NIK_TAX Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Να ρωτησω κατι απο την εκθεση δεν μπορουμε να αλαξουμε ονομα σε εναν ηχο που μασ εχουσ στειλει?γινεται απο καπου αλλου? Παράθεση ))))))(((((( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Γινετε κατευθειαν απο την εκθεση αλλα και απο ρυθμισεις>>διαχειρ.Δεδομ.>>Διαχειρ.Αρχειων. Αν εχει προστασια περασε το στον Η/Υ και δοκιμασε απο εκει τπτ. -- Ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να κανουμε διορθωση αφαιρεση/προσθεση σε λεξεις στο Τ9 λεξικο?. Για παραδειγμα πειτε πως δεν υπηρχε η λεξη "συγκρινω" μεσα και την εκανα προσθεση αλλα ως "συγκρηνω" μπορουμε να τη διορθωσουμε? Η κατι αλλα κουφα που βγαζει που δεν ειναι καν λεξεις κι βγαζει πρωτα αυτα κ επειτα αν πατισεις το "*" σου βγαζει τη λεξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να κανουμε διορθωση αφαιρεση/προσθεση σε λεξεις στο Τ9 λεξικο?. Για παραδειγμα πειτε πως δεν υπηρχε η λεξη "συγκρινω" μεσα και την εκανα προσθεση αλλα ως "συγκρηνω" μπορουμε να τη διορθωσουμε? Η κατι αλλα κουφα που βγαζει που δεν ειναι καν λεξεις κι βγαζει πρωτα αυτα κ επειτα αν πατισεις το "*" σου βγαζει τη λεξη Σε αυτά τα 2 link, που παραθέτω στο τέλος του post, μπορείς να δεις πως μπορείς να σβήσεις όλο το λεξικό ή να διορθώσεις κάποιες λέξεις. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να σβήσεις όλο το έξικό. Ορίστε τα 2 link: Αυτό το link δείχνει πως σβήνεις όλο Τ9 dictrionary: http://news.mobile9.com/s60apps/2007/10/08/tips-tricks-resetting-your-predictive-text-dictionary/ Αυτό δείχνει πως αλλάζεις συγκεκριμένες λέξεις: http://thoughtsons60.com/2007/10/09/editing-entries-in-the-t9-dictionary/ Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 :thanks: stendor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 Επειδή όλο και περισσότεροι φίλοι, βάζουμε το Garmin στο κινητό μας (6110)... μήπως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να φτιάξουμε έναν ΣΩΣΤΟ οδηγό για να φτιάξουμε το πρόβλημα με την "δίεση"; Φυσικά ψάχνοντας στο φόρουμ, βρήκα λύση... αλλά για να την καταφέρω θα πρέπει να κάνω σεμινάρια στην ΝΟΚΙΑ. Μήπως κάποιος συνάδελφος να αναρτήσει μια λύση "βήμα-βήμα"... 'Εναν οδηγό προς αρχάριους/άσχετους και ανεπίδευκτους μάθησης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 Επειδή όλο και περι σσότεροι φίλοι, βάζουμε το Garmin στο κινητό μας (6110)... μήπως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να φτιάξουμε έναν ΣΩΣΤΟ οδηγό για να φτιάξουμε το πρόβλημα με την "δίεση"; Το προβλημα με τη διεση και το garmin εχει λυθει με την τελευταια εκδοση, GarminMobileXT_4.10.80:O. Δες το αντιστοιχο θεμα... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (θέλω τα φώτα σας) Βάζοντας το καλώδιο για να συνδέσω το κινητό στο PC... μου βγάζει αυτό το καταπληκτικό ερώτημα "Pc suite-Μεταφορά δεδομένων-Αναπαραγωγή πολυμέσων". 'Εκανα επιλογή "μεταφορά δεδομένων" και αμέσως άλλαξε η οθόνη του κινητού μου (το θέμα και την φώτο της "επιφάνειας εργασίας" την έχω στην κάρτα μνήμης). Μόλις τέλειωσα τη δουλειά μου... και αποσύνδεσα το κινητό από το καλώδιο, ΔΕΝ επανέφερε τη φώτο (που μεταξύ μας... χέστ*@κα)... αλλά δεν μου επανέφερε και στο κυρίως μενού, όλα τα settings που είχα (π.χ εφαρμογή Best Birthday κ.λ.). 'Εχω κρατήσει backup της κάρτας, αλλά μήπως ξέρετε ποιό αρχείο είναι αυτό που έκανε τη ζημιά για να ρίξω μόνο αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (θέλω τα φώτα σας) Βάζοντας το καλώδιο για να συνδέσω το κινητό στο PC... μου βγάζει αυτό το καταπληκτικό ερώτημα "Pc suite-Μεταφορά δεδομένων-Αναπαραγωγή πολυμέσων". 'Εκανα επιλογή "μεταφορά δεδομένων" και αμέσως άλλαξε η οθόνη του κινητού μου (το θέμα και την φώτο της "επιφάνειας εργασίας" την έχω στην κάρτα μνήμης). Μόλις τέλειωσα τη δουλειά μου... και αποσύνδεσα το κινητό από το καλώδιο, ΔΕΝ επανέφερε τη φώτο (που μεταξύ μας... χέστ*@κα)... αλλά δεν μου επανέφερε και στο κυρίως μενού, όλα τα settings που είχα (π.χ εφαρμογή Best Birthday κ.λ.). 'Εχω κρατήσει backup της κάρτας, αλλά μήπως ξέρετε ποιό αρχείο είναι αυτό που έκανε τη ζημιά για να ρίξω μόνο αυτό; Δοκίμασε να βγάλεις και να ξαναβάλεις τη κάρτα μνήμης. Θα στρώσει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 Δοκίμασε να βγάλεις και να ξαναβάλεις τη κάρτα μνήμης. Θα στρώσει... Κι όμως... Δεν έστρωσε. Την έβγαλα με το "καλό" (αφαίρεση κάρτας μνήμης)... Την έβγαλα και με το κακό (απλά την ξήλωσα και την ξαναέβαλα). Φαντάσου πως έχασε μέχρι και τα shortcuts που είχα βάλει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 Περίεργα πράγματα...:wacko: Επανεκκίνηση δοκίμασες να κάνεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 Πέντε ή έξι φορές έκανα φίλε μου! Και μου την σπάει γιατί ένα ωραίο θέμα Night trail... επίσημο φυσικά της ΝΟΚΙΑ δεν το βρίσκω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Επειδή έχω μια γειτόνισσα με το ίδιο τηλέφωνο, ποιό αρχείο να της "κλέψω" από το κινητό (και να το ρίξω στο δικό μου) μπας και στρώσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Φίλε radiodj, απο δω και στο εξής σου προτείνω τις πολύ σημαντικές εφαρμογές, τα θεματα και αρχεία όπως φωτο και ήχους οι οποίοι ορίζονται ως προεπιλογές απο ποικίλες εφαρμογές, να τα έχεις περασμένα στη μνήμη τηλεφώνου. Έτσι, δεν θα επιρρεάζεται τίποτα όταν αφαιρείς την κάρτα μνήμης αλλά ούτε και όταν επιλέγεις μαζική αποθήκευση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Σοφότατη η συμβουλή σου... και βεβαίως καλό είναι αυτό που έπαθα να το διαβάσουν και οι άλλοι χρήστες για να "φυλάγονται". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebe Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Παιδες γνωριζει κανεις αλλο προγραμα για gps εκτος απο αυτο που εχει απο τη μανα του που να μην χρεωνει? Γιατι εχω ΤΙΜ και με χρεωνει οποτε συνδεωμαι με το gps:) Παράθεση STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Παιδες γνωριζει κανεις αλλο προγραμα για gps εκτος απο αυτο που εχει απο τη μανα του που να μην χρεωνει? Γιατι εχω ΤΙΜ και με χρεωνει οποτε συνδεωμαι με το gps:) Τσέκαρε τα αντίστοιχα θέματα... Garmin Maps Mobile™ XT Sygic GPS Navigator Mobile Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebe Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Τσέκαρε τα αντίστοιχα θέματα... Garmin Maps Mobile™ XT Sygic GPS Navigator Mobile Σε ευχαριστω πολυ:D Παράθεση STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Φίλε radiodj, απο δω και στο εξής σου προτείνω τις πολύ σημαντικές εφαρμογές, τα θεματα και αρχεία όπως φωτο και ήχους οι οποίοι ορίζονται ως προεπιλογές απο ποικίλες εφαρμογές, να τα έχεις περασμένα στη μνήμη τηλεφώνου. Έτσι, δεν θα επιρρεάζεται τίποτα όταν αφαιρείς την κάρτα μνήμης αλλά ούτε και όταν επιλέγεις μαζική αποθήκευση. Υπάρχει κάποιος τρόπος τότε, ώστε οι εφαρμογές που ήδη έχω εγκαταστήσει (και έχω πληρώσει βέβαια) όπως το Best Birthday... να μου "εμφανιστούν" και πάλι στο μενού; 'Εχω χάσει, βασικά, το εικονίδιο της "εφαρμογής". Ο φάκελλος υπάρχει βεβαίως μέσα στην κάρτα μνήμης. Ξέρω πως τα πράγματα δεν θα είναι τόσο απλά όπως στα windows που κάνει συντόμευση το ΕΧΕ. 'Ομως γνωρίζει κάποιος, κανέναν τρόπο, γιατί είναι κρίμα να ξαναπερνάω πάλι, όλες τις εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stafidas1 Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 καλησπερα παιδια , Αγορασα το τηλ πριν 2 μερες. Ειχα Sony Erickson για 2 χρονια και εχω μπλεξει λιγο με την εγκατασταση των προγραμματων και τους χαρτες. ποια ειναι γενικα η διαδικασια για να ενεργοποιησω το NAvigator και να δουλευει οπως πρέπει? Αυτη τη στιγμή μου δειχνει μόνο τη θεση που βρισκομαι. καποια βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 καλησπερα παιδια , Αγορασα το τηλ πριν 2 μερες. Ειχα Sony Erickson για 2 χρονια και εχω μπλεξει λιγο με την εγκατασταση των προγραμματων και τους χαρτες. ποια ειναι γενικα η διαδικασια για να ενεργοποιησω το NAvigator και να δουλευει οπως πρέπει? Αυτη τη στιγμή μου δειχνει μόνο τη θεση που βρισκομαι. καποια βοήθεια? Πιστεύω να αναφέρεσαι στο Nokia Maps και όχι στο Route66...:rolleyes: Αν ναι, σε ενημερώνω πως θα πρέπει να πληρώσεις άδεια πλοήγησης. Δες εδώ για να μάθεις περισσότερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stafidas1 Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 δεν ξερω αν ακουγεται χαζο αλλα αναφερομαι στους χαρτες του route 66 που εχει η συσκευασια. Ρωτησα πριν την αγορα του τηλεφωνου και ο πωλητης ηταν βεβαιος οτι μόνον τους εγκαθιστώ στο κινητο απο το cd δεν μου ειπες οτι θα πληρωσω κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Φίλε ο πωλητής δεν ήταν ιδιαίτερα σαφής. Το route66 είναι προ-εγκατεστημένο. Το Nokia Maps όμως... το περνάς χειροκίνητα (αν και δεν θα εντυπωσιαστείς γιατί υπάρχουν άλλα προγράμματα πλοήγησης σαφώς καλύτερα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 Μπορεί κάποιος να μου πει κάτι; Ποιό είναι το ακριβές όνομα ενός ΕΠΙΣΗΜΟΥ θέματος της ΝΟΚΙΑ; Night trail λέγεται; Ρωτάω γιατί δεν το βλέπω πια στο κινητό μου και το είχα αγαπήσει. 'Αραγε ξέρει κανείς πως μπορώ να το επαναφέρω ή να το ζητήσω από καμμιά ΝΟΚΙΑ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Light trails Δεν γινετε να στο στειλει καποιος ? Τα βρηκα καπου , λοιπον κανε κλικ εδώ θα κατεβασεις 2 original θεματα. Tο ενα ειναι αυτο που ψαχνεις. Θελουν sign ομως και ισως χρειαστει να κανεις μετονομασια σε lighttrails.sis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Στις 21 Φεβρουαρίου έγραψα αυτό το ποστ... 'Εστειλα e-mail στην υπάλληλο του Route 66 (από το technical support) και το πρώτο πράγμα που με ρώτησε, ήταν "πες μου τη βερσιόν του χάρτη που χρησιμοποιείς". Για την ακρίβεια μου ζήτησε να κάνω το εξής... Please connect your phone to your PC via the USB cable, select Data transfer on your phone, open ROUTE 66 Sync on your PC and check this information under My device>Maps. Της απάντησα πως έχω την version 1.15. Μπορεί κάποιος από εσάς να μου λύσει μια απορία; Κάποιος από εσάς που ΔΕΝ έχει "φορέσει" στο κινητό του την τελευταία βερσιόν 4.22 (όπως έχει το δικό μου)... Μπορεί να ακολουθήσει τα ίδια βήματα (όπως εγώ) και να μου πει τι βερσιόν χάρτη φοράει το κινητό του... και αν οι δρόμοι με τελικό "ς" εμφανίζονται σωστά; 'Οχι τίποτα άλλο... αλλά είναι καλύτερο να εντοπίσουμε το πρόβλημα και να το λύσουν... παρά να προσπαθούν να βγάλουν άκρη με τη γλώσσα μας. Πέρασε λοιπόν ένας μήνας και είπα από μέσα μου "Αμαρτία είναι να μην παίζει σωστά το Route66. Κάτσε να τους πιέσω λίγο". 'Ετσι... πριν 3 μέρες της έστειλα της τύπισσας (στην Ροθτε 66) ;ena e-mail και τη ρώτησα αν κάποιοι "δουλεύουν" επάνω στη βέρσιον και αν χρειάζεται βοήθεια το τμήμα... είμαι στη διάθεσή τους. Δείτε την απάντηση που έλαβα πριν λίγο. Dear Mr. ******, Please note that as I informed you in my previous e-mail, I forwarded all the necessary information to my colleagues so that they can further investigate the problem. I assure you that all the information you have provided us with has been forwarded. Unfortunatley it is not possible to contact our Development Department directly but as soon as I receive a reply from my colleagues regarding the issue you have reported I will send you an e-mail to inform you about this. So far I did not receive an answer about the problem you have reported. Kind regards, ****** ***** ROUTE 66 Customer Support Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts