Jump to content

Υπηρεσίες δικτύου [SMS/MMS/κλπ]

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλή χρονιά σε όλους!

Θέλω να σας ρωτήσω αν έχετε συναντήσει το παρακάτω πρόβλημα:

Στην Q κάρτα μου βάζω τα γνωστά sms πακέτα με τα 2Ε και ανταλάσσω πολλά sms με άλλο που είναι wind f2go.

E λοιπόν στατιστικώς κάθε 1 στα 30-40 sms το sms που φεύγει απο μένα πηγαινει στο άλλο κιν μπερδεμένο με παλαιότερο μου sms!

Μιλάμε βέβαια για μεγάλα sms, πάντως κάτω απο 1kb.

Συγκεκριμένα, αρχίζει κανονικά όπως το ξεκίνησα αλλά μετά απο 50-60 χαρακτήρες κόβεται και μπερδεύεται μέσα παλαιότερο sms. Πως το καταλαβαίνω? Απλά το θυμάμαι απο τα συμφραζόμενα, οτι είναι παλιό. Μπορεί και 1-2 μηνών παλιό.

Να είναι πρόβλημα του κέντρου της Q ή πρόβλημα των κινητών?

Απ' όσο ξέρω, αυτό είναι συνήθως πρόβλημα του κινητού! Είναι παλιό;

• 1 month later...
  • Απαντήσεις 388
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση καθόσον άσχετος με τα mms επειδή δε τα χρησιμοποιώ καθόλου.

Έχω ένα κινητό samsung με android 2.3.6, και το κινητό είναι f2g. Οι ρυθμίσεις mms είναι σωστά τοποθετημένες (το τσέκαρα από το site της wind). Μου έστειλαν λοιπόν ένα mms το οποίο μου εμφανίζει στο σώμα του να κάνω λήψη αλλά μόλις το πατάω μου βγάζει πληροφορίες για το mms. Πως γίνεται να δω την επισυναπτόμενη φωτό; Προσπάθησα και με ανοιχτό το wifi αλλά πάλι τα ίδια.

• 4 weeks later...
Επισκέφθηκα κατάστημα wind για να ενεργοποιήσω τα δωρεάν 120 λεπτά χρόνου ομιλίας στο κινητό μου , επειδή έχω και σταθερή τηλεφωνία wind. Μου ζήτησαν και πλήρωσα τέλος ενεργοποίησης της συγκεκριμένης υπηρεσίας 5€ (με απόδειξη άυλου χρόνου) αλλά δεν το έχω βρει πουθενά να αναφέρεται.Το έχετε δει πουθενά γραμμένο ?
αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela

Επισκέφθηκα κατάστημα wind για να ενεργοποιήσω τα δωρεάν 120 λεπτά χρόνου ομιλίας στο κινητό μου , επειδή έχω και σταθερή τηλεφωνία wind. Μου ζήτησαν και πλήρωσα τέλος ενεργοποίησης της συγκεκριμένης υπηρεσίας 5€ (με απόδειξη άυλου χρόνου) αλλά δεν το έχω βρει πουθενά να αναφέρεται.Το έχετε δει πουθενά γραμμένο ?

Δεν αναφέρεται κάπου τέτοια χρέωση, απλά σου χρεώσανε 5 ευρώ χρόνο ομιλίας...

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Επειδή δεν αναφέρεται το ψάχνω.Περιμένω και επίσημη απάντηση από την εταιρία
αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela

ισχυει κανονικα σου ενεργοποιουν υπηρεσια με 120' προς ολους για 30 ημερες και δωρο 100-120' προς σταθερα, ανεξαρτηατα απο τα 120' που θα πιστωνονται καθε μηνα. κοστος πακετου 5€ για F2G

• 2 weeks later...

Παιδιά καλησπέρα και καλό πάσχα.

Έχω xperia E C1505 και έχω q-card. Δεν μπορώ να στείλω mms.

Πήρα τηλ. κεντρο εξυπηρετησης μου έστειλε sms κάτι ρυθμίσεις και όταν τις πέρασα χειροκίνητα δεν γινόταν να αποθηκευτεί.

Έβαζα MNC:10 και δεν το αποθήκευε. Μόνο με τιμή 9.

Ξαναέψαξα sites και βρήκα από την q τα εξής:

Ρυθμίσεις Internet:

• Όνομα: Q Internet

• APN: myq

• MCC: 202

• MNC: 09

• Τύπος APN: Internet

Στο APN το αφήνω κενό τελικά γιατί αλλιώς δεν έχω internet.

Ρυθμίσεις Q MMS:

• Όνομα: Q MMS

• APN: q-mms.myq.gr

• MMSC: http://mms.myq.gr

• Διακομιστής μεσολάβησης ΜΜS: 192.168.80.134

• Θύρα ΜΜS: 8080

• MCC: 202

• MNC: 09

• Τύπος APN: MMS

Δεν στέλνει με τπτ mms. Χρειάζεται πρώτα να στείλω sms σε κάποιο αριθμό;

Ευχαριστώ πολύ

Το τάβλι θέλει υπομονή και η γκόμενα κυνήγι...

Βρήκα την λύση μόνος μου τελικά και την παραθέτω:

Στις Ρυθμίσεις MMS στο Τύπος APN: MMS το άφησα κενό.

Τωρά το εξής κουλό. Άμα θέλω να στείλω MMS θα πρέπει να πάω στις ρυθμίσεις να αλλάξω το προφίλ σε mms και μετά να κάνω reboot το κινητό:confused::confused:

Βέβαια μπορώ να στείλω αλλά τότε δεν θα έχω internet:wacko::wacko:

Οπότε έστειλα το mms που ήθελα, άλλαξα προφίλ και ξανά rebbot.

Το τάβλι θέλει υπομονή και η γκόμενα κυνήγι...

Παιδια καλησπερα σε nexus 7 εβαλα τις ρυθμισεις για ιντερνετ αλλα δεν συνδεεται απο καρτοκινητο wind. Σε samsumg s5 δουλευει κανονικα. Μπορει να μου πει κανεις αν ξερει τι αλλο πρεπει κα κανω για να συνδεθω? Ευχαριστω

1. **62*6935160000000# και κληση. ομοιως και 61 και 67 εαν θελεις.

2. Να καλεσεις το 1260, οπου και θα βγαλεις γραμμη :p

Σωστός.

Επομένως συνοψίζω:

-Προώθηση στο 6935160000000 => προώθηση στον τηλεφωνητη μαζί με ειδοποιηση κλησεων (αυτό είναι καλό για όταν είναι κλειστό).

-Προώθηση στο 693515-ΧΧΧΧΧΧΧ, όπου ΧΧΧΧΧΧΧ είναι τα νούμερα του κινητού μου μετά το 699 => προώθηση στον τηλεφωνητη χωρίς ειδοποιηση κλησεων (αυτό είναι καλό για όταν δεν απαντήσεις).

Και αυτο τι ειναι? Ισχυε οταν ηταν ΤΙΜ?

Γνωστου μου που εχει ερθει απο Cosmote και κρατησε το νουμερο (697...), εχει προωθηση (κλειστο η εκτος εμβελειας) στο 6935160000000.

Εγω που δεν εχω ερθει απο αλλη εταιρεια (693...) και δεν εχω τηλεφωνητη αλλα εχω ειδοποιηση κλησεων εχω προωθηση (κλειστο η εκτος εμβελειας) στο 6935530000. :confused: Αν το σβησω τι θα γινει?

Τελικα εγω που δεν ειχα ποτε τηλεφωνητη αλλα θελω να βαλω τωρα μπορω να το κανω με αυτα τα νουμερα (ποιο?) η πρεπει να καλεσω ΕΠ?

Το έγραψα και στο θέμα της συσκευής g3s.....όποιος έχει καμιά ιδέα ας την ρίξει:

Παιδιά επειδή ταλαιπωριέμαι λίγο με την συσκευή και με τις ρυθμίσεις ....Καταρχήν στα nexus από το ROM καταλάβαινα πως ήταν για Ρουμανία η συσκευή. Το δικό μου λέει WIN, έχει να κάνει ότι προορίζεται για την wind; Σαν μοντέλο είναι το D722 που προορίζεται για Ευρώπη.

Και βασικά το πρόβλημα που παραμένει είναι ότι κατά διαστήματα δεν μπαίνει ούτε με δεδομένα ούτε με wifi (πιο σπάνια αυτό) και εμφανίζει το μήνυμα που ανέφερα και πιο πριν:

"Ο έλεγχος ταυτότητας μέσω διακομιστή μεσολάβησης δεν ήταν επιτυχής"

Πρόβλημα έχω μόνο με τους browser, καθώς το wifi δουλεύει μια χαρά. Ο stock δουλεύει τις περισσότερες φορές, οι chrome & cm δεν με έχουν βάλει ούτε μια φορά με δεδομένα....

Συνεπώς αν ξέρει κανείς να βοηθήσει...είναι θέμα συσκευής, ρυθμίσεων apn ή και τα δυο; Για να ξέρω και που να ρωτήσω. Το περίεργο είναι ότι δουλεύει όπως του έρθει. Αν φάει κανά κόλλημα του κάνω restart και ισιώνει...Καμιά γνώμη;;;

Οι ρυθμίσεις που δίνει η wind είναι αυτές

Τον τύπο apn τον έχω γράψει στο πεδίο "Διαμετακομιστής μεσολάβησης" και στο "Τύπος apn" και έχω δεδομένα αλλά όπως πριν (chrome δεν δουλεύει, viber δουλεύει, stock browser όπως του έρθει) .

Edited by enigma84

Φιλος εχει wind και όταν είναι εκτος δικτυου και τον καλουν μετα που εχει δικτυο δεν του πηγαινει μηνυμα ότι τον καλεσε ο ..ταδε . Πως μπορει να το ενεργοποιησει ?

Ευχαριστω

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Φιλος εχει wind και όταν είναι εκτος δικτυου και τον καλουν μετα που εχει δικτυο δεν του πηγαινει μηνυμα ότι τον καλεσε ο ..ταδε . Πως μπορει να το ενεργοποιησει ?

Ευχαριστω

Στείλε ΝΑΙ στο 1265

Και για να μην καταλαβαίνει ο άλλος ότι έχεις την "ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΛΗΣΕΩΝ" (έτσι λέγεται η υπηρεσία) στέλνεις ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ στο 1265

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Στείλε ΝΑΙ στο 1265

Και για να μην καταλαβαίνει ο άλλος ότι έχεις την "ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΛΗΣΕΩΝ" (έτσι λέγεται η υπηρεσία) στέλνεις ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ στο 1265

Πως στελνεις κρυφα το sms ? Ευχαριστω

Φιλικά Γιάννης

Πως στελνεις κρυφα το sms ? Ευχαριστω

Γράφεις μήνυμα το κείμενο ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ και το στέλνεις στο 1265 .

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Γράφεις μήνυμα το κείμενο ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ και το στέλνεις στο 1265 .

Ευχαριστω πολύ.

Φιλικά Γιάννης

• 4 months later...
Έχω το εξείς θέμα:δεν μπορώ να στείλω sms από έναν αριθμό κοσμοτε σε αριθμό wind!Λαμβάνω κανονικά sms παράδοσης αλλά το άλλο νούμερο της wind δεν το παίρνει!Τι μπορεί να φταίει?

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

έχω ένα φίλο που έχει ένα android παλιά έκδοση συμβόλαιο WIND κι όποιος του στείλει sms του έρχεται το ίδιο κείμεονο πολλές φορές μες στην ημέρα. Έχει μια περιοδικότητα περίπου 4-5' δηλ. μπορει να λάβει και 20 φορές μες στην ημέρα το ίδιο sms

Έχει τύχει σε κάποιον άλλον??? είναι θέμα δικτύου ή συσκευής???? από όσο μου είπε το δοκίμασε και σε άλλη συσκευή και γινόταν το ίδιο...

• 4 weeks later...
  • 3 months later...

καλησπέρα,

Έχω ένα παράξενο θέμα με το reply στα sms.

Απ' όταν ήρθα στη Wind πολλές φορές δεν μπορώ να κάνω reply σε sms (από Android).

Έχω παρατηρήσει ότι αυτό συμβαίνει όταν στο sms το κινητό του αποστολέα εμφανίζεται ως 3069xxxxxxxx.

Όταν ο αποστολέας εμφανίζεται ως +3069xxxxxxxx ή 69xxxxxxxx, τότε το reply φεύγει ok.

Στα Contacts μου o αποστολέας είναι καταχωρημένος πάντα ως 69xxxxxxxx. Όταν ξεκινήσω νέο μήνυμα από το contact, φεύγει πάντα.

Όσο ήμουν στην Cosmote, δεν είχα θέμα, εμφανίστηκε ακριβώς μόλις άλλαξα σε Wind. Δοκίμασα σε 2 συσκευές, Android 4.4 και Android 2.2.

Και στα 2 κινητά δοκίμασα το default sms πρόγραμμα και το Go SMS.

Service Center έχει οριστεί (από μόνο του) σε +30693599000.

Καμμιά ιδέα;