Jump to content

[S60 3rd Edition] Nokia Maps (ex. Ovi Maps/Smart2go)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενταξει εχει δικιο,10 ευρω για ολο το χρονο δεν ειναι τιποτα.εγω θα το βαλω.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δυο μέτρα και δυο σταθμα???Πελατες δυο ταχυτητων????Δεν ειναι ακριβα το αντιθετο μαλιστα αλλα που αποσκοπει???
Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements

10€ δεν ειναι σημαντικο ποσο,περυσι πληρωσα 50κατι€ για την αδεια.

Ας φτιαξουν ομως και τα bugs που εχει ομως η τωρινη εκδοση,πχ οτι σε πεταει εξω οταν πας στην πλοηγηση στις ρυθμισεις.

Δυο μέτρα και δυο σταθμα???Πελατες δυο ταχυτητων????Δεν ειναι ακριβα το αντιθετο μαλιστα αλλα που αποσκοπει???

Προφανως οπως ειχαν πει το κοστος της πλοηγησης στις συσκευες που το παρεχει δωραν ειχε ενσωματωθει στην τιμη τους..ετσι ειχαν πει κ οτι απο εδω κ περα θα ενσωματωνεται.οποτε για μας τους παλιους θα υπαρχει αυτη η μικρη επιβαρυνση.οπως κ ναχει ειναι καλο γιατι θα αναγκαστουν κ αλλοι να ριξουν τιμες!προτιμω φθηνο καλο κ αυθεντικο παρα να ψαχνουμε τα παρανομα..

τι bug εχει ακριβως?εμενα στο Ν79 λειτουργει αψογα κ ειναι κ γρηγορο πολυ..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ενταξει εχει δικιο,10 ευρω για ολο το χρονο δεν ειναι τιποτα.εγω θα το βαλω.

δεν εινα το θεμα τα λεφτα αλλα το το οτι επειδη εχουν κολλησει με καποια κινητα που σονι και καλα πρεπει να προωθήσουν εμας μας πετανε εξω!!!δεν ξερω αν θα το αγορασω..τσαντίστηκα:mad:

Εγω που μπηκα με το κινητο ειναι ηδη ενεργοποιημενο..

Εδώ (http://handheld.softpedia.com/get/Educational/Maps/Nokia-Map-Loader-3-73981.shtml) υπάρχει το map loader, με το οποίο μπορείς να επιλέγεις τους χάρτες. Διαγράφει λέει τα παλιά αρχεία και μετά επιλέγεις να περάσεις εσύ όποια θέλεις. Χρήσιμο εργαλείο. Edited by vaggos

δεν θα υποστηρίξουν τελικά τζάμπα πλοήγηση, αλλά κατέβασαν την τιμή στα 10 € για ένα χρόνο..

αυτό τελικά...

για μας τους παλιούς χρήστες..

εγώ έτοιμος είμαι να την αγοράσω.. 2 καφέδες κ 3 κρουασάν είναι..

οχι βρε παιδια! περιμενετε λιγο.στο κατω-κατω της γραφης μονο της νοκια υπαρχει; υπαρχουν το ndrive η το sygic πχ!!και ειναι καλυτερα πιστευω, και ΤΖΑΜΠΑ.γιατι να τους κανουμε μαγκες;:mad:

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

εγώ πάλι χαίρομαι, γιατί η νόκια ξέρει να υποστηρίζει αυτό που κάνει..

κ έχω μάθει ότι τα παράνομα δεν βγαίνουν πάντα σε καλό..

κ με συγχωρείτε αν το λέω αυτό, έχοντας ταξιδέψει στο εξωτερικό κ έχοντας χρησιμοποιήσει κάποιες από τις υπηρεσίες των χαρτών, που δεν έχουν συζητηθεί καν σε αυτό το φόρουμ..

Να ρωτησω εγω κατι?

Για εμας που το κινητο δεν ειναι στην λιστα για τα δωρεαν (πχ εγω εχω N82), κραταω την εκδοση 3.0.1 των ovi maps και πληρωνω αυτα τα 10 ευρω ή κατεβαζω και εγκαθιστω την 3.0.3 και πληρωνω τα 10 ευρω?

Samsung Galaxy S9 Plus Duos

Να ρωτησω εγω κατι?

Για εμας που το κινητο δεν ειναι στην λιστα για τα δωρεαν (πχ εγω εχω N82), κραταω την εκδοση 3.0.1 των ovi maps και πληρωνω αυτα τα 10 ευρω ή κατεβαζω και εγκαθιστω την 3.0.3 και πληρωνω τα 10 ευρω?

Την 3.0.3 δεν μπορεις να την εγκαταστησεις στο Ν82.

Ρε παιδια επεδη δεν εχει βγει η 3.03 ακομα και επειδη ισως αργησει γι αυτο υπαρχει το ολο θεμα με τα 10 ευρω?Μηπως δηλαδη αργοτερα οταν βγει η 3.03 να ειναι εντελως δωρεαν και για εμας?Εχει πει κατι επισημο η Νοκια η εμεις κανουμε υποθεσεις?
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

κάπου είδα να αναφέρει η νόκια, πως η λεγόμενη free έκδοση πλοήγησης, κοστίζει 10 €, αλλά το κόστος αυτό, είναι συνυπολογισμένο στο κόστος αγοράς των νέων συσκευών που φέρουν GPS.

Κανενα speedcamera για Ελλαδα θα βγαλουν...?

εννοείς να είναι ενσωματωμένο σαν pois, ή να εμφανίζεται λίγο πριν φτάσεις στην κάμερα?

αλήθεια, τι επιλογές έχουμε κ ποια είναι τα συν κ πλην?

Στις αλλες χωρες ο χαρτης ειναι ενημερωμενος και σου εμφανίζει την καμερα κανονικα πριν φτασεις επανω της ΚΑΙ σε προειδοποιεί και φωνητικά. Κανονικά speedcameras δλδ. Οχι σαν pois.

Σαν pois μπορω να τα περασω και μονος μου (το ειχα κανει) αλλα 1ον δεν βολευει μιας και δεν σε προειδοποιεί και 2ον... είχε βαρυνει τοσο πολυ το προγραμμα που χρειαζοταν 4 λεπτα για να ανοιξει...

Δες και εδω:

Με λιγα λογια το προγραμμα ειναι "ετοιμο" σε καποιες χωρες, απλά δεν το εχουν ενσωματώσει (ακομα) στους Ελληνικους χαρτες!...

πολυ καλα δουλευει για τις καμερες

αρκει να ειναι καλα ενημερωμενο

Εννοεις πως δουλευει και τωρα για Ελλαδα? Οσο για το αν ειναι καλα ενημερωμενο, τον τελευταιο χαρτη εβαλα μεσα απο το map loader και σε μια εκδρομη που πηγα απο Πειραιά μεχρι Κορινθο δεν μου εβγαλε ουτε μια speedcamera... Δεν εχει καμια καμερα σε αυτη την διαδρομη?

Μηπως γινεται ενημερωση για speedcameras ξεχωριστα απο αλλου?

Εσυ δλδ εχεις δει καμερα με τον τροπο που εδειξα στο λινκ στο προηγουμενο μου ποστ?

Εννοεις πως δουλευει και τωρα για Ελλαδα? Οσο για το αν ειναι καλα ενημερωμενο, τον τελευταιο χαρτη εβαλα μεσα απο το map loader και σε μια εκδρομη που πηγα απο Πειραιά μεχρι Κορινθο δεν μου εβγαλε ουτε μια speedcamera... Δεν εχει καμια καμερα σε αυτη την διαδρομη?

Μηπως γινεται ενημερωση για speedcameras ξεχωριστα απο αλλου?

Εσυ δλδ εχεις δει καμερα με τον τροπο που εδειξα στο λινκ στο προηγουμενο μου ποστ?

όχι ρε φίλε..

δικό μου λάθος..

στο βίντεο που παρέθεσες το είδα κ μου φάνηκε καλό..

Γνωριζει κανεις αν μπορουμε να βαλουμε να βρει διασταυρωση? Δλδ να βαλεις στην αναζητηση πχ Πειραιως και Κανθάρου γωνία...

Υπαρχει τετοια επιλογη?

Παρατηρώ ότι στη νέα δωρεάν έκδοση του Ovi Maps, στο Ε72 που χρησιμοποιώ, τα ΡΟΙs είναι λιγότερα απ' ότι σε προηγούμενες "δωρεάν" εκδόσεις. Στην πόλη μου έβρισκε πολλά καταστήματα με την άλλη έκδοση αλλά τώρα δεν υπάρχει τίποτα :(

*και παραμένει το πρόβλημα με την αδυναμία ευθυγράμμισης στη διαδρομή :mad:

EDIT: Πέρασα μία "άλλη" έκδοση του Ovi Maps και όλα πλέον μια χαρά. Τα ΡΟΙs πολλά και έχω πλέον και ευθυγράμμιση με τη διαδρομή. Αχ αυτή η Nokia :rolleyes:

Edited by OculatusAbis