mixtri Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 (edited) 3 λεπτά από το Μετρό Πάνορμου.Το 3g σήμα είναι καμπάνα. e.g Ξέχασα να πω ότι πήρα την wind και είπε θα το προώθηση στο κατάλληλο τμήμα... Μπορεί να έγινε κάποια αλλαγή στον εξοπλισμό στον Πύργο των Αθηνών. Δεν εξηγώ αλλιώς την ύπαρξη βλάβης επί τόσες ώρες σε ένα τόσο σημαντικό Σταθμό Βάσης. Επί της Αλεξάνδρας έχει πολλά micro cell (στη διασταύρωση με Κηφισίας και Μεσογείων) και μια άλλη κεραία κοντά στο Απόστολος Νικ. Δε μπορώ να καταλάβω από που καλύπτεσαι ακριβώς,βάλε ένα field test στο Ν8 να μας πεις :p Κλείδωσε λίγο σε 2η γενιά και πες μας τι ακριβώς συμβαίνει σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο. Σε εξωτερικό καλύπτεσαι από τα 1800άρια του Πύργου των Αθηνών σίγουρα,έχουν priority ούτε ξέρω εγώ πόσο (το C2 το έχουν τινάξει τα ύψη). Βέβαια το RXAM το είχαν ρυθμίσει σχετικά "ψηλά" (-80dBm? δε θυμάμαι έχω και καιρό να έρθω στα μέρη σας). Πάντως για ξήλωμα σε αυτή την περιοχή αποκλείεται. Φαντάζεστε είδηση;Ξήλωμα στον Πύργο των Αθηνών! Γουδή,Ζωγράφου,Αμπελόκηποι και γύρω περιοχές χωρίς σήμα χαχαχα! Μόνο αυτό δεν είδαμε! (καλά δεν είναι και τόσο μεγάλη η εμβέλεια της συγκεκριμένης κεραίας αλλά σηκώνει υπερβολικά πολύ κίνηση και άμα χαλάσει αυτός ο Σ.Β. θα το καταλάβει η μισή Αθήνα (καλώς ή κακώς έτσι είναι τα πράγματα με τα ξηλώματα σε άλλες περιοχές) Btw,η Wind κόλλησε 2 1800άρια κανάλια (τόσα είδα,μπορεί να είναι και 3) στην κεραία της Cosmote στον περιφερειακό της Καρδίτσας-Τρικάλων. Έγινε πολύ καλή δουλειά! Το δίκτυο...πετάει! Ταχύτητες ~3Mbps σε όλη την Πόλη. Εμένα μου κάνει εντύπωση η ποιότητα ήχου στην Καρδίτσα. Είναι ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ. Έχουν κάνει φοβερή δουλειά. Στο δρόμο προς Φανάρι η κεραία στα κανάλια έχει ρυθμιστεί άψογα πλέον. Δεν χρησιμοποιείς σχεδόν καθόλου GSM 900 παρά μόνο σε δύσκολα σημεία με αποτέλεσμα ούτε θέμα να έχεις με τις παρεμβολές ούτε να σε απασχολεί χωρητικότητα. Η νέα κεραία στο χωριό "Μάρκο" είναι GSM 1800 και βοήθησε πάρα πολύ σε ποιότητα κάλυψης στην περιοχή. Γενικά, βλέπω ότι το 1800άρι έχει παίξει πάρα πολύ στο νομό. Για πόσο; Δε ξέρω! Αν πουληθεί η WIND τουλάχιστον θα έχω να θυμάμαι το πόσο τέλειο δίκτυο είχε και έχει στην περιοχή μου :!: Edited October 1, 2011 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Και μέσα και έξω δεν είχα σήμα. Εδώ και 15 λεπτά μετά από χειροκίνητη αναζήτηση... δεν το είχε βρει το σήμα μόνη της η συσκευη... σημαίνει ότι είναι αδύναμο? έχω 2g σήμα.Να δούμε για πόσο.... Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Μπορεί να έγινε κάποια αλλαγή στον εξοπλισμό στον Πύργο των Αθηνών. Δεν εξηγώ αλλιώς την ύπαρξη βλάβης επί τόσες ώρες σε ένα τόσο σημαντικό Σταθμό Βάσης. Επί της Αλεξάνδρας έχει πολλά micro cell (στη διασταύρωση με Κηφισίας και Μεσογείων) και μια άλλη κεραία κοντά στο Απόστολος Νικ. Δε μπορώ να καταλάβω από που καλύπτεσαι ακριβώς,βάλε ένα field test στο Ν8 να μας πεις :p Κλείδωσε λίγο σε 2η γενιά και πες μας τι ακριβώς συμβαίνει σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο. Σε εξωτερικό καλύπτεσαι από τα 1800άρια του Πύργου των Αθηνών σίγουρα,έχουν priority ούτε ξέρω εγώ πόσο (το C2 το έχουν τινάξει τα ύψη). Βέβαια το RXAM το είχαν ρυθμίσει σχετικά "ψηλά" (-80dBm? δε θυμάμαι έχω και καιρό να έρθω στα μέρη σας). Πάντως για ξήλωμα σε αυτή την περιοχή αποκλείεται. Φαντάζεστε είδηση;Ξήλωμα στον Πύργο των Αθηνών! Γουδή,Ζωγράφου,Αμπελόκηποι και γύρω περιοχές χωρίς σήμα χαχαχα! Μόνο αυτό δεν είδαμε! (καλά δεν είναι και τόσο μεγάλη η εμβέλεια της συγκεκριμένης κεραίας αλλά σηκώνει υπερβολικά πολύ κίνηση και άμα χαλάσει αυτός ο Σ.Β. θα το καταλάβει η μισή Αθήνα (καλώς ή κακώς έτσι είναι τα πράγματα με τα ξηλώματα σε άλλες περιοχές) Btw,η Wind κόλλησε 2 1800άρια κανάλια (τόσα είδα,μπορεί να είναι και 3) στην κεραία της Cosmote στον περιφερειακό της Καρδίτσας-Τρικάλων. Έγινε πολύ καλή δουλειά! Το δίκτυο...πετάει! Ταχύτητες ~3Mbps σε όλη την Πόλη. Εμένα μου κάνει εντύπωση η ποιότητα ήχου στην Καρδίτσα. Είναι ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ. Έχουν κάνει φοβερή δουλειά. Στο δρόμο προς Φανάρι η κεραία στα κανάλια έχει ρυθμιστεί άψογα πλέον. Δεν χρησιμοποιείς σχεδόν καθόλου GSM 900 παρά μόνο σε δύσκολα σημεία με αποτέλεσμα ούτε θέμα να έχεις με τις παρεμβολές ούτε να σε απασχολεί χωρητικότητα. Η νέα κεραία στο χωριό "Μάρκο" είναι GSM 1800 και βοήθησε πάρα πολύ σε ποιότητα κάλυψης στην περιοχή. Γενικά, βλέπω ότι το 1800άρι έχει παίξει πάρα πολύ στο νομό. Για πόσο; Δε ξέρω! Αν πουληθεί η WIND τουλάχιστον θα έχω να θυμάμαι το πόσο τέλειο δίκτυο είχε και έχει στην περιοχή μου :!: κατι ασχετο μπορω να χρησιμοποιησω ενα παρομοιο προγραμμα οπωσ το field tesτ σε συσκευες android; μου ειπανε το opensingal το οποιο εχει χαρτι και με το gps μαζι με ιντερνετ απο το δικτυο σου δειχνει απο πια κεραια παιρνεις σημα και οταν μετακινησε αυτο αλλαζει. το θεμα μου ειναι το dm που δειχνει ποσο πρεπει να ειναι για να εισαι πιο κοντα ή πιο μακρια; πρεπει να ειναι μεγαλο; ή μικρο; οποιος μπορει να μας πει ειναι πολυ χρησιμο να ξερουμε. π.χ στην περιοχη τησ κηφισιας μου δειχνει οτι ειμαι διπλα στην κεραια που με καλυπτει με χαληλο σημα στο σπιτι αλλα που ακριβωσ; . οσο για το field test που ειπες για τα νοκια εχει σταματησει να δινει πιστοποιητικα το σιτε και πως μπορουμε να το περασουμε αλλιως στην συσκευη μας ; νοκια series 60; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 (edited) ένας ένας! :) Και μέσα και έξω δεν είχα σήμα. Εδώ και 15 λεπτά μετά από χειροκίνητη αναζήτηση... δεν το είχε βρει το σήμα μόνη της η συσκευη... σημαίνει ότι είναι αδύναμο? έχω 2g σήμα.Να δούμε για πόσο.... Εννοείς ότι το κινητό σου κολλάει στη χειροκίνητη αναζήτηση; Κάτι περίεργο συμβαίνει τότε... Αν ήταν απλά πρόβλημα δικτύου δε θα στο έβρισκε καθόλου. Τώρα για να καταλάβω,έχεις ή δεν έχεις σήμα 2g; Αδύναμο,δυνατό... Το ότι σε εξωτερικό χώρο δεν είχες σήμα είναι ύποπτο. Έχει πολλές κεραίες στην περιοχή εκείνη η WIND. Από micro μέχρι μεγάλες κεραίες ,και επί της Πανόρμου και επί της Αλεξάνδρας υπάρχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΥΛΙΚΟ εκτός των κυψελών του Πύργου των Αθηνών που κοιτάνε προς αυτή την περιοχή με αρκετή ισχύ. Θυμάμαι ότι με το netmonitor είχα μπερδευτεί. Κάθε 100-200μ άλλαζα κυψέλη. Τέλος πάντων, μάλλον για αποτυχία πρόσβασης μου έκανε το συγκεκριμένο πρόβλημα και όχι radio (δε θα είχες ούτε 3G αν ήταν θέμα ραδιοδικτύου) κατι ασχετο μπορω να χρησιμοποιησω ενα παρομοιο προγραμμα οπωσ το field tesτ σε συσκευες android; μου ειπανε το opensingal το οποιο εχει χαρτι και με το gps μαζι με ιντερνετ απο το δικτυο σου δειχνει απο πια κεραια παιρνεις σημα και οταν μετακινησε αυτο αλλαζει. το θεμα μου ειναι το dm που δειχνει ποσο πρεπει να ειναι για να εισαι πιο κοντα ή πιο μακρια; πρεπει να ειναι μεγαλο; ή μικρο; οποιος μπορει να μας πει ειναι πολυ χρησιμο να ξερουμε. π.χ στην περιοχη τησ κηφισιας μου δειχνει οτι ειμαι διπλα στην κεραια που με καλυπτει με χαληλο σημα στο σπιτι αλλα που ακριβωσ; . οσο για το field test που ειπες για τα νοκια εχει σταματησει να δινει πιστοποιητικα το σιτε και πως μπορουμε να το περασουμε αλλιως στην συσκευη μας ; νοκια series 60; ποια συσκευή Android έχεις; Οι συσκευές της Samsung έχουν δικό τους μενού για netmonitor,άσχετα από εφαρμογή Android. To timing advance σου δείχνει απόσταση από την κυψέλη (ανά 550μ) και όσο μεγαλύτερο είναι τόσο πιο πολύ απέχεις. Για ακριβή απόσταση από την κεραία θέλεις τουλάχιστον 3 κυψέλες να σε καλύπτουν και κάποιους γεωμετρικούς υπολογισμούς. FTD υπάρχει κανονικά για ΝΟΚΙΑ. Απλά στο Symbian^3 θέλουμε μια καλύτερη έκδοση καθώς η παλιά λειτουργεί με polling και τα APIs του Symbian^3 έχουν διαφορετικό σύστημα polling (δεν κάνεις polling μεταβλητές,κάνεις εγγραφή στο σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων ποια μεταβλητή θες να παρακολουθείς,δίνεις το interval και κάνεις χειρισμό μηνυμάτων συστήματος δηλαδή...καμία σχέση). Η παλιά λειτουργεί άκομψα (μερικές φορές δείχνει ό,τι θέλει αλλά σε γενικές γραμμές βγάζεις άκρη απλά δεν υποστηρίζει set μεθόδους για BTS TEST). Aν την υπογράψεις με ένα πιστοποιητικό από opda έχεις ένα καλό εργαλείο μετρήσεων! Edited October 2, 2011 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 αλλά αν την υπογράψεις με ένα πιστοποιητικό από opda έχεις ένα καλό εργαλείο μετρήσεων! Καλό αλλά όχι καλιμπραρισμένο. Χώρια που τα symbian πλέον δεν έχουν monitor παρά μόνο τα NEMO. Οι samsung όπως και πολλές με quallcomm CPU διαθέτουν diagnostic interface και κάποιες άλλες λειτουργίες που τους επιτρέπει να γίνουν συσκευές μετρήσεων. Είτε ενεργοποιώντας firmware στο τηλέφωνο είτε συνδέοντας τες με λογισμικό στον υπολογιστή που το χρησιμοποιεί σαν πομποδέκτη για να μετρήσει. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Καλό αλλά όχι καλιμπραρισμένο. Χώρια που τα symbian πλέον δεν έχουν monitor παρά μόνο τα NEMO. Οι samsung όπως και πολλές με quallcomm CPU διαθέτουν diagnostic interface και κάποιες άλλες λειτουργίες που τους επιτρέπει να γίνουν συσκευές μετρήσεων. Είτε ενεργοποιώντας firmware στο τηλέφωνο είτε συνδέοντας τες με λογισμικό στον υπολογιστή που το χρησιμοποιεί σαν πομποδέκτη για να μετρήσει. για να βρίσκεις καμιά κεραία...καλό είναι. Η QT που χρησιμοποιείται πλέον στο SYMBIAN OS έχει λίγο καιρό στο χώρο των ασυρμάτων τηλεπικοινωνιών και δε δίνει καλά APIs : http://www.developer.nokia.com/Community/Wiki/Get_Network_information_using_Qt Μόνο το Signal Strength έχει κι αυτό χωρίς dB. Δυστυχώς,οι μεταβλητές περιβάλλοντος δεν είναι γνωστές για εμάς,τους απλούς προγραμματιστές και θέλει λίγο ψάξιμο για να φτιάξεις κάτι...που δουλεύει και δίνει σωστά info. H NOKIA κρατάει τις εκδόσεις FTD κρυφές λες και είναι κρατικό μυστικό! Με ΝΕΜΟ δεν έχω βγάλει άκρη...ούτε με TEMS. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 ένας ένας! :) Εννοείς ότι το κινητό σου κολλάει στη χειροκίνητη αναζήτηση; Κάτι περίεργο συμβαίνει τότε... Αν ήταν απλά πρόβλημα δικτύου δε θα στο έβρισκε καθόλου. Τώρα για να καταλάβω,έχεις ή δεν έχεις σήμα 2g; Αδύναμο,δυνατό... Το ότι σε εξωτερικό χώρο δεν είχες σήμα είναι ύποπτο. Έχει πολλές κεραίες στην περιοχή εκείνη η WIND. Από micro μέχρι μεγάλες κεραίες ,και επί της Πανόρμου και επί της Αλεξάνδρας υπάρχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΥΛΙΚΟ εκτός των κυψελών του Πύργου των Αθηνών που κοιτάνε προς αυτή την περιοχή με αρκετή ισχύ. Θυμάμαι ότι με το netmonitor είχα μπερδευτεί. Κάθε 100-200μ άλλαζα κυψέλη. Τέλος πάντων, μάλλον για αποτυχία πρόσβασης μου έκανε το συγκεκριμένο πρόβλημα και όχι radio (δε θα είχες ούτε 3G αν ήταν θέμα ραδιοδικτύου) ποια συσκευή Android έχεις; Οι συσκευές της Samsung έχουν δικό τους μενού για netmonitor,άσχετα από εφαρμογή Android. To timing advance σου δείχνει απόσταση από την κυψέλη (ανά 550μ) και όσο μεγαλύτερο είναι τόσο πιο πολύ απέχεις. Για ακριβή απόσταση από την κεραία θέλεις τουλάχιστον 3 κυψέλες να σε καλύπτουν και κάποιους γεωμετρικούς υπολογισμούς. FTD υπάρχει κανονικά για ΝΟΚΙΑ. Απλά στο Symbian^3 θέλουμε μια καλύτερη έκδοση καθώς η παλιά λειτουργεί με polling και τα APIs του Symbian^3 έχουν διαφορετικό σύστημα polling (δεν κάνεις polling μεταβλητές,κάνεις εγγραφή στο σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων ποια μεταβλητή θες να παρακολουθείς,δίνεις το interval και κάνεις χειρισμό μηνυμάτων συστήματος δηλαδή...καμία σχέση). Η παλιά λειτουργεί άκομψα (μερικές φορές δείχνει ό,τι θέλει αλλά σε γενικές γραμμές βγάζεις άκρη απλά δεν υποστηρίζει set μεθόδους για BTS TEST). Aν την υπογράψεις με ένα πιστοποιητικό από opda έχεις ένα καλό εργαλείο μετρήσεων! εχω την samsung galaxy s To timing advance το κατεβαζω; απο το μαρκετ; ή το εχει μεσα και που μπορω να το βρω . αλλη εφαρμογη που να κανει οτι κανει το netmonitor της νοκια μπορω να βρω ; με ενδιαφερει να δω ποσο μακρια ή κοντα στην κεραια βρισκομαι και τις κεραιες να εχει χαρτι. π.χ. οταν ειμαι δηλαδη κοντα σε κεραια και ποσες κεραιες εχω κοντα μου . και κατι αλλο τις κεραιες που εμφανιζει στο χαρτι το παραπανω προγραμμα που μου εχω περασει στο κινητο μου ειναι υποχρεωτικα τι εταιρειας που ειμαι; ή μπορω να δω και τον αλλον εταιρειων καπου ειχα διαβασει οτι δεν γινεται παρα μονο εαν εχω καρτα του δικτυου που με ενδιαφερει. τελος θελω να ρωτησω το εξης: το προγραμμα που το κοιτας αυτο πρεπει υποχρεωτικα να συνδεθει στο ιντερνετ απο το κινητο; για να στο δειξει αυτο; ή παιζει χωρις ιντερνετ; διοτι με το προγραμμα που εχω κατεβασει δηλαδη το opensingal το gps και το προγραμμα θελει ιντερνετ για να σου βγαλει στο χαρτι που ειναι η κεραια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 (edited) ένας ένας! :) Εννοείς ότι το κινητό σου κολλάει στη χειροκίνητη αναζήτηση; Κάτι περίεργο συμβαίνει τότε... Αν ήταν απλά πρόβλημα δικτύου δε θα στο έβρισκε καθόλου. Τώρα για να καταλάβω,έχεις ή δεν έχεις σήμα 2g; Αδύναμο,δυνατό... Το ότι σε εξωτερικό χώρο δεν είχες σήμα είναι ύποπτο. Έχει πολλές κεραίες στην περιοχή εκείνη η WIND. Από micro μέχρι μεγάλες κεραίες ,και επί της Πανόρμου και επί της Αλεξάνδρας υπάρχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΥΛΙΚΟ εκτός των κυψελών του Πύργου των Αθηνών που κοιτάνε προς αυτή την περιοχή με αρκετή ισχύ. Θυμάμαι ότι με το netmonitor είχα μπερδευτεί. Κάθε 100-200μ άλλαζα κυψέλη. Τέλος πάντων, μάλλον για αποτυχία πρόσβασης μου έκανε το συγκεκριμένο πρόβλημα και όχι radio (δε θα είχες ούτε 3G αν ήταν θέμα ραδιοδικτύου) Εννοώ ότι το κινητό μου έδειχνε ότι δεν έχει σήμα... και προσπαθώντας εγώ μόνος μου χειροκίνητα για εύρεση δικτύου... κάποια στιγμή σε μια απο τις πολλές προσπάθειες που έκανα ανά τακτά χρονικά διαστήματα βρήκε σήμα , πάτησα πάνω στο δικό μου(wind) και συνδέθηκε... μετά από λίγο πάω να κάνω κλήση και έπεσε η γραμμή αμέσως και μου έδειξε πάλι ότι είναι εκτός δικτύου... για 2G μιλάω. Απο τις 19:30 έχω σήμα όλα καλά.Το θέμα είναι για πόσο? Το μεσημέρι το ίδιο είχε γίνει άλλα από ότι φάνηκε ήταν πλασματικό... γιατί μόλις πήγα να καλέσω ξανά χάθηκε το σήμα αμέσως και έπεσε η γραμμή. Edited October 2, 2011 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 3 λεπτά από το Μετρό Πάνορμου.Το 3g σήμα είναι καμπάνα. e.g Ξέχασα να πω ότι πήρα την wind και είπε θα το προώθηση στο κατάλληλο τμήμα... Στην Λουίζης Ριανκούρ που μετακινούμαι δεν συνάντησα τέτοιο πρόβλημα. Το δικό σου παραμένει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Στην Λουίζης Ριανκούρ που μετακινούμαι δεν συνάντησα τέτοιο πρόβλημα. Το δικό σου παραμένει; Όχι διορθώθηκε. Από χτες το απόγευμα στις 19:30 έχω σήμα κανονικά. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Όχι διορθώθηκε. Από χτες το απόγευμα στις 19:30 έχω σήμα κανονικά. Άλλαξαν την κεραία που σε καλύπτει σε Huawei. Πως σου φαίνεται το "νέο" σήμα; :p @JOHNMEGARYTHMOS,ψάξε για Sammy,υπάρχει κωδικός που σου εμφανίζει πληροφορίες δικτύου. Όσον αφορά την τοποθετία της κυψέλης δεν έχω βρει κάποιο αξιόπιστο πρόγραμμα που να σου δείχνει τέτοια πληροφορία. Και σίγουρα χρειάζεται ΙΝΤΕΡΝΕΤ για προσέγγιση. Με το netmonitor αν έχεις τα μάτια σου ανοικτά βρίσκεις όλες τις κυψέλες... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Άλλαξαν την κεραία που σε καλύπτει σε Huawei. Πως σου φαίνεται το "νέο" σήμα; :p Αλήθεια????:O Δεν έχω καταλάβει διάφορα προς το παρόν... Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Άλλαξαν την κεραία που σε καλύπτει σε Huawei. Πως σου φαίνεται το "νέο" σήμα; :p @JOHNMEGARYTHMOS,ψάξε για Sammy,υπάρχει κωδικός που σου εμφανίζει πληροφορίες δικτύου. Όσον αφορά την τοποθετία της κυψέλης δεν έχω βρει κάποιο αξιόπιστο πρόγραμμα που να σου δείχνει τέτοια πληροφορία. Και σίγουρα χρειάζεται ΙΝΤΕΡΝΕΤ για προσέγγιση. Με το netmonitor αν έχεις τα μάτια σου ανοικτά βρίσκεις όλες τις κυψέλες... sammy θα το αναζητησω στο κινητο μου ; ή θα το κατεβασω απο το market ; . οσο για το νετμονιτορ ποιο να κατεβασω; οσο για αυτο που λες προφανως θα εχεις το προγραμμα και θα κοιτας τις κεραιες συμφωνα με τον χαρτη και αν φαινονται στην πραγματικοτητα ή ειναι καμουφλαρισμενες;. οκ αυτο ειναι σχετικα ευκολο. αρκει να εχεις ενα προγραμμα που να σου λεει στο περιπου για να ξερεις πανω κατω . ξερω οτι δεν ειναι αξιοπιστα 100% αλλα να παρουμε μια ιδεα που ειναι για να ξερουμε ποσο απεχουμε και που ειναι η κεραια που μας περιβαλει . ειναι σημαντικο να ξερουμε που ειναι διοτι εαν βλεπουμε οτι γινονται εργασιες στο συγκεκριμενο μερος ξερουμε εαν μας επηρεαζει ή οχι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Οταν εννοει sammy μάλλον μιλάει για Samsung.. Εάν έχεις Samsung και υποστηρίζει την συγκεκριμένη λειτουργία, δοκίμασε το *#*#197328640#*#* Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Αλήθεια????:O Δεν έχω καταλάβει διάφορα προς το παρόν... δοκίμασες ταχύτητες και δεν είδες διαφορά; :) Έρχομαι Αθήνα αυτή τη βδομάδα,θα μείνω Γουδή για πέντε ημέρες και θα σας πω αναλυτικά τι συμβαίνει :!: Γενικά,η περιοχή που μένεις είναι από τις πιο δυνατές της WIND στην Αθήνα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 (edited) Οταν εννοει sammy μάλλον μιλάει για Samsung.. Εάν έχεις Samsung και υποστηρίζει την συγκεκριμένη λειτουργία, δοκίμασε το *#*#197328640#*#* οκ το πατησα και μου εβγαλε κατι επιλογες που παταω μετα για να δω; και μου δειχνει αυτο;. επισης το ιδιο μου δειχνει εαν κατεβασω απο το market την εφαρμογη netmonitor που εχει ενα λογοτυπο n και 2 )) μπλε και αμα μπεις μεσα πατησεις το κουμπι που σου εμφανιζει τις επιλογες και επιλεξεις field test μου εμφανιζει τις ιδιες επιλογες που εγραψα και με τον κωδικο που μου εδωσεσ . τωρα τι κανω; . Edited October 4, 2011 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 δοκίμασες ταχύτητες και δεν είδες διαφορά; :) Έρχομαι Αθήνα αυτή τη βδομάδα,θα μείνω Γουδή για πέντε ημέρες και θα σας πω αναλυτικά τι συμβαίνει :!: Γενικά,η περιοχή που μένεις είναι από τις πιο δυνατές της WIND στην Αθήνα. Σήμερα στην δουλειά μου που είναι στο Γουδή χανόταν και ξανά ερχόταν το σήμα καμιά ώρα... μετά έφτιαξε. Λες να βάζουν νέο εξοπλισμό και στο Γουδή?:) Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Έχω την εντύπωση οτι κάποιος παίζει με μετρήσεις τώρα. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Σήμερα στην δουλειά μου που είναι στο Γουδή χανόταν και ξανά ερχόταν το σήμα καμιά ώρα... μετά έφτιαξε. Λες να βάζουν νέο εξοπλισμό και στο Γουδή?:) έρχομαι Αθήνα για 4 ημέρες. θα δω λίγο τι γίνεται στην περιοχή και θα σου πω! Γίνονται αλλαγές σε huawei,σε ποια περιοχή δε ξέρω! Επιπλέον, κάποιος με παρακολουθεί! Δε καταλαβαίνω πως ξέρει ότι κάνω μετρήσεις!!! http://img153.imageshack.us/img153/1944/leosedf.th.png Uploaded with ImageShack.us Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 έρχομαι Αθήνα για 4 ημέρες. θα δω λίγο τι γίνεται στην περιοχή και θα σου πω! Γίνονται αλλαγές σε huawei,σε ποια περιοχή δε ξέρω! Μου έστειλε σήμερα μήνυμα η WIND "Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ :1-χχχχχχχχ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΥΘΕΙ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. " Μου το έστειλαν ως απάντηση στο τηλ που είχα πάρει την Παρασκευή 30/9 και είχα πει ότι δεν είχα σήμα κλπ Άρα υπήρχε όντως πρόβλημα... Το θέμα είναι το διορθώσανε? ή αλλάζανε εξοπλισμό? Στο μεταξύ πάλι χάθηκε το σήμα και ξανά ήρθε για λίγη ώρα το πρωί στο Γουδη. Μάλλον αλλάζουνε εξοπλισμό. Δεν μπορεί μέσα σε 5 μέρες να έχω το ίδιο πρόβλημα σε 2 περιοχές. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Οι ώρες που αλλάζουν εξοπλισμό είναι πολύ συγκεκριμένες π.χ. 6-8 το πρωί. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Μου έστειλε σήμερα μήνυμα η WIND "Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ :1-χχχχχχχχ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΥΘΕΙ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. " Μου το έστειλαν ως απάντηση στο τηλ που είχα πάρει την Παρασκευή 30/9 και είχα πει ότι δεν είχα σήμα κλπ Άρα υπήρχε όντως πρόβλημα... Το θέμα είναι το διορθώσανε? ή αλλάζανε εξοπλισμό? Στο μεταξύ πάλι χάθηκε το σήμα και ξανά ήρθε για λίγη ώρα το πρωί στο Γουδη. Μάλλον αλλάζουνε εξοπλισμό. Δεν μπορεί μέσα σε 5 μέρες να έχω το ίδιο πρόβλημα σε 2 περιοχές. Η αλλαγή εξοπλισμού γίνεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Αυτό που δε ξέρω είναι αν όντως σε επηρεάζει αυτό ή κάτι άλλο! Κυριακή κοντινή γιορτή! Θα σου πω τι συμβαίνει. Data δεν έχεις για να δοκιμάσεις speedtest; :shifty: Πρέπει να είσαι τουλάχιστον στα 7.2Mbps αν άλλαξε ο εξοπλισμός ;) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Οι Κινέζες προμηνύουν (εκτός απ'το προφανές) προετοιμασία για συγχώνευση με την κόκκινη μήπως;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Οι Κινέζες προμηνύουν (εκτός απ'το προφανές) προετοιμασία για συγχώνευση με την κόκκινη μήπως;:p Μπορεί αυτό,μπορεί επειδή η Huawei ζήτησε 1/5 σε σχέση με Nokia/Ericsson :p Πολλά παίζουν. Αλλά η εκδοχή που λες παίζει ψηλά ;) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 (edited) Η αλλαγή εξοπλισμού γίνεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Αυτό που δε ξέρω είναι αν όντως σε επηρεάζει αυτό ή κάτι άλλο! Κυριακή κοντινή γιορτή! Θα σου πω τι συμβαίνει. Data δεν έχεις για να δοκιμάσεις speedtest; :shifty: Πρέπει να είσαι τουλάχιστον στα 7.2Mbps αν άλλαξε ο εξοπλισμός ;) Έχω data αλλά δεν ξέρω πως να κάνω speedtest.Στo iphone για παράδειγμα ξέρω ότι υπάρχει προγραμμα του site speedtest.net και μετράς speed. Στο symbian Anna πως κάνουμε speedtest; update: Επίσης να πω ότι στο σήμα λέει 3.5G ενώ παλιά έλεγε 3G και πάει σφαίρα το ίντερνετ!!! Άρα 100% σίγουρο ότι κάνανε αναβάθμιση στον εξοπλισμό της κεραίας..., βάλανε huawei... Edited October 7, 2011 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts