Jump to content

Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος ΙΙ)


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω το προαναφερθέν στην παραλλαγή με τον τηλεφωνητή. Πολύ καλή συσκευή συνολικά θεωρώ. Ακουστικό και ηχείο καμπάνα, μεγάλα πλήκτρα (με βολεύουν και ας βλέπω άριστα) και καλή διάρκεια μπαταρίας.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Link to comment
Share on other sites

Βλέπονται τα 2 σπίτια ; Αν ναι, η φθηνή λύση είναι να στείλεις ίντερνετ ασύρματα απο το ένα σημείο στο άλλο και να βάλεις voip όπως ήδη αναφέρεις.
Link to comment
Share on other sites

Γραμμή ίντερνετ σου φέρνει ; Σόρρυ για την καθυστερημένη απάντηση.
Link to comment
Share on other sites

γενικά μια απορία έχω . μπορεί κάποιος να αγοράσει γραμμή υψηλής χρεώσης και αν ναι πως μπορεί να το κανει ;

 

 

οποιος εχει ασχοχηθεί μπορεί να πει ;

Edited by jemadux

Mi 9 Lite 128 GB Aurora Blue

COSMOTE WHATS UP

Link to comment
Share on other sites

Αν ακουσεις/δεις διαφήμιση τετοιας υπηρεσιας θα δεις να αναφέρεται ονομα παροχου. Σε μια τέτοια εταιρεία πρέπει να απευθυνθείς. Θα προτιμούσα να μην αναφέρω ονόματα παροχων μήπως θεωρηθεί διαφήμιση.
Link to comment
Share on other sites

Αντιγράφω από γνωστό site : Νούμερα για παροχή υπηρεσιών πολυμεσικής πληροφόρησης και μόνο από εταιρίες που διαθέτουν Γενική Άδεια από την ΕΕΤΤ για την παροχή των εν λόγω υπηρεσιών.

Με λίγα λόγια

α) πρέπει να είσαι εταιρεία .

β) Να ζητήσεις άδεια από την Ε.Ε.Τ.Τ. και μετά θα σου εκχωρηθούν τέτοιοι αριθμοί.

Γνωστή εταιρεία χρεώνει 1.440 ευρώ για την χορήγηση τέτοιου αριθμού για 2 χρόνια, ( 60 ευρω τον μήνα με προκαταβολή 24 μηνών )

Link to comment
Share on other sites

Γράφει ότι δείχνει στις εξερχόμενες τον γεωγραφικό αριθμό. Το έχει δοκιμάσει κανείς;

 

https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/configurator.jsp?productId=prod670059&skuId=mtb_480

Edited by albert0
Link to comment
Share on other sites

Γεια σας, Ειμαι πλεον φοιτητης στη κοζανη και θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος για τις ταχυτητες που παιζουν σε αυτη τη πολη. Το σπιτι που νοικιασα ειναι απο το κεντρο - Δημαρχειο γυρο στα 400-500 μετρα και απο το αστικο κεντρο ΟΤΕ γυρο στα 600-700 μετρα απο οτι ειδα στο Google Maps. :blink: Επισης, θα εχω τη δυνατοτητα για VDSL εστω και στα 30 mbps ?
Link to comment
Share on other sites

Εγω,πριν 4 χρόνια,που έμενα δίπλα στα ΚΤΕΛ είχα γύρω στα 17Mbps.

Οπότε,εσύ,πιστεύω οτι θα είσαι μια χαρά(καλύτερα από μένα) και με VDSL ακόμα καλύτερα.

Link to comment
Share on other sites

Kαλησπέρα.Καλή φοιτητική ζωή να έχεις στην πόλη μας.Το κέντρο της πόλης δίνει ονομαστική 30αρα vdsl γραμμή.Η μέτρηση που παραθέτω είναι απο 30αρα vdsl σε κτίριο καμμιά 400μ απο το δημαρχείο και το κτίριο του ΟΤΕ που βρίσκεται απο πίσω

http://i68.tinypic.com/35cfu46.png

Και απο δεδομένα κινητής μια χαρά είμαστε γενικά αρκεί να μην έχεις wind...

Link to comment
Share on other sites

Χτίζουμε το Internet του αύριο

«Χτίζοντας το δικό μας δίκτυο οπτικών ινών συνεχίζουμε στην πράξη την ψηφιακή επανάσταση στη χώρα μας ώστε οι συνδρομητές μας να αξιοποιούν την τεχνολογία στο έπακρο και με όχημα την επικοινωνία να ζουν καλύτερα στην καθημερινότητά τους.»

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος WIND Ελλάς, Νάσος Ζαρκαλής.

 

 

Με οπτικές ίνες ως το σπίτι ή την επιχείρηση για υπέρ-υψηλές ταχύτητες σύνδεσης

Το γρήγορο Internet σταθερής τηλεφωνίας με ταχύτητες που θα φτάνουν ως και το 1Gbps έρχεται σύντομα κοντά σου, μέσα από ένα μεγάλο τεχνολογικό και κατασκευαστικό έργο που έχουμε ήδη ξεκινήσει, ώστε να δημιουργήσουμε ένα ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών.

Το 3ετές επενδυτικό πλάνο μας που εγκρίθηκε από την ΕΕΤΤ, αφορά συνολική επένδυση που θα καλύψει ως και 500.000 γραμμές σε επιλεγμένες περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης καθώς την Καλαμάτα, τη Λάρισα και το Ηράκλειο Κρήτης. Οι καινοτόμες υποδομές νέας γενιάς που αναπτύσσουμε το διάστημα αυτό στις περιοχές κάλυψης, θα αξιοποιήσουν όλες τις διαθέσιμες τεχνολογίες οπτικών ινών και είναι μέρος του επενδυτικού πλάνου μας για δίκτυα νέας γενιάς (Next Generation Access) σε κινητή και σταθερή τηλεφωνία.

Το δίκτυο νέας γενιάς της WIND δημιουργεί έναν νέο κόσμο με απεριόριστες δυνατότητες ώστε να μπορείς να:

Βλέπεις την αγαπημένη σου ταινία σε video streaming στην καλύτερη ποιότητα και χωρίς «διαλείμματα» Μπαίνεις στο πεδίο της μάχης των online games και να συνομιλείς με τους συμπαίκτες σου την ίδια στιγμή και χωρίς «κολλήματα» «Κατεβάζεις» ΗD ταινία σε λίγα λεπτά για να είσαι παρών στις καταδιώξεις του Hollywood από το σαλόνι του σπιτιού σου «Ανεβάζεις» videos και φωτογραφίες στα social media ακόμα πιο γρήγορα

Και όλα αυτά σε μια σύνδεση που δε θα σε σταματάει ποτέ και πουθενά, ακόμα και αν όλοι είναι συνδεδεμένοι ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ στο internet!

Τι είναι η οπτική ίνα νέας γενιάς από τη WIND;

Η οπτική ίνα είναι ένα πολύ λεπτό καλώδιο σύγχρονης τεχνολογίας μέσα από το οποίο μεταδίδονται οι πληροφορίες πολύ πιο γρήγορα από τα συνηθισμένα καλώδια χαλκού. Έτσι, επιτρέπει την παροχή πολύ υψηλών και σταθερών ταχυτήτων πρόσβασης στο Internet και εξυπηρετεί πλήρως τις ανάγκες του νοικοκυριού ή της επιχείρησης παρέχοντας τέλεια εμπειρία video streaming, download, upload σε social media, gaming κλπ.

 

Εξειδικευμένο Τεχνικό Προσωπικό

Το εξειδικευμένο προσωπικό της WIND έχει εκπαιδευτεί διεξοδικά στις νέες τεχνολογίες και επεκτείνει διαρκώς το δίκτυο οπτικών ινών φτάνοντας μέχρι τη γειτονιά ή και το σπίτι/επιχείρησή σου, παρέχοντας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

Link to comment
Share on other sites

λοιπον εχω απο τον μαη του 2015 3play με την νοβα,αρχικα η ταχυτητα ηταν 6.5 mbps και επεσε στα 5,ερχετε ενας γειτονας μου που μενει 10 μ πιο μακρια απο εμενα και μου λεει οτι με τον οτε εχει 13 στην ταχυτητα,του λεω πως γινεται,μου λεει γτ εσυ τι εχεις,του λεω 4.5 με ασυρματο και 5 με καλωδιο,ερχετε ο οτε μετα απο εναν μηνα και αλλαζει το καφαο με καινουργιας τεχνολογιας και αντικαθιστα τον χαλκο απο το αστικο κεντρο μεχρι το καφαο με οπτικη ινα για να εχουμε vdsl διαθεσιμοτητα και σκαψανε ολο το δικτυο στην γειτονια μας για να δουνε αν τρεχει τπτ,ωραια ως εκει,ρωταω τον γειτωνα και μου λεει τωρα εχω 15 και εγω παιδια ειμαι ακομα με 4.5 και το μονο που αλλαξε ειναι το ping που απο 120,εγινε 43,και σας ρωτω,την στιγμη που εχω απεχω 50 μ. απο το καφαο και ο φιλος μου απεχει 60 μ. πως γινετε να του αυξανεται η ταχυτητα και μενα τπτ,οχι πειτε μου

Αμα θελετε σας δειχνω και το μενου στο ρουτερ,οταν τηλεφωνησα στην νοβα τους ειπα γτ ρε παιδια αυτο,αυτο και αυτο,μου απαντανε αυτη ειναι η μεγιστη δυνατη ταχυτητα adsl συμφωνα με την γραμμη σας,σημειωτεον οτι η καλωδιωση του σπιτιου μου ειναι αριστη συν οτι ο οτε εσκαψε μεχρι και εξω απο το σπιτι μου και εκαναν οι ανθρωποι ελεγχους,τπτ στην νοβα μου αφου τους εξηγησα το θεμα και με την αλλαγη του βρογχου αυτοι τπτ εκει οτι ειμαι μακρια απο το αστικο κεντρο ενω εχω οπτικη ινα μεχρι το καφαο που εκμηδενιζει τις αποστασεις!!!!!!!!!!

Αν καποιος με αυτα που σας εγραψα μπορει να μου εξηγησει τι συμβαινει ή να με διαφωτισει θα χαρω παρα πολυ

Link to comment
Share on other sites

Adsl από καφάο ή καμπίνα δίνει μόνο ο οτε.

Οπότε είτε πας σ'αυτόν είτε περιμένεις όταν θα έχει διαθεσιμότητα για vdsl στην περιοχή.

Link to comment
Share on other sites

Δίστιχος κοροϊδία δεν είναι χαλκός χρόνο με το χρόνο γίνεται όλο και ποιο χάλια και όταν προστίθενται και άλλοι συνδρομητές στον ίδιο κόμβο γίνεται ακόμη χειρότερη η κατάσταση, έτσι όσο είμαστε σε χαλκό από μέρα σε μέρα θα πηγαίνουμε χειρότερα
Link to comment
Share on other sites

παιδια θελω να κοψω το συμβολαιο και να παω στον οτε αλλα 1ον) το πεναλτι είναι 163 ευρω και 2ον ο οτε για να εχω αυτά που θελω θελει να πληρωνω κάθε μηνα 55 ευρω και όπως καταλαβαίνετε με λιγοτερες παροχες και μεγαλυτερη τιμη στον οτε αμφιβαλλω αν θα παω και 3ον εκτος από νοβα και ΠΟΤΕ δεν υπαρχει άλλος παροχος με τηλεοραση
Link to comment
Share on other sites

Δεν υπαρχει κανενα ερωτημα φιλε μου, εσκεμενα πιστευω γινεται και οποιος τσιμπησει,συνεργατης της βοντα μου ανεφερε ψευδως οτι δεν τιθεται θεμα ρητρας και μετα ο ΟΤΕ μου ζητουσε 136 ευρω, πηρα εκπτωση της ποινης την πληρωσα και απεστειλα τις αποδειξεις στην βοντα για πιστωτικο λογαριασμου οπου δεν το αρνηθηκε, με τα ψεμματα ομως σχεσεις δεν χτιζονται οποτε βραστα.

 

πως το εκανες αυτο φιλε; εννοω πως δεχτηκε η voda να το παρει πανω της;

ειχες καποιο αποδεικτικο της συνομιλιας;

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος ΙΙ)
  • The topic was pinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...