Jump to content

atsagas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About atsagas

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

atsagas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Φίλε Highlander, δεν έχω κάποια βοήθεια να σου δώσω. Αντίθετα τυχαίνει να έχω το LevelOne WBR-3800 3G Router και το USB Stick ΖΤΕ ΜF 636 με σύνδεση Internet on the go από την Cosmote. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να συνδεθώ στο internet. Το λαμπάκι 3G στο ρουτερ δεν σταθεροποιείται καθόλου. Θα ήθελα αν μπορείς να με καθοδηγήσεις ώστε να συγχρονίσει το USB Stick πάνω στο ρούτερ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Παιδιά ρώτησα χθες στο Γερμανό και είπαν ότι έχουν ενημέρωση για την επόμενη εβδομάδα. Δηλαδή το προλαβαίνουμε για δώρο Χριστουγγένων.
  3. Εισαι πολυ κατατοπιστικός φίλε μου. Έκανα ότι μου είπες και τώρα μπαίνω κανονικά. Σε ευχαριστώ ξανά!
  4. Φιλε μου μπορεις να μου πεις πως θα περασω χειροκινητα την IP, DNS, GATEWAY? Ευχαριστω
  5. Φίλε έχω και εγώ την τελευταία έκδοση λογισμικού (210.34.75) και παίζει κανονικά τα βίντεο στην desktop έκδοση του youtube χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Δεν έχω να σου προτείνω κάτι. Ψάξτο λιγάκι, θα δουλέψει και σε σένα.
  6. Φιλε μου μια καλη λυση για μετατροπη video και dvd για το Ε90 ειναι το Media Studio for Nokia. Για περισσοτερα http://www.makayama.com/dvdtonokia.html. Δεν είναι δωρεάν αλλά πίστεψέ με αξίζει... Το χρησιμοποιώ 5 μηνες και δεν το αλλάζω.
  7. Φίλε μου έχω την τύχη να είμαι κάτοχος του Ε90 εδώ και έξι μήνες. Έχω εγκατεστημένο το fring και το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά (skype & voipdiscount) χωρίς να έχω να θυμηθώ κάποιο κόλλημα ή άλλο πρόβλημα. Είναι σταθερότατο. Ομοίως και κατά τη διάρκεια του surfing. Θα πρέπει να πω ότι και στις δύο περιπτώσεις χρησιμοποιώ σύνδεση μέσω της cosmote και όχι μέσω wifi.
  8. Φίλε μου έχω βάλει κάρτα 6GB και τη δέχεται κανονικά. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
×
×
  • Create New...