PCMan Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 89 και πόσο ο εξοπλισμός? Κανά 2000€ μήπως? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 καλα!!Οπως και οι "αναβαθμισεις" που γιναν μετα το καλοκαιρι και ακομα ψαχνουμε τα bits!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motor Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Εννοείς σε καλύπτουν σε ιδιωτικό δίκτυο full LLU; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motor Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 κάτι είδε το μάτι μου για δωδεκάμισι χιλιάρικα εξοπλισμό:X :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pidelta Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 κάτι είδε το μάτι μου για δωδεκάμισι χιλιάρικα εξοπλισμό:X :blink: το κόστος ενος δορυφορικού πιατου μαζι με το router και το κόστος εγκαταστασης είναι 1600ευρω. για ενα σπίτι δεν συμφέρει εκτος αν κάποιος το ''φυσάει'' το χρήμα. Ομως μπορεί να μοιραστει η υπηρεσία σε περισσότερους χρήστες στην ιδια περιοχη ωστε να μοιραστει και η δαπάνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpanop Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Καλησπερα! Συναδελφοι ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να κανουμε τις κλησεις που δεχομαστε μεσω SIP να προωθουνται σε ενα τηλεφωνικο νουμερο με τη χρηση του voicemodem του υπολογιστη μας; Για το skype υπαρχει ετοιμο τετοιο λογισμικο, το Teleon Skype Gateway for Voice Modem. Κανενα αντιστοιχο που να δουλευει με sip υπαρχει; Κατεβασα το Carousel Telephony Adapter '1.0.0.9' αλλα δεν τα καταφερα με τιποτα να το κανω να δουλεψει, ουτε κυριως να δει το modem μου... Καμια αλλη προταση; πχ κανενα addin σε καποιο sip λογισμικο ή κατι ξερει κανεις; δεν πρεπει να ειναι και τοσο δυσκολο να φτιαξει καποιος αλλα δεν εχω το χρονο για αυτο δυστυχως... Κανεις; Δημητρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimperts Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Γειά σας. Είμαι καινούργιος και δεν ξέρω αν έβαλα σωστά το ποστ αυτό στη σωστή ενότητα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ότι έχω γραμμή ISDN με 2 msn αριθμούς. Όλα αυτά τα πακέτα που ακούμε κατά καιρούς απο διάφορες εταιρίες για δωρεάν internet, τηλέφωνα και βίντεο, ισχύουν για γραμμή ISDN; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Γειά σας. Είμαι καινούργιος και δεν ξέρω αν έβαλα σωστά το ποστ αυτό στη σωστή ενότητα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ότι έχω γραμμή ISDN με 2 msn αριθμούς. Όλα αυτά τα πακέτα που ακούμε κατά καιρούς απο διάφορες εταιρίες για δωρεάν internet, τηλέφωνα και βίντεο, ισχύουν για γραμμή ISDN; Αυτα που ακους για δωρεαν ιντερνετ, τηλεφωνα βιντεο κλπ, κλπ ειναι για πακετα ADSL γραμμων για ISDN νομιζω πως δεν υπαρχουν πακετακια με τετοιες προσφορες!!!;) :) Υ.Γ. Στην σωστη ενοτητα το εβαλες!!!! edit: εβαλα το δεν μου ειχε ξεφυγει:p :p Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoula Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Χρειαζεσαι μαλλον καποιες επιπλεον ρυθμισεις στον browser και στο modem/router . Παιζει ρολο ο proxy και καποια φορα μπορει εχουν αλλαξει dns και δεν μην εχει ενημερωθει πληρως ο ISP σου. Για περισσοτερες λεπτομερειες μια βολτα στο http://www.adslgr.com εκει θα βρεις τους απολυτα ειδικους:) Παράθεση ...κι όταν θα 'ρθουν οι καιροί που θα 'χει σβήσει το κερί στην καταιγίδα Υπερασπίσου το παιδί γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 11889...σκάει αυτές τις μέρες για πληροφορίες καταλόγου εξωτερικού...αναμένουμε νεότερα...:p :happy: Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 όχι δεν ισχύουν όλες οι εταιρείες ζητάν να γίνη η γραμμή πρώτα PSTN ή το κάνουν οι ίδιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Χρειαζεσαι μαλλον καποιες επιπλεον ρυθμισεις στον browser και στο modem/router . Παιζει ρολο ο proxy και καποια φορα μπορει εχουν αλλαξει dns και δεν μην εχει ενημερωθει πληρως ο ISP σου. Για περισσοτερες λεπτομερειες μια βολτα στο http://www.adslgr.com εκει θα βρεις τους απολυτα ειδικους:) Δεν είναι σίγουρο ότι ο φίλος μας χρησιμοποιεί modem/router για να συνδέεται στο internet.Proxy δεν χρειάζεται να ρυθμίζουμε στο σπίτι μας μιας και η σύνδεση που κάνουμε είναι απεθείας στο διαδίκτυο χωρίς να παρεμβάλεται κάποιος server που θα μας βγάλει έξω. Τώρα για να μπορέσουμε να δώσουμε βοήθεια στον φίλο μας θα πρέπει να του ζητήσουμε περισσότερες πληροφορίες τόσο για την σύνδεση του όσο και για τον τρόπο με τον οποίο συνδέεται (USB modem, modem/router και τι μάρκα). Πάντα τα παραπάνω σε φιλικό τόνο και χωρίς πρόθεση για παραξηγήσεις.:) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jericho_N70 Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Τελικα Ιδιοκτητο δικτυο σημαινει "απλωνω ενα καλωδιο" ? Ειμαι 500μ. απο την Φιλολαου στο Παγκρατι και δεν με υποστηριζει κανενα ιδιοκτητο και επι της Φιλολαου ολα καλα με ολους! Μαλλον θα μετακομισω!!!!!!!! Οι φορμες στα site που βλεπεις αν εισαι συμβατος με τα ιδιοκτητα ειναι ενημερωμενα ή να αρχισω να παιρνω τηλεφωνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Έχω σύνδεση στα 768 με τη Forthnet (φοιτητικό πακέτο). Όσον αφορά τον τρόπο σύνδεσης, αυτόν τον καιρό συνδέομαι ενσύρματα μέσω του router Linksys WAG200G. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james01gr Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 μου φαινεται οτι επειδη ακριβως ειανι φοιτητικο πακετο η Forthnet περιοριζει καποιες διευθυνσεις και δεν εχεις προσβαση σε αυτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 μου φαινεται οτι επειδη ακριβως ειανι φοιτητικο πακετο η Forthnet περιοριζει καποιες διευθυνσεις και δεν εχεις προσβαση σε αυτες. Είναι σχεδόν σίγουρο. Καλύτερο ο φίλος μας να πάρει ένα τηλέφωνο στη Forthnet και να ρωτήσει ακριβώς τι περιορισμούς έχει μέσω της φοιτητικής σύνδεσης. Μόνο έτσι θα μάθει λεπτομέριες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agleouras Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Aκομα 1 προβλημα κατατιθεται στο "μαγικο" φορουμ του myphone ... Εβαλα εχθες adsl (μαγεια!) otenet student pack και μαζι και το προγραμμα προστασιας security kit ... Που ειναι το προβλημα θα μου πειτε... καποιες σελιδες οπως π.χ..το in.gr δεν τις ανοιγει... η μπαρα καταστασης γραφει "ολοκληρωθηκε" μα δεν εμφανιζεται τιποτα... παρολο που επαιξα με τις ρυθμισεις του προγραμματος προστασιας δεν εβγαλα ακρη...εχει κανενας καμια ιδεα??? Παράθεση ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ!!!!!!!!! http://www.tvxs.gr/v4012 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Σου το κάνει και σε άλλες σελίδες??(γιατί το in.gr καμιά φορά τα κάνει αυτά) Α, και τι χρησιμοποιείς??internet explorer? Δοκίμασε και με firefox Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agleouras Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 ναι ρε γμτ!internet explorer εχω Παράθεση ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ!!!!!!!!! http://www.tvxs.gr/v4012 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Tι περιλαμβάνει το secutiry kit? Χλωμό να είναι θέα ΙΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Βγάλε το security kit. Μάλλον αυτό κάνει την ζημιά. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Έχω δηλαδή περιορισμούς στο να σερφάρω σε σελίδες ελληνικών πανεπιστημίων? Μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει. Όσον αφορά το τηλεφωνικό κέντρο της Forthnet, μονίμως έιμαι σε κατάσταση αναμονής. Ποτέ δεν έχω βρεθεί σε γραμμή προτεραιότητας! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuper Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Έχω δηλαδή περιορισμούς στο να σερφάρω σε σελίδες ελληνικών πανεπιστημίων? Μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει. Όσον αφορά τους περιορισμούς του adsl-in-a-box φοιτητικό δες εδώ http://diodos.gsrt.gr/PackagesISP.aspx?isp=16&f=s "Σημείωση: Η παραπάνω υπηρεσία δίνεται μέσω FORTHnet IP. Κατά συνέπεια περιεχόμενο που ελέγχεται από τα Ακαδημαϊκά Ιδρύματα και απαιτεί Ακαδημαική IP δεν είναι προσβάσιμο." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Kαλά αυτό δεν είναι τπτ. Τα περισσότερα αν όχι όλα τα πανεπιστήμια δίνουν VPN. Οπότε μπορεις να κάνεις τη δουλειά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis948 Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Γιατί έχω καθυστέρηση στην γραμμή? Μιλάω από skapy σε skapy και η φωνή μου φτάνει αρκετά καθυστερημένα. Οποίος ξέρει ας με βοηθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts