sideras1985 Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Έχω έναν αριθμό Wind F2G και κάθε φορά που κάνω ανανέωση υπολοίπου μου στέλνουν όλο μηνύματα του τύπου ''Βάλε NS της Παρέας με φωρεάν λεπτά ομιλίας και sms με 8€ κλπ.''Πως γίνετε να καταργήσω αυτά τα spam μηνύματα γιατί μου έχουν γεμίσει τα εισερχόμενα μου.:mad: Φιλε δεν ξερεις οτι μπορεις απλα να τα διαγραφεις οταν σου ερχονται :confused: :blink: ?Ετσι δεν θα εχεις προβλημα μνημης στα εισερχομενα.Το αυτονοητο δηλαδη:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Φιλε δεν ξερεις οτι μπορεις απλα να τα διαγραφεις οταν σου ερχονται :confused: :blink: ?Ετσι δεν θα εχεις προβλημα μνημης στα εισερχομενα.Το αυτονοητο δηλαδη:!: Το ξέρω και αυτό κάνω.Δεν υπάρχει τρόπος όμως να τα καταργήσω οριστικά?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Το ξέρω και αυτό κάνω.Δεν υπάρχει τρόπος όμως να τα καταργήσω οριστικά?:confused: Οχι,ειναι ενημερωτικα αυτα και φευγουν μαζικα απο το συστημα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Οχι,ειναι ενημερωτικα αυτα και φευγουν μαζικα απο το συστημα..... Μπορώ να πάω σε κάποιο κατάστημα Wind ή να καλέσω στο 1260 και να τους πω να μην μου τα στέλνουν?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Υπάρχουν και χειρότερα! Πριν λίγες μέρες έστειλα τρία mms από το κινητό μου (σύνδεση wind) και ο παραλήπτης πηρε τα δύο από αυτά κανονικά ενώ το τρίτο του ήρθε με άλλον αριθμό αποστολέα. Συγκεκριμένα αντί να φαίνεται ότι το έστειλα από τον αριθμό μου, φαινόταν ένας άλλος αριθμός (ο οποίος είναι mo'mad)!!! Μίλησα με το 1260, το κατέγραψαν και θα με ενημερώσουν είπαν... κοιτα εδω να δεις χαλια...... τελος παντων εγω το θεωρω ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ο αλλος να ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ να σου στελνει μια photo για να δεις κατι και αυτη η photo να ερχεται σε μικρογραφία της μικρογραφίας.....:mad: καπου θα επρεπε να σταματήσει λιγο αυτο........και να συνέλθει λιγο η wind γιατι δεν την βλεπω καλα αν συνεχίσει ετσι...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Μπορώ να πάω σε κάποιο κατάστημα Wind ή να καλέσω στο 1260 και να τους πω να μην μου τα στέλνουν?:confused: οχι καθε εταιρία εχει τα διαφημιστικα της. ε και συ ποσες καρτες βαζεις και σου ερχονται τοσα πολλα μηνυματα; Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 οχι καθε εταιρία εχει τα διαφημιστικα της. ε και συ ποσες καρτες βαζεις και σου ερχονται τοσα πολλα μηνυματα; Δεν βάζω πολλές κάθε μήνα διότι το F2G το έχω για το Wind Plus Non-Stop γιατί έχω κύριο συμβόλαιο στη Wind.Είναι σπαστικό όμως κάθε φορά που βάζω κάρτα να μου στέλνουν διαφημιστικά ή όποτε δεν το χρησιμοποιώ να μου στέλνουν προσφορές τύπου:''Ανανέωσε μέχρι τις 31/11 και θα διπλασιαστεί η πρώτη κάρτα που θα βάλεις.''και άλλες τέτοιες βλακείες.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Δεν βάζω πολλές κάθε μήνα διότι το F2G το έχω για το Wind Plus Non-Stop γιατί έχω κύριο συμβόλαιο στη Wind.Είναι σπαστικό όμως κάθε φορά που βάζω κάρτα να μου στέλνουν διαφημιστικά ή όποτε δεν το χρησιμοποιώ να μου στέλνουν προσφορές τύπου:''Ανανέωσε μέχρι τις 31/11 και θα διπλασιαστεί η πρώτη κάρτα που θα βάλεις.''και άλλες τέτοιες βλακείες.:mad: Βλακειες ο διπλασιασμος της καρτας:blink::wacko: ?Αλλοι παρακαλανε να τους ερχεται η προσφορα αυτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 αλλο παλι και αυτο.....μετα ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ Α Π Α Τ Η ΤΩΝ ΜΜS...... στελνεις διπλο "συνεχόμενο" sms απο το κινητο σου και ο αλλος παιρνει το ενα αμεσως και το αλλο META AΠΟ 10 ωρες.......:mad::mad: πο πο πο την πατησα ασχημα με την wind..... εχει ηδη αρχισει να μου "λειπει" η vodafone....!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Καλησπέρα.Μου ήρθε απόψε σε έναν καρτοκινητό Wind που έχω το παρακάτω μήνυμα:''Καλώς ήρθατε στην υπηρεσία Wind Dual Downloads.Ο κωδικός σας είναι ο ******.Μπορείτε να πάτε στο http://fulltracks.wind.com.gr με τον υπολογιστής σας,για να ξεκινήσετε τις αγορές σας.Τι υπηρεσία είναι αυτή?Θα πρέπει να μην χρεώνετε γιατί από την ώρα που έλαβα το sms δεν μου έχει αφαιρεθεί υπόλοιπο.Στην παραπάνω διεύθυνση που μου στείλανε το μόνο πρόγραμμα που βλέπω που είναι για ενεργοποίηση είναι το Music Non-Stop αλλά εγώ δεν έχω κάνει τίποτα.:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Exω ένα Toshiba ts605 και προσπαθώ να περάσω τις ρυθμίσεις από wind (καρτοκινητό) χειροκίνητα επειδή Online δεν τις έχει για mms, δεν έχω καταφέρει όμως τίποτα. Εχει κανείς καμιά ιδέα τι άλλο μπορώ να κάνω? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Exω ένα Toshiba ts605 και προσπαθώ να περάσω τις ρυθμίσεις από wind (καρτοκινητό) χειροκίνητα επειδή Online δεν τις έχει για mms, δεν έχω καταφέρει όμως τίποτα. Εχει κανείς καμιά ιδέα τι άλλο μπορώ να κάνω? Δοκιμασε να στειλεις κενο sms στο 19234 να δεις αν θα ερθουν οι ρυθμισεις. Με τα sms προς δικτυα του εξωτερικου ξερετε αν πρεπει να βαζουμε πριν το προθεμα δυο μηδενικα δηλαδη 001χχχχ για αμερικη ή σκετο +1χχχχ ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Με τα sms προς δικτυα του εξωτερικου ξερετε αν πρεπει να βαζουμε πριν το προθεμα δυο μηδενικα δηλαδη 001χχχχ για αμερικη ή σκετο +1χχχχ ? Το ίδιο είναι, αλλά καλύτερα βάλε +1χχχχ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Μπορεί να μου πει κάποιος τι σημαίνει η προώθηση 6935150000000; Το είχα ρωτήσει και πριν μήνες. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nimp Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Μπορεί να μου πει κάποιος τι σημαίνει η προώθηση 6935150000000; Το είχα ρωτήσει και πριν μήνες. pote sou to vgazei??? Παράθεση XGamers.gr :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 pote sou to vgazei??? Δε θυμάμαι σε ποιά κατηγορία κλήσεων το είχε by default. Τώρα τις άλλαξα τις προωθήσεις σύμφωνα με τα γούστα μου. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 χω ενα προβληματακι με το θεμα mms μου στελνουν mms και ενω το βλεπω να συνδεεται κατεβαζει μεχρι το 2% και μετα κοβεται υπαρχει καποια λυση εχει προβλημα η wind τι ακριβως παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 χω ενα προβληματακι με το θεμα mms μου στελνουν mms και ενω το βλεπω να συνδεεται κατεβαζει μεχρι το 2% και μετα κοβεται υπαρχει καποια λυση εχει προβλημα η wind τι ακριβως παιζει μαλλον το κινητο σου εχει καποιο προβλημα.δοκιμασες την sim σε καποιο αλλο κινητο;δεν υπαρχει προβλημα με την wind. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 μαλλον το κινητο σου εχει καποιο προβλημα.δοκιμασες την sim σε καποιο αλλο κινητο;δεν υπαρχει προβλημα με την wind. περιεργο γιατι ολες οι ρυθμισεις ειναι σωστες εχω βαλει ακριβως οπως τα εχει στην ιστοσελιδα της η wind δε ξερω τι συμβαινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorz Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Ξέρει κανείς τι είναι αυτό; Πήρα χτες ένα MMS που γράφει: "Πες το με 1 MMS" - Νέα δωρεάν υπηρεσία από την WIND! Εγγράψου τώρα δωρεάν στην υπηρεσία και κάνε την επικοινωνία σου πιο ζωντανή από ποτέ! Κάθε 2 εβδομάδες θα λαμβάνεις 1 ΜMS χωρίς χρέωση κάνοντας κλικ στο http://windmms.amaze.gr! Εικόνες για ευχές γενεθλίων, πρόσκληση σε καφέ, αθλητικά, λουλούδια, δώρα και άλλα πολλά! με αποστολέα το Wind1@wind.com.gr :confused: Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 όταν πάω να στείλω μμς με ν85 βγάζει αυτό 'Πακέτα δεδομένων μη επιτρεπτή σύνδεση' Ξέρει κανεις τι ειναι αυτό΄? πως το διορθώνω ευχαριστώ... Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 υπαρχει καποιος που εχει τις ρυθμισεις streaming για HtC ?? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 lol. τι πραγμα? Απ'οσο γνωριζα (μπορει να εχει αλλαξει) οι windows mobile δεν υποστηριζονται απο το mobile tv...τωρα, εαν παιζει δεν ξερω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 lol. τι πραγμα? Απ'οσο γνωριζα (μπορει να εχει αλλαξει) οι windows mobile δεν υποστηριζονται απο το mobile tv...τωρα, εαν παιζει δεν ξερω... ξερω οτι δεν παιζουν τα windows mobile,αλλα μηπως υπαρχει κατι αλλο :wink: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 ολα ειναι δυνατα σε αυτη τη ζωη! κλεισε το κινητο σου,ελενξε τις ρυθμισεις κεντρου μηνηματων και αν οχι επικοινωνησε με την εξ.πελατων :) Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts