makis_thess Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Ο ΟΤΕ ανακοινώνει αναπροσαρμογή τελών τηλεφωνικών συνδέσεων με ολιγοψήφιο αριθμό κλήσης ως εξής: Εφάπαξ τέλος ενεργοποίησης του σύντομου κωδικού στο δίκτυο του ΟΤΕ : 119,00 ευρώ (Το τέλος αυτό καλύπτει τις προεργασίες που πραγματοποιούνται και αφορούν τον σχεδιασμό, τον τρόπο εγκατάστασης και λειτουργίας του ολιγοψήφιου αριθμού) Εφάπαξ τέλος σύνδεσης ανά λειτουργούσα γραμμή: 178,50 ευρώ (Ως ενεργοποιημένη γραμμή νοείται είτε PSTN σύνδεση είτε Β κανάλι ISDN BRA ή PRA πρόσβασης ). Βασικά μηνιαία τέλη Για κάθε μια λειτουργούσα γραμμή καταβάλλεται τέλος ίσο με : 17,46 ευρώ Ως λειτουργούσα γραμμή νοείται είτε PSTN σύνδεση είτε Β κανάλι ISDN BRA ή PRA πρόσβασης. Το τέλος αυτό εφαρμόζεται μόνο για τις λειτουργούσες γραμμές στα ενεργοποιημένα Κ.Ε.Υ. Στις ανωτέρω τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 19% Η ημερομηνία ισχύος των ανωτέρω χρεώσεων είναι η 1-3-2007 Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 ΦΡΕΣΚΕΣ ΤΙΜΕΣ -11811 infote 0,60€/λεπτο (Ε.Χ ανα 30sec) [απο κινητο με 1€] 11818 WIND (μονό απο κινητό)0,588€/λεπτο (δεν ενημερώθηκε) -11820 tellas 0,93€/λεπτο (Ε.Χ 1 λεπτο) 0,0155€/sec -11821 newsphone 0,38€ανα κληση (Ε.Χ ανα 1λεπτο)απο το 2 λεπτο 0,27€/λεπτο -11822 infote(για κυπρο) 0,28€/κληση + 0,003ανα/sec(δηλ.0,46€/λεπτο) -11830 tellas 0,93€/λεπτο (E.X ανα 1 λεπτο) 0,0155€/sec -11831 cosmote 0,60€/λεπτο (E.X 1 λεπτο) 0,01€/ανα sec 11833 vodafone (μονό απο κινητό)0,4784€/λεπτο (δεν ενημερώθηκε) -11840 tellas 0,93€/λεπτο (E.X ανα 1 λεπτο) 0,0155€/sec -11844 ote διεθνη 1.2€/κληση + 0,012/sec(δηλ.1,92€/λεπτο) -11848 tellas 0,89€/λεπτο (Ε.Χ 1 λεπτο) 0,0149€/sec -11850 metiatel 0,90€/λεπτο (Ε.Χ ανα 1 λεπτο) -11880 newsphone 0,94€/λεπτο (Ε.Χ ανα 1 λεπτο) -11887 tellas 0,768€/λεπτο (Ε.Χ 1 SEC ) 0,0128€/sec -11888 ote 0,58€/λεπτο (Ε.Χ ανα 1 λεπτο) 11899 q-telecom 0,38€/λεπτο (δεν ενημερώθηκε) και στην http://www.whitepages.gr/ ΔΩΡΕΑΝ ή http://www.11888.gr (ειναι η ιδια !) Αδειες έχουν πολλοί αλλα δεν ξεκίνησαν ολοι της υπηρεσίες τους OTE 11866-11870-11881-11888-11889 TELLAS 11841-11890 NEWSPHONE 11824 VIVODI 11810 ALGONET 11898 Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Καλησπερα παιδια... Απλη η απορια μου... Υπαρχει τροπος να χρησιμοποιησω το (το τρακτερ μου θελει λαστιχα)PIRELLI ADSL2+ Router που δινει η ON Telecoms, εχοντας ISP τη Forthnet??;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngalios Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 AUTO EINAI TO EPOMENO META APO TO S450 IP ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngalios Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ VOIPDISCOUNT? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Καταρχήν καλημέρα σε όλους σας! Στήσαμε σήμερα έναν ISA 2006.Όλα καλά!Δουλεύει και ως proxy και ως firewall!Και στις 2 περιπτώσεις δουλεύει μια χαρά!Πειραματίστηκα με διάφορα rules όπως πχ να κόβει .avi κτλ,να μην δίνει πρόσβαση σε url πορνογραφικού περιεχομένου κτλ κτλ!Το πρόβλημα είναι ότι με τίποτα δεν κατάφερα να ρυθμίσω το vnc και το netmeeting.Έφτιαξα ένα rule του τύπου: Allow:protocols (έβαλα τα αντίστοιχα πρωτόκολλα) From:internal (το εσωτερικό μου δίκτυο) Το:Localhost Ε δεν παίζει με τίποτα!Για την ακρίβεια το netmeeting έπαιξε για μια φορά και μετά ΤΙΠΟΤΑ!Για ρίξτε ιδέες για το τι μπορεί να φταίει.Σπατάλησα περίπου 3 ώρες ψάχνοντας ακόμα και τα πιο απίστευτα σενάρια αλλά ΤΙΠΟΤΑ! Λοιπόν...έχεις κανεις καμία ιδέα? Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v_zalmas Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 texnikoi texnikoi gia vlaves tha einai sinergia...ipotheto. Παράθεση http://www.wind.com.gr/images/wint_images/logo_1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Εδώ και ένα μήνα προσπαθώ να επικοινωνήσω με Teledome στο τηλ 13850 ωστόσο μόλις χτυπάει πέφτει η γραμμή. Πάντα. Τι να κάνω; Ούτε στα e-mail απαντάνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Ώρα να ζητήσω και εγώ βοήθεια για να αποφύγω περιττά έξοδα... Λοιπόν, έχουμε 3 pc σε ένα δωμάτιο 1 pc σε ένα άλλο δωμάτιο και ένα linksys router ασύρματο στον οποίο συνδέονταν όλα πλην ενός που δεν έχει ασύρματη κάρτα. Τα 2 pc στο πρώτο δωμάτιο ήταν ασύρματα. Προσπάθησα με subnetting να βάλω το 3o με crossover στο ένα από τα 2 αλλά μόλις κατάφερα να κάνω τη σύνδεση όλα τα pc και οι κοινόχρηστοι πόροι χάθηκαν από το workgroup μου. Χωρίς subnetting τα crossοvered βλέπονται μεταξύ τους, το workgroup παραμένει down και ο Host στο crossover δεν μπορεί να πάρει ίντερνετ από την ασύρματη κάρτα. Σκέφτηκα, αφού δεν παίζει να πάρω άλλη ασύρματη, λόγω χαμηλής ταχύτητας, να βάλω ένα switch στο πρώτο δωμάτιο και να καταργήσω όλα τα wireless. Επειδή όμως θέλω και ίντερνετ, σκέφτομαι στο switch να κοτσάρω και ένα access point για την ασύρματη και μόνο επικοινωνία με το ρούτερ για ίντερνετ. Σύνολο κάπου στα 110Ε. Επέλεξα access point και switch γιατί το wired μέρος το θέλω οπωσδήποτε να παίζει στα 1000mbit. Εννοείται πως το δεύτερο δωμάτιο παραμένει ως έχει ασύρματο. Οι ερωτήσεις: 1.Υπάρχει καλύτερη λύση? Σημ.Οι ασύρματες μου περιορίζουν την ταχύτητα οπότε και απορρίπτονται, το απευθείας switch router επίσης λόγο προβλήματος με τα καλώδια που δεν έχω που να τα περάσω. 2.Αν το access point μπει στο switch θα έχω ιντερνετ από το acces point και πίσω, δηλαδή και στα 3 pc του δωματίου? 3.Με την παραπάνω διάταξη θα δουλεύουν οι κοινόχρηστοι πόροι μου(Εκτυπωτής, σκληρός δίσκος, ftp)? Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Καλησπερα παιδια... Απλη η απορια μου... Υπαρχει τροπος να χρησιμοποιησω το (το τρακτερ μου θελει λαστιχα)PIRELLI ADSL2+ Router που δινει η ON Telecoms, εχοντας ISP τη Forthnet??;) Δεν νομίζω, γιατί είναι κλειδωμένο στην ΟΝ. Αν και μπορείς πάντα να ψάξεις για firmware... Το πρόβλημα με την ΟΝ γενικά είναι ότι δεν μπορείς να βάλεις άλλο μόντεμ ή το μόντεμ σου αλλού... Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 1.Η καλύτερη λύση είναι φυσικά η...ενσύρματη!Με ασύρματη μετάδοση σίγουρα δεν έχεις την ίδια απόδοση,εκτός και αν επενδύσεις σε συσκευές και τεχνολογιές εξωπραγματικού κόστους!Οπότε: Α.Ή κάνεις αυτό που λες Β.Βάζεις μια ασύρματη κάρτα και αγοράζεις και μια κεραία για το Linksys. Γ.Βάζεις το router κοντά στο pc που δεν έχει wifi,το συνδέεις με καλώδιο και τα άλλα δύο τα συνδέεις μέσω wifi. 2.Βέβαια και θα έχεις! 3.Εννοείται πως θα δουλεύουν δεν βρίσκω λόγο να μην δουλεύουν! Αν σε βολεύει ανέβασε ένα πρόχειρο χάρτη των χώρων σου στον οποίο γράψε που είναι η τηλεφωνική γραμμή,που τα pc με wifi και που το pc χωρίς wifi! Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Καταρχήν ξεκίνα από το εξής απλό.Απενεργοποίησε το windows firewall και δες αν έχεις αποτέλεσμα! Στη συνέχεια αν δεν δουλεύει άλλαξε τα δικαιώματα στο sharing του pc στο γραφείο σου! Αν ούτε αυτό δουλέψει πες μου να συνεχίσουμε! Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 1.Η καλύτερη λύση είναι φυσικά η...ενσύρματη!Με ασύρματη μετάδοση σίγουρα δεν έχεις την ίδια απόδοση,εκτός και αν επενδύσεις σε συσκευές και τεχνολογιές εξωπραγματικού κόστους!Οπότε: Α.Ή κάνεις αυτό που λες Β.Βάζεις μια ασύρματη κάρτα και αγοράζεις και μια κεραία για το Linksys. Γ.Βάζεις το router κοντά στο pc που δεν έχει wifi,το συνδέεις με καλώδιο και τα άλλα δύο τα συνδέεις μέσω wifi. 2.Βέβαια και θα έχεις! 3.Εννοείται πως θα δουλεύουν δεν βρίσκω λόγο να μην δουλεύουν! Αν σε βολεύει ανέβασε ένα πρόχειρο χάρτη των χώρων σου στον οποίο γράψε που είναι η τηλεφωνική γραμμή,που τα pc με wifi και που το pc χωρίς wifi! Τελικά έκανα τη δουλειά μου με το crossover. Για κάποιο λόγο δούλεψε μόνο με subnet 255.255.255.192 και με κανένα άλλο!!!! (Εκτός βέβαια του 255.255.255.0 που είναι ρεζερβέ στο κύριο δίκτυο) Όλα τα Pc βλέπονται κανονικά, οι κοινόχρηστοι πόροι λειτουργούν επίσης κανονικά και το δίκτυο είναι στις παλιές του δόξες.... Βέβαια, το pc που είναι "client" στο crossover (δηλ αυτό που δεν έχει ασύρματο) δεν φαίνεται στο workgroup κανενός υπολογιστή πλην του host, αλλά έχω κανονικά πρόσβαση από το host και αντίστροφα. Οπότε και δεν με πειράζει προς το παρόν αφού έχει αρχεία που δεν θέλω να φαίνονται στο υπόλοιπο δίκτυο. Επίσης στο workgroup (από το host) φαίνεται μετά το boot αμέσως ο host και ο client στο crossover Κομμάτι αλλά όλα τα υπόλοιπα pc εμφανίζονται μετά από ένα με 2 λεπτά... Στο ενδιάμεσο το refresh στις θέσεις δικτύου αργεί απελπιστικά. Αφού δουλευει βέβαια, και αφού γλυτώσαμε τα 110 ευρώπουλα το κρατάμε. Αλλά επειδή δεν θέλω να μου μένουν απορίες αν μπορεί κάποιος ας μου απαντήσει γιατί τo pc χωρίς την ασύρματη φαίνεται μόνο στο Pc π είναι συνδεδεμένο και γιατί αργεί τόσο το δίκτυο μετά το boot Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Όπως λέει και η υπογραφή σου "Δεν πάμε καθόλου καλά..."!!!Τι απίστευτο ήταν αυτό με τη μάσκα υποδικτύου???Anyway,αφού δούλεψε είσαι μια χαρά! Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0ine Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Ρε παίδες, τι θα γίνει με αυτή τη Cyta?!?! Ξέρετε αν υπάρχει μέλλον στις τηλεπικοινωνίες στην Κύπρο;; Έχουμε κολλήσει στο 1Mbps/128Kbps και το χρυσοπληρώνουμε..!!! Κ όχι τίποτε άλλο, βλέπω τα 24αρια στην Ελλάδα, και τρελαίνομαι!!!:) Παράθεση Καλό ταξίδι Αλέξανδρε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount76533 Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Μου κάνει πάντως κι εμένα μεγάλη εντύπωση. Η Κύπρος είδε ADSL σε προσιτές τιμές αρκετά νωρίτερα από εμάς, που συνεχίζαμε να παλεύουμε με τις εξωφρενικές χρονοχρεώσεις του ΟΤΕ, τα modem και τις ISDN. Αλλά μετά... έμεινε στάσιμη. Φτάνοντας, πλέον, στο σημείο να υστερεί δραματικά. Δεν ξέρω ποιοί παράγοντες ή στρεβλώσεις οδήγησαν σ'αυτή την κατάσταση, αλλά ελπίζω να διορθωθεί όσο και όπως καλύτερα γίνεται. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 γεια σας εχω ενα speedtouch 585 me connex. και το εχω με ανοιχτο το wireless. θελω να το κλειδωσω βαζοντας ενα wep key. αλλα πως πρεπει να ειναι το wep key? μπορω να βαλω οτι συνδιασμο θελω η ειναι κατι στανταρ? ρωταω γιατι εχω δοκιμασει κατι αλλα το λαπτοπ δεν συνδεεται... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskon Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Λοιπόν, βλέποντας τους μετόχους της ΝΕΤΟΝΕ πίστευα ότι θα ήταν μια καλή εταιρεία! Αλλά δεν άργησα να καταλάβω ότι είναι ένας απλός εναλλακτικός φορέας.... Καλή η εξυπηρέτηση όταν πας να γίνεις πελάτης τους, αλλά χάλια όταν χρησιμοποιείς την εξυπηρέτηση πελατών. Καταρχήν, δεν ελέγχουν το τις τους λέει ο ΟΤΕ... Ο αριθμός θα ενεργοποιείτω στις 19/2 (προβλεπόμενη ημερομηνία) αλλά δεν ξαφνικά έγινε μετά από 7-10 μέρες (το είπε ο υπάλληλος της εξυπηρέτησης έτσι απλά και αόριστα γιατί δεν είχε ενημερωμένη καρτέλα). Για να βρω αυτόν τον υπάλληλο όμως, πήρα τουλάχιστον 25 φορές τηλέφωνο!!! και από το κινητό μου παρακαλώ Μέσος χρόνος αναμονής τα 7 λεπτά και στο τέλος έκλεινα. Αντίθετα αν πάταγες την επιλογή 1 (νέος πελάτης) δεν υπήρχε ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΑΝΑΜΟΝΗ! Και σαν να μην φτάνει αυτό όταν το ανέφερα στον υπάλληλο της εξυπηρέτησης, μου είπε ότι υπολειτουργούσαν λόγω χιονιού! Του ανέφερα ότι στην ενεργοποίηση νέου συνδρομητή απαντάνε αμέσως και δεν είπε τίποτα. ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ Το κορυφαίο από όλα είναι επειδή την ψυλλιάστικα ότι στην ενεργοποίηση συνδρομητών απαντάνε αμέσως, πληκτρολόγησα τον αριθμό 1, της εξήγησα το πρόβλημα με παρέπεμψε στη εξυπηρέτηση πελατών και όταν της είπα ότι δεν ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ και κατάλαβε ότι άρχισα να εκνευρίζομαι τότε κράτησε τα στοιχεία μου για να επικοινωνήσουν αυτοί μαζί μου. ΔΕΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΤΟΝΕ... ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ. Εγώ προσωπικα σε όλους τους φίλους και τους γνωστούς θα το προωθήσω και αυτοί με τη σειρά τους σε συναδέλφους τους που δουλεύουν σε μεγάλες εταιρείες, για να μην την πατήσει κανείς μαζί τους.... και σε όλα τα site βέβαια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Καλησπερα -Το οτι απο 19/2 (προβλεπόμενη ημερομηνία) πηγε 7-10 μέρες ΔΕΝ φταιει ΚΑΝΕΝΑΣ εναλλακτικος αλλα ειναι θεμα οτε. -Η αναμονη ειναι σε πολλους εναλλακτικους μεγαλη (π.χ. εγω με hol στο τεχνικο περιμενω πανω απο 40 λεπτα και τα ιδια και η forthnet) ΑΡΑ να ξερεις υπάρχουν και χειρότερα , αυτα που λες ειναι τα στανταρ !! και καλυτερα το θεμα να το άνοιγες "Ευρυζωνικά Σταθερά Δίκτυα" και ακομα καλυτερα (ΑΝ εκανες αναζητηση):wink:στο υπαρχων για την νετονε "Net One: Δυναμική είσοδος στην οικιακή αγορά" Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Οχι οποιο θες βαζεις με οτι συνδιασμο θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 μμ οκ kαι to wep key length πρεπει να ειναι 128 η 64 bit??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskon Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 forthnet valane pleon xronometrhth!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Επίσης όποιο θες.Το 128 είναι πιο ασφαλές βέβαια... Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 καλυτερα δοκιμασε wpa, το wep μπορουν να το βρουν πολυ πιο ευκολα, ενω το wpa σχεδον με τιποτα προς το παρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Φίλε το ότι περίμενες 7 ολόκληρα λεπτά ....τι να πω... έχεις δοκιμάσει σε άλλους εναλλακτικούς να δεις τι γίνεται??? Όχι ότι αυτό δικαιολογεί τη ΝΕΤΟΝΕ αλλά σε σύγκριση με άλλους είναι έτη φωτός σε επικοινωνία και διάθεση για εξυπηρέτηση. Είμαι συνδρομητής της εταιρείας γι'αυτό μπορεί να μην είμαι αντικειμενικός, αλλά από Ιούλιο που την έχω μόνο ένα διάστημα μεταξύ Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου υπήρχε πρόβλημα με τις ταχύτητες downloading. Κατά τα άλλα όλα άψογα και η τηλεφωνία κανόνι. Μπες και κοίτα στο adslgr τα αντίστοιχα forum για να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Προσωπικά σε δικούς μου ανθρώπους την προτείνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts