jane_butterfly Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 μ torrent , απόλυτα ικανοποιημένη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Την παλιότερη έκδοση του μtorrent χωρίς προβλήματα...πανάλαφρο:rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loupis Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 μtorrent το πιο ελαφρυ από ολα Παράθεση ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 μTorrent 1.6 και απο μενα. Εχει ολες τις παραμετροποιησεις των αλλων συν οτι ειναι παναλαφρο. Ακομα και παιχνιδια παιζω ταυτοχρονα. Για καποιον που χριεημοποιει azureus, bitcomet κτλ και λενε οτι δεν προσφεριε κατι παραπανω, και μονο οτι ειναι ελφρη προσφεροντας τα ιδια δεν φτανει; Ειδικα το azureus γονατιζει το συστημα με 515 ram. Παράθεση http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Olga Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 +1 και από μενα! Είχα azureus και ήταν πολύ βαρύ. Ούτε να τερματισει σαν πρόγραμμα δεν μπορούσε στο Shut down! Έβαλα μ-Torrent που είναι πανάλαφρο και δεν επιβαρύνει το σύστημα. Οι ταχύτητες πολύ καλές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Χρησιμοποιουσα azureus αλλα πολλη μνημη βρε παιδι μου... τωρα με το μTorrent βρηκα την υγεια μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jarjap Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 utorrent... Παράθεση Open your Windows to Freedom! [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.reactos.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 μTorrent κι απο εμένα.. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Εγώ πάλι ξεκίνησα με το BitComet και αυτό συνεχίζω να χρησιμοποιώ! Με καλύπτει απόλυτα και έτσι δεν μου έχει δημιουργηθεί ανάγκη να το αλλάξω.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 μtorrent από εμένα με 1024 κατεβάζω με μέχρι 110 και είναι πανάλαφρο Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 azureus xrhsimopoio !! ton teleutaio kairo omos katevazo p2p me to limewire pro !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Να θυμίσω ότι το συγκεκριμένο topic υπάρχει για να αναφέρετε ποιό bittorrent client χρησιμοποιείτε. Για σχετικά προβλήματα και απορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο επισημασμένο topic για το file sharing. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 μtorrent με κλειστα ματια! Πανευκολο κ ελαφρυ Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Ειχα bitcomet και πηγα σε μTorrent και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.:D Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ΘΡΥΛΟΣ Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 re pedia egw exw to bittorrent poio apo ayta pou lete einai?? Παράθεση Η ζωη ειναι ωραια.... αλλα.... τα εχει με αλλον... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 μTorrent! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 παιδια εγω χρησιμοποιουσα το bitcomet αλλα προσφατα το azureus...μου φαινετε καλυτερο αλλα απ'οτι διαβαζω, θα ηθελα να το αλλαξω και να βαλω το μ. Θελω να ρωτησω το εξης, εχω ηδη 2 αρχεια που κατεβαζω με το azureus και επειδη τα εχω διαγραψει, γινεται να τα βγαλω και να τα κατεβασω απο το μ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Εγω χρεισιμοποιουσα το BitComet αλλα ειχε κατι ταχυτητες.....Εβαλα ομως το μtorrent και ειδα το Φως το Αληθινο!:p Jonshour αν εννοεις να μπορεις να αλλαξεις το torrent που κατεβαζεις απο το ενα προγραμμα στο αλλο δεν νομιζω να γινεται... Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 παιδια εγω χρησιμοποιουσα το bitcomet αλλα προσφατα το azureus...μου φαινετε καλυτερο αλλα απ'οτι διαβαζω, θα ηθελα να το αλλαξω και να βαλω το μ. Θελω να ρωτησω το εξης, εχω ηδη 2 αρχεια που κατεβαζω με το azureus και επειδη τα εχω διαγραψει, γινεται να τα βγαλω και να τα κατεβασω απο το μ? Δυστυχώς, δεν νομίζω να γίνεται αυτό που λές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 παιδια εγω χρησιμοποιουσα το bitcomet αλλα προσφατα το azureus...μου φαινετε καλυτερο αλλα απ'οτι διαβαζω, θα ηθελα να το αλλαξω και να βαλω το μ. Θελω να ρωτησω το εξης, εχω ηδη 2 αρχεια που κατεβαζω με το azureus και επειδη τα εχω διαγραψει, γινεται να τα βγαλω και να τα κατεβασω απο το μ? ξανακατεβασε τα αρχεια τορρεντ, ανοιξε τα με το μtorrent και βαλε να τα αποθηκευει εκει που τα ειχες βαλει και με το azureus. θα τα βρει και θα συνεχισει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 to mtorrent pos douleuei? to xo katebasei bazo lost px sto search patao to koumpi :lol: and nothing happens.pos katebazeis pragmata ap to torrent Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 to mtorrent pos douleuei? to xo katebasei bazo lost px sto search patao to koumpi :lol: and nothing happens.pos katebazeis pragmata ap to torrent οπως κατεβαζεις και με τα αλλα, οχι παντως με το search, αυτα ειναι για το limewire :p το οποιο search νομιζω εχει bug στο μτορρεντ. τωρα που το δοκιμασα, μια χαρα δουλευει βεβαια. σε public trackers ψαχνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 ξανακατεβασε τα αρχεια τορρεντ, ανοιξε τα με το μtorrent και βαλε να τα αποθηκευει εκει που τα ειχες βαλει και με το azureus. θα τα βρει και θα συνεχισει. thanx, αυτο εκανα χθες αλλα δ μπορεσα να απαντησω γιατι η βιβο χαλασε... τωρα εχω το μ κατεβαζα με 50-80!! (1024 εχω) ενω με το comet θαυμα τα 10!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_e_v Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 egw pantws me 768 katevazw me 79-80 me to utorrent :) Παράθεση "..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piper_h Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Και εγω το ιδιο...εχω δοκιμασει πολλα προγραμματα αλλα θεωρω το μtorrent το καλυτερο... Παράθεση "Oh,sweet Christabel. Share with me your poem. For I know now,Im a puppet on this silent stage show. I'm but a poet who failed his best play. A Dead Boy,who failed to write an ending,To each of his poems." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts