contrast61 Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 re pedia katevasa tous hartes eastern europe 1 kai eastern europe 2 alla otan tous kanw extact sto root vazw to prwto rar kai meta paw na valw to deftero logiko einai na mou zitaei na kani antikatastash kapion arhion mipos prepei na valw kapion fakelo neo kai na ton onomaso kapws gia na ehw merikous hartes kai na tous diahirizome apo to programa? hxxp://rs139.rapidshare.com/files/73378841/PL-CZ-SK-HU-GR-TR-RU.rar telefteos hartis gia ellada Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike228 Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Καλησπέρα παιδιά Μήπως μπορεί κανένας να ανεβάσει σε rapidshare τα ελληνικά voice για tomtom ή να τα στείλει στο email m22871@hotmail.com Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contrast61 Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 ψάξε καλά το Forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipinos1976 Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Εγκατέστησα το TomTom 6.02 σήμερα το πρωί. Δουλεύει μια χαρά, ακριβώς όπως και τα παλαιότερα που είχα στο Ν70. Μία διαφορά μόνο να τονίσω. Είχα ανεβάσει κάποιον οδηγό στο http://www.gpspocketpc.gr, πώς να περνάς τα αρχεία με τις κάμερες. Ο οδηγός ισχύει σε όλα του, εκτός από την αρχική τροποποίηση του αρχείου data.chk που περιέχει τους έτοιμους ήχους ειδοποίησης για το TomTom. Το νέο πρόγραμμα περιέχει περισσότερους ήχους και όταν πας να αλλάξεις το αρχείο αυτό, η συμπεριφορά του είναι απρόβλεπτη. Πχ αλλάζεις 5 ήχους για τις αντίστοιχες 5 ειδοποιήσεις και τελικά έχουν αλλαχτεί μόνο 2-3. Γι' αυτό προσοχή. Πειραματιστείτε και αν κάποιος καταφέρει να πειράξει το αρχείο με επιτυχία αντικαθιστώντας ΚΑΙ τους 5 ήχους, ας το ανεβάσει. Εγώ δεν τα κατάφερα μέχρι στιγμής, οπότε έχω ήχους μόνο για Speed Traps (φορητά ραντάρ) και για Gatso (κάμερες). Ευχαριστώ. Παράθεση Το κανάλι μου στο YouTube Το κανάλι μου στο Odysee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disappointed Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 Για ποια κινητά κάνει η εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 chemeng τα εξωτερικα link πρεπει να μπαινουν παντα αναμεσα σε [code*]....link....[/code*] χωρις το * :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chemeng Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Done!!! Παράθεση Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX3 5G -> Motorola Edge20 -> Motorola Edge50 Neo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarists0 Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 παιδια το sis αρχειο το περναμε στην καρτα μνημης και το εγκαθιστουμε εκει?μετα τον φακελο tomtom τον μεταφερουμε αυτουσιο στην καρτα μνημης και τελος τον χαρτη τον βαζουμε παλι στην καρτα μνημης χυμα οχι στον ιδιο φακελο με τον tomtom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 βγηκε ή τροποποιηθηκε το tomtom με υποστηριξη εσωτερικου gps .ξερετε που .εβαλα και οδηγιες εγκαταστασης.δε το εχω δοκιμασει εβαλα οδηγο των πρωτων που λενε οτι δουλευει. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 βγηκε ή τροποποιηθηκε το tomtom με υποστηριξη εσωτερικου gps .ξερετε που .εβαλα και οδηγιες εγκαταστασης.δε το εχω δοκιμασει εβαλα οδηγο των πρωτων που λενε οτι δουλευει. Λέω να κάνω 1 δοκιμή. Γενικά όμως δεν ξέρω. Έχει κάτι παραπάνω από το GARMIN?Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει κάτι που προσφέρει πιο πολλά. Τελικά αν και τα έκανα όλα σωστά, την ώρα που επιλέγω το BiNPDA GPS, το πρόγραμμα με πετάει έξω στο κυρίως μενού. Αλλά μέχρι στιγμής βλέπω 2 σημαντικά αρνητικά: 1)Δεν υπάρχει χάρτης Ελλάδος.. 2)Πρέπει να έχουμε συνέχεια ανοιχτό το BT.Αυτό σίγουρα είναι ό,τι χειρότερο για την μπαταρία σε συνδυασμό με το τι ρουφάει και η χρήση του GPS. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 χεχε φιλε μου για αυτο δε το δοκιμασα γιατι ξερω οτι οι χαρτες του για Ελλαδα τουλαχιστον ειναι οχι ελλειπεις απλα.για χαρτη Ελλαδος βρες τον eastern europe .μονο αυτος <<εχει>> Ελλαδα μεσα.για αυτους που δε βαριουνται να δοκιμασουν ας το κανουν. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 βγηκε ή τροποποιηθηκε το tomtom με υποστηριξη εσωτερικου gps .ξερετε που .εβαλα και οδηγιες εγκαταστασης.δε το εχω δοκιμασει εβαλα οδηγο των πρωτων που λενε οτι δουλευει. Aπο οσο θυμαμαι το tom tom εχει χαρτες μονο για αθηνα. Ειχα ενα χαρτη της ελλαδας αλλα δεν μπορω να τον βρω στο pc μου, δεν ξερω που τον εχω βαλει :O Eαν τον βρω θα ενημερωσω.. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Το δοκιμασα και δουλευει σε Ν95.Η Ελλαδα περιλαμβανεται οντως στον Eastern Europe.Δεν δοκιμασα ακομα route.Βεβαια ενοειται οτι ο χαρτης δεν εχει καμια σχεση με αυτους του Garmin auto drive και Anavasis,μοιαζει με του Sygic,και οπως εχουμε συνηθισει αυτους δεν μας κανει εντυπωση προς το παρων για τη χωρα μας. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarists0 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 ποια εκδοση υποστηριζει το εσωτερικο gps?που μπορω να βρω τον οδηγο που αναφερει ο aristotelis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 ποια εκδοση υποστηριζει το εσωτερικο gps?που μπορω να βρω τον οδηγο που αναφερει ο aristotelis? -Τον τιτλο του θεματος τον διαβασες ? :rolleyes: -Ακομα να μαθεις απο που ? :ninja: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 α ειχε και εδω θεμα tomtom με υποστηριξη εσωτερικου gps?καλα εκανες nervous που μετεφερες εδω τα Post μου μιας και δεν το εψαξα. xarist0 νομιζω στο εχω δωσει. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarists0 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 οκ το βρηκα παλι νομιζα οτι ειχε σβηστει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarists0 Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 υπαρχει χρεωση με τη χρηση του εσωτερικου gps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Οχι φιλε μου καμια. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 καλησπερα φιλε.εχω το ν95.εχεισ δουλεψει το τομ τομ.?δουλευει στο κιν μου.πωσ μπορω να το κατεβασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basildits Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Για να βρεις χαρτες για tom tom θα πρεπει να ψαξεις στα γνωστα μαγαζακια.. Εαν συναντησεις καποιο προβλημα κατα την εγκατασταση η θελεις να μαθεις κατι αλλο που αφορα το tom tom καλυτερα να ρωτησεις στο επισημο θεμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=165261 Γνωμη μου ειναι να δοκιμασεις και το Garmin: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=193327 gianpithio η γνωμη μου ειναι οτι στο εξωτερικο και δη στην Αγγλια το tomtom λεει,θεωρειται πολυ καλο,χωρις να υποτιμουμε βεβαιως και το garmin! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagarin78 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Παίδες χρησιμοποιώ εφαρμογές GPS για S60 από τον καιρό του 6600... γενικά τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ το sygic.... όμως επειδή ταξιδεύω και στο εξωτερικό πιστεύω ότι το καλύτερο πρόγραμμα για δυτική ευρώπη είναι το tomtom.... αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι υπάρχει hack για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Internal gps του n95.... το χρησιμοποίησα και παίζει τέλια.... απλά γράφω αυτό το Post για ενημέρωση.... Αν θέλετε να το βρείτε κάντε ένα search στο piratebay (tomtom + n95)...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Εχω την εντυππωση πως εχει κυκλοφωρησει εκδοση του TomTom που υποστηριζει τον εσωτερικο δεκτη...κανω καποιο λαθος?:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Εχω την εντυππωση πως εχει κυκλοφωρησει εκδοση του TomTom που υποστηριζει τον εσωτερικο δεκτη...κανω καποιο λαθος?:confused: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2348533#post2348533 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basildits Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Οι χάρτες πάντως, απ όσο γνωρίζω, εχουν να ανανεωθούν αρκετό καιρό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts