atsagas Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Θα πας στις Ρυθμίσεις > Σύνδεση > Σημεία πρόσβασης θα βρεις το σημείο πρόσβασης που θέλεις και θα πατήσεις Επιλογές > Επεξεργασία και μετά και πάλι Επιλογές > Προχωρημένες ρυθμίσεις > Ρυθμίσεις IPv4. Εισαι πολυ κατατοπιστικός φίλε μου. Έκανα ότι μου είπες και τώρα μπαίνω κανονικά. Σε ευχαριστώ ξανά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_qtek2020i Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Για σας εχω προβλημα με το ξεφλουδισμα του πλαστικου γυρω απο την εξωτερικη οθονη αν εχει και κανεις αλλος το ιδιο προβλημα να το αναφερει.το τηλεφωνο το εχω 8 μηνες αγορασμενο καινουργιο.τη μπορω να κανω να αλλαξω το καπακι.πρεπει να το παω σε ενα νοκια shop να το δουνε.ευχαριστω Παράθεση T10s - NOKIA 6110 - 2xSony Ericsson P800 - QTEK 2020i - HP ipaq rw 6815 - Sony Ericsson P1i - QTEK 9000 - NOKIA E90 - iphone3G - samsung galaxy s - ipad2 and more..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Πάρε τηλέφωνο σε nokia shops και πήγαινε σε αυτό που θα το έχει φθηνότερα να σου κάνει την αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 γεια σας σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αγορασω ενα ε90 !θελω να μου πειτε αμα ειστε ικανοποιημενοι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 γεια σας σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αγορασω ενα ε90 !θελω να μου πειτε αμα ειστε ικανοποιημενοι . εγω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος ,δεν θα εχεις προβλημα , το μονο που πρεπει να δεχθεις ειναι το μεγεθος, ειναι λιγο μεγαλο το ατιμο:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Καταπληκτική συσκευή με απίστευτες δυνατότητες. Για μένα, το πιο εξελιγμένο και ολοκληρωμένο series 60, και γενικότερα smartphone, που παρουσιάστηκε ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 γεια σας σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αγορασω ενα ε90 !θελω να μου πειτε αμα ειστε ικανοποιημενοι . Οτι καλύτερο μέχρι στιγμής και από τις πιό ολοκληρωμένες συσκευές, επίσης και από θέμα κατασκευής. Το μόνο ίσως το μέγεθος, αλλά αυτό είναι και συνήθεια, αναλόγως με το τί σε βολεύει, π.χ. μερικοί θέλουν το κινητό τους να ''κρατιέται'' και να το αισθάνονται στο χέρι τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 με ψησατε θα το αγορασω μεσα στα χριστουγεννα !με το μεγεθος δεν εχω προβλημα ειχα και το qtek9000 και ειμαι συνηθησμενος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 θα συμφωνησω και εγω με τα παιδια...το εχω το κιν κ ειναι αξεπεραστο.οσο για το μεγεθος εμενα προσωπικα μου αρεσει...γραφω ευκολα το πιανω ανετα στο χερι μου μεγαλα κουμπια το πιανεις κ δεν φοβασε μην σου πεσει..τωρα που το εχω συνηθησει θα τολμησω να πω οτι δεν ειναι και πολυ σε βαρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 +1 και από εμένα η καλύτερη συσκευή καλή αγορά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Χρόνια πολλά Στράτο. Να τα εκατοστήσεις ακι ότι επιθυμείς. :) Όλα θέμα συνήθειας είναι. Το είχα για 1+ χρόνο και με είχε βολέψει όσο κανένα άλλο τηλέφωνο που έχει πέσει στα χέρια μου. Το πληκτρολόγιό του, παρόλο που είναι σημαντικά μικρότερο από τα προηγούμενα communicator, είναι απίστευτα βολικό ενώ η οθόνη του, είναι απλά όλα τα λεφτά. Αξεπέραστο. Φοβάμαι οτι ίσως δεν ξαναδούμε ποτέ κάτι ισάξιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 καλησπερα κ καλη πρωτοχρονια!!!!!!!!!!!! να ρωτησω εχει χρησιμοποιηση κανεις καρτα 16 γιγα στο ε90 του?? βρηκα μια αλλα δεν ξερω αν την παιζει τη γνωμη εχεται εσεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Ναι, αναγνωρίζει κανονικά 16GB. Αλλά πάρε Sandisk, όχι άλλης εταιρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Ναι, αναγνωρίζει κανονικά 16GB. Αλλά πάρε Sandisk, όχι άλλης εταιρίας. Sandisk εχο βρει ελπιζω να μην μου κανει κοληματα :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Και γω την εχω βαλει(Sandisk) και δεν μου κανει κανενα κολλημα εδω και 2 μηνες.Το μενου ανοιγει λες και εχει 1g μνημη, πολυ γρηγορα δεν το περιμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unknown Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Παιδια καλησπερα , εδω και κανα 2μηνο εριξα το Ε90 και εσπασε , τι με συμβουλευεται να κανω , να αγορασω αλλο Ε90 η να περιμενω για το Ν97 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Προτιμώ τις παλιές αξιόπιστες και δουλεμένες λύσεις :) τώρα τι και πώς θα είναι το Ν97 και τι bugs θα βγάλει για αρχή (άν βγάλει...) δεν νομίζω να θέλει να πετάξεις και δεύτερη συσκευή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoukou Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Προτιμώ τις παλιές αξιόπιστες και δουλεμένες λύσεις :) τώρα τι και πώς θα είναι το Ν97 και τι bugs θα βγάλει για αρχή (άν βγάλει...) δεν νομίζω να θέλει να πετάξεις και δεύτερη συσκευή :) +1 Το e90 ειναι αριστο και δοκιμασμενο κινητο, και σε αρκετα καλη τιμη πλεον, που εχει φτασει στην ωριμοτητα. Επιπλεον μην ξεχνας οτι τις 4 ιντσες οθονη που εχει αν τις μαθεις δυσκολα αρκεισαι σε κατι λιγοτερο. Το n97 απεχει ακομα 4-5 μηνες μεχρι να γινει σταθερο τηλεφωνο λογικα ενω το e90 ειναι εδω και τωρα κορυφαιο (και θα ειναι για τους κατοχους του για πολυ καιρο ακομα). Ακομα τρωγομαι να σουταρω το n95-2 μου και να το αλλαξω με ενα communicator.. Παράθεση "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unknown Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Τοτε αυριο θα αγορασω το Ε90 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Και πολύ καλά θα κάνεις. :) ;) Όπως πολύ σωστά, ειπώθηκε, το Ν97 είναι μήνες μακριά (προσωπική εκτίμηση 5-6 μήνες) και σίγουρα δεν θα μπορεί σε καμία περίπτωση να φτάσει την αξιοπιστία και το πλούσιο διαθέσιμο υλικό για το Ε90. Όπως φαίνεται, θα το λέω για πολλά χρόνια, το Ε90 ήταν η καλύτερη συσκευή που περασε απο τα χέρια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unknown Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Παιδια τι κοιταω στο Ε90 ? Να γραφει στο κουτι v2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoukou Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Παιδια τι κοιταω στο Ε90 ? Να γραφει στο κουτι v2? Αν βρισκεις v2 ,χτυπα το ασυζητιτι Παράθεση "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Αν βρισκεις v2 ,χτυπα το ασυζητιτι Μου κάνει κάπως παράξενο μετά από τόσο καιρό η Nokia να εξακολουθεί να βάζει αυτοκόλλητα στα V2, έχει περάσει και πάνω από ένα 6μηνο από τότε που διορθώθηκε ορίστηκα το πρόβλημα, οπότε λογικά μετά από τόσους μήνες, όλα V2 δεν είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Το αυτοκόλλητο υπάρχει για να μην υπάρχουν αμφιβολίες απο τους πιθανούς αγοραστές της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Το αυτοκόλλητο υπάρχει για να μην υπάρχουν αμφιβολίες απο τους πιθανούς αγοραστές της συσκευής. Συμφωνώ σε αυτό που λες, αλλά όλα τα V2 έχουν αυτοκόλλητο που γράφει V2, ή δεν είναι απαραίτητο? Γιατί στην Alpha Copy μου είπαν πως όλα τα E90 που έρχονται Ελλάδα, είναι V2 και ας μην υπάρχει το επίμαχο αυτοκόλλητάκι στο κουτί της συσκευής... :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts