ταξιδιωτης22 Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 εμενα παντως δεν μυο χει παρουσιασει κανεναν τζογο η τριγμο ακομα,αψογο,μηχανισμος που μονο σε samsung εχω δει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 εμενα παντως δεν μυο χει παρουσιασει κανεναν τζογο η τριγμο ακομα,αψογο,μηχανισμος που μονο σε samsung εχω δει. Φίλε ταξιδιώτη, έχε υπόψη το πόστ μου(#80), και πες μου αν είναι όντως όπως τα λέει με το slide, (πρέπει να περάσουν μερικές μέρες όμως),αλλιώς να ξέρω να το προτείνω ανεπιφύλακτα:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 καλοριζικο φλε μου,αντε περιμενουμε κι εντυπωσεις. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostass88 Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 τι κινητό τελικά είναι καταπληκτικό!!!ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ενά καλό antivirus??ψάχνω αλλά δν έχω βρει κάτι...και κάτι τελευταίο...το τηλέφωνο υποστηρίζει τα θέματα του Ν73?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 8, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 τι κινητό τελικά είναι καταπληκτικό!!!ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ενά καλό antivirus??ψάχνω αλλά δν έχω βρει κάτι...και κάτι τελευταίο...το τηλέφωνο υποστηρίζει τα θέματα του Ν73?? -Δεν χρειαζεσαι αντιβιωση ,δεν υπαρχει ιος ακομα για symbian 9.1 -ναι Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris87 Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 το τηλεφωνο εχει δυο γραμμες??? υποστηριζει τις καρτες together... ??????????? ποως το 6233 και τι κ800... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 παιδιά μια ερώτηση.μπορώ να κάνω πλοήγηση με Landscape την οθόνη?αν ναι πως.εκτός από το Opera mini.Πρώτο μου μύνημα από το κινητό με χρήση Wifi.είναι φοβερό. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 παιδιά μια ερώτηση.μπορώ να κάνω πλοήγηση με Landscape την οθόνη?αν ναι πως.εκτός από το Opera mini.Πρώτο μου μύνημα από το κινητό με χρήση Wifi.είναι φοβερό. αν δεν εχει εφαρμογη "περιστροφη οθονης" δοκιμασε το rotate me, ειναι λιγο παιδεμα αλλα πιστευω ειναι ωραιο :) xxxxxxxxxxxxxxxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 έγινε φίλε μου θα το δω.σε ευχαριστώ. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peet Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Μολις το ειδα σε καταστημα voda,πολυ ωραιο κινητο δειχνει καλοφτιαγμενο,λογικο βαρος,καλη οθονη για το ειδος του.Θα το επαιρνα ,αλλα η γραμματοσειρα του ειναι αρκετα μικρη και η υπαλληλος που στη ουσια δεν με αφησε να το περιεργαστω μου ειπε οτι δεν υπαρχουν κεφαλαια και το μεγεθος ειναι αυτο.Μηπως καποιος που το εχει μπορει να βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Μολις το ειδα σε καταστημα voda,πολυ ωραιο κινητο δειχνει καλοφτιαγμενο,λογικο βαρος,καλη οθονη για το ειδος του.Θα το επαιρνα ,αλλα η γραμματοσειρα του ειναι αρκετα μικρη και η υπαλληλος που στη ουσια δεν με αφησε να το περιεργαστω μου ειπε οτι δεν υπαρχουν κεφαλαια και το μεγεθος ειναι αυτο.Μηπως καποιος που το εχει μπορει να βοηθησει? Σε αντίθεση με την σειρά 40, στην σειρά 60 δεν ρυθμίζεται το μέγεθος των γραμμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Δυστυχώς το Ε65 είναι symbian 9.1 και όχι 9.2 - δεν ενσωματώνει δηλαδή το feature pack 1, στο οποίο υπάρχει επιτέλους η δυνατότητα να επιλέξεις μέγεθος γραμματοσειράς στο μενόυ της συσκευής. Μπορείς, παρόλα αυτά, να αλλάξεις γραμματοσειρά με διάφορες μεθόδους. Αν αποφασίσεις αν πάρεις την συσκευή, ακι θέλεις να αλλάξεις την γραμματοσειρά της, τότε θα σε βοηθήσουμε να το καταφέρεις. Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο θέμα Εφαρμογές Symbian OS 9.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peet Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Ευχαριστω για την βοηθεια,θα παω να το παρω γιατι το μονο που με σταματησε ηταν το μεγεθος της γραμματοσειρας,και οταν ζεις με ενα siemens S65,τοτε δυσκολα αποχωριζεσαι αυτην την ευκολια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Μια καλημερα και απο μενα. πριν δυο μερες πηρα στα χερια μου κι εγω το νεο E65 . Παιδιά το κινητο είναι σκετη μαγεια.. Απο που να ξεκινησει κανεις;.. Ποιοτητα κατασκευης: υπερανω κριτικης. Η κοπελα μου εχει το samsung D500 που εχει καταπληκτικη ποιοτητα μηχανισμου slide και το Ε65 φαινεται ανωτερο. Τα κουμπια του ειναι τα πλεον καλοσχεδιασμενα και ποιοτικα που εχει κατασκευασει η νοκια (εχουν περασει παμπολλα νοκια απο τα χερια μου) Αισθητικη: το μεγαλειο της κομψοτητας. Λιτο και πανεμορφο, με ιδανικες διαστασεις Διαρκεια μπαταρίας: μου φαινεται εξαιρετική, αν κρινω οτι μετα την 1η κιολας φορτιση το εχω καταπειραξει και σε 2 μερες κατεβηκε δυο γραμμουλες απο τις 7.. ταχυτητα μενου: εχοντας δουλεψει για 1,5 χρονο το 6600 το Ε65 ειναι πολυ γρηγοροτερο , βεβαια δε βαζει φωτια στην ασφαλτο ,αυτο ειναι σιγουρο. εργονομια: τα παντα βρισκονται στην ιδεωδη θεση με αποκορυφωμα βεβαια τα ειδικα πληκτρα τα οποια διευκολυνουν τρομερα. Ποιοτητα καμερας-βιντεο: αξιοπρεπεστατη, οχι ιδανικη αλλα πολυ πανω απο το μεσο ορο ηχος-μικροφωνο κλπ: αψογο γενικες δυνατοτητες: δεν ειναι σουπερ smart phone ή ppc αλλα ικανοποιει και με το παραπανω. δεν ξερω αν θα βγαλει μικρα ή μεγαλα προβληματα αλλα απο οσα εχω δει ως τωρα το συνιστω ανεπιφυλακτα. Η γραμματοσειρες ειναι οντως μικρες αλλα για μενα ειναι πλεονεκτημα διοτι χωρανε περισσοτερες πληροφοριες στη σχετικα μικρου μεγεθους οθονη του. μια ερωτηση παιδια: μπορειτε να μου υποδειξετε τη θεση που μπορω να βρω αξιολογα δωρεαν (οχι demo 'η αμφιβολου ποιοτητας)παιχνίδια-θεματα-προγραμματα pim -εορτολογιο κλπ για το Symbian OS v9.1? δεχεται εφαρμογες απο τα προηγουμενα συστηματα; σας ευχαριστω θερμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 μια ερωτηση παιδια: μπορειτε να μου υποδειξετε τη θεση που μπορω να βρω αξιολογα δωρεαν (οχι demo 'η αμφιβολου ποιοτητας)παιχνίδια-θεματα-προγραμματα pim -εορτολογιο κλπ για το Symbian OS v9.1? δεχεται εφαρμογες απο τα προηγουμενα συστηματα; σας ευχαριστω θερμα Όχι,η καινούρια έκδοση του λειτουργικού δεν είναι συμβατή με τα προγράμματα για τα Symbian 8 και 7. Ωστόσο,κυκλοφορούν πολλές εφαρμογές για τα μοντέλα με τη νέα έκδοση Symbian,όπου και ανήκει το Ε65. Θα τις βρεις στο xxxxxxxxxxxxx και στο xxxxxxxxxxxxxxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peet Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Δυστυχως δεν το προλαβα,ηταν ενα κομματι,υπομονη ερχεται μεσα στην εβδομαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manchester_ Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Παιδιά, ξέρετε πόσο θα κοστίζει περίπου? Γύρω στα 450 (με ΦΠΑ) ? Επίσης, πού το έχετε εντοπίσει στην Αθήνα? Το Πλαίσιο που ρώτησα χθες από το τηλέφωνο, δεν το έχει ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 κοστίζει 439 ευρω (με φπα), η vodafone το εχει ηδη στα περισσοτερα καταστηματα, στις επομενες μερες, το πολυ εβδομαδες αναμενεται και στα υπολοιπα (eshop, plaisio κλπ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manchester_ Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες, ghostdoc! Ούτως ή άλλως η vodafone με ενδιαφέρει να το έχει, γιατί έχω επιδότηση... Τώρα δεν μένει παρά να προσπαθήσω να πουλήσω το 6270 μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris87 Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 καλησπερα , στο πλαισιο της καλαμαριας που ρωτησα μου ειπε 393 με φπα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Πάντως στο site τους δεν έχουν κάτι σχετικό. Πως έδωσαν τιμή :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 καλησπερα , στο πλαισιο της καλαμαριας που ρωτησα μου ειπε 393 με φπα!!! πολυ καλη η τιμουλα τους. σε καποια προιοντα ξερουν τιμη πριν τα ανεβασουν στο site. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Inside Nokia E65 - Mini Review http://img486.imageshack.us/img486/5012/nokiae6547ns8.th.jpg http://img486.imageshack.us/img486/4023/nokiae6548vu7.th.jpg http://www.e-series.org/archives/302 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Αν κάποιος δοκίμασε τη δυνατότητα για voip (π.χ. με evoice ή i-call ή voipdiscount) θα ήταν πολύ ενδιαφέροντα τα σχόλιά του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Ένα πολύ καλό review του Ε65 μπορείτε να διαβάσετε από το πολύ αξιόπιστο Mobile-Review. Link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts