voxson Δημοσιεύτηκε March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 1, 2007 Το βράδυ του Σαββάτου 3 Μαρτίου μπορούμε να παρακολουθήσουμε μια ολική έκλειψη Σελήνης που θα ολοκληρωθεί τις πρώτες ώρες της 4ης Μαρτίου. Αναλυτικές πληροφορίες εδώ: http://www.astrovox.gr/eclipse2007.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 ωραία θα το δούμε!Αρκεί να έχει καλό καιρό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Ωραία! Myphone meeting στη θεσ/νίκη μαζί με έκλειψη :devil: Billako τυχαίο ήταν αυτό; :p Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris74 Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Ωραία μακαρι ο καιρός να ειναι καλος και να τη δουμε:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 είναι τσάμπα? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Datum Processor Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 είναι τσάμπα? Ορίστε? :wacko: :blink: :X Εγώ πάντως θα την δώ απο το μπαλκόνι μου. Εσύ αν θέλεις να πας σε θερινό κινημάτογράφο και να πληρώσεις εισιτήριο για να την δεις...:X :lol: Αστιεύομαι, μη το πάρεις σαν επίθεση.:D Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elekas Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Απο που θα ειναι ορατη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οτι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Ωραία! Myphone meeting στη θεσ/νίκη μαζί με έκλειψη :devil: Billako τυχαίο ήταν αυτό; :p ειδες? κατι ηξερα :ρ Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Ωπα τις.. δηλαδή και τα γενέθλια μου στις 3/3 και έκλειψη σελήνης στις 3/3? Καλύτερα να κλειδωθώ στο σπίτι γιατί βλέπω να σεληνιάζομαι Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voxson Δημ. March 3, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Απο που θα ειναι ορατη? Από όλη την Ελλάδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elekas Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Από όλη την Ελλάδα! το ακουσα μωλις τωρα στην τηλεοραση...ευχαριστω για την απαντηση παντως :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οτι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loupis Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 θα εχει και βαθυ κοκκινο χρωμα.. http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=783470&lngDtrID=252 τωρα μολις ειπαν στις ειδησεις οτι ξεκινησε ηδη και ειναι ορατη.... Βλεπεις κανεις τιποτα? εδω δεν πολυκαταλαβαινω διαφορα ακομα... Παράθεση ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Το φαινόμενο, ορατό σε όλη τη χώρα, θα ξεκινήσει στις 22.18 και θα ολοκληρωθεί στις 04.23 τα ξημερώματα της Κυριακής. Η Σελήνη θα περάσει ολόκληρη μέσα στην σκιά της Γης από τις 23:30 έως τις 01.57, ενώ η ολική έκλειψη θα κορυφωθεί στις 01.20. Ωραία είμαστε ακόμα μέσα. Τώρα πάντως που τσέκαρα δεν είχε γινει τπτ. Γεματο το φεγγάρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Θα είναι ωραίο θέαμα, αρκεί να μην έχει σύννεφα για να απολαύσουμε το γεγονός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Πωπω το όλο θέαμα είναι υπέροχο..Έχω κατενθουσιαστεί! :w00t: Είμαι μια στο μπαλκόνι μια στον υπολογιστή..Άντε ακόμα λίγο! :) Αρχή έκλειψης παρασκιάς: 22:18:11 Αρχή μερικής έκλειψης: 23:30:22 Αρχή ολικής έκλειψης: 00:44:13 Μέγιστο έκλειψης: 01:20:56 Τέλος ολικής έκλειψης: 01:57:37 Τέλος μερικής έκλειψης: 03:11:28 Τέλος έκλειψης παρασκιάς: 04:23:44 Παράθεση http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 την βλέπω Live και είναι super!!! Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Πω πω ... εδώ στην Κω έχει σύννεφα... ίσα ίσα που φαίνεται για λίγο το φεγγάρι... και να φανταστείτε πως το πρωί είχε λιακάδα... :( Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Έλα 5 λεπτάκια ακόμα και αρχίζουμε τις φωτογραφίες! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Έλα 5 λεπτάκια ακόμα και αρχίζουμε τις φωτογραφίες! Έχεις τηλεσκόπιο ;p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Όχι έχω 6χ οπτικό! Είναι όμως πολύ σκοτεινό και δεν ξέρω αν θα φτάνει το φλας...:p edit: Τίποτα δεν φαίνεται....:( :lol: Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Εγώ γιατί δε βλέπω τίποτα? Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Άσε, ο καιρός τα χάλασε όλα...(για τους πολλούς) Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Δεν βγαίνει τπτ... Πρέπει να έχεις τρίποδο ή κάτι για να μπορείς να στηρίξεις την κάμερα πάνω για να μπορέσεις να βάλεις αργό κλείστρο. Γιατί με το γρήγορο τπτ... :( Πολύ ωραίο το φεγγάρι, στο Ηράκλειο δε ακόμα καλύτερο γιατί δεν έχουμε σύννεφα. :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elekas Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Πολύ ωραίο το φεγγάρι, στο Ηράκλειο δε ακόμα καλύτερο γιατί δεν έχουμε σύννεφα. :) Συμφωνω...ειναι φοβερο.Ουτε εν συννεφακι να χαλαει την εικονα δεν υπαρχει :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οτι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Εγώ γιατί δε βλέπω τίποτα? Εγώ πάλι δεν μπορώ να βρω προς τα που πέφτει η σελήνη!Ψάχνω από δω ψάχνω από κει,τίποτα.Μήπως τώρα είναι η εκλειψη και έχει κρυφτεί;:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts