stendor Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Ovi Maps 3.03: Free car- and pedestrian navigation for Nokia E71 and Nokia E66 http://symbianworld.org/3982-ovi-maps-3-03-free-car-and-pedestrian-navigation-for-nokia-e71-and-nokia-e66/ Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madvinegar Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 (edited) Εκτος απο το διαφορετικο μενού, υπαρχει καποια διαφορα στην πλοηγηση? Με λιγα λογια αξιζει να βαλεις την 3.03 αντι να κρατησεις της 3.01? Επίσης, επειδη το βρηκα και εγω, θα μπορουσε καποιος με Ν82 να μας πει step-by-step τι ακριβως εκανε για να βαλει την καινουρια εκδοση? Δλδ πρεπει να βαλουμε αναγκαστικα το x-plore και να κανουμε φορματ ή να σβησουμε ολα τα αρχεία που λεει στη λιστα? Δεν μπορουμε απλα να περασουμε απο πάνω το καινουριο sys file? Μιλαω για εμας που εχουμε ενημερωμενη με χαρτες κομπλε την εκδοση 3.01 (και βλέπω πως εχει επιλογη στο γνωστο μαγαζακι για devices that have maps already built in)... Μπορει καποιος απο εσας που το βαλατε (πχ frastgr) να μας δωσει τα φωτα του? (εστω με πμ) Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα. Edited April 6, 2010 by madvinegar Παράθεση Samsung Galaxy S9 Plus Duos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Ούτε φορματ θα κάνετε ούτε θα απεγκαταστήσετε κάτι. Απλά κάνετε εγκατάσταση το αρχείο sis και μόνο του αντικαταστεί την προηγούμενη έκδοση της εφαρμογής. Μετά με το maploader κάνετε εγκατάσταση του συμβατού χάρτη και της γλώσσας πλοήγησης. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madvinegar Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 (edited) Ευχαριστουμε. Εγω που εχω ηδη ενημερωμενο χαρτη, πρεπει να τον ξαναπερασω? Edit: Το εβαλα στο Ν82 και δουλευει μια χαρα. Δεν χρειαστηκε να ξαναπερασω χαρτες. Κρατησε τους ενημερωμενους που ειχα. Στο μενου, εκτός απο - Η θεση μου - Ευρεση θεσεως - Αγαπημενα - Οδηγειστε εδω - Πεζοπορεια Σου βγαζει κατι αλλο? Edited April 6, 2010 by madvinegar Παράθεση Samsung Galaxy S9 Plus Duos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 όχι αυτές είναι οι επιλογές. Καλή πλοήγηση........ Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madvinegar Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 ωπ.. προβλημα... Ενω ολα ειναι οκ, στην πλοήγηση φλασαρει η εικονα γυρω γυρω! Ειδα το αναφερανε και στο γνωστο μαγαζακι! Εσενα τα δειχνει οκ? Ξαναεβαλα την 3.01. Οταν βρεθει λυση για την 3.03 θα την ξαναβαλω. Αν εχεις εσυ καποια λυση, πλιζ πες μου. Παράθεση Samsung Galaxy S9 Plus Duos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Ovi Maps 3.03: Free car- and pedestrian navigation for Nokia E71 and Nokia E66 http://symbianworld.org/3982-ovi-maps-3-03-free-car-and-pedestrian-navigation-for-nokia-e71-and-nokia-e66/ Αμην και ποτε :) Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 ωπ.. προβλημα... Ενω ολα ειναι οκ, στην πλοήγηση φλασαρει η εικονα γυρω γυρω! Ειδα το αναφερανε και στο γνωστο μαγαζακι! Εσενα τα δειχνει οκ? Ξαναεβαλα την 3.01. Οταν βρεθει λυση για την 3.03 θα την ξαναβαλω. Αν εχεις εσυ καποια λυση, πλιζ πες μου. στο Ε71 δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα, τώρα δεν ξέρω αν στο Ν82 εμφανίζει αυτό το πρόβλημα επειδή η συγκεκριμένη εφαρμογή sis είναι αποκλειστικά για Ε71 και Ε66. Λυπάμαι δεν έχω κάποια λύση να προτείνω!!!!! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 στο Ε71 δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα, τώρα δεν ξέρω αν στο Ν82 εμφανίζει αυτό το πρόβλημα επειδή η συγκεκριμένη εφαρμογή sis είναι αποκλειστικά για Ε71 και Ε66. Λυπάμαι δεν έχω κάποια λύση να προτείνω!!!!! Φιλε frastgr... την εφαρμογη την εχεις? ή απλα το εγκατεστησες και τελος? ερωτηση τωρα..... :O :cool: Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 είναι η εφαρμογή που έχει δώσει στο λινκ λίγο πιο πάνω ο φίλος stendor. μπορείς να την κατεβάσεις από εκεί.... Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 (edited) Καπου το ειχα δει νομιζω... γινεται να παρω την εφαρμογη στον υπολογιστη? ωστε να φτιαχνω μια διαδρομη και να την περναω στο κινητο... :) edit: βρε σεις παιδια... η εκδοση που περασα μεσα (απο την επισημη σελιδα πια...) δεν εχει καμια σχεση με αυτη του 5800... ουτε για καιρο λεει τιποτα.. ουτε καλα επιλογες δεν μου εχει... επιλογες οπως να κλεισω το σημα gps πχ.... τι γινεται?? edit2:απο FAQ της νοκια... " * Why does Maps 3.03 on my Nokia E71 or E66 not have the Premium Services like the weather service or Michelin travel guides? We listened to consumers and developed a technical solution to bring the free Ovi Maps and navigation experience to the Nokia E71 and Nokia E66 - however technical limitations prevented us from making premium content available on those devices." Να παρει!! μου φενεται καλυτερη ηταν η προηγουμενη εκδοση... τι λετε? :S Edited April 7, 2010 by vgnFE31h Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madvinegar Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Υπαρχει μια πολυ καλη εφαρμογη που λεγεται "here and now" (εδω και τωρα) και αντικαθιστα αυτες τις εξτρα λειτουργιες που δεν εχεις στην εκδοση 3.03. πχ weather, συμβαντα, ταινιες, εστιατορια κτλπ. Απλα δεν ειναι ενσωματωμενη στο προγραμμα ovi maps. Ειναι ξεχωρα μαζι με τις εφαρμογες. Νομιζω την δινει δωρεαν η Ovi... Εγω την βρηκα στο γνωστο μαγαζακι... Πως μπορουμε να επικοινωνισουμε με την Νοκια και να την πρηξουμε να βγαλει την δωρεαν εκδοση 3.03 για το Ν82? (οπως δλδ με τα Ε71 και Ε66) Παράθεση Samsung Galaxy S9 Plus Duos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 (edited) Καπου το ειχα δει νομιζω... γινεται να παρω την εφαρμογη στον υπολογιστη? ωστε να φτιαχνω μια διαδρομη και να την περναω στο κινητο... :) http://maps.ovi.com/ Eγω δεν εχω καταφερει να την κανω να δουλεψει στο pc :mad: εντιτ η τελευταια εκδοση μου δουλευει λιγο που την δοκιμασα Edited April 7, 2010 by bill33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 (edited) http://maps.ovi.com/ Eγω δεν εχω καταφερει να την κανω να δουλεψει στο pc :mad: εντιτ η τελευταια εκδοση μου δουλευει λιγο που την δοκιμασα καλο ειναι αυτο... δουλευει :) σε πιο κινητο το δοκιμασες? Υπαρχει μια πολυ καλη εφαρμογη που λεγεται "here and now" (εδω και τωρα) και αντικαθιστα αυτες τις εξτρα λειτουργιες που δεν εχεις στην εκδοση 3.03. πχ weather, συμβαντα, ταινιες, εστιατορια κτλπ. Απλα δεν ειναι ενσωματωμενη στο προγραμμα ovi maps. Ειναι ξεχωρα μαζι με τις εφαρμογες. Νομιζω την δινει δωρεαν η Ovi... Εγω την βρηκα στο γνωστο μαγαζακι... Πως μπορουμε να επικοινωνισουμε με την Νοκια και να την πρηξουμε να βγαλει την δωρεαν εκδοση 3.03 για το Ν82? (οπως δλδ με τα Ε71 και Ε66) Α οποτε αυτο κανει το here and now? δεν το ηξερα... και σου δινει πληροφοριες και για την αθηνα?? κατι αλλο... οταν παω ρυθμισεις και κανω ενημερωση για την κινηση.... τι στο καλο ειναι αυτο??? σε τι χρησιμευει????? Οσο για να πρηξεις την ΝΟΚΙΑ δεν ξερω... μπορει και να μην την επρηξαν με μηνυματα... αλλα απο παραπονα σε διαφορα καταστηματα... απο τηλεφωνικα παραπονα.... ακομα και απο τα διαφορα φορουμ οπως αυτο εδω.... τοσα παραπονα υπαρχουν.... :happy: Edited April 8, 2010 by vgnFE31h Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 καλο ειναι αυτο... δουλευει :) σε πιο κινητο το δοκιμασες? Σε εμενα παλια δεν δουλευε στο pc (FF & VISTA ),περναγε το προσθετο που ελεγε αλλα δεν δουλευε μετα,σαν να μην ειχα εγκαταστησει τιποτα πχ ουτε απο 2D σε 3D δεν αλλαζε.Τωρα αλλαζει αλλα δεν εχω σχεδιασει διαδρομη ακομα. Εχω Ν82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Νομιζω ή ειναι ιδεα μου οτι εχω δει σε καποιες φωτο -του νεου προγραμματος- καποια κτιρια? γινεται να γινει κατι τετοιο? να περασω καποια κτιρια μεσα? Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 το n85 με ποιο εκ των ε52, ε55, ε66, ε71, ε72, n97, 6710, 6730, 5800, 5230 η χ6 ειναι ιδιο για να του περασω το ovi maps 3.03? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlap13 Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Κάλημερα..Θα μπορουσε καποιος να με βοηθήσει???Εχω το 6210 Νavigator , εχςω κατεβασει τα Ovi Maps κλπ και μετα απο καποια δευτερολεπτα πλοηγησης σταματαει για αγορα αδειας.Αν πατησω ΟΚ χρεωνομαι απλα 10Ε και ολα καλα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Κάλημερα..Θα μπορουσε καποιος να με βοηθήσει???Εχω το 6210 Νavigator , εχςω κατεβασει τα Ovi Maps κλπ και μετα απο καποια δευτερολεπτα πλοηγησης σταματαει για αγορα αδειας.Αν πατησω ΟΚ χρεωνομαι απλα 10Ε και ολα καλα?? Συνεχίζεις με αγορά άδειας πλοήγησης 10€ μέσω πιστωτικής κάρτας για ένα χρόνο και τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebeli Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 (edited) Καλησπέρα παιδία και από εμένα, 'Εχω ενα Ε66 και μόλις έβαλα την δώρεαν πλοηγήση με το ovi maps 3.03. Παρολά αφτά οταν προσπαθω να κάνω ανηζητηση διευθυνσης δεν μου βρίσκει κανένα αποτελεσμα!!!! (μου λεει "δεν βρεθηκαν αποτελέσματα εκτός συνδεσης") Μηπώς κσέρει κανενας κανενα tip να βοηθήσει??? Ευχαριστώ! Edited April 19, 2010 by rebeli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Καλησπέρα παιδία και από εμένα, 'Εχω ενα Ε66 και μόλις έβαλα την δώρεαν πλοηγήση με το ovi maps 3.03. Παρολά αφτά οταν προσπαθω να κάνω ανηζητηση διευθυνσης δεν μου βρίσκει κανένα αποτελεσμα!!!! (μου λεει "δεν βρεθηκαν αποτελέσματα εκτός συνδεσης") Μηπώς κσέρει κανενας κανενα tip να βοηθήσει??? Ευχαριστώ! και σε μενα στο 5800 εκτος συνδεσης δεν βρισκει τιποτα. με συνδεση βρισκει τα παντα και αμεσως Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebeli Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 (edited) και σε μενα στο 5800 εκτος συνδεσης δεν βρισκει τιποτα. με συνδεση βρισκει τα παντα και αμεσως Οταν επιλεγο με συνδεση (μενου-->επιλογες-->ρυθμισεις-->διαδικτυο-->συνδεση (σε συνδεση)) απλα βρισκει πιο γριγορα το στιγμα μου η αναζητηση παραμενει να μη μου βρισκει τιποτα. οταν κανω αναζητηση τα μονα που μου βρισκει ειναι φαρμακεια κτλ στους δρομους που ψαχνω. Πρεπει η αναζητηση να γινεται με συγκεκριμενο τροπό?? Οταν επιλεγο με συνδεση (μενου-->επιλογες-->ρυθμισεις-->διαδικτυο-->συνδεση (σε συνδεση)) απλα βρισκει πιο γριγορα το στιγμα μου η αναζητηση παραμενει να μη μου βρισκει τιποτα. οταν κανω αναζητηση τα μονα που μου βρισκει ειναι φαρμακεια κτλ στους δρομους που ψαχνω. Πρεπει η αναζητηση να γινεται με συγκεκριμενο τροπό?? Απ οτι καταλαβα πρεπει να είναι συνδεδεμενο με συγκεκριμενο access point Edited April 19, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα,χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 όχι ρε παιδιά κάνει αναζήτηση απλά πρώτα βάζεις την πόλη που βρίσκεται η δ/νση και αφού είσαι στην συγκεκριμένη πόλη μετα γράφεις την Δ/νση που θέλεις στην αναζήτηση και τη βρίσκει. όλα αυτά εκτός σύνδεσης..... Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micmic Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 (edited) Εκτός από τους 74 routable χάρτες, είχα διαβάσει ότι υπάρχουν και 106 μη-routable χάρτες για όλον τον κόσμο. Πού είναι αυτοί; Οέο; Edited April 23, 2010 by micmic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Παιδια οσοι εχετε προβλημα με την αναζητηση εκτος συνδεσης, δοκιμαστε να πληκτρολογησετε τις διευθυνσεις με μικρα γραμματα, ακομα και το πρωτο γραμμα. Ειχα και εγω αυτο που λετε και οταν τα γραφω μικρα, βρισκει τα παντα! Να πω ακομα οτι σε σχεση με το garmin που ειχα πιο πριν, μερα με την νυχτα. Απο τοτε που το δωσαν free στο Ε71 ουτε καν του αυτοκινητου δεν χρησιμοποιω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts