Jump to content

Nav N Go iGO 8

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και στην αθηνα που τον δοκίμασα σήμερα,ο νέος χάρτης της DIS,δείχνει αρκετά καλός,επίσης να επισημάνω πως έχει πολύ σωστές εναλλακτικές διαδρομές,εύχομαι να συνεχίζουν έτσι..

CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN-

WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO,

MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9

http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

στο "ελληνικό" σαιτ τον έχει πάντως.... Θα τον κατεβάσω το βράδυ και θα τον δοκιμάσω, γιατί ΟΛΟΙ οι διαθέσιμοι χάρτες του igo είναι για κλάματα στα Νότια Προάστια.

αναρωτιέμαι αν θα τρέξει και σε έκδοση 8.3.2χχχ ή είναι μόνο για 8.3.3χχχ

Πόσα δίνετε;:thanks:

αχαχαχαχαχ,ωραίος ο Γιάννης..

MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9

το προηγούμενο χάρτη της Epsilon επέλεξε η nav n go να βάλει στο νέο update που κυκλοφόρησε..,για τα αλλα κράτη είχε και χάρτες από την ΤΑ και bulging,για εδώ τίποτα..,από το κακό στο χειρότερο,δυστυχώς..

Οι υπόλοιποι που βλέπουμε κατα καιρούς (CI, navteq) πως προέκυπταν αφού δεν τους έδινε η navngo; Ήταν ευγενική προσφορά των εταιρειών στους πειρατές;:p

Οι υπόλοιποι που βλέπουμε κατα καιρούς (CI, navteq) πως προέκυπταν αφού δεν τους έδινε η navngo; Ήταν ευγενική προσφορά των εταιρειών στους πειρατές;:p

το θέμα είναι ακριβώς αυτό που είπες,δηλαδή το :-κατα καιρούς;)

Έχω θέσει το ερώτημα και σε άλλο forum, επίσης εξειδικευμένο σε θέματα iGO, αλλά ας το θέσω και εδώ (να δω τι ψάρια πιάνετε :lol::O):

Τα pins μπορούν να μεταφερθούν μεταξύ διαφορετικών συσκευών και διαφορετικών εκδόσεων του iGO; Δηλαδή μπορώ από το htc 3300 στο οποίο έχω IGO MyWay 2006 να μεταφέρω τα pins στο htc HD στο οποίο έχω το IGO8; Και πως; :worry:

τζίφος και ο DIS2009.06 για τα Νότια Προάστια της Αττικής.... και αυτός, όπως ΟΛΟΙ οι χάρτες που έχω δοκιμάσει έχει μείνει στην εποχή που η Αμφιθέας έστριβε αριστερά στην Αχχιλέως - μιλάμε για τουλάχιστον πριν το 2004!!! Και το οτι όλοι οι χάρτες έχουν τα ίδια λάθη πόσο τυχαίο μπορεί να είναι???

Ώραία τα γραφικά, αλλά για πλοήγηση δεν πιάνει μια....

Λιγες εντυπωσεις απο το igo και το χαρτη της navteq.

Εκει που ο χαρτης του destinator στον Αγιο Ιωαννη του Πηλιου δεν ειχε σωστα το οδικό δικτυο, ο χαρτης της navteq εχει ολοσωστα τον περιφερειακο (οπως τον αποκαλουν εκει οι ντοπιοι) του Αγιου Ιωαννη.

Κριμα ειναι παντως για ενα τοσο καλο προγραμμα να μην υπαρχει ο απολυτος χαρτης.

Εγώ πάντως έχω σταματήσει να ελπίζω πλέον για το igo και λυπάμαι πολύ γι αυτό.

Πιστεύω ότι είναι θέμα της ίδιας της εταιρείας και όχι των κατασκευαστών του κάθε χάρτη και από ότι ακούω μάλλον θα αργήσουμε να δούμε χάρτη από την teleatlas στο πρόγραμμα.

Από ότι φαίνεται παρά τις παιδικές αρρώστιες το tomtom θα είναι σύντομα η πιο λογική επιλογή και παρόλο που δεν μου αρέσει μάλλον προς τα εκεί με βλέπω σύντομα, μέχρι το τέλος του χρόνου πιστεύω.

• 2 weeks later...
Πριν δύο χρόνια αγόρασα ένα vector 380. Αφού ξεκλειδώθηκε(με την βοήθεια πολλάων εδώ μέσα) του έβαλα για δοκιμή το igo(και τις δύο εκδόσεις μέχρι τότε). Σε 2 μήνες ξαφνικά " έχασε" κάθε επαφή με την κεραία. Χωρίς να έχει πέσει ή χτυπήσει πουθενά.Το πήγα στην dis. Μου το έφτιαξαν. Σε συζήτηση που είχα μετους τεχνικούς, τότε, μου είπαν πως πολλές βλάβες όπως και η δική μου ήταν μεν ζημιά στο hardware της συσκευής, που όμως προκλήθηκε απο software σαν το igo. Xαρακτηριστικά μου είπαν(και το ποστάρισα σε αντίστοιχο thread) ότι τα vector είχαν μια "αλλεργία" με τα igo και παρουσιάζουν, κατά τα λεγόμενά τους, διάφορες βλάβες. Φέτος βλέπω να διαφημίζουν το ακριβώς αντίθετο. Ηδη τους έγραψα και περιμένω απάντηση, μετά τον Αύγουστο, αφού είναι κλειστά. Οχι τίποτε άλλο αλλά μιλάνε και για igo στα vector 380,που δυστυχώς είναι πλέον εκτός εγγύησης.

Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι).

Κινέζικη παροιμία

Καλύτερο πρόγραμμα το igo8 από το papago αλλά από την στιγμή που έχει τον ίδιο χάρτη,απλά αδικείται.

Καλύτερο πρόγραμμα το igo8 από το papago αλλά από την στιγμή που έχει τον ίδιο χάρτη,απλά αδικείται.

Οσες εκδόσεις igo και αν δοκίμασα, ποτέ δεν ήχαν καλό χάρτη. Τώρα αν φοράει τους χάρτες του papago..............

Tο θέμα όμως Χρήστο είναι ότι ισχυριζόντουσαν πως οι βλάβες στο hardware των vector 380 και 390 προέρχονταν απο την λειτουργεία του igo στις συσκευές. Τώρα τι άλλαξε και διαφημίζουν το igo και για τα 380 και 390 δεν ξέρω. Η τότε έλεγαν ότι ήθελαν ή καλό είναι οι κάτοχοι 380 και 390 να περιμένουν διευκρίνηση πριν τρεξουν το igo.

Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι).

Κινέζικη παροιμία

• 2 weeks later...

Mια ερωτησούλα...Πως μπορω να κανω το οχημα να κινειται προς τα πανω (προς την κατευθυνση που παω) δηλαδη,και να γυρναει μόνο ο χαρτης όπως στα περισσότερα προγράμματα(σε 2d mode)?

έχω το igo 8.00 κ χάρτη τον 2008.07.

Δυστυχώς κι εγώ δεν μπόρεσα να βρω την λύση σε πλοήγηση 2D, μου έβγαζε πάντα τον προσανατολισμό ως προς τον βορρά και όχι ως προς την κατεύθυνση μου.

Με το IGO όμως δεν κάνεις πλοήγηση σε 2D αν με καταλαβαίνεις :) , υπάρχουν άλλα προγράμματα για αυτό. Αν ρυθμίσεις το κατάλληλο ύψος θα δεις ότι είναι πολύ βολική η πλοήγηση σε 3D.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Δυστυχώς κι εγώ δεν μπόρεσα να βρω την λύση σε πλοήγηση 2D, μου έβγαζε πάντα τον προσανατολισμό ως προς τον βορρά και όχι ως προς την κατεύθυνση μου.

Με το IGO όμως δεν κάνεις πλοήγηση σε 2D αν με καταλαβαίνεις :) , υπάρχουν άλλα προγράμματα για αυτό. Αν ρυθμίσεις το κατάλληλο ύψος θα δεις ότι είναι πολύ βολική η πλοήγηση σε 3D.

ίσως κ να έχεις δίκιο :cool: , αν και ψάχνοντας διάβασα κάπου ότι φταίει το skin!:worry:

Προσθέστε στο sys.txt το παρακάτω...

[map]

2dheadup=1

Με το 2dheadup=1 υπάρχει η επιλογή από 3D με τον δρόμο μπροστά σε 2D με τον δρόμο μπροστά, μπορούμε δηλαδή να κάνουμε πλοήγηση σε 2D.

Γίνεται δηλαδή όπως είναι στο Destinator και στο παλιό iGO2006.

Πατώντας άλλη μία πάνω στο κουτάκι γυρνάει σε 2D με τον βορρά επάνω και ξανά πάλι απ' την αρχή.

H πηγή είναι εδώ και θα βρείτε επίσης πάρα πολλές ρυθμίσεις μέσω sys.txt

http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?p=40826#p40826

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• 2 weeks later...

Ακούω πολύ καλά λόγια για τον τελευταίο Teleatlas 2009.06 090722... έχει κανείς ιδέα που τον βρίσκουμε; :P

(βλέπω κυκλοφόρησε και Epsilon 2009.06 090730)

edit: found! όντως αρκετά βελτιωμένος, με τόνους σε όλους του δρόμους (χρήσιμο για το TTS) και χωρίς ενοχλητικές "παρόδους".

Δυστυχώς κάποιοι μονόδρομοι στα νότια είναι ακόμα ανάποδα...

Δεν τον βρήκα όμως με pois, αν και του έβαλα τα pois που είχε ο τελευταίος Epsilon (090730) και δουλεύουν άριστα!

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio