβάζω πως το Επιστημονικό Συμβούλιο είναι γνωμοδοτικό όργανο και δεν αποφασίζει. Η απόφαση είναι του ΣτΕ. Σε κάθε περίπτωση, τίποτα δε νομιμοποιεί τους φοιτητές/καθηγητές να "μην εφαρμόσουν το νομο". Το μονο που μπορεί να κάνουν είναι προσφυγή στο ΣτΕ, όχι να αποφασίσουν μονοι τους. Αλλιώς είμαστε μπανανίαΕτσι κι αλλιως ειμαστε μπανανια με μια κυβερνηση που κλεινει τα αυτια της στις αντιδρασεις... επιμενω τι σχεση εχει η χουντα με την αρνηση της εφαρμογης ενος νομου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Δεν είναι προσωπική άποψη,είναι πληροφόρηση. Βρήκα και αυτό:Νόμος και Αντισυνταγματικός ο νόμος - πλαίσιο Αντισυνταγματικές ρυθμίσεις εντοπίζουν στο νομοσχέδιο για την ανώτατη εκπαίδευση καθηγητές Νομικής του ΑΠΘ, αναφέροντας τουλάχιστον τρία σημεία (άσυλο, τετραετής προγραμματισμός, γραμματέας ή μάνατζερ), που έρχονται σε ευθεία αντιπαράθεση με το Σύνταγμα. Δεν αποκλείονται οι προσφυγές στη Δικαισύνη, όπως εκτίμησε η επίκουρη καθηγήτρια της Νομικής, Ιφιγένεια Καμτσίδου, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο Ενιαίος Σύλλογος ΔΕΠ (ΕΣΔΕΠ) του ΑΠΘ στα γραφεία της ΕΣΗΕΜ-Θ. Και ξαναλέω. Δεκτη η γνώμη της επίκουρης καθηγήτριας, αλλα δεν είναι αρμόδια αυτή να αποφασίσει. Αρμόδιο είναι το Συμβούλιο της Επικρατειας, όπως λέει και το τρίτο post στο link που παραθέτεις! Βεβαια κατά ποσο είναι αντικειμενικό το indymedia είναι άλλο θέμα αλλα τελοσπάντων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 gmac δεν ειμαι ευτυχισμενη για αυτο που λεω αλλα θεωρω οτι η ελληνικη κοινη γνωμη δεν ενεργει ολυ εξυπνα .Ειναι κολλημενη σε μικροκομματικα συμφεροντα δεν ειναι κι ιδιαιτερα καλλιεργημενη. Η νεωτερη γενια εχει φαει πολλα χαστουκια κι ακουω παιδια 12 κι 13 πολυ πιο ωριμα απο τους γονεις τους.Οταν πρεπει να σαι σε φροντιστηρια 8 κι 10 ωρες την ημερα κι οι μαθητες ειναι απο τους πλεον σκληρα εργαζομενους ωριμαζεις πιο γρηγορα.δεν λεω οτι δεν υπαρχουν εξυπνα ατομα μεγαλυτερης ηλικιας σαφως κι υπαρχουν ολοι ειμαστε εξυπνοι δεν ειπα κανεναν ανοητο. Αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι η κοινη γνωμη σημερα δεν ειναι κι η πλεον αξιοπιστη.Διαφωνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Ετσι κι αλλιως ειμαστε μπανανια με μια κυβερνηση που κλεινει τα αυτια της στις αντιδρασεις... Αλίμονο αν η οποια κυβέρνηση κάθε φορα που υπάρχουν αντιδράσεις από μια μερίδα θιγομενων δεν προχωρούσε. Και μάλιστα για θέματα (άσυλο, αιώνιοι, μοναδικό σύγγραμμα, ιδιωτικά πανεπιστήμια-αν και άσχετο με το νομο) στα οποια κατά βάση συμφωνούν τόσο τα 2 μεγάλα κόμματα όσο και η πλειοψηφία της κοινής γνώμης. Αλλα και πάλι, το πόσοι και ποιοι συμφωνούν είναι άσχετο με αυτό που λέω. Έχουμε κοινοβουλευτική δημοκρατία, οι νομοι ψηφίζονται από τη δημοκρατικά εκλεγμένη Bουλή. Οι πολίτες έχουν στη διάθεση τους άπειρα μέσα αντίδρασης και μπορούν να εκφέρουν άποψη με 1002 τρόπους. Η προσφυγή στο Συμβούλιο τις Επικρατειας αν θεωρούν το νομο αντισυνταγματικό είναι ένα από αυτά τα μέσα. Το να λένε όμως θα καταργήσουμε το νομο στην πράξη, ΔΕΝ είναι ούτε θεμιτό, ούτε δημοκρατικό. Η χούντα φιλε em_seven συνισταται στην κατάλυση των νομων του κράτους από κάποιους που επαίρονται ότι εκφράζουν (η προστατεύουν) την πλειοψηφία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 gmac δεν ειμαι ευτυχισμενη για αυτο που λεω αλλα θεωρω οτι η ελληνικη κοινη γνωμη δεν ενεργει ολυ εξυπνα .Ειναι κολλημενη σε μικροκομματικα συμφεροντα δεν ειναι κι ιδιαιτερα καλλιεργημενη. Η νεωτερη γενια εχει φαει πολλα χαστουκια κι ακουω παιδια 12 κι 13 πολυ πιο ωριμα απο τους γονεις τους.Οταν πρεπει να σαι σε φροντιστηρια 8 κι 10 ωρες την ημερα κι οι μαθητες ειναι απο τους πλεον σκληρα εργαζομενους ωριμαζεις πιο γρηγορα.δεν λεω οτι δεν υπαρχουν εξυπνα ατομα μεγαλυτερης ηλικιας σαφως κι υπαρχουν ολοι ειμαστε εξυπνοι δεν ειπα κανεναν ανοητο. Αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι η κοινη γνωμη σημερα δεν ειναι κι η πλεον αξιοπιστη.Διαφωνεις? Η νέα γενιά μπορεί να νομίζει ότι τα ξέρει όλα καλύτερα από όλους τους άλλους (όπως κανεις κι εσύ, τουλάχιστον έτσι δείχνουν τα post σου), το αν αυτό συμβαίνει η όχι είναι άλλο ζήτημα. Δε θέλω να επεκταθώ σε κάτι που θα μας οδηγήσει εκτος θέματος με το να αρχίσω να σχολιάζω το αν το να παπαγαλίζεις στα φροντιστήρια σε κάνει πιο ώριμο η πιο έξυπνο. OK λοιπόν. Η κοινοβουλευτική πλειοψηφία είναι αναρμόδια, η κοινή γνώμη είναι αναρμόδια, όλοι εμείς που δεν είμαστε φοιτητές είμαστε αναρμόδιοι, τελικά ποιος μπορεί να εκφέρει άποψη σε αυτή τι χωρα? gmac δεν ειμαι ευτυχισμενη για αυτο που λεω αλλα θεωρω οτι η ελληνικη κοινη γνωμη δεν ενεργει ολυ εξυπνα .Ειναι κολλημενη σε μικροκομματικα συμφεροντα δεν ειναι κι ιδιαιτερα καλλιεργημενη. Ενώ ποιος ενεργεί καλλιεργημένα και όχι με βάση μικροκομματικά συμφέροντα και δεν είναι κολλημένος αλλα έξυπνος?? Το φοιτητικό κίνημα? Tελοσπάντων ας σταματήσουμε τις κουβέντες που δε βγάζουν πουθενά, κι ας μιλήσουμε με επιχειρήματα. Το ότι η κοινή γνώμη δεν είναι έξυπνη δεν ξέρω τι είδους επιχείρημα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Δεν ειναι παπαγαλια η μαθηση απαιτει εργασια κι εμεις ειμαστε απο τις πιο σκληρα εργαζομενες γενιες για να μπουν σε σχολες.Επισης τα νεωτερα ατομα μιλουν γλωσσες ,ξερουν απο υπολογιστες περισσοτερα απο τους σημερινους 50αρηδες.Ειτε το παραδεχεσαι ειτε οχι εχουμε περισσοτερες γνωσεις κι προσωαση σε πληροφοριες. Ειναι επιχειρημα στο οτι καλα κανουμε κι αντιδρουμε κι το ιδιο επρεπε να κανουν ολοι.Πιστευεις οτι τα πραγματα στην Ελλαδα ειναι δικαια κι σωστα? Οσο αναφορα την κοινοβουλευτικη ομαδα δεν ειναι καθολου χαζοι πιστεψε με:lol: .Δες μονο τους μισθους τους .Απο μακρια μονο γιατι απο κοντα δυσκολο:lol: :lol:Κι εχουν παρει σωστες αποφασεις για πολλα θεματα μερχι τωρα .Για παραδειγμα ο νομος κατα της βιας προς τα παιδια ηταν πολυ καλος. Την κοινη γνωμη δεν εμπιστευομαι κι απο οσα εχω δει προτιμω στις επομενες εκλογες να ψηφισουν τα παιδια του γυμνασιου.Αυτα αποκλειεται να χουν αποψη πατε κι χτυπηστε τους η καλα επαθε ο ταδε κι βρεθηκε στο τμημα τι δουλεια ειχε εκει εκεινη την ωρα στο ταδε μερος.Αυτο το τελευταιο θυμιζει αυτα που ελεγε ην κοινη γνωμη πριν χρονια οταν τουφεκιζαν κουμουνιστες.Καλα καναν κι τους σκοτωσαν ποιος τους ειπε να μμπλεκονται με πολιτικα.Καταλαβες τι εννοω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Ειναι επιχειρημα στο οτι καλα κανουμε κι αντιδρουμε κι το ιδιο επρεπε να κανουν ολοι. Η αντίδραση από μονη της δεν είναι κακή. Η στείρα αντίδραση είναι κακή, το να μη δέχεσαι τίποτα και να απορρίπτεις τα πάντα χωρίς εναλλακτικές προτάσεις, αυτό είναι το άσχημο. Και γιατί σώνει και ντε να αντιδράσουμε όλοι? Αφού συμφωνούμε με τα μετρα για τα πανεπιστήμια. Πιστευεις οτι τα πραγματα στην Ελλαδα ειναι δικαια κι σωστα? Όχι. Το πρόβλημα είναι ότι κάθε φορα που πάει να αλλάξει κάτι, βγαίνει κάποιος και φωνάζει. Όπως τώρα καλή ώρα. Την κοινη γνωμη δεν εμπιστευομαι κι απο οσα εχω δει προτιμω στις επομενες εκλογες να ψηφισουν τα παιδια του γυμνασιου. Τα γνωστά κλισέ :D Εγώ πάντως προτιμώ να ψηφίσω ο ίδιος. Επαναλαμβάνω ότι στα περί ωριμότητας των μαθητών, το αν οι Η/Y σε κάνουν έξυπνο κτλ κτλ δεν πρόκειται να επεκταθώ μιας και είναι παντελώς άσχετα με το θέμα. Όσο για το τελευταίο, συμφωνώ μαζί σου και διαφωνώ κάθετα με την άποψη ότι "τον έπιασαν γιατί πήγαινε γυρεύοντας". Αυτό με το οποιο διαφωνώ (και δε νομίζω ότι έχεις καταλάβει, παρότι έχουμε κάνει την κουβέντα μερικές φορες τις τελευταίες εβδομάδες) είναι η άποψη ότι οποιος συμφωνεί μαζί σας είναι ώριμος, οποιος διαφωνεί επηρεάζεται από τα ΜΜΕ, είναι αδιάφορος, δεν είναι καλλιεργημένος κτλ. Το ενδεχόμενο όσοι (κάποιοι τουλάχιστον) διαφωνούν μαζί σας να διαφωνούν συνειδητοποιημένα προφανώς η νέα γενιά δεν το έχει σκεφτεί, παρα την ωριμότητα και την καλλιέργειά της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Όχι. Το πρόβλημα είναι ότι κάθε φορα που πάει να αλλάξει κάτι, βγαίνει κάποιος και φωνάζει. Όπως τώρα καλή ώρα. Δηλαδη επειδη παει να αλλαξει κατι πρεπει να ειμαστε υπερ, ελπιζωντας πως θα λυθουν τα προβληματα(ναι δεν αρνουμαι οτι υπαρχουν) στο χωρο της παιδειας? υπαρχουν πολλοι που επειδη ακουν μεταρρυθμιση νομιζουν πως θα φτιαξει ο χωρος της παιδειας(π.χ. με ιδιωτικα ιδρυματα) και μενουν εκει, χωρις να εμβαθυνουν στις αλλαγες που επιχειρει ο νεος νομος και να μαθουν τα υπερ(αληθεια υπαρχουν?...) και τα κατα που εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Μα δεν αλλαξε τπτ ολα μειναν ιδια κι χειροτερεαν μαλιστα.Ειχαμε χιλιαδες πτυχιουχους για κορεσμενα επαγελματα κι ανεργους τωρα θα χουμε πιο πολλους.Αντι να φτιαξουν εναν σωστο επαγελματικο προσανοτολισμο κι διεξοδους φτιαξαν επαγελματιες ανεργους.Την αλλαγη που τη βλεπεις?Εγω πουθενα... Αντι επιτελους να χρηματοδοτησουν την παιδεια ειπαν οτι βαζουν περισσοτερα μετρα για να δινουν κι τα λεφτα που δινουν τωρα φεξε μου κι γλυστρησα.Καμια απολυτως αλλαγη.Ισως στην διαδικασια δεν με αφορα η διαδικασια.. Το προβλημα ειναι οτι οταν τα πραγματα αλλαζουν ειναι προς το χειροτερο κι δεν μπορεις να διαμαρτυρηθεις καν.Για τα βασικα θεματα κανεις δεν ενδιαφερεται μας εχουν ταραξει στον αποπροσανατολισμοκι ψαχνουν αποδιοπομπιαιους τραγους για να τους φορτωσουν τα προβληματα. Δεν την εμπιστευομαι την κοινη γνωμη που εχει τις αποεις ου σου προανεφερα οτι κι να πεις.Κι τι θες να πεις οτι γφια ολα φταιμε εμεις κι ολοι οι αλλοι ειστε οκ?Για να σοθ αντιστρεψω την ερωτηση.Ε αυτο να ειστε ολοι αγιοι κι εμεις να μαστε οι κακοι ακουγεται ακομη πιο απιστευτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Δηλαδη επειδη παει να αλλαξει κατι πρεπει να ειμαστε υπερ, ελπιζωντας πως θα λυθουν τα προβληματα(ναι δεν αρνουμαι οτι υπαρχουν) στο χωρο της παιδειας? Όχι. Αλλα εκτος από άρνηση, δεν έχω ακούσει εναλλακτικές προτάσεις από το φοιτητικό κίνημα. υπαρχουν πολλοι που επειδη ακουν μεταρρυθμιση νομιζουν πως θα φτιαξει ο χωρος της παιδειας(π.χ. με ιδιωτικα ιδρυματα) και μενουν εκει, χωρις να εμβαθυνουν στις αλλαγες που επιχειρει ο νεος νομος και να μαθουν τα υπερ(αληθεια υπαρχουν?...) και τα κατα που εχει. Πέφτεις κι εσύ στη ίδια παγίδα. Ότι ... "είναι υπέρ μονο επειδή ακούν τη λέξη μεταρρύθμιση". Το να συμφωνούν/με με την ουσία των προτάσεων δεν παίζει ε? Τα κατά του νομου είναι ότι δεν είναι αρκετά τολμηρός, δηλαδή όπως είπε κι ο pro η διαφωνία έγκειται ακριβώς στην αντίθετη κατεύθυνση με τη διαφωνία του φοιτητικού κινήματος. Btw τα ιδιωτικά ιδρύματα δεν έχουν σχέση με το νομο. Μα δεν αλλαξε τπτ ολα μειναν ιδια κι χειροτερεαν μαλιστα.Ειχαμε χιλιαδες πτυχιουχους για κορεσμενα επαγελματα κι ανεργους τωρα θα χουμε πιο πολλους. Αντι να φτιαξουν εναν σωστο επαγελματικο προσανοτολισμο κι διεξοδους φτιαξαν επαγελματιες ανεργους. Εξήγησε μου πως με το νομο που ψηφίστηκε προχθές θα έχουμε πιο πολλούς ανεργους. Αντι επιτελους να χρηματοδοτησουν την παιδεια ειπαν οτι βαζουν περισσοτερα μετρα για να δινουν κι τα λεφτα που δινουν τωρα φεξε μου κι γλυστρησα.Καμια απολυτως αλλαγη.Ισως στην διαδικασια δεν με αφορα η διαδικασια.. Το προβλημα ειναι οτι οταν τα πραγματα αλλαζουν ειναι προς το χειροτερο κι δεν μπορεις να διαμαρτυρηθεις καν.Για τα βασικα θεματα κανεις δεν ενδιαφερεται μας εχουν ταραξει στον αποπροσανατολισμοκι ψαχνουν αποδιοπομπιαιους τραγους για να τους φορτωσουν τα προβληματα. Αφού λοιπόν τα πράγματα αλλάζουν προς το χειρότερο ακούω τις εναλλακτικές σου προτάσεις προς το καλύτερο. Η μονη πρόταση που έχω διαβάσει από σένα είναι "περισσότερα χρήματα". Αλλα όπως συζητήσαμε και στο άλλο θέμα, το φοιτητικό και πανεπιστημιακό κίνημα αρνείται τόσο την αξιολόγηση (δώσε λεφτά αλλα μη με ελέγχεις τι θα τα κάνω) , την συμμετοχη ιδιωτικών κεφαλαίων στην ερευνα (το γνωστό κλισέ "έξω οι επιχειρήσεις από τα πανεπιστήμια") κτλ. Δηλαδή και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Δεν την εμπιστευομαι την κοινη γνωμη που εχει τις αποεις ου σου προανεφερα οτι κι να πεις.Κι τι θες να πεις οτι γφια ολα φταιμε εμεις κι ολοι οι αλλοι ειστε οκ? ... Ε αυτο να ειστε ολοι αγιοι κι εμεις να μαστε οι κακοι ακουγεται ακομη πιο απιστευτο. Δεν έγραψα κάτι τέτοιο οποτε βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα. Είδες πάντως πως όταν αντιστρέφεις το ίδιο σου το επιχείρημα φαίνεται ποσο παράλογο είναι? Για αυτό σταματα να κρίνεις την εξυπνάδα και την ωριμότητα του καθενός καθώς και το δικαίωμα της κοινής γνώμης στο ... να έχει γνώμη και ανέπτυξε τα οποια επιχειρήματα σου, απλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axidous Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Μα δεν αλλαξε τπτ ολα μειναν ιδια κι χειροτερεαν μαλιστα.Ειχαμε χιλιαδες πτυχιουχους για κορεσμενα επαγελματα κι ανεργους τωρα θα χουμε πιο πολλους.Αντι να φτιαξουν εναν σωστο επαγελματικο προσανοτολισμο κι διεξοδους φτιαξαν επαγελματιες ανεργους.Την αλλαγη που τη βλεπεις?Εγω πουθενα... Αντι επιτελους να χρηματοδοτησουν την παιδεια ειπαν οτι βαζουν περισσοτερα μετρα για να δινουν κι τα λεφτα που δινουν τωρα φεξε μου κι γλυστρησα.Καμια απολυτως αλλαγη.Ισως στην διαδικασια δεν με αφορα η διαδικασια.. Το προβλημα ειναι οτι οταν τα πραγματα αλλαζουν ειναι προς το χειροτερο κι δεν μπορεις να διαμαρτυρηθεις καν.Για τα βασικα θεματα κανεις δεν ενδιαφερεται μας εχουν ταραξει στον αποπροσανατολισμοκι ψαχνουν αποδιοπομπιαιους τραγους για να τους φορτωσουν τα προβληματα. Δεν την εμπιστευομαι την κοινη γνωμη που εχει τις αποεις ου σου προανεφερα οτι κι να πεις.Κι τι θες να πεις οτι γφια ολα φταιμε εμεις κι ολοι οι αλλοι ειστε οκ?Για να σοθ αντιστρεψω την ερωτηση.Ε αυτο να ειστε ολοι αγιοι κι εμεις να μαστε οι κακοι ακουγεται ακομη πιο απιστευτο. Να τα βρασω τα πτυχια !!!! Οταν βγαινεις στην εργασια και εισαι μονο στο θεωρητικο αλλα στο πρακτικο ενα ΤΙΠΟΤΑ Εχουν πηξει στα πτυχια και στους δηθεν ... Τεσπα σχετικα με τα επεισοδια ενα ειναι το μετρο Να πιασουν τα παιδακια που καινε τις περιουσιες του καθενα και να τους βαλουν μεσα και να μην τους στηριξει ο καθε κομματαρχης Πεντε δεκα να πιασουν να πληρωσουν τα σπασμενα θα σου πω μετα τι θα γινει Δηλαδη και εγω που δεν ειμαι ευχαριστημενος στη δουλεια μου με κατι να βγω και να αρχισω να καιω οτι βρω? Και που τη ΣΗΜΑΙΑ ??? Υμαρτον !!! Εγω εκπροσωπω την κοινη γνωμη , και θελω φυλαξη και αστυνομευση Αισχος ! βαρεθηκαμε !! Αν δεν αρεσει σε καποιους εχουν και την ψηφο τους να τους μαυρισουν Ειναι αυτοι που τρεχουν στις συγκεντρωσεις με το σημαιακι μπας και τους βαλουν στην δουλεια και μετα απο λιγο καιρο μπαινουν σε καποια θεσουλα Ελεος !!! Δεν κανω προσωπικη επιθεση απλα πατω στο κομματι οτι οι νεοι σημερα ειναι πιο γνωστες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lospsi Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Για τις συγκεκριμενες δεν υπηρξε απαγορευση αρα δεν ειχαν δικαιωμα να χτυπουν κοσμο που δεν ειχε οπλα.Ας μαζεψουν αυτους που εχουν κι κατω τα χερια απο τους αλλους. Μην μπερδεύεις τα άρθρα... το πρώτο μιλάει για το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα. Ενώ το δεύτερο μιλάει δηλώνει οτι οι υπαίθριες συναθροίσεις μπορούν να απαγορευτούν με αιτιολογημένη απόφαση της αστυνομικής αρχής, γενικά, αν εξαιτίας τους επίκειται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια. Απο αυτό είχαμε μπόλικο... Τα άρθρα είναι ξεκάθαρα... έχεις δικαίωμα αλλά χωρίς να θέσεις σε κίνδυνο τη δημόσια ασφάλεια. (Το 2 ενικό δεν αναφέρεται σε σενα προσωπικά αλλα μιλάω γενικά) Δεν ηταν καραμελα εξηγουσα σε καποιον κατι που δεν καταλαβαινε.Αφου χρειαστηκε 5 απαντησεις για να καταλαβει εγω σε τι ευθυνομαι ?Εσυ πως το παρεξηγησες? Λέγατε ακριβώς το ίδιο πράγμα αλλά με άλλες λέξεις! Ο άνθρωπος συμφώνησε μαζί σου! Σου είπε οτι έχεις δικαίωμα αλλά οχι οτι μπορείς να κάνεις και ότι θέλεις χωρίς να σε σταματάει κάποιος! (Το 2 ενικό δεν αναφέρεται σε σενα προσωπικά αλλα μιλάω γενικά) Υ.Γ. Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους.... Και καλές πορείες... Θα περιμενα απο την αστυνομια να τον πιασει για να δικαστει για τις πραξεις του, δε θα ερχοταν η αστυνομια να τον σπασει στο ξυλο... και βεβαια αμα μου κανει ποιος κακο θα προσπαθησω να τον συγχωρησω. Ok... Απο την στιγμή που "θα προσπαθησω να τον συγχωρησω" τότε πάω πάσο... μπράβο αν έχεις τέτοιο κουράγιο αλλά εγώ δεν έχω... Δεν ειναι παπαγαλια η μαθηση απαιτει εργασια κι εμεις ειμαστε απο τις πιο σκληρα εργαζομενες γενιες για να μπουν σε σχολες. Δεν είναι παπαγαλία η μάθηση... καλό χα χα χα Εγώ όταν έδινα πανελλήνιες έπρεπε να μάθω πολλές σελίδες απέξω και αυτολεξεί για να περάσω σε πανεπιστήμιο. Κριτική ΜΗΔΕΝ… αλλάξανε τα πράγματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Διαβασα με ενδιαφερον τις αποψεις των φοιτητων. Ειδα πολλες αναφορες στην δημοκρατια, το συνταγμα, την ελευθερια, τους κοινωνικους αγωνες και αλλα πολλα ομορφα κι ωραια. Αυτο που εντυπωσιασε βεβαια περισσοτερο, ηταν η αποστροφη "Δεν εμπιστευομαι την κοινη γνωμη, δεν ενεργει εξυπνα και δεν ειναι καλλιεργημενη". Χριστινουλα, σορυ που το λεω, αλλα αυτη ειναι κλασικη φασιζουσα νοοτροπια. Ολοι οι μοναρχες, βασιλεις και δικτατορες του κοσμου αυτο το επιχειρημα ειχαν. Ο λαος δεν ξερει, χρειαζεται τον Χιτλερ/Σταλιν/Πινοσετ/Παπαδοπουλο να τον "βοηθησει". Η αποδεχεσαι την δημοκρατια, και δεχεσαι οτι η καθε αγραμματη γιαγια εχει την ιδια δυναμη ψηφου με τον καθηγητη πανεπιστημιου, ή παμε σε κουβεντες περι επαιοντων. Μεγαλη κουβεντα, το δεχομαι, γι αυτο και συζηταται περιπου 2500 χρονια. Γενικα τωρα, εχω συζητησει με αρκετους φοιτητες. Αν και οι περισσοτερες ξεκινησαν με σκοπο να φωτισουν την αγνοια μου σε καποια θεματα, σχεδον παντα κατεληξα στο συμπερασμα οτι τα παιδια εχουν σημαντικα κενα γνωσης σε θεματα που υποστηριζουν με θερμη. Αυτο τους κανει εξαιρετικα ευαλωτους σε συζητησεις, μιας και τα επιχειρηματα τους πολλες φορες μενουν μετεωρα, ή ακομα χειροτερα γινονται μπουμερανγκ. Η φιλικη συμβουλη μου λοιπον, διαβαστε και ενημερωθειτε. Καλες οι δυναμικες κινητοποιησεις, αλλα καλο ειναι να ξερουμε και γιατι αγωνιζομαστε. Και οι περισσοτεροι, δυστυχως, δεν ξερουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Το να καταλήξει κάποιος σε άστοχες παρομοιώσεις με τον Χίτλερ ή τους Ναζί είναι το πεπρωμένο οποιουδήποτε thread καθώς μεγαλώνει σε posts. Το γράφει στην υπογραφή σου!!! :p :p :p :lol: :lol: Την είχα ξεχάσει! Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Διαβασα με ενδιαφερον τις αποψεις των φοιτητων. Ειδα πολλες αναφορες στην δημοκρατια, το συνταγμα, την ελευθερια, τους κοινωνικους αγωνες και αλλα πολλα ομορφα κι ωραια. Αυτο που εντυπωσιασε βεβαια περισσοτερο, ηταν η αποστροφη "Δεν εμπιστευομαι την κοινη γνωμη, δεν ενεργει εξυπνα και δεν ειναι καλλιεργημενη". Χριστινουλα, σορυ που το λεω, αλλα αυτη ειναι κλασικη φασιζουσα νοοτροπια. Ολοι οι μοναρχες, βασιλεις και δικτατορες του κοσμου αυτο το επιχειρημα ειχαν. Ο λαος δεν ξερει, χρειαζεται τον Χιτλερ/Σταλιν/Πινοσετ/Παπαδοπουλο να τον "βοηθησει". Η αποδεχεσαι την δημοκρατια, και δεχεσαι οτι η καθε αγραμματη γιαγια εχει την ιδια δυναμη ψηφου με τον καθηγητη πανεπιστημιου, ή παμε σε κουβεντες περι επαιοντων. Μεγαλη κουβεντα, το δεχομαι, γι αυτο και συζηταται περιπου 2500 χρονια. Γενικα τωρα, εχω συζητησει με αρκετους φοιτητες. Αν και οι περισσοτερες ξεκινησαν με σκοπο να φωτισουν την αγνοια μου σε καποια θεματα, σχεδον παντα κατεληξα στο συμπερασμα οτι τα παιδια εχουν σημαντικα κενα γνωσης σε θεματα που υποστηριζουν με θερμη. Αυτο τους κανει εξαιρετικα ευαλωτους σε συζητησεις, μιας και τα επιχειρηματα τους πολλες φορες μενουν μετεωρα, ή ακομα χειροτερα γινονται μπουμερανγκ. Η φιλικη συμβουλη μου λοιπον, διαβαστε και ενημερωθειτε. Καλες οι δυναμικες κινητοποιησεις, αλλα καλο ειναι να ξερουμε και γιατι αγωνιζομαστε. Και οι περισσοτεροι, δυστυχως, δεν ξερουν. Συμφωνώ με κάθε γραμμή αυτού του ποστ. Όπως επίσης και με τα ποστ του gmac. Αυτό που κυρίως μου κάνει και μένα εντύπωση σε διάφορες τέτοιες συζητήσεις είναι ακριβώς τα κενά γνώσης όπως και οι αβίαστες και με τεράστια ευκολία αναφορές σε δημοκρατίες, δικαιώματα και συντάγματα (αλήθεια, η συζήτηση περί αντισυνταγματικότητας του νόμου 2 σελίδες πιο πριν, μόνο σε μένα φάνηκε σουρεαλιστική?) χωρίς το παραμικρό υπόβαθρο. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Οσο για το "ο αγωνας θελει θυσιες κ.τ.λ." μαλλον μερικοι εχουν μεινει σε αλλον αιωνα, απο το να κινδηνεψουν ανθρωπινες ζωες προτιμω να καταστραφει ενα μνημειο αφου οι αστυνομικοι δεν εννοουν να συλλαβουν ποτε αυτα τα ατομα.Χιλιες φορες σεβαστη η ιστορια αλλα μιλαμε για ανθρωπους. Μαλιστα σημερα ακουσα κατι εξωφρενικα νουμερα σχετικα με το ποσοι ειναι οι κουκουλοφοροι...:X Απλα βλεπω απο μεγαλυτερους εδω οτι φερονται σαν να γενηθηκαν 30+ χρονων και να μην ηταν ποτε φοιτητες. Λες και δεν εχουν παει ποτε σε μια πορεια στην ζωη τους...Και μην πειτε οτι τοτε ηταν αλλιως...;) Βασικά κι εμείς πριν από λίγα χρόνια κάναμε τα ίδια. Είτε πηγαίναμε σε πορείες, διαμαρτυρίες κτλ κτλ. ζητώντας να μην περάσει ο τότε κακός νόμος (αυτός δηλαδή που οι μετά από μας ζητούν να συνεχίσει να ισχύει) είτε πηγαίναμε για καφέ, για ψώνια κτλ. κτλ. δηλαδή αδιαφορούσαμε. Όπως και τώρα. Απλά όταν δεις τι γίνεται μετά τις διαδηλώσεις και όταν μάθεις τι έρχεται μετά το πτυχίο καταλαβαίνεις κάποια πράγματα, αυτά που θα καταλάβεις κι εσύ όταν 1) δεις πως παίρνουν πτυχίο οι αρχι-φοιτητοπατέρες ανεξαρτήτως παράταξης, 2) όταν δεις ότι μετά το πτυχίο δεν υπάρχει κανένας κακός ιδιώτης καπιταλιστής να σου δώσει δουλειά, 3) όταν για να διοριστείς στο δημόσιο δεν παίζει εκτός αν έχεις 3-4 παιδιά ή κάτι άλλο, 4) όταν αντιμετωπίσεις την απίστευτη γραφειοκρατία, την αδιαφορία του κράτους και το πόσο θα σε ταλαιπωρούν οι πρώην φοιτητοπατέρες νυν βολεμένοι υπάλληλοι/δήμαρχοι κτλ. για να ανοίξεις δική σου δουλειά, όταν αρχίσεις να βλέπεις δηλαδή την πραγματική ζωή που αρχίζει όταν η ερώτηση "τι σπουδάζεις" αντικατασταθεί με την ερώτηση "τι δουλειά κάνεις"; Υ.Γ. Αυτά φυσικά δεν ισχύουν για όσους είναι στα συνδικαλιστι-κομματικά κόλπα ή έχουν πλούσιο μπαμπά από πίσω. Αυτοί μπορούν να παραμείνουν "δημοκρατικοί φοιτητές" σε όλη τους τη ζωή...βλέπε και τα πόθεν έσχες κάποιων πολιτικών αρχηγών... Σε κάποια θέματα οι φοιτητές φανατίζεστε εύκολα (κι εγώ τέτοιος ήμουν και ξέρω). Έξω οι κακοί ιδιώτες από την δημόσια δωρεάν παιδεία κτλ. Πλέον, έχοντας εμπειρία εξωτερικού, έχοντας δει τι γίνεται έξω τόσο σε επίπεδο εκπαίδευσης όσο και έρευνας, συγκρίνοντας με το τι γίνεται στην Ελλάδα έχω σαφή άποψη για το αν πρέπει οι ιδιώτες να χρηματοδοτούν ερευνητικά προγράμματα. Έχω και αρκετά επιχειρήματα, αλλά και δεν θεωρώ ότι είμαι ο μόνος που έχω δίκιο, έχω άποψη και ακούω και σκέφτομαι πάνω στις απόψεις των άλλων. Κάποιοι νομίζουν (νόμιζαν) ότι οι απόψεις τους είναι αυτονόητα σωστές, όταν μεγαλώσουν (μεγάλωσαν) έμαθαν να είναι πιο ανοικτόμυαλοι και να μην τρώνε συνδικαλιστικό κουτόχορτο. Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.:O Το κακό είναι ότι αυτά τα μαθαίνει και τα αντιλαμβάνεται κανείς εκ των υστέρων. Στερνή μου γνώση...κοινώς... Τουλάχιστον εμείς (T.E.I.Θ & ΠΑ.ΜΑ) δεν προξενήσαμε ποτέ καμία ζημία ούτε εκτός ούτε εντός ΤΕΙ/Πανεπιστημίου είτε άμεσα είτε έμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 ^ Στο τσακ γλίτωσα την κρίση προ ημερών που πέρασα μπροστά από το κτίριο του Πανεπιστημίου. Καφρίλα είναι η μόνη λέξη που μπορούσα να σκεφτώ. Οκ οι διαδηλώσεις, οκ οι κουκούλες, οκ τα δακρυγόνα ληγμένα ή τρέντυ, αλλά αυτό που είδα στην Πανεπιστημίου ήταν ο ορισμός της ντροπής και του ξεπεσμού. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Αυτό που κυρίως μου κάνει και μένα εντύπωση σε διάφορες τέτοιες συζητήσεις είναι ακριβώς τα κενά γνώσης όπως και οι αβίαστες και με τεράστια ευκολία αναφορές σε δημοκρατίες, δικαιώματα και συντάγματα (αλήθεια, η συζήτηση περί αντισυνταγματικότητας του νόμου 2 σελίδες πιο πριν, μόνο σε μένα φάνηκε σουρεαλιστική?) χωρίς το παραμικρό υπόβαθρο. Δίκιο έχετε αλλά ας μην πάμε και στο άλλο άκρο. Δεν χρειάζεται κανείς βαθιά γνώση του συντάγματος για να βγει και να διαδηλώσει, τις πομπώδεις διακηρύξεις τις ευνοεί η ίδια η φύση της κινητοποίησης και εντάξει, τα 20χρονα που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα και δε σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους δεν είναι κάτι σπάνιο. Δυστυχώς το επίπεδο είναι χαμηλό που λέει και η Xristinoula, ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Αλλά δεν είναι αυτή η ουσία του πράγματος κατά τη γνώμη μου, ούτε θα σταματήσουν ποτέ τα 20χρονα να νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα. Απλά όταν δεις τι γίνεται μετά τις διαδηλώσεις και όταν μάθεις τι έρχεται μετά το πτυχίο καταλαβαίνεις κάποια πράγματα, αυτά που θα καταλάβεις κι εσύ όταν 1) δεις πως παίρνουν πτυχίο οι αρχι-φοιτητοπατέρες ανεξαρτήτως παράταξης, 2) όταν δεις ότι μετά το πτυχίο δεν υπάρχει κανένας κακός ιδιώτης καπιταλιστής να σου δώσει δουλειά, 3) όταν για να διοριστείς στο δημόσιο δεν παίζει εκτός αν έχεις 3-4 παιδιά ή κάτι άλλο, 4) όταν αντιμετωπίσεις την απίστευτη γραφειοκρατία, την αδιαφορία του κράτους και το πόσο θα σε ταλαιπωρούν οι πρώην φοιτητοπατέρες νυν βολεμένοι υπάλληλοι/δήμαρχοι κτλ. για να ανοίξεις δική σου δουλειά, Εγώ πιστεύω ότι αυτά τα ξέρουν και μάλιστα αυτά είναι λίγο πολύ η αιτία των κινητοποιήσεων. Δεν τους φταίει πραγματικά το νομοσχέδιο της Μαριέττας ή το άρθρο 16-καραμέλα, τους ενοχλεί η γνώση ότι θα βγουν κάποια στιγμή από το πανεπιστήμιο και θα δυσκολευτούν να βρουν δουλειά ή όταν βρουν οι περισσότεροι θα πληρώνονται λίγο και θα έχουν ελάχιστες προοπτικές. Αυτή είναι η πραγματική τους αγωνία για το μέλλον και νομίζω ότι πρέπει να τη σεβαστούμε. Το θέμα είναι ότι η εκάστοτε αντιπολίτευση τους τάζει λαγούς με πετραχήλια και τους παραπλανά λέγοντας ότι θα αλλάξει το "ξεβολευτικό" νομοσχέδιο και έτσι θα διορθωθούν όλα, οι καθηγητές επίσης βάζουν τα μικροσυμφέροντά τους πάνω από την ανάγκη του πανεπιστημίου για μεταρρυθμίσεις ενώ τα ακραία κόμματα εκλαμβάνουν κάθε τέτοια κινητοποίηση ως ευκαιρία για στρατολόγηση ψηφοφόρων. Δεν είμαι σε θέση να αναλύσω τα δομικά προβλήματα της ελληνικής οικονομίας, ούτε και είναι κατάλληλος αυτός ο χώρος. Η γνώμη μου είναι όμως ότι το σημερινό πανεπιστήμιο (το οποίο και εγώ τελείωσα) δεν "βγάζει" παραγωγικούς ανθρώπους που θα στηρίξουν και θα ανεβάσουν την ελληνική οικονομία. Το προτεινόμενο νομοσχέδιο μπορεί να μην είναι τέλειο - σίγουρα θα ήταν καλύτερο αν φοιτητές και καθηγητές είχαν προσέλθει στο διάλογο για τη βελτίωσή του αντί να το απορρίψουν ως έχει - αλλά πιστεύω πως είναι στη σωστή κατεύθυνση και εισάγει αλλαγές αυτονόητες που ισχύουν σε όλο τα σοβαρά πανεπιστήμια του εξωτερικού. Από τη στιγμή που έχουν όμως την εκάστοτε αξιωματική αντιπολίτευση, τα αριστερά κόμματα και τις τσιρλίντερς τους στα ΜΜΕ να τους δίνουν τη συγκριτικά εύκολη λύση της σύγκρουσης ώς εναλλακτική είναι λογικό να την επιλέγουν. Όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα και επειδή η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα δεν περισσεύουν στην ελληνική πολιτική σκηνή δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι ούτε στο μέλλον αν δεν βρεθεί μια κυβέρνηση που να δεχτεί να αναλάβει το όποιο σχετικό πολιτικό κόστος. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Δίκιο έχετε αλλά ας μην πάμε και στο άλλο άκρο. Δεν χρειάζεται κανείς βαθιά γνώση του συντάγματος για να βγει και να διαδηλώσει, τις πομπώδεις διακυρήξεις τις ευνοεί η ίδια η φύση της κινητοποίησης και εντάξει, τα 20χρονα που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα και δε σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους δεν είναι κάτι σπάνιο. Ναι, συμφωνώ, ούτε εγώ θεωρώ ότι χρειάζεται καμιά βαθιά γνώση, αλλά όταν το επικαλείσαι σε κάθε δεύτερη πρόταση, ε, καλό είναι να έχεις διαβάσει, έστω και διαγωνίως κανένα άρθρο του. Η γνώμη μου είναι όμως ότι το σημερινό πανεπιστήμιο (το οποίο και εγώ τελείωσα) δεν "βγάζει" παραγωγικούς ανθρώπους που θα στηρίξουν και θα ανεβάσουν την ελληνική οικονομία. Το προτεινόμενο νομοσχέδιο μπορεί να μην είναι τέλειο - σίγουρα θα ήταν καλύτερο αν φοιτητές και καθηγητές είχαν προσέλθει στο διάλογο για τη βελτίωσή του αντί να το απορρίψουν ως έχει - αλλά πιστεύω πως είναι στη σωστή κατεύθυνση και εισάγει αλλαγές αυτονόητες που ισχύουν σε όλο τα σοβαρά πανεπιστήμια του εξωτερικού. Συμφωνώ απολύτως. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Απλά σκέφτομαι κάτι που δεν βλέπω να έχει αναφερθεί και με τρώει να το πω. Οι τσολιάδες τι υποτίθεται ότι φρουρούν εκεί? Τις φούστες τους? Κι εμένα με τρώει να το πω... Αυτή η...φούστα σ' ελευθέρωσε κι εσένα κι εμένα. Γι' αυτό λοιπόν καλό θα ήταν να υπάρχει λίγο περισσότερος σεβασμός πάνω στο ότι έχει σχέση μ' αυτούς χάρις στους οποίους βρισκόμαστε εδώ και συζητούμε ελεύθερα. το 41 όταν είδε το παληκάρι να υποστέλεται η σημαία από την ακρόπολη πήδηξε στο κενό. Και αν ο μόνος λόγος ύπαρξης τους τώρα είναι η τουριστική ατραξιόν τότε καλά κάνανε και τα κάψανε τα κουτάκια τους οι 'μαύροι'. Κατά την ίδια λογική μπορούμε να κάψουμε και την Ακρόπολη (ίσως το δούμε κι αυτό κάποια στιγμή. Όλα τα περιμένω πλέον), καθώς λειτουργικά είναι άχρηστη (προσφέρεται μόνο ως τουριστική ατραξιόν κι αυτή) και κατά άλλους δε, ένας σωρός μπάζα. Αυτό είναι που τους πείραξε υποτίθεται όλους τους εθνικόφρονες που θέλανε να κλάψουν και λοιπά γραφικά? Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος. Η Ελλάδα πεθαίνει κάθε μέρα στα τροχαία με τα νέα παιδιά, στην υπογεννητικότητα και στον εξευτελισμό για μια κωλοδουλειά και εσείς λιβανίζετε τα μάρμαρα? Φαρισαίοι υποκριτές :X Νομίζω πως εκτροχιάζεις την συζήτηση. Δεν έχει σχέση με τα παραπάνω, ο σουρωμένος ή ο απρόσεχτος που σκοτώνεται και σκοτώνει στον δρόμο. Δεν έχει σχέση ο ματαιόδοξος που ξόδεψε τα καλύτερα χρόνια του σπουδάζοντας, για να φιλάει σε τελική ανάλυση την κατουρημένη ποδιά του Μπάρμπα απ' την Κορώνη για να τον «βολέψει» κάπου στο δημόσιο. Στα περί υπογεννητικότητας δεν θα επεκταθώ. Εγώ ξέρω ότι η γιαγιά μου είχε 6 παιδιά και ήταν πολύ πιο φτωχή από την σημερινή ευκατάστατη γυναίκα καριέρας. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Ναι, συμφωνώ, ούτε εγώ θεωρώ ότι χρειάζεται καμιά βαθιά γνώση, αλλά όταν το επικαλείσαι σε κάθε δεύτερη πρόταση, ε, καλό είναι να έχεις διαβάσει, έστω και διαγωνίως κανένα άρθρο του. Πληροφοριακά μόνο να σου πω ότι όχι μόνο το έχω διαβάσει αλλά έχω και ένα τμήμα του ως κάδρο σε ένα από τα δωματια σπιτιού μου! Εάν εσένα σου φαίνονται χωρίς υπόβαθρο όλα όσα είπα τότε καλύτερα να μην πω αυτά που πιστεύω εγώ για όσα λες εσύ! Όσο για τους 26χρονους που νομίζουν ότι μέσα σε 6 χρόνια κατάφεραν να γίνουν αρκούντως σοφότεροι από ένα 20χρονο ώστε να τον αντιμετωπίζουν με υπεροπτικό τρόπο και πάλι προτιμώ να μη μιλήσω! Πραγματικά λυπάμαι για πολλά από όσα διάβασα σε αυτό το τοπικ!:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Δε θυμάμαι να αμφισβήτησα πουθενά το ότι εσύ έχεις κάνει κάδρο το σύνταγμα. Είπα, με πιο απλά λόγια, ότι συχνά ακούω μεγάλες κουβέντες από ανθρώπους που δεν έχουν επαρκώς ενημερωθεί πάνω στο θέμα για το οποίο συζητάνε. Δεν το συνεχίζω, διότι ο σκοπός του τόπικ δεν είναι αυτού του είδους οι αντιπαραθέσεις. Αλλά ρε παιδιά προσέξτε λίγο τι διαβάζετε πριν αρπαχτείτε. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Πληροφοριακά μόνο να σου πω ότι όχι μόνο το έχω διαβάσει αλλά έχω και ένα τμήμα του ως κάδρο σε ένα από τα δωματια σπιτιού μου! Εάν εσένα σου φαίνονται χωρίς υπόβαθρο όλα όσα είπα τότε καλύτερα να μην πω αυτά που πιστεύω εγώ για όσα λες εσύ! Η ύπαρξη κάποιου άρθρου σε κάδρο σημαίνει κάτι; Και είναι συγκρίσιμη με τις δεκάδες ώρες που έχει περάσει η Ιζόλδη ή εγώ ή όποιος άλλος μελετώντας στο σύνταγμα; Το σύνταγμα είναι αντικείμενο επιστημονικής μελέτης, όχι υλικό για μπλουζάκια και κάδρα. Άμα γράφεις πράγματα που εμφανώς δεν στέκουν δε σου φταίει ο άλλος που το επισημαίνει. Και καλύτερα να μην πεις την άποψή σου για τη γνώμη της γιατί θα εκτεθείς ακόμα περισσότερο. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts