Βασίλης Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Μια χαρά αρκεί να έχει γίνει όντως και η καταγγελία στην ΕΕΤΤ αλλιώς όλα τα υπόλοιπα είναι άχρηστα. Και θα μπορούσε να μπει στο επισημασμένο της Forthnet.Αν είχαμε ξεχωριστό θέμα για κάθε παράπονο τότε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Καλησπερα παιδια! Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωριζετε, αν εξακολουθει να υπάρχει η δυνατότητα που έδινε κάποτε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο να συνδέετε κανεις στο ιντερνετ μεσω PSTN γραμμης και ΕΠΑΚ νουμερο (ετσι μου φαινεται λεγεται). Ειναι αστικη χρεωση της μορφης 2310...(καθως ηταν θεσσαλονικη). Δε χρειαζεται να ειναι ντε και καλα απο το Αριστοτελειο... Οποιοσδηποτε παροχεας που για αριθμο κλησεις σε PSTN συνδεση να δινει τετοιο νουμερο κλησεις... Μη με ρωτησετε γιατι το θελω ή οτι ειναι πολυ ακριβο κλπ κλπ κλπ... Σας παρακαλω ΜΟΝΟ αν γνωριζετε αν υπαρχει οποιαδηποτε υπηρεσια που να προσφερει PSTN συνδεση με νουμερο αστικης χρεωσης!!! Το 800-801-80Χ ΔΕΝ μας κανουν... Θελουμε ΑΣΤΙΚΗ χρεωση της μορφης 2310... Σας ευχαριστω! Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 εγω εμπαινα παλια με tellas. δεν θυμαμαι το νουμερο ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Οι περισσότεροι ISP είχαν και ένα αστικό νούμερο για κάποιους που είχαν παλιά κέντρα και δεν μπορούσαν να καλέσουν 8... Τώρα με το dsl δεν ξέρω αν τα διατηρούνε. Αν ψάξεις να ψάξεις στους παλιούς. Εγώ εδώ στην Αθήνα ξέρω ότι το δίνει το ΕΒΕΑ (εμπορικό βιομηχανικό επιμελητήριο αθηνών) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Οι περισσότερες εταιρίες και ο ΟΤΕ προσφέρουν πλέον δωρεάν αστικά υπεραστικά αλλά και διεθνή (εκτός του ΟΤΕ) σε τιμές γύρω στα 20ευρώ το μήνα η 40 μαζί με ιντερνετ.Συμφέρει να ασχοληθεί κανείς με τηλεφωνία voip που και τελείως τζάμπα δεν είναι και την ποιότητα την τέλεια δεν έχουν στον ηχο αλλά και που εξαρτάσαι πάντα και από το ιντερνετ.?? Επίσης έχουν δύσκολες ρυθμίσεις πολλά από τα voip router. Φυσικά μιλάω για την πλειονότητα των δημοφιλων προορισμών τωρα αν κάποιος θελει να μιλάει συνεχεια με ουκρανια π.χ και εχει βρει παροχο βοιπ φθηνό άλλο θέμα Άποψη μου είναι πως ανεξαρτήτως αν κάνουμε κλήσεις με VoIP ή όχι, τον ΟΤΕ δεν τον κόβουμε. Είναι πολύ καλύτερο να πληρώνουμε Extra € 14,756 το μήνα για PSTN ή € 18,921 το μήνα για ISDN και από εκεί και έπειτα να επιλέξουμε το πακέτο Conn-x που μας συμφέρει -και μέσω αυτού να κάνουμε τις VoIP κλήσεις μας- παρά να πάμε σε εναλλακτικό. Ο εναλλακτικός όσο φθηνός και να είναι, στη περίπτωση που κάτι κρεμάσει, άντε να βγάλεις άκρη [πλην ελάχιστων εξαιρέσεων] Υπάρχουν όμως και ορισμένες περιπτώσεις, οπού ο εναλλακτικός συμφέρει έναντι του ΟΤΕ όπως και η ακραία περίπτωση να μην χρειάζεται κανείς ούτε εναλλακτικό, ούτε ΟΤΕ, και εξηγούμαι: Αν σε ενδιαφέρει το σταθερό σου να είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμο για εισερχόμενες και εξερχόμενες, η πιο εγγυημένη λύση καλώς ή κακώς -μέχρι σήμερα τουλάχιστον- είναι ο ΟΤΕ, από εκεί και έπειτα με το VoIP παίζεις όσο θέλεις Αν σε ενδιαφέρει να έχεις έναν VoIP αριθμό σταθερού γεωγραφικού αριθμού περασμένο στο κινητό σου και να είσαι διαθέσιμος από οποιοδήποτε Wi-Fi Hot Spot στον κόσμο, είναι αδιάφορος ο φορέας μεσολάβησης για τη σταθερή τηλεφωνία και το ADSL Αν σε ενδιαφέρει να μετακομίσεις εκτός Αθηνών κρατώντας τον σταθερό γεωγραφικό αριθμό σου [210XXXXXXX], τότε μετατρέπεις το τηλέφωνο σου σε VoIP μέσω της OmniVoice ή άλλων παροχών, και από εκεί και έπειτα, με μια απλή σύνδεση ADSL θα παίζει οπουδήποτε, ακόμα και στο εξωτερικό ή και στο κινητό σου τηλέφωνο όπως περιέγραψα πιο πάνω Αν δεν σε ενδιαφέρει να έχεις κάποιο συγκεκριμένο σταθερό γεωγραφικό αριθμό και να μην πληρώνεις πάγια OTE, τότε μπορείς να επιλέξεις οποιαδήποτε εταιρεία θέλεις και στη περίπτωση που αργότερα θελήσεις να έχεις έναν σταθερό γεωγραφικό αριθμό για εισερχόμενες και εξερχόμενες, μπορείς να ακολουθήσεις τους τρόπους που περιέγραψα πιο πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markam Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Είμαι πελάτης της HOL εδώ και 9 μήνες περιοχή Αγ.Στεφανος αττικής. τους 6 πρώτους μήνες είχα συνέχεις αποσυνδέσεις, με αποτέλεσμα να μην έχω ουσιαστικά ούτε τηλέφωνο ούτε internet .,για κανένα δίμηνο η κατάσταση βελτιώθηκε,δίστοιχος ώμος εδώ και ένα μήνα έχω πάλη τα ίδια προβλήματα... όσο αφορά την τεχνική υποστήριξη επαναλαμβάνει συνεχώς κάποιες οδηγίες [τυφλοσούρτης] χωρίς να λύνει το πρόβλημα ,εκείνο όμως που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι ότι η τηλεφωνία παρέχεται μέσω to ROUTER με ότι προβλήματα αυτό συνεπάγεται μόλις κλείσω το 12 μηνο ΟΤΕ και πάλη ΟΤΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carpediemgrc Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Ελπίζω ότι το γράφω στο σωστό τόπικ. Αγόρασα το Compact 5010 της Auerswald. Το έχω συνδέσει (με 1 PSTN + 1 ISDN), ακολούθησα το manual κατά γράμμα, και τελείωσα με τις ρυθμίσεις. Τα εσωτερικά μεταξύ τους λειτουργούν κανονικά. Όταν καλεί κάποιος λειτουργεί κανονικά. Όταν όμως προσπαθώ να πάρω τηλέφωνο πατάω το 0, μου δίνει σήμα, πληκτρολογώ τον αριθμό και μετά απο 3-4 δευτερόλεπτα σιγής βγάζει σήμα κατηλειμμένου. Έχει κανείς καμία ιδέα, ή ξέρει κάποιον τεχνικό να καλέσω; Δεν καταλαβαίνω, αφού υπάρχει η γραμμή, γιατί δεν την βλέπει στις εξερχόμενες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scandal_dj Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 οτι πληρωνεις παιρνεις φιλε μου. ρωτα απο εκει που το πηρες. αλλιως ακρη δεν βλεπω να βγαζεις. θεμα προγραμματος πρεπει να ειναι. Παράθεση NOKIA 6300 70€ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valpap Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Ελπίζω ότι το γράφω στο σωστό τόπικ. Αγόρασα το Compact 5010 της Auerswald. Το έχω συνδέσει (με 1 PSTN + 1 ISDN), ακολούθησα το manual κατά γράμμα, και τελείωσα με τις ρυθμίσεις. Τα εσωτερικά μεταξύ τους λειτουργούν κανονικά. Όταν καλεί κάποιος λειτουργεί κανονικά. Όταν όμως προσπαθώ να πάρω τηλέφωνο πατάω το 0, μου δίνει σήμα, πληκτρολογώ τον αριθμό και μετά απο 3-4 δευτερόλεπτα σιγής βγάζει σήμα κατηλειμμένου. Έχει κανείς καμία ιδέα, ή ξέρει κάποιον τεχνικό να καλέσω; Δεν καταλαβαίνω, αφού υπάρχει η γραμμή, γιατί δεν την βλέπει στις εξερχόμενες; Καταλαβαινω ποσο εντονο ειναι το προβλημα,δεν ξερω πως θα να βοηθησω περα απο το να σου συστησω καποιον τεχνικο που ασχολειται με τετοια θεματα και μαλιστα δουλευει με προιοντα της Auerswald. Με εχει βοηθησει σε αντιστοιχα θεματα Αν ενδιαφερεσαι,στειλε PM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageras Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 παιζει τιποτα για μειωμενες χρεωσεις απο Ελλαδα σε τουρκικο κινητο ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Τι εννοεις? Η Tellas για παραδειγμα εχει δωρεαν απεριοριστες κλησεις για σταθερα τηλεφωνα στην Τουρκια. Αν εννοεις voip, πρεπει να βρεις ενα κλωνο πυ να εχει δωρεαν κλησεις για Τουρκια. Εκει βεβαια παιρνεις το ρισκο να ανεβασουν τις τιμες οποτε θελουν (και παλι σχεδον τσαμπα θα ειναι πχ 0,01 σεντ το λεπτο). Το Nonoh που εχω εγω για παραδειγμα εχει κλησεις προς τουρκια (και Ελλαδα) δωρεαν Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageras Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Τι εννοεις? Η Tellas για παραδειγμα εχει δωρεαν απεριοριστες κλησεις για σταθερα τηλεφωνα στην Τουρκια. Αν εννοεις voip, πρεπει να βρεις ενα κλωνο πυ να εχει δωρεαν κλησεις για Τουρκια. Εκει βεβαια παιρνεις το ρισκο να ανεβασουν τις τιμες οποτε θελουν (και παλι σχεδον τσαμπα θα ειναι πχ 0,01 σεντ το λεπτο). Το Nonoh που εχω εγω για παραδειγμα εχει κλησεις προς τουρκια (και Ελλαδα) δωρεαν Απο Ελλαδα σε κινητο που ειναι τουρκικο και βρισκεται στο samsun της τουρκιας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Σε κινητο δεν γνωριζω να υπαρχει κατι δωρεαν. Το nonoh ομως ειναι νομιζω 8σεντς το λεπτο. Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LYCABETTUS Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Με την Allo OTE 30λεπτά ομιλίας για Κινητό Τουρκίας με 6 ευρώ. Με καρτοκινητή carrefour 0,25 το λεπτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elina28 Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Ειχα κάποια προβλήματα με το τηλέφωνο (τα οποια οφειλόταν στο οτι η lannet φαληρησε) και φώναξα τεχνικό του οτε με αποτέλεσμα μου απομόνωσε ΟΛΕΣ τις μπριζες και μου αφησε μόνο την κεντρικη. δε παιζει για internet . καμια βοηθεια κανα σχεδιαγραμμα να τα επαναφερω υπαρχει? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 το πρόβλημα λυθηκε??? το σχεδιάγραμμα δεν μπορεί να υπάρξει προφανώς γιατί δεν γνωρίζουμε την εγκατάσταση στο σπίτι σου :) αλλά και να το γνωρίζαμε η γραμμή σου που έρχεται από τον ΟΤΕ είναι 2 καλώδια, κάθε γραμμή στο σπίτι σου είναι 2 καλώδια, αυτός τα αποσύνδεσε όλα τα ζεύγη αφήνοντας μόνο το ζευγάρι της κεντρικής γραμμής που ανέφερες.... επομένως αν ξέρεις ποια είναι τα ζευγάρια, δηλαδή κόκκινο-μαύρο π.χ. μπορεις να τα συνδέσεις με του οτε και να αποκτήσεις τηλέφωνο σε όλες τις γραμμές Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elina28 Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 το καφαο ειναι παλιο. απο τον τοιχο βγαινουν ενα κοκκινο και ασπρο. συνδεσα εκει το τηλεφωνο και λειτουργει. σκεφτικα στα ιδια καλωδιακια να συνδεσω το μοντεμ. το εκανα αλλα δε παιζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 το καφαο ειναι παλιο. απο τον τοιχο βγαινουν ενα κοκκινο και ασπρο. συνδεσα εκει το τηλεφωνο και λειτουργει. σκεφτικα στα ιδια καλωδιακια να συνδεσω το μοντεμ. το εκανα αλλα δε παιζει... μπορεί να σε αποσύνδεσαν από το dslam και να μην μπορείς να μπεις στο ίντερνετ... Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elina28 Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 .....οποτε τεχνικος? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WormeR Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 το ερώτημα μπορεί να είναι χαζό αλλά γίνεται σε δίκτυο ΟΤΕ? ήθελα να ενεργοποιήσω μια υπηρεσία σε ένα τηλέφωνο σε μια περιοχή μακριά από το κέντρο (χωριό συγκεκριμένα) και επρεπε να πληκτρολογήσω κάτι συνδιασμούς εγώ στη συσκευή. η γραμμή καθώς και η συσκευή είναι παλιά. υπάρχει περίπτωση η γραμμή να μην είναι ψηφιακή? τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Παράθεση Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emc2 Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Ψάχνω να αγοράσω κάποια συσκευή σάν το Sagem RL300 ή το Ericsson G30 το οποίο θέλω να τοποθετήσω σαν σταθερό τηλέφωνο στο εξωχικό. Έχει κάποιος να μου προτείνει κάμία τέτοια συσκευή με μικρό κόστος? Μπορείς να αγοράσεις μια συσκευή σαν αυτή που φαίνεται στο παρακάτω link http://cgi.ebay.com/GSM-900-1800-MHz-Fixed-Cellular-Terminal-Gateway-NEW_W0QQitemZ270352350746QQcmdZViewItemQQptZAU_Networking?hash=item270352350746&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50 Ενδεικτικά, ψάξε στο ebay για gsm terminal gateway Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Εάν η γραμμή σου είναι σε pcm δεν μπορείς πχ να έχεις ορισμένες ψηφιακές ευκολίες πχ. αναγνώριση κλήσης κτλ.Εσύ μάλλον προσπάθησες να κάνεις εκτροπή??Κατ'αρχήν θα πρέπει να έχεις συσκευή με πλήκτρα και να είναι στο Τονικό σύστημα.Πες μας περισσότερα..:) Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WormeR Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 να πω ότι κατάλαβα τι μου λες ψέμματα θα πω. είναι μια απλή συσκευή παλιά. δεν θέλω να ενεργοποιήσω την εκτροπή αλλά μια υπηρεσία που μόλις σηκώσεις το ακουστικό καλεί έναν αριθμό συγκεκριμένο και πρέπει να πλητρολογήσουμε κάτι αριθμούς στη συσκευή...σε αυτή την περίπτωση τι πρέπει να κάνω? Παράθεση Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arhontas99 Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Βρήκα μια σελίδα που δίνει 120 λεπτά δωρεάν για σταθερά τηλέφωνα στην Ελλάδα και χρεώνει τα κινητά 12.5 cents του δολαρίου το λεπτό (δηλαδή 10 eurocents/λεπτό). Το μόνο κακό είναι ότι είναι στα αγγλικά και από Ελλάδα θέλει λίγη ώρα για να ενεργοποιήσουν την πρόσβαση με πρόγραμμα PC 2 Phone. Από Αμερική, Καναδά και Αγγλία δίνουν νούμερα για πρόσβαση και λειτουργεί σαν χρονοκάρτα. Μετά τα 120 λεπτά χρεώνει το σταθερό 1.38 cents του δολαρίου το λεπτό. Εγώ παίρνω πολύ κινητά και συμφέρει γιατί έχει πολύ καλή ποιότητα φωνής. Έχω και Skype αλλά όταν καλώ κινητά είναι χάλια. Η σελίδα είναι http://www.yupeephone.com και οι χρεώσεις τους στο http://www.yupeephone.com/rates.php Ξέρει κανείς καμιά άλλη σελίδα για φτηνά κινητά με καλή ποιότητα ; (όχι voipbuster). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxondas Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Γεια σας. Μηπως καποιος μπορει να μου πει που να απευθυνθω για σοβαρες καταγγελιες που εδω και ενα χρονο κοβετε συνεχως η γραμμη DLS στην περιοχη μου Οβρυα Πατρων, λογω οτι οι γραμμες ειναι για ...πεταμα (οπως λενε οι τεχνικοι τους), και με "παιζουν" μπαλακι καθε τοσο με ******ες και ψιλοφτιακσιματα τις γραμμης για λιγο διαστημα? Εχω στειλει Mail στα κεντρικα και τα ιδια. Ξερει κανεις υπαρχει κανενας υπευθυνος στην OTENET η οχι ? Ευχαριστω εκ των πρωτερων και ειδη ετοιμαζω να δημοσιευσω σε πολλα μεσα το θεμα. Ειδη σας βαζω μια εικονα ...πως ειναι τα κουτια του ΟΤΕ το 2009 στην περιοχη μου! Κωστας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts