Jump to content

Σεξ από το πρώτο ραντεβού;

Evanthe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 233
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

περι ορεξεως κολοκυθοπιτα λεω εγω...

μπορει απλα να σου βγει εκεινη την στιγμη και να το απολαυσεις-διολου κακο...

η να κρατηθεις και να το απολαυσεις παλι...διολου κακο...

αρα...

οτι και να κανεις ειναι δικη σου επιλογη και μη σε νιαζει τι θα πει ο αλλος

καθε νομισμα εχει 2πλευρες...

μπορει απλα να σου βγει εκεινη την στιγμη και να το απολαυσεις-διολου κακο...

η να κρατηθεις και να το απολαυσεις παλι...διολου κακο...

αρα...

οτι και να κανεις ειναι δικη σου επιλογη και μη σε νιαζει τι θα πει ο αλλος

καθε νομισμα εχει 2πλευρες...

Σίγουρα, απλά αν σ'ενδιαφέρει ο άλλος για σχέση, κινδυνεύεις να τον χάσεις αν βιαστείς.

I didn't know I was looking for love, until I found it

+1 σε αυτό. Στο sex τίποτε δεν απαγορεύεται, αρκεί να το θέλουν και οι πέντε. :shifty:

:shifty:

+1 σε αυτό. Στο sex τίποτε δεν απαγορεύεται, αρκεί να το θέλουν και οι πέντε. :shifty:

Συμφωνω!!!;) ;) Αλλα και οι 8 δεν μας χαλανε:p :p

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Συμφωνω!!!;) ;) Αλλα και οι 8 δεν μας χαλανε:p

:blink: :down: :secret: αντρες....:this: :hunter:

:offtopic: Βασιλη εμαθα να κανω συννενοση!!!!!!!!

Συμφωνω!!!;) ;) Αλλα και οι 8 δεν μας χαλανε:p :p

Αυτό δεν είναι συνεύρεση, αλλά σεξ πάρτυ. :p

Πιστεύω είναι πολύ στερεότυπο να κακολογούμ το σεξ από το πρώτο ραντεβού, γιατί αποκλείουμε την πιθανότητα να υπάρχει τρομερή χημεία μεταξύ δύο ανθρώπων και να τους συμβαίνει για πρώτη φορά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow.

Θα σχηματίζατε αρνητική εντύπωση (οι άντρες βασικά) για μία γυναίκα που θα κοιμηθεί μαζί σας από το πρώτο ραντεβού? Θα νοιώθατε ότι δεν μπορείτε να κάνετε σοβαρή σχέση μαζί της ή πιο απλά, θα "έπεφτε" στα μάτια σας?

Προσοχή, δεν μιλάμε για το αν θα σας άρεσε ή αν θα το θέλατε, αλλά την εντύπωση που σχηματίζετε σε αυτήν την περίπτωση για τη γυναίκα που έχετε απέναντί σας.

Γιατί;:confused:

υπάρχει περίπτωση να γίνει και διαφορετικά.....;:confused: :confused:

Σχέση;:confused:

ούτε σοβαρή ούτε καν για πλάκα........:cool:

Οι περισσοτεροι για την γυναικα της ζωης τους ανατρεπουν οχι στερεοτυπα (σεξ στο πρωτο ραντεβου = πορνη), αλλα και την κοσμοθεωρια τους ολοκληρη.

Νομίζω ότι η φράση αυτή είναι ό,τι πιο κοντά στην πραγματικότητα στο συγκεκριμένο θέμα.

Και κατά κάποιο πολύ περίπλοκο τρόπο συνδέεται με τη γενικότερη απορία που είχα πάντα: τι νόημα έχει ακριβώς αυτή η κουβέντα.

Έστω, ότι συμβαίνει το σεξ το αμαρτωλό στο πρώτο ραντεβού. Ο άνδρας στη συνέχεια κακολογεί τη γυναίκα επειδή έκανε ό,τι έκανε (άσχετα αν έγινε κατόπιν -και- δικής του λύσσας).

Τι στο καλό σας ενδιαφέρει ως γυναίκες, ένας άντρας που τη δεύτερη μέρα σας κακολογεί ακριβώς γι αυτό το λόγο? Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα συνέχιζε να με απασχολεί κάποιος που αφού γίνει ή ό,τι γίνει, μετά μου τη λέει κι από πάνω (κα να προσθέσω: τη σήμερον ημέρα).

Ακόμα χειρότερα: οι άντρες που ενδέχεται να σκεφτούν έτσι, κάνουν, κατά την ταπεινή μου γνώμη, μπαμ από μακριά. Οπότε, το όλο θέμα είναι απλώς για να γίνεται κουβέντα.

Wendy let me in I wanna be your friend

I wanna guard your dreams and visions

...Ακόμα χειρότερα: οι άντρες που ενδέχεται να σκεφτούν έτσι, κάνουν, κατά την ταπεινή μου γνώμη, μπαμ από μακριά. Οπότε, το όλο θέμα είναι απλώς για να γίνεται κουβέντα.

Δυστυχώς όχι όλοι. Κι εκεί είναι το θέμα. Μπορεί να μην έχεις την ευκαιρία να καταλάβεις τις προθέσεις του, αν γίνουν όλα πολύ γρήγορα.

Νομίζω ότι η φράση αυτή είναι ό,τι πιο κοντά στην πραγματικότητα στο συγκεκριμένο θέμα.

Και κατά κάποιο πολύ περίπλοκο τρόπο συνδέεται με τη γενικότερη απορία που είχα πάντα: τι νόημα έχει ακριβώς αυτή η κουβέντα.

Έστω, ότι συμβαίνει το σεξ το αμαρτωλό στο πρώτο ραντεβού. Ο άνδρας στη συνέχεια κακολογεί τη γυναίκα επειδή έκανε ό,τι έκανε (άσχετα αν έγινε κατόπιν -και- δικής του λύσσας).

Τι στο καλό σας ενδιαφέρει ως γυναίκες, ένας άντρας που τη δεύτερη μέρα σας κακολογεί ακριβώς γι αυτό το λόγο? Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα συνέχιζε να με απασχολεί κάποιος που αφού γίνει ή ό,τι γίνει, μετά μου τη λέει κι από πάνω (κα να προσθέσω: τη σήμερον ημέρα).

Ακόμα χειρότερα: οι άντρες που ενδέχεται να σκεφτούν έτσι, κάνουν, κατά την ταπεινή μου γνώμη, μπαμ από μακριά. Οπότε, το όλο θέμα είναι απλώς για να γίνεται κουβέντα.

Sorry αλλά αυτό δεν έιναι και κανόνας......

^ Ποιο δεν είναι κανόνας?

Την προσωπική μου άποψη έγραψα, πού μίλησα για κανόνα?

@ evanthe΄: το ξέρω, κι εκεί ακριβώς κολλάει η πρώτη παράγραφος που έγραψα.

Δεν μπορούμε ποτέ να ξέρουμε ακριβώς τις προθέσεις του άλλου. Για κανένα θέμα, ποτέ στη ζωή μας.

Ε, αν αποδειχθεί, ω μη γένοιτο, εκ των υστέρων ότι σκέφτεται κατά αυτόν τον τρόπο, τότε δεν έχουμε επί της ουσίας λόγο να σκάμε, πολύ απλά γιατί επρόκειτο για μ******.

^ Ποιο δεν είναι κανόνας?

Την προσωπική μου άποψη έγραψα, πού μίλησα για κανόνα?

Δεν είναι κανόνας οτι μετά από ένα τέτοιο γεγονός,

την άλλη μέρα ο άντρας θα λέει όλα αυτά για την κοπέλα......

Προσωπικά, αν θα έπρεπε να της δώσω ένα χαρακτηρισμό,

θα τη χαρακτήριζα ως απόλυτα φυσιολογικό άνθρωπο.

Μπορεί να θέλουν πολύ μια κοπέλα, να βγουν μαζί της, να την πιέσουν για σεξ, να το ευχαριστηθούν, αλλά την άλλη μέρα να την πετάξουν σαν στημένη λεμονόκουπα με τη δικαιολογία του "έλα μωρέ, πώς να κάνεις σοβαρή σχέση με μία που πηγαίνει με κάποιον από το πρώτο βράδυ".

+1 κι'απο μένα.

Συμφωνώ απόλυτα με τους φίλους σου.

andreasarc

Προφανώς δεν είναι κανόνας ότι κάποιος σκέφτεται έτσι.

Το λάθος είναι ότι έκανες quote το δικό μου ποστ, γιατί εγώ ούτε το πιστεύω αυτό ούτε φυσικά έγραψα κάτι τέτοιο.

Θα σχηματίζατε αρνητική εντύπωση (οι άντρες βασικά) για μία γυναίκα που θα κοιμηθεί μαζί σας από το πρώτο ραντεβού? Θα νοιώθατε ότι δεν μπορείτε να κάνετε σοβαρή σχέση μαζί της ή πιο απλά, θα "έπεφτε" στα μάτια σας?

Πολυ απλα ΟΧΙ!;)

Εαν υπαρχει χημεια αναμεσα μας ή αναμεσα σε δυο ατομα και ο καταλληλος ερωτισμος, το θεωρω χαζο να μην "προσωρησουν" μονο και μονο γιατι..."τι θα πει ο κοσμος".(αν ο αντρας παλι προκειτε να χαρακτηρησει την αλλη βαση αυτου,κατα την γνωμη μου ειναι ακυρος.)

Δοξα σοι ο Θεος το 1500 π.χ. εχει φυγει.

Με αλλα πραγματα πεφτει ο αλλος στα ματια μου.Οχι με αυτο.:)

andreasarc

Προφανώς δεν είναι κανόνας ότι κάποιος σκέφτεται έτσι.

Το λάθος είναι ότι έκανες quote το δικό μου ποστ, γιατί εγώ ούτε το πιστεύω αυτό ούτε φυσικά έγραψα κάτι τέτοιο.

:confused: :confused: :confused:

Οχι δεν έκανα λάθος,

το post 36 δικό σου δεν είναι;

Έστω, ότι συμβαίνει το σεξ το αμαρτωλό στο πρώτο ραντεβού. Ο άνδρας στη συνέχεια κακολογεί τη γυναίκα επειδή έκανε ό,τι έκανε (άσχετα αν έγινε κατόπιν -και- δικής του λύσσας).Τι στο καλό σας ενδιαφέρει ως γυναίκες, ένας άντρας που τη δεύτερη μέρα σας κακολογεί ακριβώς γι αυτό το λόγο? Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα συνέχιζε να με απασχολεί κάποιος που αφού γίνει ή ό,τι γίνει, μετά μου τη λέει κι από πάνω (κα να προσθέσω: τη σήμερον ημέρα).

Σεξ από το πρώτο ραντεβού...

Το χειμώνα είναι passe - Το καλοκαίρι είναι must :lol: :p

Αυτό ισχύει και για τους άντρες και για τις γυναίκες.

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

κακα τα ψεμματα,μια γυναικα που εχει παει πρωτη φορα με εναν πιθανοτατα να το εχει ξανακανει.

και λεω για το 1ο ραντεβου,δηλαδη σε γνωριζω μεσω μιας φιλης και βγαινουμε εξω για ποτο.

οχι να εχει γινει κατι απο πριν.

τωρα ενταξει για τον χαρακτηρισμο που θα της εδινα δεν θα λεγα οτι ειναι και πορνη.

ο καθενας κανει οτι θελει στο κρεβατι του.

τωρα αν υπαρχει τοοοοοσο παθος...τι να πω..

Never Give Up:!:

Join friend!

Ρε andreasarc, διαβασε ξανά:

το όλο θέμα ξεκινάει με τη λέξη "έστω". Έστω.

Είναι μια υπόθεση. Σενάριο, πώς αλλιώς να το πω.

Ρε andreasarc, διαβασε ξανά:

το όλο θέμα ξεκινάει με τη λέξη "έστω". Έστω.

Είναι μια υπόθεση. Σενάριο, πώς αλλιώς να το πω.

Ναι το κατάλαβα αυτό,

δεν διαφωνώ.........

Εγώ όλα αυτά τα θεωρώ ηλίθια στερεότυπα. Οπως οι άντρες έτσι και οι γυναίκες δεν μπορούν να κριθούν σαν χαρακτήρες από το αν κοιμήθηκαν μαζί από το 1ο ραντεβού ή όχι. Μπορεί από την μία να υπάρχει τρελό πάθος και συναίσθημα, αλλά μπορεί από την άλλη να το βλέπουν και οι 2 εντελώς σαρκικά και τίποτα παραπάνω.

So simple...

"Ακόμα κι όταν θα νομίζεις

πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω.

Κι όταν ακόμη θα νομίζεις

πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..."