nervous Δημ. February 11, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Απορω πως δεν το εγραψε κανεις .. Nokia Maps 3.0 beta updated http://www.allaboutsymbian.com/news/item/8921_Nokia_Maps_30_beta_updated.php Nokia Maps 3.0 beta is now compatible with the following devices: S60 3rd Edition Feature Pack 1 (E71, E66, 6110 Navigator, N95, N95 8GB, N82) S60 3rd Edition Feature Pack 2 (N96, N85, N79, 6650, 6210 Navigator, 6220 Classic, N78) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Καμια απαντηση; :confused: Οταν είσαι μέσα στην εφαρμογή Χαρτες πας στα Πρόσθετα >Αδειες και κάνεις ενημέρωση για διαθέσιμες άδειες μέσω GPRS όπου σου βγάζει και τις διαθέσιμες μέρες που θα έχεις δωρεάν πλοήγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Απορω πως δεν το εγραψε κανεις .. Nokia Maps 3.0 beta updated φιλε nervous για αυτην λεγαμε παραπανω. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Αρα ειναι beta ακομα?!!παντως δε μπορω να καταλαβω πω η προηγουμενη εκδοση του mirrorofsorrow ειχε χαρτες 90+MB και τωρα 43,ισως επειδη ειναι beta αλλλα γιατι να το κανουν αυτο?Επισης διαβασα οτι συγχρονιζεις διαδρομες με το ovi,οι χαρτες του ovi δηλαδη ειναι καλυτεροι? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Προσπαθώ να εγκαταστήσω την 3 beta έκδοση (απ'τον illusion) αλλά μου λέει ότι υπάρχει πρόβλημα με το πιστοποιητικό, τι παίζει? Να ψάξω να βρω την 2 ή φτιάχνεται? Είδα ακόμα ότι η 3 χρησιμοποιεί αρκετή μνήμη, θα παίζει άνετα σε μένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 μπορειτε να δειτε τι χαρτες εχει το ovi maps κατεβαζοντας αυτο http://www.zshare.net/download/5544604303aee218 εγκαταστηστε το και μπειτε με τον browser σας στην διευθυνση http://maps.ovi.com/services/ http://g.imagehost.org/0666/ovi_maps_on_browser.jpg http://g.imagehost.org/0011/Screenshot0044.jpg τα ονοματα στο χαρτη του κινητου ειναι στα Ελληνικα οπως βλεπετε Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Σ εμενα (Ε66) που δοκιμασα την εκδοση 3 εκτος απ οτι δειχνει οτι να ναι κολλαει κιολας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Τελικά για symbian με FP2 όπως το Ν79 ακόμα ισχύει μόνον η έκδοση 2; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Παιδιά σε εμένα το πρόγραμμα τρέχει μια χαρά , και λοκαρει δορυφόρο σε 2 δευτερόλεπτα , με το agps ενεργοποιημένο φυσικά Άψογη η έκδοση 3 , το μόνο πρόβλημα είναι ότι και σε αυτόν το χάρτη πάλι δεν έχουν φτιάξει τους μονόδρομους , παίρνει όλους τους μικρούς δρόμους σαν δρόμους διπλής κατεύθυνσης τουλάχιστον στο ηράκλειο που το έχω δοκιμάσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Παιδιά σε εμένα το πρόγραμμα τρέχει μια χαρά , και λοκαρει δορυφόρο σε 2 δευτερόλεπτα , με το agps ενεργοποιημένο φυσικά Άψογη η έκδοση 3 , το μόνο πρόβλημα είναι ότι και σε αυτόν το χάρτη πάλι δεν έχουν φτιάξει τους μονόδρομους , παίρνει όλους τους μικρούς δρόμους σαν δρόμους διπλής κατεύθυνσης τουλάχιστον στο ηράκλειο που το έχω δοκιμάσει Σε ποιά συσκευή το δοκίμασες και σε ποιά έκδοση αναφέρεσαι; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Το έβαλα κι εγώ σε 6290.Παρατήρησα κάποιες βελτιώσεις στο χάρτη.(π.χ. η προηγούμενη έκδοση στην αναζήτηση δείχνει το χωριό Αγιο Σπυρίδωνα στην Ημαθία ενώ η νέα στο Δίον που είναι και το σωστό ).Απ την άλλη πάλι έχει ελλείψεις σε χωριά.Το πρόβλημα είναι ότι συνέχεια κόβεται η πλοήγηση και πάει στο μενού εφαρμογών.Υποθέτω ότι αν δεν φταίει κάτι άλλο,μάλλον θα οφείλεται στη μνήμη του κινητού.Πάντως το στίγμα του είναι άριστο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Τελικά για symbian με FP2 όπως το Ν79 ακόμα ισχύει μόνον η έκδοση 2; :worry: Ίσα ίσα που η έκδοση 3.0 ήταν διαθέσιμη μόνο για FP2 συσκευές εξ αρχής. Μπορείς να την κατεβάσεις και να την εγκαταστήσεις στο N79. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Σε ποιά συσκευή το δοκίμασες και σε ποιά έκδοση αναφέρεσαι; :worry: Στο Ν95 8gb με firmware 31.0. Οσο αφορα την εκδοση νομιζω οτι ειδη το γραφω , εκδοση 3. Το προγραμμα δουλευει χωρις ουτε ενα bug.πραγματικα πολυ καλο .ελπιζω μονο να φτιαξουν λιγο καλυτερα του χαρτες της επαρχιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 http://img12.imagehosting.gr/out.php/t456369_Screenshot0002.jpg http://img12.imagehosting.gr/out.php/t456368_Screenshot0001.jpg Και 3D και βελτιωμένος ο χάρτης,μπράβο τους.....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Μπορεί κάποιος να μου πει τι πρέπει να κάνω για να εγκαταστήσω την ρωγμώδη έκδοση 3 ή 2 στο κινητό μου? Γιατί προσπαθώ όλο το μεσημέρι και δεν κατάφερα τπτ, κάτι πρόβλημα μου βγάζει στο πιστοποιητικό ενώ έχω έπιλέξει να τα να μην κόβει την εγκατάσταση λόγω πιστοποιητικού. Να προσθέσω εδώ ότι δεν έχω κάτι από Nokia Maps εγκατεστημένο στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Μπορεί κάποιος να μου πει τι πρέπει να κάνω για να εγκαταστήσω την ρωγμώδη έκδοση 3 ή 2 στο κινητό μου? Γιατί προσπαθώ όλο το μεσημέρι και δεν κατάφερα τπτ, κάτι πρόβλημα μου βγάζει στο πιστοποιητικό ενώ έχω έπιλέξει να τα να μην κόβει την εγκατάσταση λόγω πιστοποιητικού. Να προσθέσω εδώ ότι δεν έχω κάτι από Nokia Maps εγκατεστημένο στο κινητό. Θα πρεπει να την υπογραψεις...Δεν αρκει μονο να απενεργοποιησεις τον ελεγχο απο το κινητο...κοιτα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=208801 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Θα πρεπει να την υπογραψεις...Δεν αρκει μονο να απενεργοποιησεις τον ελεγχο απο το κινητο...κοιτα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=208801 οκ, ζήτησα ένα πιστοποιητικό, μετά ενεργοποιώ το 2 ή το 3 και κάνω την εγκατάσταση σαν να ήταν αυθεντικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Έτσι ακριβώς! Μπορεί κάποιος να ανεβάζει τους χάρτες τους Ελληνικούς και την φωνητική καθοδήγηση και το qf αρχείο; γιατί μου έχει σπάσει τα νέυρα η σύνδεση του κινητού με map loader! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 ρε παιδιά προσπαθώ να περάσω την τελευταία έκδοση (9 feb) πάνω στην προηγούμενη του Δεκέμβρη και μου βγάζει "Αδυναμία εγκατάστασης. Ενσωματωμένο μέρος". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Προσπάθησε να το κανείς από το μενού Λήψη μέσω του εικονιδίου Μaps Update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilistsit Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Τελικα ξερεις κανεις αν υποστηριζεται το Nokia Maps 3.0 πλεον απο Ν96? Ως τωρα το Maps Updater μου γραφει οτι η συσκευη μου δεν υποστηριζεται. Πρεπει να κατεβασω την εφαρμογη απο αλλου και να την εγκαταστησω μονος μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Ρε παιδιά, έχω κατεβάσει το Nokia Maps 3 από το xxxxxxxxxxxxx, αλλά όταν πάω να το εγκαταστήσω, βγάζει το μήνυμα "κατεστραμμένο αρχείο". Τι μπορεί να φταίει; :confused: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Τελικα ξερεις κανεις αν υποστηριζεται το Nokia Maps 3.0 πλεον απο Ν96? Ως τωρα το Maps Updater μου γραφει οτι η συσκευη μου δεν υποστηριζεται. Πρεπει να κατεβασω την εφαρμογη απο αλλου και να την εγκαταστησω μονος μου? Υπόστιρίζεται! Δες εδώ! Το update δεν στο βγάζει επειδή είναι σε δοκιμαστική έκδοση ακόμα το προγραμματάκι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 νομιζω οτι η εκδοση για fp2 οπως το ν96 δεν εχει ‘‘γιατρευτει‘‘ ακομα Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Τελικα ξερεις κανεις αν υποστηριζεται το Nokia Maps 3.0 πλεον απο Ν96? Ως τωρα το Maps Updater μου γραφει οτι η συσκευη μου δεν υποστηριζεται. Πρεπει να κατεβασω την εφαρμογη απο αλλου και να την εγκαταστησω μονος μου? Εγώ το έχω εγκατεστημένο κανονικά στο N96,στην αρχή όντως δεν το αναγνώριζε το Maps Updater αλλά μόλις ανοιξα το Χαρτες μια φορά για να βρει στίγμα και να λοκάρει θέση(το Ν96 αγοράστηκε τώρα και μιλάω για το αρχικό setup που του έκανα με τις δικές μου προτιμήσεις),κατόπιν το έτρεξα πάλι με το Maps Updater και όλα έγιναν σωστά όπως και με τα Ν85 που είχα + η διάρκεια πλοήγησης που μου διαθέτει η άδεια είναι 389 μέρες:):). Τρέξτο ξανά και πιστεύω θα δουλέψει(μιλάμε πάντα για την σωστή διαδικασία και όχι για χακαρισμένες εκδόσεις και φουντουκιές....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts