Jump to content

Κάλυψη δικτύου & αναφορές προβλημάτων [2.5G/3G]

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζω ότι το φαινόμενο είναι γενικό και δεν πρόκειται μόνο για την περιοχή της Σκιάθου.

Όπου έχει η 2η 3g, ΕΧΕΙ...

Η wind όμως έχει δώσει σε μεγαλύτερη έκταση 3g.

Παιδιά,είναι γεγονός!Το HSDPA της Wind τι έχει πάθει στην ταχύτητα;Προτιμώ να συνδέομαι με GPRS που φορτώνει σίγουρα παρά με 3g!

Τι τρέχει Wind?? :mad:

Μπορεί να κάθομαι να περιμένω ακόμη και μιση ώρα και οι σελίδες να μη φορτώνουν!!Ακόμη και οι εφαρμογές Java που χρειάζεται να κατεβάσουν δεδομένα(όπως ο Opera Mini και το Goοgle Maps),πολύ απλά δεν κατεβάζουν!! :mad:

Γυρνώντας σε gsm,κανενα πρόβλημα!

Και τις πιο πολλές ώρες που το δοκιμάζω(όταν είμαι στη σχολή),δε μιλάμε για ώρες αιχμής,αλλά για ώρες μεταξύ 7.30-10 το πρωί...Πολύ απλά,το 3G στην οθόνη είναι μια διακοσμητική ένδειξη και τίποτα άλλο!

Πέτρο,τα speed test τελικά αυτό που σου δείχνουν είναι QoS,δηλαδή όχι πραγματική ταχύτητα σύνδεσης αλλά ταχύτητα ενός connection ;). Αν θες να μετρήσεις πραγματική ταχύτητα μεταξύ μεταξύ δύο σημείων δυστυχώς πρέπει να ξεπέσεις στο άθλημα του προγραμματισμού(εφαρμογή client server για να μετρήσεις την ταχύτητα με ένα UDP πρωτόκολλο-upstream channel και downstream) ή πιο απλά :p να κατεβάσεις από πολλούς καλούς server (ntua,otenet,rapidshare κτλ) αρχεία ταυτόχρονα :)

Από απόκριση πως είναι; Στο κατάστημα WIND υπάρχει καλή κάλυψη 2g/3g?

Πάμε τώρα στο review για Φθιώτιδα...:) Στη διαδρομή Καρδίτσα-Τιθορέα δεν έχασα καθόλου το σήμα(!) Ειδικότερα στη διαδρομή Καρδίτσα-Λαμία μόνο η WIND δεν χάνει πλέον καθόλου το σήμα,η vodafone χάνει το σήμα για πολύ λίγο και η Cosmote είναι ελαφρώς χειρότερη από Vodafone...Στην Τιθορέα μου έκανε εντύπωση η ποιότητα που είχα στον ήχο και γενικότερα στην περιοχή πολύ "κρύσταλλο" ο ήχος :) Αυτό που μου έκανε κακή γενικά εντύπωση είναι οι λίγες συχνότητες και κεραίες που υπήρχαν στην περιοχή,αν και δεν είδα ούτε τρύπες κάλυψης ούτε έλλειψη χωρητικότητας(βέβαια δε μπορώ να καταλάβω αν είναι ακριβής η εικόνα που είχα ως κινούμενος παρατηρητής απλά...περιγράφω αυτό που είδα) Συνεχώς ήμουν σε EFR και πάνω από -75dBm,που σημαίνει ότι ίσως υπάρχει επάρκεια έντασης και χωρητικότητας.Επιπλέον δεν υπήρχε στην περιοχή καθόλου gsm 1800,δηλαδή υπάρχουν αρκετά περιθώρια για χωρητικότητα...Στις στροφές του Μπράλου επίσης υπήρχαν κάποια σημεία με WIND/Vodafone και όχι Cosmote. Βέβαια δε δοκίμασα ποιότητα κλήσης αλλά δε φαινόταν να υπήρχε εικονικό σήμα(οι κεραίες από τις οποίες είχα λήψη ήταν στα 20ΚΜ το πολύ...!)

Στην Καρδίτσα: στα Κανάλια μπήκε gsm 1800 τελικά με πάρα πολλές συχνότητες και πλέον το δίκτυο νομίζω ότι πετάει...Αυτή την εντύπωση μου έδωσε : σταθερότητα,χωρητικότητα,κάλυψη και ποιότητα. Πολύ καλή δουλειά :) Σε κάποια φάση θα ανεβάσω και photo του bts για τους λάτρεις του αθλήματος:)

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πέτρο,τα speed test τελικά αυτό που σου δείχνουν είναι QoS,δηλαδή όχι πραγματική ταχύτητα σύνδεσης αλλά ταχύτητα ενός connection ;). Αν θες να μετρήσεις πραγματική ταχύτητα μεταξύ μεταξύ δύο σημείων δυστυχώς πρέπει να ξεπέσεις στο άθλημα του προγραμματισμού(εφαρμογή client server για να μετρήσεις την ταχύτητα με ένα UDP πρωτόκολλο-upstream channel και downstream) ή πιο απλά :p να κατεβάσεις από πολλούς καλούς server (ntua,otenet,rapidshare κτλ) αρχεία ταυτόχρονα :)

Από απόκριση πως είναι; Στο κατάστημα WIND υπάρχει καλή κάλυψη 2g/3g?

Αυτές τις διαδικασίες αν θέλουν ας τις κάνουν οι τεχνικοί των εταιριών, δεν είναι δική μου δουλειά. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι τόσο σε download αρχείων όσο και σε browsing, η wind δεν είναι ούτε καν ικανοποιητική... Σε αντίθεση με τη vodafone την οποία επίσης χρησιμοποιώ. Αυτό σημαίνει ότι κάτι δεν κάνουν σωστά αυτοί που στήνουν το δίκτυο της wind.

Όσο για την κάλυψη στο κατάστημα... ας μην μιλήσω! Πρέπει να βγεις έξω ή έστω να πας κοντά στην πόρτα για να μιλήσεις. Πολύ κακή κάλυψη και σε gsm και σε umts. Ελπίζω να μπει σύντομα κάποιο micro για να σώσει την κατάσταση εκεί.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Αυτές τις διαδικασίες αν θέλουν ας τις κάνουν οι τεχνικοί των εταιριών, δεν είναι δική μου δουλειά. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι τόσο σε download αρχείων όσο και σε browsing, η wind δεν είναι ούτε καν ικανοποιητική... Σε αντίθεση με τη vodafone την οποία επίσης χρησιμοποιώ. Αυτό σημαίνει ότι κάτι δεν κάνουν σωστά αυτοί που στήνουν το δίκτυο της wind.

Όσο για την κάλυψη στο κατάστημα... ας μην μιλήσω! Πρέπει να βγεις έξω ή έστω να πας κοντά στην πόρτα για να μιλήσεις. Πολύ κακή κάλυψη και σε gsm και σε umts. Ελπίζω να μπει σύντομα κάποιο micro για να σώσει την κατάσταση εκεί.

Δοκιμές κάνουν,μην ανησυχείς...Το δίκτυό τους λες να μην ξέρουν τι κάνει; :p Το πρόβλημα στο HSDPA είναι ότι εξαρτάται πολύ η ταχύτητα από τη λήψη. Και στη Σκιάθο αυτό είναι σίγουρα πρόβλημα...

Πάντως ένα micro cell δε θα λύσει το πρόβλημα που υπάρχει στη Σκιάθο(το GSM θέλει άλλη μία δυνατή κεραία τουλάχιστον)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο ίδιο ακριβώς σημείο όμως είναι η κεραία της wind με αυτή της voda. Άρα ίδια η απόσταση! Η διαφορά στην ταχύτητα όμως αισθητή! Ένα micro σίγουρα δεν θα σώσει τη Σκιάθο, θα σώσει όμως το κατάστημα ;) Σκέψου να πηγαίνει ο πελάτης στο κατάστημα και για να μιλήσει ο πωλητής π.χ. με τα κεντρικά να πρέπει να βγαίνει έξω :p
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Στο ίδιο ακριβώς σημείο όμως είναι η κεραία της wind με αυτή της voda. Άρα ίδια η απόσταση! Η διαφορά στην ταχύτητα όμως αισθητή! Ένα micro σίγουρα δεν θα σώσει τη Σκιάθο, θα σώσει όμως το κατάστημα ;) Σκέψου να πηγαίνει ο πελάτης στο κατάστημα και για να μιλήσει ο πωλητής π.χ. με τα κεντρικά να πρέπει να βγαίνει έξω :p

Η Vodafone πρέπει να έχει κεραία και μέσα στην πόλη.Έτσι γνωρίζω τουλάχιστον. Το micro είναι παροδική λύση!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η Vodafone πρέπει να έχει κεραία και μέσα στην πόλη.Έτσι γνωρίζω τουλάχιστον. Το micro είναι παροδική λύση!

Είχε μια καμουφλαρισμένη αλλά την ξήλωσαν πριν λίγο καιρό!

Καλά η WIND και η VODAFONE έχουν τώρα στο ίδιο σημείο κεραία και η VODAFONE έχει καλύτερο σήμα;:lol: Vodafone radio...έλεος πια:lol:Καλά της Vodafone o ιστός είναι και ψηλότερος άρα σίγουρα θα έχει καλύτερο κέρδος η κεραία...αλλά μιλάμε για πόση διαφορά;:shifty:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωραία τα νέα,και φεύγω σε μία εβδομάδα για Σκιάθο.... :-)

Στο νησί από ότι ξέρω η Cosmote έχει κεραίες σε 4 σημεία, η Vodafone σε 3 και η Wind σε 2 :-(

Vodafone και Wind είναι ανύπαρκτες στη ξακουστή και μοναδική παραλία "Λαλάρια" όπως επίσης και στο Μοναστήρι της Ευαγγελίστριας (όπου γίνονται και Διεθνές συνέδρια) όπου η Cosmote είναι παρούσα με full 2G & 3G στα μεν Λαλάρια στο δε Μοναστήρι με αρκετά καλό σήμα 2G.

Ναι ήταν στην περιοχή της Ακρόπολης (Μη γελάτε, έτσι λέγεται μία περιοχή λίγο πιο πάνω από το κέντρο).

Έχει 2 με 3 μήνες που την ξηλώσαν.

Κρίμα έχασε το extra εισόδημα ο dentist.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι ήταν στην περιοχή της Ακρόπολης (Μη γελάτε, έτσι λέγεται μία περιοχή λίγο πιο πάνω από το κέντρο).

Έχει 2 με 3 μήνες που την ξηλώσαν.

Κρίμα έχασε το extra εισόδημα ο dentist.

τώρα η Vodafone έχει κανονικά σήμα;:confused: Η Wind στη Σκιάθο δυστυχώς δεν έχει επενδύσει σοβαρά(ακόμα) σε αντίθεση με τη Σκόπελο...:cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

τώρα η Vodafone έχει κανονικά σήμα;:confused: Η Wind στη Σκιάθο δυστυχώς δεν έχει επενδύσει σοβαρά(ακόμα) σε αντίθεση με τη Σκόπελο...:cry:

Έχει χειρότερο από πριν αλλά και πάλι αρκετά καλύτερο από Wind.

Ναι στη Σκόπελο η Wind έχει πολύ καλύτερο σήμα από Vodafone και μην πω και Cosmote.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω καρτοκινητό wind (f2g) και για να πάρω κάποιον χρειάζεται να κάνω 4-5 κλήσεις για να πιάσω επιτέλους γραμμή. Έχετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα;

Έχω καρτοκινητό wind (f2g) και για να πάρω κάποιον χρειάζεται να κάνω 4-5 κλήσεις για να πιάσω επιτέλους γραμμή. Έχετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα;

Δεν έχει σημασία αν έχεις καρτοκινητό ή συμβόλαιο.

Το πρόβλημα που αν κατάλαβα καλά αντιμετωπίζεις οφείλεται στη μικρή χωρητικότητα (σε σχέση με την απαιτούμενη) που ενδεχομένως να έχει η Wind στην περιοχή σου.

(Υπάρχει η πολιτική Blocked calls cleared σύμφωνα με την οποία όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο κανάλι για την επίτευξη κλήσης να μη σου επιτρέπει να κάνεις κλήση).

Σου εμφανίζεται και κάποιο μήνυμα : "Δίκτυο κατειλλημένο" ή κάτι τέτοιο;

Πες μας αν θες και την περιοχή που επικρατεί αυτή την κατάσταση.

Δεν έχει σημασία αν έχεις καρτοκινητό ή συμβόλαιο.

Το πρόβλημα που αν κατάλαβα καλά αντιμετωπίζεις οφείλεται στη μικρή χωρητικότητα (σε σχέση με την απαιτούμενη) που ενδεχομένως να έχει η Wind στην περιοχή σου.

(Υπάρχει η πολιτική Blocked calls cleared σύμφωνα με την οποία όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο κανάλι για την επίτευξη κλήσης να μη σου επιτρέπει να κάνεις κλήση).

Σου εμφανίζεται και κάποιο μήνυμα : "Δίκτυο κατειλλημένο" ή κάτι τέτοιο;

Πες μας αν θες και την περιοχή που επικρατεί αυτή την κατάσταση.

Δεν το έχω παρατηρήσει μόνο στην περιοχή μου (Αμπελόκηποι), αλλά και αλλού. Πιθανόν δε βρίσκω διαθέσιμη κυψέλη και με το που προσπαθώ να καλέσω κάποιον μετά από λίγο ακούω 3 του και κλείνει. Είναι δηλαδή σαν να μην προλαβαίνει ή να μην μπορεί να φτάσει η κλήση μου στον παραλήπτη. Προέρχομαι από φορητότητα cosmote στην οποία ποτέ δεν είχα αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο. Είμαι μόνο εγώ που έχω το συγκεκριμένο πρόβλημα;

Δεν το έχω παρατηρήσει μόνο στην περιοχή μου (Αμπελόκηποι), αλλά και αλλού. Πιθανόν δε βρίσκω διαθέσιμη κυψέλη και με το που προσπαθώ να καλέσω κάποιον μετά από λίγο ακούω 3 του και κλείνει. Είναι δηλαδή σαν να μην προλαβαίνει ή να μην μπορεί να φτάσει η κλήση μου στον παραλήπτη. Προέρχομαι από φορητότητα cosmote στην οποία ποτέ δεν είχα αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο. Είμαι μόνο εγώ που έχω το συγκεκριμένο πρόβλημα;

Θα κάνω την κλασσική ερώτηση που κάνει και η εξυπηρέτηση πελατών: σε άλλη συσκευή έχεις δοκιμάσει; Με άλλο νούμερο WIND αντιμετωπίζεις τα ίδια προβλήματα; Υπάρχει μια πιθανότητα να υπήρξε επιπλοκή με τη φορητότητα,το τριτονικό δυστυχώς δεν είναι μόνο ένδειξη χωρητικότητας(μόνο χωρητικότητας δεν είναι τελικά...περισσότερο πιθανό να δημιουργείται το πρόβλημα από το κέντρο...) Επιπλέον πάρε στο 1277 να κοιτάξουν λίγο τη γραμμή σου και αν έχεις 3g δοκίμασε να κλειδώσεις εκεί για λίγο το κινητό σου να δεις αν έχεις διαφορά!

@getolika,η WIND πλέον δεν έχει μόνο πολιτική BCC αλλά και αναμονής στο κανάλι μέχρι να σου δώσει timeslot,με κάποιο timeout βέβαια το οποίο είναι σχετικά μικρό,περίπου 3 δευτερόλεπτα. Επομένως καλό θα ήταν να μας πει αν περιμένει κάποια δευτερόλεπτα μέχρι να πέσει τριτονικό ή το πετάει απευθείας...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήπως δεν είναι μεμονωμένο πρόβλημα αλλά συσχετίζεται με κάποιου είδους αναβάθμιση στο σύνολο του δικτύου;; :confused:

Πώς αλλιώς εξηγούνται οι άθλιες και απαράδεκτες ταχύτητες του 3G(HSDPA) σε πολλές περιοχές της Ελλάδας τις τελευταίες 2,5 εβδομάδες;;;

(Μα να κλειδώνω σε gsm,επειδή με το 3g δεν φορτώνουν οι σελίδες;;Και αν φορτώνουν να κάνουν 3 λεπτά;;)

Θα πάρω το πρωί στο 1231 να το αναφέρω.. :mad:

Μήπως δεν είναι μεμονωμένο πρόβλημα αλλά συσχετίζεται με κάποιου είδους αναβάθμιση στο σύνολο του δικτύου;; :confused:

Πώς αλλιώς εξηγούνται οι άθλιες και απαράδεκτες ταχύτητες του 3G(HSDPA) σε πολλές περιοχές της Ελλάδας τις τελευταίες 2,5 εβδομάδες;;;

(Μα να κλειδώνω σε gsm,επειδή με το 3g δεν φορτώνουν οι σελίδες;;Και αν φορτώνουν να κάνουν 3 λεπτά;;)

Εγώ γιατί πάλι υποψιάζομαι ότι τα έχει παίξει ο proxy του WIND PLUS από την υπερχρήση; Τόσες ώρες αναβάθμιση δεν είναι δυνατόν να υπάρχει. Αλλάζει κέντρα η WIND αλλά δε νομίζω να γίνεται σε πολλούς αντιληπτό πότε γίνονται οι αλλαγές(μόνο στις κουκουβάγιες το βράδυ) Το ότι στο GSM λειτουργεί εξηγείται ίσως από το ότι υπάρχει διαφορετικός proxy... Με gint.b-online.gr ελπίζω τα προβλήματα να μην έχουν τέτοια έκταση γιατί τότε μιλάμε για ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ γιατί πάλι υποψιάζομαι ότι τα έχει παίξει ο proxy του WIND PLUS από την υπερχρήση; Τόσες ώρες αναβάθμιση δεν είναι δυνατόν να υπάρχει. Αλλάζει κέντρα η WIND αλλά δε νομίζω να γίνεται σε πολλούς αντιληπτό πότε γίνονται οι αλλαγές(μόνο στις κουκουβάγιες το βράδυ) Το ότι στο GSM λειτουργεί εξηγείται ίσως από το ότι ίσως υπάρχει διαφορετικός proxy... Με gint.b-online.gr ελπίζω τα προβλήματα να μην έχουν τέτοια έκταση γιατί τότε μιλάμε για ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:(

Στο 3G υπαρχει προβλημα.Στο 2G λειτουργει κανονικα.Και εμενα τα ιδια κανει.

Θα κάνω την κλασσική ερώτηση που κάνει και η εξυπηρέτηση πελατών: σε άλλη συσκευή έχεις δοκιμάσει; Με άλλο νούμερο WIND αντιμετωπίζεις τα ίδια προβλήματα; Υπάρχει μια πιθανότητα να υπήρξε επιπλοκή με τη φορητότητα,το τριτονικό δυστυχώς δεν είναι μόνο ένδειξη χωρητικότητας(μόνο χωρητικότητας δεν είναι τελικά...περισσότερο πιθανό να δημιουργείται το πρόβλημα από το κέντρο...) Επιπλέον πάρε στο 1277 να κοιτάξουν λίγο τη γραμμή σου και αν έχεις 3g δοκίμασε να κλειδώσεις εκεί για λίγο το κινητό σου να δεις αν έχεις διαφορά!

@getolika,η WIND πλέον δεν έχει μόνο πολιτική BCC αλλά και αναμονής στο κανάλι μέχρι να σου δώσει timeslot,με κάποιο timeout βέβαια το οποίο είναι σχετικά μικρό,περίπου 3 δευτερόλεπτα. Επομένως καλό θα ήταν να μας πει αν περιμένει κάποια δευτερόλεπτα μέχρι να πέσει τριτονικό ή το πετάει απευθείας...

Συμφωνώ βέβαια καλό θα ήταν να καλέσει στην εξυπηρέτηση πελατών να το κοιτάξουν.To cs για καρτοκινητά είναι το 1260 και όχι το 1277 (που είναι για εταιρικές συνδέσεις).

Σώθηκες...

Εχμ..και αν τα έχει παίξει ο proxy server που εξυπηρετεί το wap τι γίνεται;;Δε νομίζω να τον αφήσουν έτσι...Εκτός και αν...μειώσουν την απεριόριστη χρήση...(Για έξοδα είμαστε τώρα να αλλάζουμε proxy server;;Κόψε το απεριόριστο να επανέλθει στα φυσιολογικά του,σου λέει!) ;) :p

@mixtri,

η φωτό του base station απ’τα Κανάλια που είναι;;; :mad:

Όλο υποσχέσεις είσαι!! :p :lol:

Γιατι το review που υποσχεθηκε???:p

Παντως, γελασα αρκετα οταν ειδα τον mixtri να συμβουλευει κληση στο 1277 απο f2g... φανταζομαι εχει συνηθησει τοοοοσο πολυ να μιλαει συνεχεια με το 1277 που ξεχασε οτι υπαρχουν διαφορετικα νουμερα για τους μη bbest...:lol::lol:

Περιμένω κάποια δευτερόλεπτα. Δεν έχω δοκιμάσει από άλλο κινητό, το κινητό μου είναι το sony ericsson K550i.

Εχμ..και αν τα έχει παίξει ο proxy server που εξυπηρετεί το wap τι γίνεται;;Δε νομίζω να τον αφήσουν έτσι...Εκτός και αν...μειώσουν την απεριόριστη χρήση...(Για έξοδα είμαστε τώρα να αλλάζουμε proxy server;;Κόψε το απεριόριστο να επανέλθει στα φυσιολογικά του,σου λέει!) ;)

Αυτο με το απεριοριστο πολυ το φοβαμαι... παρα πολυ... Γνωστη η wind πλεον για την τακτικη της σε τετοια θεματα.

Αν και τα προβληματα στο δικτυο εχουν αυξηθει το τελευταιο 2μηνο, ειδικα απο το Σαββατο σερνεται το wap! Ουτε 2G ουτε 3G παιδια.. Μια πιανει μια κοβεται.

Ας το αναβαθμισουν καμια φορα στην πραγματικοτητα γιατι μου φαινεται μεχρι στιγμης στον υπνο τους το αναβαθμιζουν

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτο με το απεριοριστο πολυ το φοβαμαι... παρα πολυ... Γνωστη η wind πλεον για την τακτικη της σε τετοια θεματα.

Ας το αναβαθμισουν καμια φορα στην πραγματικοτητα γιατι μου φαινεται μεχρι στιγμης στον υπνο τους το αναβαθμιζουν

Εσυ μπορει να το φοβασαι (γιατι αληθεια? ουδεποτε εχει αναφερθει προβλημα χρεωσης, μαλιστα, πριν μερικους μηνες που υπηρξε προσωρινο προβλημα της υπηρεσιας του wind plus non stop στα καρτοκινητα και ορισμενα χρεωθηκαν με ογκοχρεωση, πιστωθηκαν ολοι αυτοματα μετα το περας του Σ/Κ την δευτερα ολα τα χρηματα,χωρις καν να χρειαστει να επικοινωνισουν με την εξυπηρετηση.....), αλλοι ομως δεν το φοβουνται, και το χρησιμοποιουν για οτι μπορεις να φανταστεις (αυτο το wap τελικα με τον εναν η αλλο τροπο, εχει σηκωσει απο remote pc και Push email μεχρι browsing απο pc και οτι φανταστεις... αναβαθμισεις γινονται, οπως αναφερθηκε προηγουμενα, ο wap porxy ορισμενες φορες ρεταρει οταν εχει βαρυ φορτο, γιατι εχει καταληξει να εξυπηρετει τα παντα εκτος απο wap mobile browsing...Παντως, με 3.49 το μηνα, δεν αξιζει να το φοβασαι...εαν θελεις να εισαι 100% σιγουρος, αφου το ενεργοποιησεις, καλεσε την εξυπηρετηση να επιβεβαιωσεις οτι εχει ενεργοποιηθει η υπηρεσια, εαν ναι, τοτε αφοβα χρηση....

Η φοβια δεν χωραει εδω, δεν ξερω για ποια γνωστη τακτικη, η υπηρεσια αυτη σπανιως εχει δωσει λαβη για αρνητικα σχολια απο πλευρας χρεωσης, και οταν υπηρξαν θεματα, λυθηκαν γρηγορα και με συνεπεια...

Αν μου πεις για αλλες υπηρεσιες, παω πασο, αλλα σε αυτην, οχι....