Jump to content

Έπεσε από τα 12.000 πόδια και σώθηκε

hasiotis_john
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σοκ έχει προκαλέσει το ερασιτεχνικό βίντεο (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ) το οποίο κάνει το γύρο του κόσμου και στο οποίο διακρίνεται ένας 25χρονος να πέφτει χωρίς αλεξίπτωτο από ύψος 12 χιλιάδων ποδών, δηλαδή περίπου 3,7 χιλιομέτρων χωρίς να πάθει το παραμικρό.

Ο 25χρονος Μάϊκλ Χολμς πραγματοποιούσε μια συνηθισμένη πτήση με αλεξίπτωτο πάνω από τη λίμνη Τόπο της Νέας Ζηλανδίας μαζί με το φίλο του Τζόναθαν Κινγκ. Ο τελευταίος κατάφερε να προσγειωθεί με ασφάλεια, ωστόσο ο Χολμς έζησε την πλέον τρομακτική εμπειρία της ζωής του.

Τί συνέβη όμως; Κατά τη διάρκεια της πτώσης, δεν άνοιξε ούτε το κύριο, αλλά ούτε και το εφεδρικό αλεξίπτωτο του Χολμς, ο οποίος κατέγραψε τα πάντα από την κάμερα που είχε στήσει στο κράνος του. Στην οθόνη της κάμερας μάλιστα διακρίνεται μονάχα ένα μαύρο χρώμα, τη στιγμή που ο Χολμς πέφτει, αποχαιρετώντας τους φίλους του.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους λίγες ώρες μετά το περιστατικό, ο Χολμς όχι μόνον δήλωσε ότι ένιωσε πως είχε έλθει το τέλος και ότι πέθαινε, αλλά και ότι στο εξαιρετικό τολμηρό εγχείρημα, θα προχωρήσει και πάλι, στις αρχές Μαρτίου. Ο φίλος του που τον είδε να πέφτει χωρίς αλεξίπτωτο, δήλωσε ότι εκείνη τη στιγμή ένιωθε πως όλα είχαν τελειώσει. Η ερασιτεχνική καταγραφή κάνει το γύρο του κόσμου.

Ο Χολμς σώθηκε χάρη σε ένα θάμνο αφού σε διαφορετική περίπτωση, το σώμα του θα είχε βρεθεί είτε πάνω σε ένα δέντρο, είτε σε έναν χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων. Το ακόμη πιο απίστευτο είναι ότι γλίτωσε με ένα ελαφρύ πρόβλημα στον πνεύμονα και ένα σπασμένο αστράγαλο.

Χριστέ μου έιναι όντως πολύ ανατριχιαστικό!!!:X

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

ειναι ο ανθρωπος που πλησιασε περισσοτερο την εννοια του :superman: :!:

περα απο τη πλακα, ειναι ο ορισμος του τυπου που μεσα στην ατυχια του ηταν απιστευτα τυχερος...

νταξει.... δεν ηταν και freefall εντελως.... το λαθος ανεπτυγμενο αλεξιπτωτο του επιβραδυνε την πτωση. Οχι πως επεσε στα μαλακα... αλλα σιγουρα ειχε Αγιο αφου δεν πεθανε η δεν εσπασε καμια μεση...
Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

Δείχνει΄κάτι ανω των 18? ΄ή είναι εντάξει να το δω?
Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Μόλις τώρα το είδα και στις ειδήσεις στην τηλεόραση ο τύπος έδειχνε πολύ χαλαρός...:worry:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Φοβερο!!!

Μολις το ειδα και εγω το βιντεο...

Ο ορισμος απο αυτο που λεμε: "Ειχε αγιο!"

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Χαμηλή ποιότητα, γιατί δεν το τραβήξανε σε high definition? Άν πάθαινα κάτι τέτοιο πιστευω πως θα εκτιμούσα πιο πολύ τη ζωή.
Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

επεσε επανω σε ενα στρωμα απο θαμνους το οποιο του εκοψε δραματικα την ταχυτητα παντως εφοσον δεν πεθανε την στιγμη της περιδινησης οπου ολο το αιμα παει στο ποδια και εχεις 7 δευτερα μεχρι να κανεις κατι δεν θα παθαινε τιποτα...

Ηθικό δίδαγμα: άμα δεν είναι η ώρα σου και από αεροπλάνο να πέσεις,θα σωθείς...:p (μη το δοκιμάσετε)

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

tτο βιντεο δεν υπαρχει πια...

:(

Μολις τωρα το :blink: ειδα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ήταν ελεύθερη πτώση ρε παιδιά. Το αλεξίπτωτο άνοιξε, αλλά όχι πλήρως, και ευτυχώς έπεσε και στους θάμνους. Άμα δεν άνοιγε καθόλου απλά θα είχε γίνει κέτσαπ το παιδί.

Μολις τωρα το :blink: ειδα!

εμενα δε μου ανογει το Link.

μου γραφει: This video is no longer available due to a copyright claim by Associated Newspapers Limited

tτο βιντεο δεν υπαρχει πια...

:(

Όντως δεν υπάρχει πλέον... γράφει "This video is no longer available due to a copyright claim by Associated Newspapers Limited" , προφανώς θα τους έκανε μήνυση το κανάλι που το έβγαλε σε αποκλειστικότητα!

Αν το βρει κανείς από αλλού , ας βάλει link!

εμενα δε μου ανογει το Link.

μου γραφει: This video is no longer available due to a copyright claim by Associated Newspapers Limited

Το ίδιο εμφανίζεται και στη δική μου οθόνη.Ήμουν περίεργος να δω την ταχύτητα με την οποία προσγειώθηκε στον θάμνο ο αλεξιπτωτιστής.

http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/02_1/skydive100207_228x409.jpg ....ο Michael Holmes

Και ΕΔΩ το βίντεο!!! (δείτε το , πριν το "κλείσουν" και αυτό!!!!!)

...κάντε πολλές προσπάθειες αν δεν σας βγάζει τίποτα , γίνετε ένας ψιλοχαμός με το βίντεο και πρέπει να το πετύχεις.... είναι από την Daily Mail που αγόρασε αποκλειστικά τα δικαιώματα)

Είναι πολύ καλύτερο το βίντεο αυτό από το προηγούμενο που είχα βάλει... και σε ποιότητα , αλλά και σε διάρκεια ... έχει υλικό και μετά την πτώση! Απίστευτα τυχερό το παλικάρι...

Που ακριβώς είναι το βίντεο; :worry: :tyflos: